- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
szilva01 #2887 üzenetére
Nem tudom, én személy szerint jobb eventre számítottam. Nem csak azért mert már 7 csillagos a szükséges 3 kocsi és unalmasan könnyű lesz végig vinni fullos kocsikkal, hanem a König sokkal jobban kezelhető járgány mint a LaFerrari, hiába több 5PR-el. Szerencsére ebből nem lesz 2 a garázsban mert 1 is sok, kár volt kifulloznom.
Na meg tiszta parasztvakítás ez a ferrari. 2 event (de lehet 3) kell hozzá, ami egyenként hetekig tartanak, hogy a végén legyen egy kocsink, amit vizuálisan nem is tuningolható, és mint már írtam a könig jobban kezelhető.
Se limited se gold akció, komolyan már azt a múltkori 260 ft-os beruházást is sajnálom a játéktól.... -
válasz
szilva01 #2852 üzenetére
Továbbra se jelenik meg a listában. Párszor vettem már gold card-ot, de soha nem volt még gond, és vásárlás rögtön megjelent a listában az első 50 arany. Most valami rendesen elcsesződött. Refund-ot fogok kérni.
Mondjuk az is érdekes, hogy a VIP pontokat meg jóváírta, szóval ez egyértelműen játék bug (van egy pár sajnos). -
válasz
szilva01 #2852 üzenetére
Továbbra se jelenik meg a listában. Párszor vettem már gold card-ot, de soha nem volt még gond, és vásárlás után rögtön megjelent a listában az első 50 arany. Most valami rendesen elcsesződött. Refund-ot fogok kérni.
Mondjuk az is érdekes, hogy a VIP pontokat meg jóváírta, szóval ez egyértelműen játék bug (van egy pár sajnos), -
válasz
szilva01 #2682 üzenetére
Nekem az elmúlt napokban olyat csinált, hogy függetlenül attól, hogy mobilneten vagy Wi-Fi-n játszottam, képes volt olykor látszólag végtelen ideig "connecting to server"-ezni, mire feladatkezelőből kilövögettem a játékot és utána újraindítva meg mindenféle extra várakozás nélkül belépett a játékba.
---------------------------
@Danny365: Miért nem lepődök meg?
Többször bebizonyosodott már ennél a játéknál, hogy mindenki kb eltérő kiadású változattal játszik. -
Amur
addikt
válasz
szilva01 #2671 üzenetére
Ha lesz fullos Subarud akkor nem ad majd plusz-os autókat.(a street smartban)
704-es talán a maxos Subaru és 670nél erősebbet ritkán ad be.
Ez a többi tournamentnél is igaz.
Ha még két napja kezdted akkor messze vagy bármilyen fullos autótól.
Street autók közül a subarut érdemes húzni ahogy megvan, addig esetleg a Golf.
Classicból a Skyline lesz a legerősebb.
Utána meg érdemes majd az M4re ráfeküdni, azt ha legend szintre felnyomod 850-es lesz, azzal elég sokáig eleszel(azzal is hogy fullra nyomd-ez még nálam is csak folyamatban van.)
Utána én is csak mások tanácsaiból tudom hogy jöhet a Mclaren,és azzal kijátszható a játék underground része.
Persze ahhoz hogy a komolyabb fejlesztésekhez beszerezd a packokat muszáj a tunnel trials-os autókat is megszerezni, és valamennyire fejleszteni(fiesta,bmw m3?,supra, porsche 911-az új-,viper)
suprát csak tournament pontokért vásárolt BP-kből tudod összepakolni. -
Amur
addikt
válasz
szilva01 #2668 üzenetére
nálam autó kérdése is. azaz bajnokságé.
Hoonicornnal +50-eseket is gyalázok ha kanyargós a pálya, és elég előnyt szerzek rövid driftek+nitro kombókkal.(hosszú drift kerülendő mert nagyon lelassít)
de pl. classic versenyeken a skyline-nal örülök ha a gyengébbeket letolom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Opel topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest