- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4546 üzenetére
Hali! Mivel nekem maxxos a P1 így a BRR végén is x15 BP adna a Zondához. De ma reggel megcsináltam a BRR-t és a 10 db-os dobozban 3 x 15 Zonda BP volt így már csak 1 db kell, hogy ez az autó is maxxos legyen. Ma nem sikerült farmolásból szerezni, így legkésőbb holnao lesz meg az is.
-
válasz
Olipapa #4533 üzenetére
Éééértem, köszönöm!
Akkor nem fogok scrap-elgetni többé, max csak a nagyon common alkatrészeket.Illetve gondolom csak a Sport, Super és Hyper autók számítanak ebbe ez egészbe bele, hogy csak azok legyenek Tuned-ek.
Szerencsére A Huayra kivételével minden karrier autóm 8 csillagos már, így leginkább már csak material-okat kell farmolni. -
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4459 üzenetére
Én költöttem rá, de nem érzem, hogy kib@szás lenne. Már csak azért sem, mert a Venomhoz, ha valaki nem vesz goldot, akkor az nagyon nagyon soká lesz tuningolható, ahol észrevehető lesz a teljesítmény különbsége a P1-el szemben. Szerintem több, mint 1 év. Bár kíváncsi leszek, hogy ott is lesz e tiered rewards. Ha lesz akkor rá lehet cuppanni.
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4448 üzenetére
Tudom. Igyekszem nem.
Én viszont azon az állásponton vagyok, hogy PC-s játékért nem fogok pénzt adni, mert végig játszom és ennyi. Az nem frissül, nem jönnek az események, stb. Viszont egy Blu-ray filmért már annál inkább adok pénzt. Van egy pár filmem. Mint pl. a Sötét Lovag trilógia, melyeket már láttam 5-5, de még még mindig tátott szájjal nézem őket a házi mozin. De úgy mint a Need for Speed filmet is megvettem, nekem az nagyon bejött, bár féltem tőle. A magyar hang brutális.
Egyébként van is lelkiismeret furdalásom, hogy ennyit nem érne a játék. De megteszem, megveszem. De igyekszem odafigyelni rá.És tudom, hogy nagyon manipulálva van az EA-által. De lesz****om. Mint például a P1-hez gyűjtöm a zöld, a kék és a lila cuccokat, de nagyon ritkán adja be. 9x3=27-ből 1x vagy 2x. Mert ugye úgy lépek a Campaigne-ba, hogy a P1-en parts-ain keresztül. Kíváncsi lennék, hogy ha csak úgy mennék a Campaign-ba és úgy játszanám le, akkor is ennyire ritkán adná be? Mert egy Muscle autóhoz sokkal nagyobb eséllyel adja be.
Még jó, hogy nem vagyok jó sofőr benne, mert akkor lehet, hogy nem lenne már izgalmas. Most egyébként az 5600 pontot ostromlom a BRR-ben. De nem sok esélyem van bekerülni a TOP200-ba, mert azért nagy a világunk és sok cube van.Kipróbáltam már egy-két játékot, de nagyon messze el vannak maradva ettől. Nem tudom, de a játék menet, grafikai motor le van védve? Ez az Asphalt nekem nagyon gagyinak tűnik, nincs olyan dinamikája a kocsi mozgásának, mint ennek.
A Sniper Assasin Shoot-hoz tudnám hasonlítani. Ott a döntögetős mozgással lehetett irányítani és az nekem nagyon bejött, utálom, akkor tapogatni kell, rühellem. Csak azt is 3x végig vittem, de most már meguntan a frissítések ellenére is. Sok a reklám, ahogy láttam, az még sokkal drágább, mint ez a Need for Speed. -
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4446 üzenetére
Nézd, én megvettem a hyper parts csomagot és a 60 BP-t hozzá, illetve korábban a black marketben költöttem rá aranyat, azt hiszem kb. 10 BP-t. Nekem ez most a legfőbb célom.
Nemsokára egyébként a Mercedes 55, Ford GT 2006-os, Porsche GT3, a Murci, Ford GT 2017, mind tuningolható lesz. Most 66-os a Mechanical level, lehet átlépem a 70-es határt. Már csak scannerek kellenek és némi pénz.
Nem nagyképűségből mondom, csak imádom.... mondjatok egy olyan autós játékot, ami megközelíti ezt. -
válasz
Olipapa #4442 üzenetére
Tegnapelőtt szereztem meg a 8. csillagot a Köenighez, ami így PR-ileg megelőzte az akkor 6 csillagos LaFerrari-mat (időközben csak megvettem a BP csomagot hozzá az imént
), de rosszabb időket mentem vele LaFerrari-hoz képest.
Azt tudom, hogy más vezetési technikát igényel, pl nem bírja a driftet, de az meg ugye tölti a nitrót.
Nehezebbnek érzem, hogy figyeljek arra, hogy mikor éri meg driftelni Köeniggel és mikor nem ajánlatos.
Ezért is minden elismerésem, akinek jobban tetszik a Köenig. -
joe007
tag
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4305 üzenetére
Bocsánat, október 31.
27th September Huracan RR
3rd October Ford Model 18 RR
10th October Mercedes C63 RR
10th October Tuner Trials AAP
17 October Murcielago RR
24th October Porsche 911 GT3 RS RR
30 October Laferrari RR
31st October Mclaren P1 crates
31st October Tuner Trials AAPIjul Peace írta a Facebookon a "Need for Speed No Limits iOS & Android" nevű csoportban. A Redditen még nincs kint, mint ahogy a mostani Ford esemény részletei sem. Ahol egyébként azt írják, hogy a Ford 2017 esemény 8*-a 65 BP-es, pedig nem, 70 BP-es
Valamiért késlekednek.
-
joe007
tag
válasz
Olipapa #4239 üzenetére
Azt elfelejtettem az előző szöveghez hozzá írni, hogy a napi = 3 Sponsorship megszerzése után nyilván a szintektől függően kapjuk a $ jutalmat.
A 'többség' eléri az Icon III -at és az alábbiakat kapja:
Sponsorship 1 --> $16500
Sponsorship 2 --> $33500
Sponsorship 3 --> $50000
Összesen:$100000De amit elfelejtettem, hogy ha megcsinálod a BRR-ben a 3 versenyt, akkor a Daily Assigments résznél fel tudod venni a napi jutalmat 4gold+5skip race!
U.I: Olipapa --> Te mennyi tudsz tuningolni (Tuning pontok)? 7 v. 8? Összesen ugye 3x4=12-t lehet húzni a tuninggal a kocsidon. Én a Mechanic levelnél 42-nél járok és 8-at tudok húzni 1lőre! A következő tuning pont=TP már Mechanic Level 61 kell! Az meg nagyon messze van
-
joe007
tag
válasz
Olipapa #4239 üzenetére
Szia!
Nekem kb: 52000! tp van, mert az elejébe annyira nem érdekelt a dolog és csak gyűltek a kulcsok ill. nem volt tunned kocsim így nem is erőltettem! Most is még 6 nappal a vége előtt végig vittem a BRR-t utána már nem megyek 1 kört se, mert számomra nincs feladat ill. az a kevés lóvé meg nem hoz lázba, ha úgy lenne mint régen Tournament-ben, akkor lehet szenvednék és tolnám hogy minél jobb helyezést érjek el a jobb jutalomért! De így felejtős számomra!
-
toma187
csendes tag
válasz
Olipapa #4131 üzenetére
És az még csak a 6. csillag! Mennyi kellhet a 7. és a 8. csillaghoz? Gondolom majd bedobnak nagyritkán egy pár napos Blueprint szerzési lehetőséget, de azon se lepődnék meg, ha nem lenne!
A LaFerrarihoz sem lehet szerezni, csak amikor bejött a 8. csillag lehetőség, akkor volt rá egy special event.Egyébként a Ford GT-hez mikor lehetett versenyen szerezni, nekem 1 db kellett csak, kipróbáltam mennyi ládát kell nyitogatni hozzá. 6*90 gold ment el, igaz akkor adott talán 5 db-ot! Vicc ez ag egész, iszonyatosan rámentek a pénzre, és ez a McLaren P1 ez már a nagyon p***szt kategória!!!
-
joe007
tag
válasz
Olipapa #3866 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos Olipapa írását csak megerősíteni tudom habár az én Königseggem nem fullos 19BP missing yet
Emiatt a 650S-es maxos és azzal tolom a versenyt a Season3 4500SP-vel kezdtem és engem is levitt szándékosan 4386SP-re csak tudnám akik elől vezetnek, hogy csinálják meg az 5300SP-t??
Azt is olvastam itt, hogy a LaFeri-vel kéne menni, de mivel még az se full*-os így nem használom, de azért gyökérség az EA részéről így kicseszni a versenyzőkkel nem beszélve a Season végén semmit se kapsz csak lehúznak alapból egy szinttel lejjebb! Season2 4860SP-m volt és 4500SP-ről folytathattam a Season3-at GG EA! Ennél még a Tournament is jobb volt!Amikor már 3x győznek le akkor nem értem miért kapok egy Ai(Bot) ellenfelet, ami gyengébb SP-vel jön versenyre és persze lealáz mint a szél, persze itt próbáltam full tuningot felrakni a szekeremre, de így is ott hagynak(közben meg a saját rekordomat is megdöntöm pfff)!! Erről is készítettem képeket! Ma is megcsináltam az utolsó 5-ös verseny etapot erre abból 2x Mikey_M bugyirózsaszín 650S-t hozzák be ellenem, ami tuti bukta!
Eredmény:
SparkPlug Run - Rush Hour - Novato Coast Highway, Sunset:
1. Mike_M 0:28.59 --> Ő mindig ugyan ezt az időt hozza!!!
2. Joe007Hun 0:31.15Amúgy a mostani Tidal Run-t vki elkezdte? Jelenleg a Murcsi-m 744PR-en áll és gondoltam megnézem mit kinál a Kelly's Market hát minden elemért goldot kér pfff
Készítettem is képet róla ha kell!
Meg milyen már hogy az újrajátszási pályakat is alig tudom megcsinálni??? D4E7 --> 0:00.04s marad?! Tehát vágjátok 744PR-el tudok Nitro Rush-t az előbbi idővel csinálni, amikor a D4E9 szükséges 721PR volt!? Hogy is van ez??
Tudtam hogy nehéz lesz, de ennyire azért nem gondoltam!Megj.: A kocsit tovább tudnám fejleszteni, de látni szeretném a következő napok minimál PR igényét!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Olipapa #3864 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy mit reagálnak rá...
Amúgy tényleg nem értem, hogy valami ösztönző díjat miért nem raknak a Balckride Rivals-ba, mert így eléggé értelmetlen, persze én hülye azért tolom...
Addig nem nyugszok, amíg nem lesz fullos a Königem, már szinte csak pénz kérdése, csillagokat már durván 2 hete megszereztem hozzá.
At utóbbi eventekből kiindulva már annak se látom értelmét, hogy az ilyen új autókhoz vegyek BP-t aranyért, mert úgy sincs hozzá Car Series hozzá... -
-
Joccc07
addikt
válasz
Olipapa #3665 üzenetére
De jó megint lehet farmolni a Bp-ket.
Várom már mikor lesz már valami tényleg komoly frissítés mert ez így ultragáz, hogy két havonta változtatnak mindig valamit ami nem is olyan rossz, de hamar unalomba fullad.
Android fronton a grafikán is alkothatnának valamit mert ez a vulkan api nem hozott valami nagy változást.
Szépek az effektek de ez mit sem ér ha a kocsi élei recések. -
-
jojokka
tag
válasz
Olipapa #3559 üzenetére
Ez azért eléggé reménytkeltő, viszont a múltkori La Ferrari eventre ahogy emlékszem, a "belépő" PR szint nem azonos a "záró" elvárással. Cserébe menet közben lehet fejleszteni a vasat, mert a futamok nyereményei az aktuális autóhoz igazodtak. /Így volt kicsit elkapkodott, hogy a Golfot és a 911-est is fullra húztam előre. Az amcsi vasnál már az event alatt lett teljes a maxolás.../
Persze aki nem szedi össze a 20 BP-t a kezdetig, hogy meglegyen az 5 csilli, az esélyes, hogy nem megy végig....
-
mg1992mg
őstag
válasz
Olipapa #3526 üzenetére
Igen, Tournament nálam se működik (azóta újraraktam a játékot). Connectnél nálam is lefagy, majd kivág a játék.
Blackridge Rivalsnak semmi értelme. Max annyi, hogy a napi 3-at megcsinálom, és még ha veszítek is, beleszámolja a napi feladatokba, és a végén megkapom az 5 verseny skip cuccost. Esélytelen, hogy nyerjek, 802-es a legnagyobb kocsim (SRT Viper), de már most olyanokat kapok, hogy csak pislogok.
-
Elmicsi
csendes tag
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa #3099 üzenetére
Én sem kaptam meg. Jó tudni, hogy nem vagyok ezze legyedül. Pl a garázsban a pár kocsinak a képe sem látszik, csak a közepe. Az a durva, hogy 39. helyen voltam tegnap zárás előtt 6 perccel. Amúgy rájöttem teljesen felelsleges ezt a részt nyomatni. Múltkor ráköltöttem teszt jelleggel 120 goldot a tankolásra és még így se tudtam a 25-ben benne lenni. A végén már 1 futam 1 helyezetbeli előreugrást adott. A főnyeremény 800 gold se fedezné amit az eléréséhez költene az ember. Na meg végre valami új vagy nagyon régi eventet is betehetnének, mert tél óta semmi nem volt. Még azt a nyomorult ferrarit is eventeken keresztül, hónapokon át adják be. Én már átálltam egy másik játékra, de remélem lesz még értelme ezzel játszanom, mert tetszene. Egyedül az eddig megszerzett dolgok tartanak vissza hogy letöröljem a játékot.
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa #2792 üzenetére
Nekem elég nagy bugnak tűnik. A hack az volt amit a haverom rootolt telón, hack progival csinált. De amint kikapcsolta a progit, minden a régi volt.
Az viszont már bug, hogy egy totál másik account, másik (nem rootolt) teló esetében hónapokkal később is olyat produkál, amit anno még hack segítségével sem csinált. Elvileg nem is lehetne a rewardot meghackelni.
Na meg az milyen, hogy egyik pachnél milliókat ad, másiknál meg minden jó, aztán új patchnél megint jönnek a milliókViszont ami tényleg bug, hogy amikor az alkatrészeknél vagyok és azokat adogatom el, majd kilépek gyors gombbal, újra belépve az alkatrész so kesetben ott marad, de a pénzt meg megkaptam érte
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa #2777 üzenetére
Mivel már sokan érdeklődtek privátban, így inkább ide írom ki.
Amit fentebb már leírtam, csak azt tudnám ismételni kiegészítve az alábbiakkal:Még decemberben haverom meghackelte a saját játékát. Én is előnyre akartam szert tenni, így az ő telóján léptem be az én accountommal. Átírt pár dolgot így pl az alkatrészeket milliókért adtuk el. A vicc az volt, hogy amikor a saját telómról játszottam, pár pályát továbbra is x dollár helyett a 13 milliókat adta (amikor választottam rewardot pl. 1200 dollár helyett x30.000.000.000 dollárt mutatott).
Majd jött a január és új patch (jaguáros event előtt kb 1 héttel) szólt haverom, hogy semmilyen hack nem működik rá, nekem sem adta már a pénzt. Itt és más fórumokon is olvastam, hogy az EA most már keményen bannol. Erre most a legutóbbi pach óta (5-9 chapter között) néhány alkalommal újra a 13 millió adja be.Röviden ennyi a történet. De nagyon nem örülök neki, mert nem akarok bannt. A másik meg, hogy 16,5 milla fölött negatívba megy az ember. Pl. nekem volt, hogy 7 milliónál nyertem meg és lett belőle 3. Sőt volt amikor 1 nap alatt 9-ről 1 millióra zuhantam mert x2 is megnyertem ezt a kis bugot....
Remélhetőleg az új pach megint eltűnteti majd a hack okozta problémát. -
Amur
addikt
válasz
Olipapa #2777 üzenetére
Ja ez engem is érdekel. Konkrétan az összes alkatrész megvan az egyik kocsihoz(sima M4) csak pénz hiányzik hogy beépítsem és az összes arany főalkatrész maxon lenne.
Amennyi időt és pénzt beleöltem már, egy kis bug kihasználásában benne vagyok.
Aztán legfeljebb végleg abbahagyom ha bannolnak. Magamtól úgy sem hagynám abba! -
Amur
addikt
válasz
Olipapa #2737 üzenetére
Még nem jöttünk rá..
Azért is furcsa mert igen agresszív módon frissit a játék, nem igazán érdekli a frissités csak wi-fivel beállítás sem, mert nem a google play-en keresztül frissül(nagy ritkán, csak a nagyobb javításoknál), hanem sunyi módon elinduláskor tölt le 60-90 megákat..
Elméletileg nem kellene verziókülönbségnek lenni, esetleg IOS-Android viszonylatban, de ott sem szokott nagy különbség lenni, talán fél nap..
Igazából az event majd akkor lesz érdekes ha elindul. Addig hogy kinek jelzi meg kinek nem hogy lesz, csak bosszantó hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest