- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
hattrickuser #4159 üzenetére
Én el se kezdtem annyira nem jön be az az autó, inkább m4-et farmolok.
Már amennyit lehet ilyenkor általában 4-5 bp-nél többet nem tudok ezeken a replayable eventekkel. -
ADAM1337
nagyúr
Az utolsó egy time trial, de én úgy nyertem meg hogy mindennap amikor volt time trial nem nitroztam, így mindennap csak egy kicsivel kellett jobbat mennem, a végén meg beleadtam mindent.
Ha mindennap végig nitroztad akkor lehet gondod vele. (Én nem akartam megszívatni magamat, vele csak annyira hogy nyerjem meg mindig)
A gazellá-ra kiváncsi vagyok tuti megszerzem azt is.
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Nah 647PR-el hoztam el az Attaxi-t.
-
ADAM1337
nagyúr
Szívesen válaszolok de a felét nem értem.
F40-en kivül az alap autókból minden meg van.
Ami Eventes M4, jaguar F-type, Kenblock Mustang, Nissan Silvia, boss, diablo, M2, merci volt valamelyik még.
De majd dobok fel képet, hogy állok, még a taxit nekem este nyitja az utolsó napot, de eddig könnyű 2-t vesztettem mert az npc kilökött.
Most tuningolom fel az ataxi-t, hogy legyen elég pr-em most 594-en van. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Balathruin #3388 üzenetére
Nekem is konnyen megy ez az event megint kedvcsinalo ahogy nezem eddig 1 versenyt rontottam el akkor is ugraton szalltam el.
De pr limitet nem is latok most 660as a kocsim es eleg konnyeden veszem az akadalyokat. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Balathruin #3381 üzenetére
Nekem úgy se lesz, de remélem ugyanúgy lesz bp osztás mint most a drift-nél farmolom a hoonicorn bp-ket.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Balathruin #3377 üzenetére
Nekem annyi pénz jött be, hogy csak na.
Kiváncsi leszek a végére kicsit farmolok ma úgy érzem. -
ADAM1337
nagyúr
Én az fb-t csoportba találtam meg valaki kért egyik sráctól, és felraktam, de a honor 6-on és a G4-en is valami nagyon beteg grafikán fut, eleinte se eső nem volt és a textúrák is elég szegényesek recések voltak most meg vaj sima a kocsi kinézete is, és van eső és fullos a grafika, ellenben kicsit jobban melegíti a telefont.
-
ADAM1337
nagyúr
Nah most aztán lehet farmolni, rendesen.
Tuner trials még másfél napig avagy még 2x lehet cash-t kiszedni, meg ugye a boss-ok, szóval végre a cash része optimális. -
ADAM1337
nagyúr
Ráraktam egy gamesettings.json file-t a játékra, valamelyik zenfone-ét, high texturás az aszfalt és végre esik az eső is, elég durván melegíti az LG G4-et is és a honor 6-ot is, de mind 2 probléma mentesen futtatja max beállításokon a játékot.
-
ADAM1337
nagyúr
Ha nem tudtam teljesíteni az 5 chaptert meg se kapom a nissant ?
Az laza... azt hittem hogy akkor is megkapom csak 5 csillagosan, ez pofátlanság.Még aranyat is elbasztam rá...
Mindegy tanulság következőre csak akkor indítom el ha lesz is időm játszani vele, de ez nagyon gáz hogy utolsó napra 17 verseny van, kinek van annyi ideje játszani ? -
ADAM1337
nagyúr
Én még a nissan eventbe vagyok beragadva, valami nem kóser.
650-es géppel egy hunter versenyt képtelen vagyok megcsinálni... (chapter 5 és a 4es event...)
PR 650 (minden zöld és 4 csillagos, 4244 a topspeed 5282 acc 5423 a nitro) de nem bírok felgyorsulni, kit-et meg nem tudok venni, szóval már nem izgat, még van 3 órám képtelenség... -
ADAM1337
nagyúr
Ez a cash szórás most jó, mert már én is lila-arany fejlesztés közelbe kerültem és 1-1 conversion 100-150 ezer.
Viszont ami érdekes, honor 6-hoz képest g4-en sokkal jobb a játék, másabb textúrákat használ, de az eső nem esik itt se sajnos.
De ami felettébb érdekes, hogy itt is van néha nagyon beteg slow motion, aztán beindul a játék olyan mintha fps drop lenne, de kellemesebb a G4-en egyértelmű. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
-=Szabi=- #3142 üzenetére
Kiváncsi leszek, elsőre egész jó a verda irányítása.
Én most LG G4-en játszok, honor 6 után hát sokkal jobb gyorsabb a játék és a menü is.
Most nézem 2600 arany kell majd ?
Ezek betegek...Nagyon el vannak tájolva, ha lenne annyi goldom felesleges megvenném, de így esélytelennek tartom.
Gondolom később nem lesz lehetőség mint eddig se volt.... -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki LG G4-en tolja ?
Másod telefonként az lesz. -
ADAM1337
nagyúr
Már csak a grafika állítását hiányolom a játékból.
-
ADAM1337
nagyúr
Nah végre a hétvégén meglett a Viper és a Laferrari is, most valahogy úgy érzem megint belassul majd a játék.
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem bejön az update, igazából ha tartanák ezt a ritmust változatosságot akkor semmi baj nem lenne a játékkal nem válna unalmassá.
-
ADAM1337
nagyúr
Scrap-ből nem lehet supra bp-t venni.
-
ADAM1337
nagyúr
Kipróbálom, 1 hete, csak belépek és letolom a tuner trialst meg cash-t farmolok.
BP-t szinte alig tudok elérni.Remélem a fejlődésen így javítanak.
1-1 car seriesnél alkatrészek miatt vagyok megfogva, túl sok pénzbe kerülne az upgrade, vagy alkatrész miatt kell hetet várni jelenleg, a kitek miatt. -
ADAM1337
nagyúr
Kár, hogy nincs joy support, tudom felesleges, de azért eltudnám viselni ha menne.
-
ADAM1337
nagyúr
Ezek az eventeket már nem értem, most a wrx-el tuti benne leszek az első 25-be, de néha meg 1500 körül vagyok, és nem tolom többet.
Pontilag is hasonlókat érek el, -
ADAM1337
nagyúr
2db razorod lett ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#05304832 #2771 üzenetére
Hát igen, nincs is értelme, gondoltam farmolok pénzt de annak sincs értelme, úgyis dobálja az alkatrészeket.
Annyi, hogy nem ingyen cserélek alkatrészt motor váltó stb, hanem pénzért és hátha a végén a conversion-nál az alkatrészek 3 és 5 ezret érnek majd, ez egy tipp és nem is drága kipróbálni.Az eventen kivüli M4-emet már leköröztem, szóval ez jó lesz, ha a bmw-s car seriesre elég lesz csak örülök neki, fullosítani a legjobb lenne.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Elmicsi #2767 üzenetére
Én örülök az M4-nek tetszik és a most wanted bmw-je a mai napig egyik kedvenc. (ez is közre játszott hogy irl-ben is bmw-m legyen, de mindegy.)
A sima m4-em 670 körüli, akkor azt most abbahagyom a fejlesztését ha ezt jobbra kilehet az event alatt húzni.A jaguáros kellett bele, mivel ugye ez nem RR3 hanem jóval advanced.
-
ADAM1337
nagyúr
Nincs értelme a ládáknak én is azt vettem észre, pláne goldért, zöld meg kék alkatrészeket kiszedni....
Igen túl könnyű a jaguáros event után vártam valami nagy durranást, most wanted feelinget de semmi.A Jaguáros Sárkány event élvezetes volt és látványos effekt is volt legalább.
-
ADAM1337
nagyúr
Második chapterre razor eventnél már 4 csillagos lett a kocsi, és 2db kék alkatrészt dobott a 7 verseny alatt.
Érdemes a kék alkatrészekre gyúrni, tényleg ahogy lesem.Az előző razor event ugyanilyen volt ?
Illetve igen a zöldeket 3csillagig engedi aztán kiírja hogy majd késöbb kapunk kék-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest