Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Alert89 #3681 üzenetére
Szintén zenész... Időrabló szemét, cserébe meg nem nyújt semmit, csak a birtoklás örömét. Biztos meg van a maga pszichológiája, hogy ez miért szippantja be az embert, de én úgy döntöttem, hogy keresek valami olyan játékot, ami tényleg az autóversenyről szól, mert ez közel sem...
-
Praetorianus
aktív tag
Mivel érdemes készülni a Lamborginis eventre? Mivel lehet majd fejleszteni a gépet? Dollárt spóroljak, aranyat, vagy kupát? Vagy továbbra is élhetem a szokásos pazarló életmódom?
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
-=Szabi=- #3347 üzenetére
Én csak pár napja játszok, azóta még nem volt játszható event. Akkor ezt a kocsit elvileg ott lehetett megnyerni/összerakni/mittomén? Aki meg elszalasztotta, az így járt? Nem mintha telesírnám miatta a párnámat, csak azt nem értem, hogy miért építenek tournamentet olyan autó köré, ami nem mindenkinek elérhető...
-
Praetorianus
aktív tag
Létezik, hogy az aktuális tournamenthez olyan kocsira van szükség, ami a megszerezhetők között sincs? (Dodge Charger R/T) Vagy csak én néztem be valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest