- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #4091 üzenetére
Ha meg van a kocsi 5*-al és full felraktad a 6 elemre a sárga parts-okat, akkor írd már meg hogy mennyi a PR-je légyszi! Köszi!
A 6 elem költsége 6*245,970sp=1,475,820sp!!! (sp=scrap points)
A kocsi még nincs meg és van hátra 1h kapuzárásig 1 ticketem van a versenyre
! Hiányzik egy ECU Upgrade kit, hogy full lila legyek naná hogy rotáltam vagy 10x a Store-ban, ami 10.000creditembe került és csak 80goldért
volt képe adni, amiért nem vagyok hajlandó költeni!
Megvártam még egy váltást a Store-ban és persze hogy nem kaptam meg! Maradt 12,844cp a láda 12,500 ha meg is lenne már nem fogom tudni felrakni így hagyom a fenébe!
Hja és még annyit, hogy a 7* 30BP, a 8* meg már 60BP ezek hol élnek???
GG EA Majmok!
-
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #4089 üzenetére
Jó reggelt!
Ha megnézed a játékban a végén mutatja, hogy mit nyersz (Series Rewards)!
Pajzsos (Super car) kocsi 8*-ost kapsz+30gold, ha el tudod érni a 697PR-es limitet!
Mivel Olipapa már említette, hogy 8*-os így a kérdésedre a válasz igen lehet rá pakolni arany partokat sőt Black Edition-ig lehet vinni! -
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #3892 üzenetére
Szia!
Teljesen egyetértek veled én is örülök amikor vmi újdonság jön be, ill. annak is hogy nem hiába szereztem be az összes mostani kocsit, mivel lehet újra a car series-t is tolni!
Még nem olvastam végig a topikot, de a grafika nálatok is iszonyat csúnya lett a frissítés óta?
-
plejik
addikt
válasz
Dzsuri89 #3898 üzenetére
Én írtam, csak nekem nincs időm naponta 10x játszani vele. Ennek akkor lenne értelme, ha normálisin is meg lehetne csinálni, nem újra játszani meg ilyenek..
!drop
És nem "sír itt senki", csak valóban ez a fóruma, itt van értelme ilyet kibeszélni. Valaki elmondja mi a gondja, valaki meg elmondja mi a jó benne, vagy adott esetben segítséget ad a másiknak, hogy "figyelj így lehet megcsinálni.." stb..
-
-
Olipapa
tag
válasz
Dzsuri89 #3865 üzenetére
A legutóbbi rivals után - amikor ugyancsak nem adtak rewardot - is írtam nekik, akkor 250 golddal díjazták
De már tuti nem lesz ilyen szerencsém
Nekem már rég fullos a König, de semmit sem ér mert a játék így is sz@rrá szívat... Most a season 3-ban tnap még 4700 SP-m volt, ma meg nem hagy nyerni... vissza is estem 4500-ra
Ja most egy olyan ellenfelet dobott be, aki az undergroundban szokott lenni... Xal valódi ellenfélhez köze sem volt, hibátlan kör mellett, egy SRT Viperrel úgy elverte a fullos Königemet mint a sz@rt... Ennyit a Blackridge Rivalsról, meg a valódi ellenfelekről, bla bla bla...
-
jojokka
tag
válasz
Dzsuri89 #3775 üzenetére
Nekem is erős a gyanum, hogy elkúrtak valamit... Viszont nem voltak nagy elvárásaim, én ugyanis csak a napi 3X5 futamot csináltam meg, és csak 940-es autóval, így hát nagy eredménynek érzem, hogy 4k pontom lett... Most azért a végre fullos viperrel jobban lehet haladni, szerencsére tuningolni is lehet.
Mclaren és a Pagani lesz a következő, amit felhúzok, bár nagyon alábbhagyott a lelkesedésem... Főleg hogy ilyen "semmilyen" eventautók vannak. 4 csillag, 400-450 PR. Ez tényleg csak porfogó a garázsban...
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Dzsuri89 #3687 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor 5 csillaggal fejezhető be és a car serieshez az is elég lesz. Én 780 PR-el vittem végig.
Közben megszámoltam a kocsikat, mert anno felmerült hány darab is van a játékban. Hivatalosan 41 db van most plusz 2 jön az új eventekkel (Ford Mustang Boss 302 és Camaro Z/28).
Ezzel a plusz csillagozással meg még használhatatlanabbá tették a classic sport és izom osztályú kocsikat. Így is max tournamenteknél vettük elő, de lassan már a hyper kocsik dupla PR-el fognak futkosni ezekhez képest.... pedig a valóságban simán láthatnánk egy futamban pl Skyline R34-et, M4-et, Shelbyt, McLarent és nem biztos, hogy a merci nyerne...... na de nagyon elkanyarodtam. Az új frissítésekkel nagyon rontanak ezen a játékon. Arról nem is beszélve, hogy amiket betesznek eventre kocsikat (5-6 csillagos de még a kategóriájukban is gyengék) azokért nem éri meg szenvedni már. -
!drop
tag
válasz
Dzsuri89 #3617 üzenetére
Engem speciel mint "autóőrültet" nem zavar.. sőt pont ez tetszik a játékban, hogy szinte 90%ot a garázsban töltesz tuningolod díszíted a kocsidat... foglalkozol vele
Mint a való életben több éven át építesz egy kocsit hogy aztán kivihesd néha negyedmérföldes versenyekre
-
jojokka
tag
válasz
Dzsuri89 #3546 üzenetére
Nekem az a gyanum, hogy a kéket csak az 5. szintje után állíthatod át lilára, míg a 4 csillag miatt nem tudod oda felemelni...
Cserébe az utolsó előtti ferrari eventre elég, és azért az nem kevés, hiszen egy ugyanilyen játékot heteken belül is el kell játszanunk majd a Lancer Evo-val.
-
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #3518 üzenetére
Én azt nem értem, de nyilván mint minden ilyen játéknak sajnos anyagi vonzata van hogy vegyél valós pénzért sok goldot és úgy maxold ki ha nincs türelmed várni!
De kérdem én ha az utolsó versenyt csinálod és végig viszed, akkor miért nem kapsz BP+kocsit?
Mert jelen esetben amióta ezzel játszok úgy láttam, hogy a végén mindig csak a kocsit kapjuk már meg -
Olipapa
tag
válasz
Dzsuri89 #3419 üzenetére
Még aznap végigtoltam, legalábbis az utsó versenyig, oda 820 PR kell, most 809-en áll... Necces, h meglesz így 6 csillagos autóval. Egyébként emlékeim szerint 1db blueprintet sem ad. Reménykedtem benne, hogy majd fognak adni mondjuk 1500goldért 20 bp-t, de ez amit benyomtak, h 10bp 1800gold... Hát kapják be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma