- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azt a chapter 2-esetet én is fogom akkor majd csinálni, köszi!
Bevallom 1-től 10-ig nem is nézegettem a versenyeket a csekélyebb, ládákból szerezhető pénzjutalmak miatt, de végülis pénzt már amúgy sem annyira kell gyűjtenem a 16,5 millió mellé.Múltkor szórtam 300ezret 20ezres láda nyitogatásokra is a legendary material-ok végett.
Még ezzel kapcsolatban is érdekelne hogy ilyenkor, ha kidob egyszer egy legendary material-t, akkor akár rögtön vehetjük továbbra is a 20-as ládákat vagy valamennyi időnek el kell azért telnie, hogy újra szerezhető legyen ilyen úton legendary material? -
Ok, továbbra is csinálom a Huayra 8 csillagozását, párhuzamosan a material-ok gyűjtésével, viszont aranyat továbbra is elsősorban a LaFerrari 8 csillagozására teszek még félre, ezek a Special Event autókhoz elérhető, aranyért láda nyitogatás téma valahogy továbbra is riaszt a zsákbamacska jellege miatt.
-
Olipapa
tag
Ezt a trükköt én is csinálom, amióta csak van AAP. Ugye vasárnap éjfél után motor van, azt meg kell csinálni, 1-kor kezdődik az AAP. A teljes palettát megcsinálod, aztán éjfélkor resetelődik az egész, azt 1-ig meg kell csinálni, így van egy motor alkatrészed és kétszer meg tudtad csinálni a teljes palettát. Régebben 1 után még beadta a másnapi turbot is, de annak már vége
Másik trükk, hogy ha a napi 5 goldért nézhető videokat megnézed, az utsó után rögtön kilépsz, és utána belépsz, újra meg tudsz nézni még 1 videot goldért. Ezt akárhányszor meg tudod csinálni, így 5 gold helyett akár 20-at is tudsz szerezni naponta, ez csak attól függ mennyi videot ad be. Aztán van még egy trükk arany alaktrész farmoláshoz, csak ehhez sok pénz kell, de ha van pénzed akkor gyorsabban lehet haladni a fejlesztések terén. A sima pénzért nyitható ládák, ha 20K $-ért nyitogatsz, akkor kb. minden 300K $ után adnak egy arany alkatrészt.
-
Jaaaa, valamiért a hozzászólásom első részét el is felejtettem idő közben.
Engem ez a két friss autó addig tuti nem fog érdekelni, míg 8 csillagos nem lesz a LaFerrari, arra spórolok minden aranyat. Belátható időn belül már el is tudnám érni ezt a célt, míg az újak lehet csak jövőre tudnának 8 csillagosak lenni, az arany spórolós tempómban.
-
Jaaa, szóval amikor nagy ritkán kiad egy All Access-t, akkor ha napközben letolod az egészet, akkor aztán éjfélkor újra frissül a komplett All Access? A sima, adott napi Tuner trials napok nem szoktak.
Ha az All Access-nél mégis így van, az úgy elég durván hangzik.
Az utolsó bekezdésedet sajnos nem értem, hogy az All Acces hogyan kötődik a Venom és a One:1-hez.
-
Tényleg, pedig tudtam is korábban, hogy az event restore az azt jelenti valójában, csak közben kiment a fejemből.
Olyan feltételekkel meg nem fog bizony mozgatni a vásárolható All Access Pass. Azért kicsit sokallok 250 gold-ot rá...
Elég lesz a vasárnapi ingyenes lehetőség is, spórolok jnkább aranyat az olyan lehetőségekre, mint amik már korábban is voltak, hogy 1-2xxx aranyért adott autóhoz rengeteg BP.
Az olyan éri meg nekem inkább (főleg ha megint LaFerrari-hoz fog adni, a legutóbbit sajnáltam, mikor 2200 aranyért adott hozzá 60 BP-t, csak nem volt elég aranyam még akkor).A mechanikal meg még fogalmam sincs, hogy hogyan működik, az a bajom, hogy a hiper kategóriából akarok elsősorban kimaxolni autókat (Köenigsegg vagy LaFerrari), ami így, hogy ennyi szkennert kellene összevadásznom, kb tavasszal lesz valamikor.
-
Hát jó, TP-s LaFerrari...
Nekem jó sokáig még csak 7 csillagos lesz és így fogom a BRR-eket csapatni, az Icon III már most látom, hogy gond nélkül meg lesz vele.Arról nem is álmodok, hogy belekerüljek a top 200-ba. Az járna amúgy valami extra jutalommal?
Megszereztem ma én is BRR-ben 15 db P1 Bp-t. Szerencsére a P1 nem fog annyira motiválni, mint a LaFerrari, reddit-en olvasott vélemény alapján eléggé hasonló jellegű a két autó.
Innentől amúgy BRR szezon zárásig jól gondolom, hogy egyedül csak a napi szponzor események pénzjutalmaiért érheti meg még folytatnom a versenyeket és semmi másért? Mondjuk Icon III-asként az napi összesen +100ezer.
Adott material-okat meg én úgy szoktam farmolni, hogy reddit-es táblázat alapján kiírogatom magamnak cetlire, hogy adott dolgot mely versenyeken tudok farmolni és akkor úgy cetli alapján játszom a versenyeket.
Így nem adom tudtára a játéknak ugye, hogy pontosan mi is érdekel engem a kártyákból. -
Olipapa
tag
Androidra valóban a legjobb autós játék, de az árakkal nagyon el vannak szállva. Én eddig összesen azt hiszem 3X vettem daily goldot, ebből kettőt még valami 300Ft körüli összegért, nagyon rég (ez lenne a reális ár most is), meg egyet asszem 1499-ért. De ami most van, hogy 1800Ft és csak 14 nap, nevetséges. Azért a pénzért amit te most ráköltöttél, már minimum 3 PC vagy konzol játékot vehettél volna, nem pedig egy autót (sem), egy mobilos játékban. Ez a véleményem, de nyilván e tiéd nem ez, szóval ezt nem rosszindulatból írtam, ne vedd zokon.
-
Köszi, de sajnos így sem jöttem rá, hogy nálam hogyan lehetne beaktiválni. Bár kllehet mindegy is, mert törölni fogom inkább a játékot újra.
Gyakran belegondolok, hogy tulajdonképpen azért farmolok, hogy az alapból is rövid versenyeket még rövidebbé tegyem ugye azáltal, hogy egyre táposabb autóval hamarabb letudom.Na meg az az iap is kiakasztó, ami 17ezer Ft-ért kínál aztán húde "kihagyhatatlan" ajánlatokat. Pofám meg leszakad helyettük.
-
Olipapa
tag
Nekem is skipelnem kellett az utolsó futamot... Már azzal is szoptam, hogy meg legyen a 719PR... Aztán mikor láttam, hogy a második kanyar után eltűnnek a horizontról, úgy voltam vele, hogy inkább skipelem, nem szopok vele tovább. Ez a játék kezd egyre undorítóbb lenni...
-
joe007
tag
Hali!
Nekem holnap reggel 10-ig tart a Jag!
(Mivel a Ford GT 2017-el végig vittem a Car Series feladatot ahol ez a két kocsi van így nincs tétje a JAG megszerzésének, de mivel szeretném minden kocsit a garázsomban látni ezért küzdeni fogok érte!)
De valszeg az EA-nál is látták, hogy igen sokan megtudják szerezni az új kocsikat, ezért bekeményítettek és már a 4.nap utolsó feladatát se tudtam megcsinálni a 3 feladat közül mindig vmelyik nem teljesült!
Most haladok tovább, de ahogy nálad is olvasom ill. más fórumokban is panaszkodnak a játékosok a nehézség miatt!
-
joe007
tag
Meg vetted az összes BP-et??
9240Gold more for 8 stars Ford GT 2017 --> A legnagyobb csomag ajánlatot is nézve 3750+750+1875 Bonus (1x.i alkalom!)=36990HUF=6375Gold
9240-6375=2865 --> Az utolsó előtt Gold ajánlatot nézve is nálam 1630+326+815 Bonus=17990HUF=2771Gold
2865-2771=94 --> 140+28=168Gold=1790HUFEz összesen 36990+17990+1790=56770HUF!!!
Ez az ár csak akkor érdekes ha 0db goldod volt, de nyilván ha nem muszáj az ember nem pazarolja el az összegyűjtöttet! De azért ez már számomra is durva!
Ennyi erővel a P1 összes BP megvételével jobban jártál volna, de az biztos sokkal többe került anno! -
joe007
tag
Szia!
Üdvözlünk a csapatban és gratu az elért eredményhez!
Mivel vidéken voltam ezért nem tudtam írni .)A BRR még mindig kiakaszt, hogy a CCX-emet hogy a fenébe tudja lehagyni egy GT-R35-ös amikor Ő nála nincs Tuning Points nálam meg 8 is be lett állítva!
Ha meg sikerült egy-két versenyet megnyerni rögtön kapom a LaF-okat legalább -200 pont különbséggel és persze hogy bukok legaláb -39 v. -40 pontot!A Ford GT begyűjtése folyamatban a 3. napnál járok akinek van tapasztalata az légyszi ossza meg hol érdemes farmolni! (Megj. A Reddit-et olvasom, de a Ti véleményetek is érdekel!) .)
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest