- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Szia Alfa20!
Nem lesz sok a 14 és 16 csillag? Elég lesz az BP-ben is igaz?
Más: Aki tudja javaslom úgy kalkuláljon, hogy a BRR-val pont akkor érje el a gold ládákat amikor LaFeri vagy SV Premium nyitás lesz mert akkor biztos kap legalább egy kártyából BP-et! .)
Már csak az a kérdés hány feladatot kell szakaszonként megcsinálni a BRR-ban! Vki tudja már? -
!drop
tag
Féve mondom de nem értem lényegét ennek az updatenak majd xDD Annyi minden bele férne a játékba (körverseny, akár drag racing) Blackridge rivals is ha már azt mondták online akkor lehetne egymás ellen
stbstb. Tetszik így is a game de most komoly? Hot Wheels?
Rakhatnának bele akkor valamy rally modot vagy nemtudom xD
-
ADAM1337
nagyúr
Én az fb-t csoportba találtam meg valaki kért egyik sráctól, és felraktam, de a honor 6-on és a G4-en is valami nagyon beteg grafikán fut, eleinte se eső nem volt és a textúrák is elég szegényesek recések voltak most meg vaj sima a kocsi kinézete is, és van eső és fullos a grafika, ellenben kicsit jobban melegíti a telefont.
-
Igen, az a kettő exkluzív autó tuti pénzes volt, másképp meg lenne mind a kettő.
Huracán event ismétlés kéne nagyon, mert 1 csillag hiányzik, de közben folyamatosan fullozgatom kifele a legendary part-okat és állítólag meg fogok akadni (reddit-es korábbi vélemény szerint), hogy letudhassam a legutolsó Car Series versenyt vele. Kíváncsi leszek.
Amúgy meg, ha ez az event ismétlés is olyan lenne (a legutóbbi Razor BMW-sből kiindulva), hogy azoknál, akiknek már meg van az autó, akkor náluk nem fogna látszódni az egész event, akkor ugye mindegy is az egész.
-
-=Szabi=-
tag
szerintem nem, mert azt írja, hogy még 13napig tudod megvenni a 993-as csomagot, szóval inkább a jövőhétvégén lesz a 993, majd remélhetőleg csak egy hét szünet és jön a challenger
szerk:
aztán drukkolok hogy tényleg ennyire hülyének nézzenek minket és még a héten jön az event, de utána még egy hétig ott lesz az offer, hátha utólag valaki megveszi.. -
SylarHUN
senior tag
-
Amur
addikt
Visszaállították, de elég viccesen:
már nem azt írja hogy extreme vagy hard ,hanem easy vagy medium, de a verseny semmivel nem lett könnyebb...
Sőt a Viper boss szó szerint csal! Majd levideózom ha lesz hozzá idegzetem:
végig vezetek, a cél előtt 20 méterrel feltűnik a semmiből(kb. 200 méter hátrányt ledolgozva 1mp alatt), és bemegy előttem... ilyet korábban nem tapasztaltam..(813PR-es autóval próbáltam, és gondolom nem tetszett neki hogy legyőzhetem azzal is...) -
toma187
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Bíztam benne, hogy esetleg nem most lesz, mert szombaton egész nap Kakucs ringen leszek, és nem nagyon lesz lehetőségem játszani.
Meg olvastam, hogy állítólag megint volt M4 Razor, és meg lehetett szerezni az utolsó csillagot is rá, de az nekem nem látszódott, csak az alkatrész raktárban láttam, hogy van hozzá külön rész 😕
Nem szeretnék megint lemaradni egy Eventről. -
Amur
addikt
alkatrész nem marad, azt a sajátodat használod a saját autódra. Itt csak pénz marad event végén, azt pedig eddig pénzé konvertálta. Nagyon nem gáz ha scrap-et kapok érte(ha jó az átváltási arány), mert úgy is ott költi el az ember, pénzt meg lehet tuner trialsból 2x is egy héten, a fejlesztésekkel nem lesz gond..
Tényleg nagyon easy lett. Én nem bánom,mert a monotonitás nagyon durva volt már.
Így hamarabb látom eredményét a játéknak, és tényleg értékelik ha HC vagy.(végre..eddig úgy sem haladtál..)Ma hajnalban indult az event ugye?
Mert a chapter 2öt is engedi tolni.
Most akkor nem napi egy chapter lesz, hanem egy hetem van teljesíteni mindet? -
ADAM1337
nagyúr
Kipróbálom, 1 hete, csak belépek és letolom a tuner trialst meg cash-t farmolok.
BP-t szinte alig tudok elérni.Remélem a fejlődésen így javítanak.
1-1 car seriesnél alkatrészek miatt vagyok megfogva, túl sok pénzbe kerülne az upgrade, vagy alkatrész miatt kell hetet várni jelenleg, a kitek miatt. -
Nem lennék meggyőződve, hogy event-es autóval lehet indulni, előző LaFerrari event-en sem lehetett.
Nálam azért is kiesik a Snoop-os Challenger, mert hiába vannak benne jóval izmosabb főalkatrészek nálam is, maga az autó jelenleg csak 4 csillagos nekem, ami egy kritikus hátráltató tényező ahhoz, hogy 722 PR-esre fejleszthessem.
Így még ilyen komolyabb tuningszinten is alig van eltérés PR értékben a sima Challenger-emhez képest. Jóhogy a sima Challenger tuningolására fogok koncentrálni. Főleg, hogy aranyam is 6xx körül van csak, amiből akkor sem tudnék további BP-ket szerezni a Snoop Challenger-hez, ha lehetne végül használni és adódna lehetőség BP ládákat venni hozzá. -
Elmicsi
csendes tag
A repu miatt tuti csinálnod kell a car series-eket is ha tovább akarsz haladni az undergroundban.
Az ott kapott, gold, alkatrészek és pénz is jól jön persze.
Az Italiát teljesen felesleges fejleszteni (még) mivel se tournamenten, se trials versenyeken nem használható és van jobb kocsi is abban a kategóriában, amit több helyen fogsz/tudsz használni.Amiket szinte kötelező fejleszteni: impreza wrz, supra és/vagy nissan R32, viper, Mustang "Hoonicorn" vagy Shelby GT 500, M4 és/vagy R35, Mclaren, könig és persze a legerősebb kocsi a LaFerrari
Mivel ezeket a kocsikat tudjuk és kell használni a fentebb említett 3 területen, így ezeket célszerű legelsőnek kimaxolni. -
B********
aktív tag
Egyet értek. Tipikusan kapsz is valamit meg nem is. Viszont az jó, hogy a Car Series versenyek csak 2 benzint kérnek. De összességében azért azt gondolom számotteven nem változott, és nem is fog, mert muszály, hogy ingyen játszva annyira keserves maradjon, hogy aki tényleg haladni akar, az rákényszerüljön az IAP-re.
-
Ahogyan sokaknak, engem is beleértve.
Zsákolom én is a következőt.
Neje neked mikrotranzakció... jövő év végére, ha kitart még a játék nálam, nem merem összeszámolni az év közbeni költekezéseimet.Más:
Bug-os a VIP kedvezményem nap visszaszámlálása.Ha jól tudom, 2-es szintű VIP-nek 20 napig tartanak a kedvezményei (vagy több valamennyivel vagy kevesebb, de ez most nem lényeg).
Na, nálam már ez a visszaszámláló többször nullázódott időközben, pl most 19 napot ír ki hátra és azért nem tegnap került már be a játékba ugye ez a VIP rendszer.
Természetesen VIP szintem sem nőtt idő közben, szóval ez bug-nak néz ki, de persze örülök neki. -
-
Ez nálam egyszerű: végig driftelve megyek (igen, a hosszú egyenes szakaszon is).
Mondjuk most, hogy már 77x-es ellenfelek ellen megyek, már nem mindig merek egyfolytában driftelni.Ez valóban könnyű Tournament most (persze sokat segít a PR 735 is), kb pont, mire nagyon benehezedne, már véget is fog érni.
-
Csontra ugyanezt sikerült nekem is összhoznom az este folyamán.
Direkt megvártam, hogy minden alkatrészt fel tudjak fejleszteni 5 csillagosra és úgy indultam neki az utolsó versenynek.
Az az igazán szép, hogy az Event kori állapotában is ugyanígy 735-ös PR számú volt az autó, szóval nem butított rajta a játék.Aranyat tán 120-at vagy 180-at költhettem összesen, mert 2-3x hajlandó voltam Market-en venni általános alapanyagot.
Utólag már ezek nélkül is valszeg simán össze tudott volna jönni a full 5 csillagozás az alkatrészeket illetően, szóval igen is össze lehetett farmolni az ehhez szükséges pénzeket és dolgokat.
Kilinccswl előre nagyon sokat segít igen, még mindig. -
air
nagyúr
5*-os motorhoz, váltóhoz stb. már 5 alkatrész kellett, és volt amit csak aranyért lehetett megvenni a marketben is.
Én több ezer pénzt költöttem a market frissítésére, és ott nem vettem aranyért semmit, csak pénzért.
Aranyat akkor költöttem, ha farmoláskor nem azt fordítottam meg, ami kellett. Akkor aranyért fordítottam még egy kártyát.
Így kevesebb aranyért megkaptam a szükséges alkatrészeket, mint a marketben. De egyes cuccok ott kizárólag aranyért voltak. -
Technikailag semmi köze sincs a PayPal-hoz, szerintem csak valami szponzor szinten szerepelhet (mint ahogy korábban Snoop Dogg is).
Egyébként meg jól járt az, aki hagyta a fenébe, mert aranyat illetően tényleg annyi csak, hogy ad 100-at és cső.
Pedig sejtetett a szövege főbb tulajdonságokat is, de nekem ugyanúgy annyi aranyat adnak pl a napi feladatok is, mint előtte.Ennél jóval jobban jártam volna, ha így, mindenféle akció nélkül inkább veszek egy Monthly Gold-ot...
Nem baj, szerencsére nem vág a földhöz ez az 53x Ft, "kíváncsiság pénz" volt. -
Danny365
őstag
Elvileg de, de nekem nincs is olyan csomag, amihez adnák a kocsit, szóval valami nem stimmel az ő részükről. Ha simán most vennél aranyat, nem hiszem, hogy járna hozzá bármi is.
Egyébként meg ha úgy lesz, mint múltkor, akkor ládákból is ki lehet majd nyitni blueprinteket.Amúgy fura, hogy ti 735-ös BMW-t kaptatok. Nekem tényleg maradt 768, fene sem érti.
-
Maxtreme
addikt
dehogynem.
Más:
Tettem 1 próbát a játékkal azzal kapcsolatba hogy mennyire múlik a vakszerencsén a farmolás. Hát semennyire.
Mentem 5x 1 pályán, és mindig visszatöltöttem a felhőből a mentésem. Mind az 5 alkalommal 2000 creditet kaptam, akármelyik kártyára is böktem. Vannak véletlenek, de nem ennyi.. -
Ne add el őket!
Lehet már persze későn írok ez ügyben, de a GT500 megkapásával egyidőben az ahhoz raktározott alkatrészeket átkonvertálja normál pénzre (nem kizárt, hogy így jobban jössz ki, mint ha egyenként adogatnád el őket).------------------------------
@Danny365: A montly gold IAP még belefért, de ez az exkluzív Challenger semmiképpen sem.
Ennyit természetesen nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest