- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Ez a Ford Falconos event nem volt egy egyszerű sztori....
Nagyon tetszett, hogy végre nem az az uncsi, mindig kell valami extrát teljesíteni, de a 4-5. napon sokszor pofátlan volt a játék, hogy egyszerre 4 dologra figyeljek. A legnagyobb köcsögség az volt, mikor elérek az utolsó versenyhez és látom hiányzik 7 PR pont és márcsak 40 perc maradt az eventből. Ügyesen sikerült 3x90 Gold újratöltést kérnem, később rájöttem, hogy elég lett volna csak 1x90-et... nem tudom ki vette észre, de most a PRO STORE, ha frissíteni akartál cuccokat, szimplán 1000 pénz volt... Ott össze is szedtem a 7 PR-hez való alkatrészt aztán 3-ik neki futásra meglett az utolsó verseny is...Nem is tudom már mikor költöttem aranyat benzinre...
-
Dzsuri89
őstag
Aki kocsit bezsebelve befejezte a 1932 Ford Model 18 járgány eseményét legyen szíves infót adni arról, hogy jött-e hozzá külön Car Series.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mombulllet #4148 üzenetére
Nekem is meg van, mondjuk én nem izzadok bele ezekbe az eventekbe, ráadásul sose kell goldot beleáldoznom szerencsére.
Chevrolet Corvette Z06 lesz akinek még nincs meg a kocsi. -
Dzsuri89
őstag
Titeket nem szívat a játék?
Már az előző frissítésben is párszor kiszúrt velem, gondoltam majd javítják a mostaniban, de nem...Amikor valamilyen versenyen beérek a célba a játék nem megy tovább, mutatja a szép autóm, de onnantól kezdve nem jönnek fel a nyeremények se, csak a kilépés segít.
-
Dzsuri89
őstag
Tölthető az új nagyméretű frissítés!!!!!
Eltűnt teljesen a Visual point, ahogy ígérték megkaptuk átkonvertálva zsetonná egy kiszámított értékét (figyeltek rá, hogy ne essenek túlzásba
)
Kaptunk végre matricázást, persze nem szabad annyira örülni neki, mert nem pottyantják az ölünkbe csak úgy simán. Vannak különfele matrica típusok, aztán mindegyiknek más a feltétele hogy feloldjuk őket. Driftelni kell 20000m-t, levegőben x időt tölteni és a már jól ismertek a Mission menüből. Ezzel nem is lenne semmi gond, mert legalább van kihívás, csak a probléma azzal van, hogy amelyik autóra akarod rakni, azokkal külön kell ezeket a missziókat végre hajtani. Hihetetlen, hogy raknak egy jó újdonságot bele, aztán a felesleges időtöltésekkel aknázzák ki ezeket...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Viktima87 #3897 üzenetére
Felesleges megszerezni, mert car series sincs hozzá, viszon a Königet ki lehet maxolni és akkor a Blackride Rivalsban patent. December eleje óta fejlesztem és már csak 2.000.000 kell ahhoz, hogy tuningolható legyen...
Személy szerint én is unom már, mindig ugyan azt kell csinálni, csak több mint egy évemet elcsesztem rá így nincs szívem abbahagyni, főleg hogy a legjobb autót nem tuningoltam ki maxra.
Írta valaki, hogy az eseményes autókat nehéz megszerezni. Nem az, csak le kell tolni mindig a ticketeket és ha nincs újrajátszható verseny akkor el kell rontani egy pályát ahol lehet driftelni pénzt. Ezekről amúgy írtak 1-2 hónapja mások is.
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Olipapa #3864 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy mit reagálnak rá...
Amúgy tényleg nem értem, hogy valami ösztönző díjat miért nem raknak a Balckride Rivals-ba, mert így eléggé értelmetlen, persze én hülye azért tolom...
Addig nem nyugszok, amíg nem lesz fullos a Königem, már szinte csak pénz kérdése, csillagokat már durván 2 hete megszereztem hozzá.
At utóbbi eventekből kiindulva már annak se látom értelmét, hogy az ilyen új autókhoz vegyek BP-t aranyért, mert úgy sincs hozzá Car Series hozzá... -
Dzsuri89
őstag
Végre sikerült a McLaren utolsó csillagához is összeszedni a BluePrinteket!
Rá tudtam rakni az összes fekete alkatrészt, amit pár hete ingyen kaptunk a játéktól a Black Rivals rész miatt. Szerencsére az egy olyan alaktrész, ami ki van maxolva, tehát azon belül már nem kell fejlesztgetni.Az utolsó csillaghoz már csak 4 BP kellett és a legjobb időben jött a McLaren promóció, amiben 30 BP és 2 darab arany alkatrész volt ezer valamennyi aranyért, le is csaptam rá, mert így nem kevés scrap pontot tudtam bezsebelni.
-
Dzsuri89
őstag
Meg amikor egy fullra fejlesztett McLaren-t (csak 7 csillagos) lehagy ugyanszínt egy Nissan GT-R...
Mielőtt nem volt ez a plusz csillagos frissítés, azelőtt is ezt furcsáltam.
Ti hogy álltok a Shelbyvel?
Jelenleg így állok, hát így első ránézésre lila alkatrészeket se fogok látni belőle, pedig tolom egész nap... Éjjel kimaradt 6 tank, mert lebetgedtem és hamar lefeküdtem, de ettől függetlenül se hiszem, hogy sokat számított volna. -
Dzsuri89
őstag
Most számolgattam egy kicsit.
Jelenleg 3 * 10/20 BP
Kapunk holnap 15 BP-t, akkor 4* 5 / ? Valószínűleg az 5-ik csillaghoz 25 BP kell és még a negyedik napon kapunk 15-t, akkor járunk 20 / 25-nél. 5 BP-t simán megveszek, ha annyi kell az 5 csillaghoz és nyugodtan kijátszhassam a Car Seriest... -
Dzsuri89
őstag
Akinek meg van már a Shelby, ami a következő eventben lesz, legyen szíves leírni nekem, hogy az x csillagból hány csillagos és hogy a hozzá tartozó Car Seriest meg lehet vele csinálni, anélkül hogy vennék hozzá aranyért BP-t.
Köszi -
Dzsuri89
őstag
válasz
hattrickuser #3673 üzenetére
Van már kampány alatt is F40 BP a 12-ik fejezetnél is újrajátszható verseny formájában.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Elmicsi #3661 üzenetére
Ez a plusz egy csillag egy nagy buziság, már bocsánat...
Eddig legalább ha szerencsém volt kaptam normális Chop Shophoz való pontokat, immemtől ezt is elfelejthetem... Mondjuk ma mákos voltam, ingyenes arany ládában volt 4 pagani BP, 203080 pont. 😀😀😀 Jelenleg ez az egyedüli maxos autóm. 😂 -
Dzsuri89
őstag
Van a Ford GT, sajnos csak 5 csillaggal szereztem meg a kocsit, viszont az lenne a kérdésem, amíg a csillagok száma engedi a fejlesztést (arany cuccokkal) hány PR pontot lehet kihozni belőle?
Kérdezhetném úgy is, hogy a Car Series-ér végig lehet vinni ezekkel az adatokkal? -
Dzsuri89
őstag
Lancer patent lett.
Én ezt hoztam ki belőle:(#3650) alfa20
Faszán áll neki a fehér szín, sose jutott volna eszembe ennek a kocsinak ilyen színt adjak.(#3651) Olipapa
Pont ez az izomautó nincs meg nekem, pedig iszonyat nívós a kinézete. (Épp az event ideje alatt nyaraltam...)
---------------------------------
Én ma elköltöttem 900 GOLD-ot igen hasznos kis csomagra. Ahol lehet aranyat venni, abban a Store-ban lehetett venni az előbb említett arany mennyiségért 3 darab arany szintű Hyper cuccot meg 100.000 zsetont. Úgy voltam vele, hogy ez egy jó befektetés annak céljából, hogy haladjak a fejlesztéssel. Chop Shop pontban sok idő lett volna mire összegyűjtőm, mert a játék riktig nem abból a BP-ből ad x számút, amelyik kocsi ki van maxolva és még sokat is ér értékre (McLaren, Pagani és társai)...
-
Dzsuri89
őstag
Full feleslegesen költöd a goldot abban az esetben, mikor mind a három kártya alatt BP van és az összeset kinyitod.
Türelem BP-t terem, Sylvia esetében én is csak 4x250 Goldot költöttem BP-re, majd az újrajátszható eseményeken meg Ferrari event alatt lazán összegyűltek a maradék csillaghoz tartozó BP-k.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Alert89 #3612 üzenetére
Legutóbbi frissítés óta a Hyper autókat még egy extra csilaggal lehet kimaxolni és a Paganis Tuner Trailsben pedig az utolsó csillaghoz szükséges alkatrészt szerzed meg. Felesleges azt a részt játszani, majd max ha már az összes csillag meg van hozzá. Utolsó résznél 70BP kell....
-
Dzsuri89
őstag
Azoknak ajánlom az 5x Blueprintet 250 Gold-ért az Evo eventben, akik szeretnék kimaxolni max csillagra a kocsijukat. Előző eventben 1000 Goldot költöttem a 4x5 BP-ért, majd az újrajátszható versenyekkel összeszedtem az utolsó csillagot is.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Raul1998 #3567 üzenetére
Ha váltasz iOS-re, akkor kezdheted előlről az egészet...
Arra nem gondoltak a készítők, ha valaki paltformot vált, akkor át tudja vinni valahogy a mentését, mert tudommal sehogy nem lehet... legalább egy manapság alap követelménynek számító Facebook bejelentkezést készíthetnének.
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
Jelenleg itt tartok most. Több BluePrintet nem fogunk már kapni, viszont előre látónak kéne lenni, ugye lesz La Ferrari-s event a Silvia-val és nem tudni, hogy mekkora PR szint kell az egész teljesítéséhez.
Szerintetek van értelme 20 BP-t venni 1000 aranyért? 5 csillagal már lehet lila cuccokat is fejleszteni.
-
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
Van a Ford Mustang Hoonicorn autó, erről beszélek pontosan...
Ha a 6 csillagból csak 5 csillagos az autó és az alkatrészek maxra vannak húzva, akkor hány PR pontos az autó? Azért fontos, mert tudni szeretném, hogy a hozzá tartozó Car Series kijátszható-e 100%-ig.
Köszi az infót!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Jumbozorz #3457 üzenetére
Sajnos teljesen egyjátékos üzemmódú végig.
Egy tetves Facebook logint is lusták voltak beleépíteni. Ettők függetllenül nagyon fain, én már tavaly november óta játszok vele.
Már csak néhány car series maradt meg autók kimaxolása. 100-as szintet elértem, illetve a sztori módnak megfelelő Underground részt is kijátszottam. -
Dzsuri89
őstag
Valaki végigtolta már a Diablo SV car series részét?
A végén hány blueprintet kapsz a lamborghininez?
Másik dolog, hogy egy hány PR pontra kell felfejleszteni?(Napi szinten csak 3 db Car Series versenyt megyek az arany miatt)
-
Dzsuri89
őstag
Én semmi aranyat nem őltem bele szerencsére, az utolsó pálya rohadt egyszerű volt, pedig azt hittem vért fogok izzadni, hogy pont 716 PR-es volt a kocsim.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Balathruin #3381 üzenetére
Esélyed sincs.
Ráértél volna az utolsó nap is venni, mert így a kukába dobtad az aranyat, bár később is, mert 5 vásárolt BP sose volt elég ilyen eseményeknél.
-
Dzsuri89
őstag
Ez az új játékmód mikor a rendőr be tud mérni nagyon tetszik nekem. Kár, hogy a játékban alapból nem voltak ilyen pályák a kezdetek óta.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
-=Szabi=- #3358 üzenetére
Mázlisták... 😃😃😃
Tavaly november óta tolom, de hát még van mit csinálni. Az a baj, hogyha valaki nem vesz aranyat nagy mennyiségben lassan lehet haladni...
Eddig 2x fektettem havi arwnyba, de többet nem fogok már venni...
----------
Akik végigtolták, azok vettek aranyat?
-
Dzsuri89
őstag
Valaki megtudná nekem tutira mondani, hogy a legutolsó Underground versenyhez hány PR pont kell?
Mintha 945-t láttam volna valahol. McLaren 650S-sel valaki végigtolta?
Elvileg az 947 PR kimaxolva. Kicsit olcsóbb fejleszteni, mint a Pagani és társai Hyper autókat.Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest