- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olipapa
tag
Én befejeztem a játékot. Rettenetesen unalmassá vált már számomra. Meg amúgy sem túl sok jövőt jósolok még számára.
-
Olipapa
tag
Sziasztok!
Nektek is P1 BP-k vannak a BRR után járó ládákban? 45 BP-kaptam a 10 ládából
-
-
-
Olipapa
tag
Ezt a trükköt én is csinálom, amióta csak van AAP. Ugye vasárnap éjfél után motor van, azt meg kell csinálni, 1-kor kezdődik az AAP. A teljes palettát megcsinálod, aztán éjfélkor resetelődik az egész, azt 1-ig meg kell csinálni, így van egy motor alkatrészed és kétszer meg tudtad csinálni a teljes palettát. Régebben 1 után még beadta a másnapi turbot is, de annak már vége
Másik trükk, hogy ha a napi 5 goldért nézhető videokat megnézed, az utsó után rögtön kilépsz, és utána belépsz, újra meg tudsz nézni még 1 videot goldért. Ezt akárhányszor meg tudod csinálni, így 5 gold helyett akár 20-at is tudsz szerezni naponta, ez csak attól függ mennyi videot ad be. Aztán van még egy trükk arany alaktrész farmoláshoz, csak ehhez sok pénz kell, de ha van pénzed akkor gyorsabban lehet haladni a fejlesztések terén. A sima pénzért nyitható ládák, ha 20K $-ért nyitogatsz, akkor kb. minden 300K $ után adnak egy arany alkatrészt.
-
Olipapa
tag
Ez az új frissítés, jó nagy kib@szás azokkal szemben akiknek már fullos, vagy majdnem fullos a P1, és erre ráköltöttek egy zsák pénzt
Most jön 2 olyan autó is amelyik lényegesen erősebb a P1-nél... A Venom max PR-e alapból 1100 felett van...
-
Olipapa
tag
Androidra valóban a legjobb autós játék, de az árakkal nagyon el vannak szállva. Én eddig összesen azt hiszem 3X vettem daily goldot, ebből kettőt még valami 300Ft körüli összegért, nagyon rég (ez lenne a reális ár most is), meg egyet asszem 1499-ért. De ami most van, hogy 1800Ft és csak 14 nap, nevetséges. Azért a pénzért amit te most ráköltöttél, már minimum 3 PC vagy konzol játékot vehettél volna, nem pedig egy autót (sem), egy mobilos játékban. Ez a véleményem, de nyilván e tiéd nem ez, szóval ezt nem rosszindulatból írtam, ne vedd zokon.
-
Olipapa
tag
válasz
G**@**B**! #4437 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, kapcsolódik rögtön. Nemrom van-e egyáltalán vásárló, mert az árak röhelyesek, ahogyan a felhozatal is. A goldot kellene leárazniuk, vagy ugyanazon az áron többet adni, pl. daily gold, mondjuk ugyanúgy 30 napot adnának mint eddig, a 14 helyett... Akkor talán elgondolkodnék a vásárláson. De ez így egy vicc...
-
Olipapa
tag
A missionokat amúgy valaki megcsinálta már?
-
Olipapa
tag
Sziasztok! Miért nincsen P1 crates?
-
Olipapa
tag
Nekem is skipelnem kellett az utolsó futamot... Már azzal is szoptam, hogy meg legyen a 719PR... Aztán mikor láttam, hogy a második kanyar után eltűnnek a horizontról, úgy voltam vele, hogy inkább skipelem, nem szopok vele tovább. Ez a játék kezd egyre undorítóbb lenni...
-
Olipapa
tag
Sziasztok! Meddig lesz elérhető ez a GT500 újrajátszás? Na meg ti megkaptátok azt a 10BP-t amit a bronz fokozatért kellett volna?
-
Olipapa
tag
válasz
G**@**B**! #4293 üzenetére
Campaign menüben nekem is be van lassulva, olyan mint ha nem lennének betöltve az autók. (Galaxy S8)
-
Olipapa
tag
45-ös a mechanic levelem, szóval 8-at tudok tuningolni. Én amúgy legalább az első 5 BRR-t mindig megcsinálom, mert azért a 4 goldért, skipekért, meg azért a kis pénzért együttesen xtem már megéri. Én is erősen gondolkodom a LaFerrari nyitogatáson, csak 8BP kellene az utolsó csillaghoz, de ahhoz legalább kétszer kellene nyitnom, szóval nem biztos, hogy megéri, lehet várok inkább. Az ajánlataikat meg inkább nem kommentelném, 37 000 Ft... Elment ezeknek az esze, meg annak is aki megveszi...
-
Olipapa
tag
Nektek nem fogy el a tuned point (csavarkulcs)? Mert nekem állandóan! Amikor éppen van belőle akkor felmegyek 5800-6000-ig, aztán mikor elfogy 2 nap alatt visszaesek 5500-ra vagy az alá...
-
Olipapa
tag
Ez a Gazellás event egy rakat sz@r volt... Van képük 5*-al ideadni... Költs 750 goldot arra, hogy 6*-al kapd meg, ami xtem alap lenne, ahhoz képest, hogy 8* a max. Bekaphatják!
-
Olipapa
tag
-
Olipapa
tag
Xtem az M2, mivel kategóriája legerősebb autója, simán megérdemli, h fullra húzzuk. Főleg, h csak kék alkatrészeket fogad... Xal még csak sem kell erőltetnie magát annak aki fullra akarja húzni.
-
Olipapa
tag
válasz
Candyman001 #3919 üzenetére
125 az a 150, nem?
-
Olipapa
tag
válasz
Dzsuri89 #3865 üzenetére
A legutóbbi rivals után - amikor ugyancsak nem adtak rewardot - is írtam nekik, akkor 250 golddal díjazták
De már tuti nem lesz ilyen szerencsém
Nekem már rég fullos a König, de semmit sem ér mert a játék így is sz@rrá szívat... Most a season 3-ban tnap még 4700 SP-m volt, ma meg nem hagy nyerni... vissza is estem 4500-ra
Ja most egy olyan ellenfelet dobott be, aki az undergroundban szokott lenni... Xal valódi ellenfélhez köze sem volt, hibátlan kör mellett, egy SRT Viperrel úgy elverte a fullos Königemet mint a sz@rt... Ennyit a Blackridge Rivalsról, meg a valódi ellenfelekről, bla bla bla...
-
Olipapa
tag
Ennek a Blackridge Rivalsnak semmi értelme... Nem érdemes vele szenvedni ha még rewardot sem kap érte az ember...
-
Olipapa
tag
válasz
Elmicsi #3833 üzenetére
Gondolom LaFerrarival, mert a fullos Königből tuninggal max 1167 PR-t tok kihozni. Am engem sem izgat már túlzottan a játék, de azért annyira még nem húzott fel, h letöröljem. Napi 2-3-szor felnézek, megcsinálom a kötelezöket és ennyi. Naponta max 1 órát vesz el az életemből
Kivéve ha amúgy is unatkozom
-
Olipapa
tag
válasz
I3u11it #3826 üzenetére
Teljesen jól látod, ha túl jól állsz akkor mindegy, hogy mit csinálsz eltalál az electric shock, nem reagál az autó az irányításra (pont ahogy írtad), teljesen máshol vannak az npc-k, ráadásul olyan helyeken, hogy ne tudd őket kikerülni, de ha ez még mindig nem elég akkor hibátlan kör mellett simán megelőzi az 1167PR-es Königemet egy tuningolatlan Viper vagy GTR... Ja és elkezd olyan ellenfeleket adni, hogy ha megvered akkor 0 SP-t kapsz, de ha kikapsz akkor minimum 40 SP mínusz
-
Olipapa
tag
Ti kaptatok vmi rewardot a Blacridge Rivalsból? Mert én nem kaptam semmit...
-
-
Olipapa
tag
És ha megszűnik a tournament, a tournament pontokkal mi lesz? A tournament market megmarad? Mert akkor gyors kimaxolom a mercit, a porschét meg az F40-et... Bár az sok goldba kerül, nemtom megéri-e?...
-
Olipapa
tag
A sima GT500 már nagyon rég benne van a játékban, csak még nem oldották fel. Xtem a következő frissítéssel fogják. És lenne rá egy 10-esem, h a classic sprot és muscle autók is kapnak majd egy csillagot... Végül a street autók is, mert ez így értelmetlen.
-
Olipapa
tag
válasz
Joccc07 #3664 üzenetére
A sport és hyper autók is 8 csillagosak lettek. A Blackridge rivalsból most már annyit mehetsz amennyit akarsz, nincs korlát, de lehet vele szerezni napi 3 bónuszt (pénzt), ez bekerült a missionok közé is. Lesz camaro és boss mustang event, meg snoop-dog újrajátszás. Nagyjából ennyi ami számottevő. Jaa a tuner trialst is átszervezték kicsit, ahogy látom.
-
Olipapa
tag
válasz
mg1992mg #3525 üzenetére
Nekem ma a tournament nem működik. Nem connectel, hanem lefagy connect közben. A játék többi része viszont működik rendesen. Úgy látom újra egy bugos időszak kezdődik... A Blackridge Rivals pedig tele van cheaterrel, fullos Koeniggel (fullos volt a frissítés előtt), perfect starttal és hibátlan vezetéssel 2 mp-vel megvernek... Pedig lehetlen ennyi idő alatt, hogy jobb Koenigje legyen az enyémnél. Kivéve ha csal az illető...
-
Olipapa
tag
A hyper autókat lehet továbbfejleszteni 8 csillagra, CCX-hez 70 BP kell. Továbbá, itt a legendary partsokat is tovább lehet fejleszteni...
-
Olipapa
tag
válasz
Dzsuri89 #3419 üzenetére
Még aznap végigtoltam, legalábbis az utsó versenyig, oda 820 PR kell, most 809-en áll... Necces, h meglesz így 6 csillagos autóval. Egyébként emlékeim szerint 1db blueprintet sem ad. Reménykedtem benne, hogy majd fognak adni mondjuk 1500goldért 20 bp-t, de ez amit benyomtak, h 10bp 1800gold... Hát kapják be!
-
Olipapa
tag
Nektek van olyan oldalkipufogós bodykitetek mint a tournament ellenfeleknek?? Mert én akárhogy nézem sehol sem találom!!
-
-
Olipapa
tag
válasz
Elmicsi #3118 üzenetére
Érdemes reklamálni
Én a Razornál is reklamáltam, h miért nem látom az eventet? Írtak egy sablon üzenetet, hogy csak azoknak látszik akiknek még nincs meg az autó, stb. De azért küldtek a játékban 25bp-t így fullos lett a BMW, meg egy adag pénzt és aranyat
A frissítéssel, nekem is szebb lett a grafika, végre a versenyek alatt is le van sötétítve a hátsó lámpa a subarunál, xal történt egy kis bugfix is, de más nem változott a kis borítékon kívül. Talán picit optimalizáltak rajta, de nekem eddig sem volt túlzottan belassulva.
-
Olipapa
tag
válasz
Elmicsi #3101 üzenetére
Írtam a supportnak, és már reagáltak is rá. Bőségesen kárpótoltak, adtak 500 goldot, meg 250K aranyat, és 5000 TP-t, meg valamennyi visual pointot. Xal megérte nem megkapni a rewardot
Nekem ilyen vizuális bugjaim nincsenek, kivéve a hiányos ellenfeleket. Amúgy egy GT500-as event jöhetne mert az nincs meg, akkoriban még nem játszottam a játékkal.
-
Olipapa
tag
Ma reggel nem kaptam meg a tournament rewardot a Muscle-s tournamentből.
Másnak történt már ilyen? -
Olipapa
tag
Ma frissült a rendszerem Marshmallow-ra (S6E), azóta 3-4 kör után nekem is van némi fps lagg, de remélhetőleg ezt egy frissítés utáni format majd megoldja. Viszont végre úgy működik a játék ahogy kell, nincs kidobálás, textúra hiba, stb. Egyetlen bug maradt már csak és az a hátsó lámpa sötétítés, verseny közben még mindig a gyári lámpa látszik, de ezt még el lehet nézni. Ezen kívül elégedett vagyok a játékkal. Az ellenfeleken is könnyítettek
-
Olipapa
tag
Vettem 10 Premium ládát 900 goldért, mivel, h csak 5 BP kell a CCX-hez, h meglegyen, és az összes többi autó már 7 csillagos így gondoltam csak ahhoz kapok majd BP-ket, de nem így lett
Most már adja a régebbi BP-ket is, csak nem a BP-t kapod meg ha már nincs rá szükséged hanem ezeket a scrap pontokat. Xal senkinek nem ajánlom a ládák megvételét ilyen célzattal. Én is feleslegesen dobtam ki 900 goldot...
-
Olipapa
tag
Sajnos nem minden bugot javítottak. De kidobálást eddig szerencsére nem tapasztaltam. Szokat optimalizáltam a játékon, szebb és gyorsabb lett a menü, valamelyest szebb lett a grafika. Viszont cserébe nagyon sokat nehezítettek a játékon
Koenigsegg 999PR
Jó, h már csak 5 BP hiányzott... Most fullozhatok ki egy másik autót mert ide már a fullos McLaren kevés... A tuner trials is nehezebb lett, meg úgy alapjában véve minden.
-
Olipapa
tag
Nekem eddig tetszik a frissítés. Főleg az, hogy úgy néz ki kijavították a lassan féléves bugokat.
-
Olipapa
tag
Ma reggel ajándékot kaptam a support team-től
Még Razor event előtt írtam nekik, h én miért nem látom az eventet? Utólag kiderült, h azért mert már megvolt az autó. Gondolom mostanra jutottak el oda, h elolvasták és küldtek 35BP-t a Razor BMW-hez, így már megvan a 7 csillag
-
Olipapa
tag
Androidon neketek nem lépked ki verseny közben? Már tele van vele a ...
-
Olipapa
tag
Én speciel nem tudok semmilyen hacket (nem rootolt a telóm), sem pedig olyan bugot amiből hasznom származhatna, így a bannolás veszélye sem fenyeget
Pedig azt hittem most meg tudok majd valami jó kis bugot amiből leeshet néhány milla
-
Olipapa
tag
válasz
Melafoto #2785 üzenetére
Milyen bugokat? Csak érdekel mit kell ahhoz elkövetni, hogy a világ leglustább fejlesztő csapata kibannoljon. Mert a játék hibáit lusták kijavítani de arra van idejük, hogy kibannolják az embereket...
Mondjuk engem ha még eddig nem bannoltak ki, már nem is fognak. A sok kidobálásért gyakran írok nekik nem éppen finom hangvételű leveleket
-
Olipapa
tag
válasz
Melafoto #2781 üzenetére
Miért? És az, h nézett ki???
Androidon vannak bugok bőven. Pl: a Mazda RX7-nek a kereke átlóg a sárhányón, a Subaru Imprezának a csomagtartójából jön a kipufogó láng, a hátsó lámpát hiába lesötétíted, a garázsban még sötétnek mutatja, de verseny közben a gyári hátsó lámpa látszik. Van, h nincsen ellenfél a pályán, csak ilyen fantomokkal versenyzel. De a legnagyobb bug az, h kidobál!! Van olyan nap, h egyáltalán nem dob ki, de másnap minden második verseny alatt kidob... Most az izomautós tornán több ticketet vesztettem kidobálás miatt, mint amennyiszer végig tudtam menni. Nagyon idegesítő. És ezek a bugok már hónapok óta megvannak. Azóta sem képesek kijavítani...
-
Olipapa
tag
Valaki nem tudja az okát, hogy egyeseknek miért van event és másoknak miért nem?
-
Olipapa
tag
Nekem sincs event... Limited ládák sem voltak. Az utóbbi időben egyre többször dobál ki. Az Aventadoros boss versenyen van, hogy egymás után háromszor is kidob. Az RX7 kereke és a hátsó lámpa tuningok, egyes autóknál a kipufogó láng, stb. még mindig textúra bugosak, már lassan fél éve... Szóval ez a játék egy borzadáj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest