- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
Igen, sajnos. Én inkább a Facén vagyok. Szépen bővül a csoport.
Személy szerint nagyon várom már a Jaguar eventet, mert azután meglesz a 91-es mechanikai szintem és....
Engem mondjuk kicsit dühített az, hogy a Regerához meg lehetett venni az összes BP-t. A Mikor feljutottam 5000 és 5100 közé a BRR-ben folyamatosan beadta a tunedeseket. Az én válaszom az olt, hogy akkor trollkodok én is egy kicsit és lementem egészen 0-ig. Kínkeserves volt és olykor vicces. A Truenoval mentem és már a falhoz szorítottam magam, de csak nem sikerült veszíteni, így kaptam +94 SP-t.
Hogy miért? Egyrészt jól jön a Missionban, ami nekem már furcsa. Az airtime és a nitrós rész van csak hátra. Az egyiknél 57.600-at kell elérni és most van 31.000 körül.Aztán a lejtmenet előtt sikerült ICONIII-ba jutni. Most már ismét 4200 körül vagyok, Vasárnap óta. Még nem veszítettem a BRR-ben azóta, igaz sokáig a P1-el mentem.
De hát ez játék! Nem tiltja a szabályzat.
Szóval ennyi!
-
ssymon
csendes tag
Tudom, de még sajnos nem frissítették. Csak innen onnan sikerül infot szerezni, hogy mi lesz.
PROMOTION LIST
RR - McLaren F1 LM March 19.
RR - Time Attaxi RR March 26.
RR - Dodge SRT Hellcat April 2.
RR - Lamborghini Diablo April 9.
RR - 918 Spyder April 16.
RR - Mercedes SLK 55 AMG April 23.vagy ez:
Returning Special Events in order of eligibility are:
• 2013 Porsche 918 Spyder
• 2015 Chevrolet Corvette Z06
• 2001 Nissan Skyline BNR34 GTR
• 2012 BMW M4 F82 (Razor)
• 1973 Ford XB Coupe
• 2015 Jaguar F-TypeKezdés April 16 (UTC)
Returning Special Events in order of eligibility are:
• 2018 Dodge Challenger Demon
• 1995 Lamborghini Diablo SV
• 2013 McLaren P1
• 2010 Lamborghini Murciélago LP 670-4 SV
• 1932 Ford Model 18
• 2015 Porsche 911 GT3 RS (991)Alla Access Pass meg elvileg április 2-án és 23-án lesz, ami még nem hivatalos.
-
ssymon
csendes tag
Én nagyon sokat farmolok, mert jelenleg a hyper-es autókhoz nagyon nagyon sok csapágy, tömlő (BMW M4 boss verseny) és akkumulátor kell. Továbbá Missions-nál nekem az airborne-nál 24.778-nál állok és 28.800 kell, így én is szoktam airborne pályákat is csinálni. Ilyen a Chapter 2-nél a középső is, a Time to Fly. Ezen a pályán a napi penzumot is könnyebb teljesíteni és csak 1 üzemanyagot vesz el.
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4546 üzenetére
Hali! Mivel nekem maxxos a P1 így a BRR végén is x15 BP adna a Zondához. De ma reggel megcsináltam a BRR-t és a 10 db-os dobozban 3 x 15 Zonda BP volt így már csak 1 db kell, hogy ez az autó is maxxos legyen. Ma nem sikerült farmolásból szerezni, így legkésőbb holnao lesz meg az is.
-
ssymon
csendes tag
Facebookon nem vagytok fent? Van egy magyar csoport.
-
ssymon
csendes tag
Eventekkor én is sok alkatrészt veszek a store-ból, de nem szoktam ébresztőt állítani.
Én arra a trükkre jöttem rá így majdnem 2 év után, hogy a tuner trials alla access pass meghirdetésekor megcsinálom a teljes palettát, majd éjfél után még mindig aktív, plusz éjfélkor nyílik az aktuális tuner trials nap, jelen esetben az összes, így plusz alkatrészeket lehet szerezni.
Pontosan a Venomhoz és a One:1-hez is csak ezért lehetett 60 BP vennem
(adok időt) , hogy az EA fent tartsa a játék izgalmát.
-
ssymon
csendes tag
Ha jól olvasom, akkor az event restore azt jelenti, hogy amikor egy pályát ugye 3 alkalommal tudod megcsinálni (speciális eseményeknél, vagy a campaign-ban), akkor azt vagy az idő futtatásával (reklámok), vagy bizonyos gold mennyiség után x-szer tudod visszaállítani.
Az all access pass, ha jól tudom, akkor 250 arany, amit 1 óra alatt kell megjátszani.
Nem győzöm, győzzük hangsúlyozni, hogy minden autót meg kell szerezni - ha van rá egy pici lehetőség - mert a mechanikai szintet növeli, ami nagyon hasznos.
-
ssymon
csendes tag
Nekem ez az event nem tűnt bonyolultnak. Az első napokon szerzett sok cash és az azokon vásárolt alkatrészeknek köszönhetően 830-as PR-el sikerült befejeznem a játékot. 1-2 pályát nem sikerült elsőre megcsinálni, már amelyiknél az volt a célom, hogy megcsináljam elsőre. 0 arany költéssel abszolváltam. Jóllehet nekem 9 üzemanyag kártyám van.
Azt az ominózus 2.1 másodperces airtime-ot elsőre sikerült megcsinálni.
-
ssymon
csendes tag
válasz
Candyman001 #4476 üzenetére
785-ös a kimaxolt 4 csillag. Nekem most olyan. Így a 6. nap csak a gyűjtögetésről szól. Korábban ez a lose to win szisztémával játszottam, és nagyon sok pénzt farmoltam, majd ezért nagyon sok cuccot vásároltam. Most sok van a store-ban és amit megnyerek az is megy oda.
-
ssymon
csendes tag
válasz
mombulllet #4473 üzenetére
3:42-nél ha megállítod, akkor látni fogod
-
ssymon
csendes tag
válasz
mombulllet #4473 üzenetére
Menjél egy autó mögött, ennyi. Ha még közben driftelsz is, akkor nagyon király vagy!
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4459 üzenetére
Én költöttem rá, de nem érzem, hogy kib@szás lenne. Már csak azért sem, mert a Venomhoz, ha valaki nem vesz goldot, akkor az nagyon nagyon soká lesz tuningolható, ahol észrevehető lesz a teljesítmény különbsége a P1-el szemben. Szerintem több, mint 1 év. Bár kíváncsi leszek, hogy ott is lesz e tiered rewards. Ha lesz akkor rá lehet cuppanni.
-
ssymon
csendes tag
Sziasztok! Van most már magyar Facebook csoport is. Ha érdekel valakit, akkor gyertek.
Need for Speed No Limits Hungarians Gamers Fan Page <--név alatt -
ssymon
csendes tag
Itt van a garázsom most jelen pillanatban.
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4448 üzenetére
Tudom. Igyekszem nem.
Én viszont azon az állásponton vagyok, hogy PC-s játékért nem fogok pénzt adni, mert végig játszom és ennyi. Az nem frissül, nem jönnek az események, stb. Viszont egy Blu-ray filmért már annál inkább adok pénzt. Van egy pár filmem. Mint pl. a Sötét Lovag trilógia, melyeket már láttam 5-5, de még még mindig tátott szájjal nézem őket a házi mozin. De úgy mint a Need for Speed filmet is megvettem, nekem az nagyon bejött, bár féltem tőle. A magyar hang brutális.
Egyébként van is lelkiismeret furdalásom, hogy ennyit nem érne a játék. De megteszem, megveszem. De igyekszem odafigyelni rá.És tudom, hogy nagyon manipulálva van az EA-által. De lesz****om. Mint például a P1-hez gyűjtöm a zöld, a kék és a lila cuccokat, de nagyon ritkán adja be. 9x3=27-ből 1x vagy 2x. Mert ugye úgy lépek a Campaigne-ba, hogy a P1-en parts-ain keresztül. Kíváncsi lennék, hogy ha csak úgy mennék a Campaign-ba és úgy játszanám le, akkor is ennyire ritkán adná be? Mert egy Muscle autóhoz sokkal nagyobb eséllyel adja be.
Még jó, hogy nem vagyok jó sofőr benne, mert akkor lehet, hogy nem lenne már izgalmas. Most egyébként az 5600 pontot ostromlom a BRR-ben. De nem sok esélyem van bekerülni a TOP200-ba, mert azért nagy a világunk és sok cube van.Kipróbáltam már egy-két játékot, de nagyon messze el vannak maradva ettől. Nem tudom, de a játék menet, grafikai motor le van védve? Ez az Asphalt nekem nagyon gagyinak tűnik, nincs olyan dinamikája a kocsi mozgásának, mint ennek.
A Sniper Assasin Shoot-hoz tudnám hasonlítani. Ott a döntögetős mozgással lehetett irányítani és az nekem nagyon bejött, utálom, akkor tapogatni kell, rühellem. Csak azt is 3x végig vittem, de most már meguntan a frissítések ellenére is. Sok a reklám, ahogy láttam, az még sokkal drágább, mint ez a Need for Speed. -
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4446 üzenetére
Nézd, én megvettem a hyper parts csomagot és a 60 BP-t hozzá, illetve korábban a black marketben költöttem rá aranyat, azt hiszem kb. 10 BP-t. Nekem ez most a legfőbb célom.
Nemsokára egyébként a Mercedes 55, Ford GT 2006-os, Porsche GT3, a Murci, Ford GT 2017, mind tuningolható lesz. Most 66-os a Mechanical level, lehet átlépem a 70-es határt. Már csak scannerek kellenek és némi pénz.
Nem nagyképűségből mondom, csak imádom.... mondjatok egy olyan autós játékot, ami megközelíti ezt. -
ssymon
csendes tag
Hali!
Én most 5585-nél járok a Laferrarimmal 9 TP-al. Úgy vettem észre, hogy a döntögetős módszeremmel szépen lassan tudok feljebb menni. Még 2 nap van hátra és befejezem A BRR szezon, már ami a P1-es 15 blueprintet jelenti. És már csak 40 BP kell, hogy 8 csillagos legyen a P1-em.
-
ssymon
csendes tag
Csába. November 30-án lesz egy flashback events (Lamborghini Diablo SV; Chevrolet Corvette Z06; Nissan Skyline BNR34 GTR; Lamborghini Murcielago SV; Chevrolet Camaro Z/28; Jaguar F-Type), mivel nekem mindegyik megvan így nekem batyú lesz.
-
ssymon
csendes tag
válasz
Candyman001 #4423 üzenetére
Nem azzal van a gond, ha 10.000 aranya van meg 30.000.000 pénze az illetőnek, hanem hogy emellett 50-es mechanikai szintje és egy csomó tuningolt autója. Meg a LaFerrari tuningolt és a P1 7 csillagos, stb. Amikor én abszolút nem költöttem, összegyűjtöttem azt hiszem, hogy kb. 4.000.000 pénzt néhány hét alatt tuner trialosok aranyért vásárolt újrajátszásával, aztán 3 perc alatt elköltöttem.
-
ssymon
csendes tag
Én ezt nem értem. A Facebookon egy srác feltett egy képet a Black Market-ről. A Paganija, CCX-e, Hoonicornja maxxos, a LaFerrariból bevásárolt aranyért rajzokat. VIP1-es és van neki 90 millió pénze és majd 7000 aranya. Hogy a ...csába csinálják ezek??? Nekem VIP10-em, igen sokat költöttem, de mindig arany és pénz szűkében állok. Én ezt nem értem.
Egy másik gyereknek a pénznél nincs se vessző, se pont az ezres csoportosításánál. Azt mondja, valószínűleg a nyelv miatt van így. Nem nagyon akarom elhinni. Szóval a tö..öm kivan. Kezdek kiábrándulni.Addig a BRR-ben szépen lassan araszolok felfelé. Már 5100 fölött vagyok és úgy néz ki meg is tudom tartani.
Az meg a másik - egyenes szakasz, 9 TP-os LaFerrarimmal nyomom a nitrot már régóta, majdnem teljesen tele volt, aztán egy tuningolatlan CCX meg elmegy mellettem úgy, hogy nem használja a nitrot. ????????? -
ssymon
csendes tag
válasz
baky0206 #4404 üzenetére
Egy lehetséges variáció:
2.11. Proving Grounds Lotus Exige
2.11. Gazella RR + Crates (3 days)
7.11. Ford Falcon XB RR + Crates (3 days)
13.11. Mercedes SLK AMG RR + Crates (3 days)
16.11. SE "Pursuit Legends" Pagani Zonda Cinque
20.11. AAP
20.11. Time Attaxi RR + Crates (3 days)
27.11. Porsche GT3 RS RR + Crates (3 days)
30.11. Flashback "Devils Run" Lamborghini Diablo SV
5.12. Lamborghini Diablo SV RR + Crates (3 days)
11.12. AAPNovember 30-i eseménynél több variáció lehetséges:
Flashback events:
Lamborghini Diablo SV; Chevrolet Corvette Z06; Nissan Skyline BNR34 GTR; Lamborghini Murcielago SV;
Chevrolet Camaro Z/28; Jaguar F-Type -
ssymon
csendes tag
Már értem!
Én azt mondom, hogy teljesen mindegy milyen autóval megy a játékos. A lényeg, ami 99%-ban eldönti egy futam végeredményét az a vezetési képesség. Mehettek ti akár 10 tuning pontos P1-el, ha egy tuningolatlan Viperrel megy egy jó játékos, akkor simán nyerni fog. Jobban termelődik neki a nitro, pont ideális mértékeben farol, stb.
Nekem egy tuningolt LaFerrarival, ami 9 tuning ponttal kihívás az 5100 SP szint elérése. 2 ok miatt: 1) döntögetős kormányzást használok, és mert nem vagyok igazán jó játékos. Most 5028-nál járok. Meg kell várnom minden szezonnál, mikor az igazán kockák elhúznak, akkor van esélyem. -
ssymon
csendes tag
Ha így figyelik, akkor azt miért nem figyelik, hogy az összes JDM autóm maxxon van, vagy a Paganim, meg a többim maxxon van? Nem tudok mit csinálni az ilyenekkel, biztosan nem fogok költeni az ilyenekre.
A Dodge Challger SRT8 ( Snoop Dogg), a Ken Block-os Fordom már időtlen idők óta megrekedt.
Persze tudom én, szépen lassan, fent kell tartani a játék izgalmát. -
ssymon
csendes tag
Szia! A Sports, Super és Hyper autóknál a legendray part után a 7 csillagos Black partot adja be, és ott az egységeknél a tuner trials adott napjain beszerezhető zöld, kék, lila és legendary cuccokat kell beszerezni, plussz a scannereket. Ha ezek megvannak, akkor 8 csillag és tuningolható az autó. A Super autóknál a 8. csaillagra ugrás 6 x 175.000-be kerül, a Hypernél 6 x 420.000, a Sportnál talán 105.000 (ezt nem tudom pontosan, vagy 135.000)
A sportnál 4 db scanner kell, itt 10, a Hypernél 16 db.
Valami ilyesmi:
-
ssymon
csendes tag
Nekem hosszú hosszú hosszú idő után végre 6 csillagos lett egy kedvező ajánlat miatt.
A Ford GT 2006-ossal, 2017-essel a Murcival, illetve az SLK 55 AMG-vel együtt a végső tuningolásra várnak. Már nem sok kell. Scannereket sokáig tart megszerezni, bár az aranyozott cuccok is kellenének.
De leginkább pénzszűkében vagyok.
Mivel 63-as a mechanikai szintem, csak és kizárólag a P1 érdekel, a többi csak szép lassan. A 91-es szint az úgy gondolom a jelenlegi kocsiállományommal elérhetetlen. Nyilván majd a jövőbeni eseményautókkal lehet majd elérni.
-
ssymon
csendes tag
Jövőhéten hétfőn jön a P1 akció (
), már nagyon várom.
A következő esemény lehet, hogy a régóta bejelentett Pagani Zonda lesz?
De még jobban kíváncsi leszek arra, hogy ennek a Jaguáros balhénak lesz e valami következménye. Ez durvát szólt. Biztos vagyok benne, hogy olvassák a facebookot, vagy a redditet, meg a többieket és gondolkodóba estek. Biznisz ide vagy oda.
Hoonicorn-nal hogy álltok?
-
ssymon
csendes tag
válasz
stifi82 #4350 üzenetére
Jónak kellene lennie, mert felhőbe ment és bármikor vissza lehet állítani egy megadott azonosító beírásával.
Sikerült már valakinek ez a Jaguáros sorozat? Én nem tudom mi történt ezzel a játékkal, de így nem leszünk jóba. 17 próbálkozás után sem sikerült, a végén már 724-es PR-el mentem, de a 3. Diablo is simán elhúzott, esélyem sem volt, hogy előrébb végezzek. Ja de, ha nem driftelek, csak akkor meg az nincs meg, úgyhogy batyú. 150 aranyért átugrottam és megvan az autó. De sok ilyen nem lesz, az is biztos. Régóta játszok vele, de ilyet még nem tapasztaltam.
-
ssymon
csendes tag
Ennyit azért egyszerre nem költök.
-
ssymon
csendes tag
Én nem tudok javaslatot adni a Ford eseménynél, csak annyit, hogy inkább a zöld - tehát későbbi - RR versenyeken kell gyűjtögetni. Én megvettem az összes BP-et hozzá. Így nekem nem volt nehézség megszerezi az autót, ami kellett ahhoz, hogy 61-es mechanikai szintem legyen. Sokat kell vele játszani, hogy minél több alkatrészt, pénzt tudj farmolni.
-
ssymon
csendes tag
Ebből a listából ítélve én 2016 február 8-a után kezdtem el játszani a játékkal csak. Mivel nekem a Razor volt az első esemény autóm, a Jaguárral csak sokkal később találkoztam. Azt hittem már 2015-ben játszottam vele.
Most nézem, hogy elírtam. Természetesen nem vagyok annyira jó sofőr, hogy 59. legyek. Úgy akartam írni, hogy 59xx valahány pontom lett. Pedig volt 6100 körül is a 9-es idényben.
Jelen pillanatban 5118-am van, így napi 100.000 pénzt tudok szerezni.
Én is utálom, de sokat kell gyakorolni és megtanulni néhány dolgot. Csak a kanyarokban szabad driftelni, egyenesben nem nagyon és akkor kell driftelni. Mivel én döntögetős módban tudok csak játszani, mert a tapogatós nekem nagyon nem fekszik, így hátrányból indulok, nem áll vissza egyenesbe az autó.
Én azért a gyengébb SP-s autókat megszoktam verni, de néha, néha kikapok. Szép lassan araszolgatok felfelé. Tudom a Laferrarival és 9TP-al bőven 6000 pont fölött kéne lenni. Csak vannak számomra idegesítő dolgok.
Mikor egyenesben megyek és nitrózok, elmegy mellettem egy nem tuningolt CCX, ami éppen nem nitrózik. Hogy? Srác nekiment egy rendőrautónak és nem csökkent a sebessége. Hogy? Folyamatosan használja a nitrót. Hogy?
Szóval vannak hackerek a játékban, remélhetőleg folyamatosan pucolják ki őket. Ja meg VIP 0-val 100-as mechanikai leve szintje van és tuningolt a P1, és büszkén felteszi a facera.Jelenleg a Mercedes 55 AMG, Ford 2006, 2017, Muricélagó, Porsche GT3-at tudom majd annyira fejleszteni, hogy tuningolható legyen, de most visszaveszek. Csak a P1 érdekel jelen pillanatban most.
Most nekem beadott egy Limited offert, amiben a CCX-hez lehet BP-eket szerezni, de számomra értelmetlen az.
-
ssymon
csendes tag
válasz
kovi9614 #4312 üzenetére
Nem. Ezt csak a PR érték miatt tettem. A BRR-ben 1-4-4-et használok. Én bizony vettem. A P1-et akarom még megbulizni és leállok alapszintre. Nagyon nagyon utáltam, hogy a LaFerrari-s 2 x 40 BP-es esemény után másfél évig ugyanazon a szinten volt. Illetve a BMW Razorom is nagyon nagyon sokára lett maxxos. Nekem az volt az első esményautóm. Hát Audi nem nagyon lesz, valami licensz problémák miatt.
-
ssymon
csendes tag
Premium Crate Chevrolet Corvette Z06 (C7) September 21st
Replay Races Chevrolet Corvette Z06 (C7) September 21st
Premium Crate Lamborghini Huracan September 26th
Replay Races Lamborghini Huracan September 26th
Premium Crate Ford Model 18 October 2nd
Replay Races Ford Model 18 October 2nd
Premium Crate Mercedes AMG C63 S Coupé October 9th
Replay Races Mercedes AMG C63 S Coupé October 9th
Tuner Trials All Access Pass October 9th
Premium Crate Lamborghini Murciélago SV October 16th
Replay Races Lamborghini Murciélago SV October 16th
Premium Crate Porsche 911 GT3 October 23rd
Replay Races Porsche 911 GT3 October 23rd
Premium Crate Ferrari LaFerrari October 29th
Replay Races Ferrari LaFerrari October 29th
Tuner Trials All Access Pass October 30th
Premium Crate McLaren P1 October 30thFrisített a Reddit, itt van a teljes lista.
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4305 üzenetére
Bocsánat, október 31.
27th September Huracan RR
3rd October Ford Model 18 RR
10th October Mercedes C63 RR
10th October Tuner Trials AAP
17 October Murcielago RR
24th October Porsche 911 GT3 RS RR
30 October Laferrari RR
31st October Mclaren P1 crates
31st October Tuner Trials AAPIjul Peace írta a Facebookon a "Need for Speed No Limits iOS & Android" nevű csoportban. A Redditen még nincs kint, mint ahogy a mostani Ford esemény részletei sem. Ahol egyébként azt írják, hogy a Ford 2017 esemény 8*-a 65 BP-es, pedig nem, 70 BP-es
Valamiért késlekednek.
-
ssymon
csendes tag
November 1-én P1 crates lesz. Újabb lehetőség...
-
ssymon
csendes tag
Tényleg fanatikus vagyok?
-
ssymon
csendes tag
válasz
G**@**B**! #4289 üzenetére
-
ssymon
csendes tag
Már nagyon régóta játszom vele. 2015-ben telepítettem valamikor. Az első esemény autóm a BMW M4 Razor volt, amivel 833 PR-el nagyon sokáig eljutottam a kampányban. Gyakorlatilag mindennap játszok vele nem keveset. És igen, költöttem rá, (VIP10) szenvedélyem lett a játék. Most, hogy meglesz a Ford, amiért kapok majd 2350 mechanikai pontot, mert 45 BP's kell még a 8 csillaghoz
meglesz a 61-es szint. Utána vissza veszek. Most sikerült vasárnap tuningolhatóvá tenni a LaFerrarit, nagyon nagy álmom volt. Volt korábban két 40 BP's esemény vele, de az nagyon kevés. Egyébként az igazat megvallva nem vagyok csúcsszuper sofőr, mert a TILT irányítást használom és a BRR-ben ez - mint tudjuk nem - előnyös. Nagyon be tud farolni, nehéz visszahozni és veszít a sebességéből. A LaFerrarihoz visszatérve, nagyon utáltam, hogy nem láttam a végét, mikor lesz maxxos- az autó. P1 is mikor lesz maxxos....évek. Volt olyan, amikor elindult a BRR, hogy az első idény végén kaptam egy teljes, fullos Black Parts-ot a Super autóhoz, amivel a Paganim tuningolhatóvá vált. Ezután ugrottam fel a VIP3-as szintre, amit megint csak a gép adott. Egyébként utálom ezt a BRR-t. Kedvencem a nitros pálya, de a 9-es idényben összesen 3 pályát adott be, amiből az egyiknél lefagyott. Mindkettőt megnyertem, az egyiknél egy sokkal jobb számokkal rendelkező autót. Észre vettem, hogy az idény kezdetekor a nagyon jó sofőrökkel találom szembe magam és esélyem sincs, majd amikor azok elhúztak, akkor pikk pukk felugrok 5500-6000-ig. Majd vissza 5800-ig. Legutóbb 59valahánynál fejeztem be. Ennyi egyenlőre! Hajró! Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest