- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
!drop
tag
Első nap érdemes csak az 1. pályát tolni drift/draft kombóval lehet vele keresni bőven
Első nap pr wall-ja 720 ami meglesz a dobott materialokból. 7 napos eventhez híven első két nap nincs újrajátszás
Day 1: None/ PR wall: 720/ R: 5/ RR: 0Event 1: Flywheel 4k- 5.5k Credit~
Event 2: Valve
Event 3: Flywheel
Event 4: Input Shaft
Event 5: Flywheel -
joe007
tag
Sziasztok!
A Proving Grounds Special Event for 1998 McLaren F1 LM Super Car hibásan lett közölve!!
A programot lefrissítettem és 3 nap múlva Dec.16-án 01:00h-kor indul!!!A BRR Season 12-ben NFS - Payback matricát szerezhetünk a szokásos 15db ML P1 BP-el együtt. 47napot kapunk az összes BRR teljesítésére!
BRR pálya változások 5 kör után:
Új pálya Lock Down - Van benne Traffic+Police blockade+Electro Shock (Közlekedő autók és rendőri blokád)
Sunset Chaos Run - Szintén változott egy kicsit!
Off the grid - Szintén közlekedő kocsikat raktak bele+Electro Shock
Ascent Run - Csak traffic
Új pálya Rust Run - Ez csak szimplán verseny de tele van ugrató részekkel ahol lehet tölteni a Nitrót!Azért az frankó, hogy a BRR most indult és 4500 alapról már felmentem 4574-re 5 verseny alatt, de az első hogy szerzett 5110 pontot már????
Úgy látom ebben most sincs kihívás(Mint régen a Tournament-ben) és nem teszek egy darab Tuning Pontot se a LaF-ra elérem az IconIII-at és ott maradok oszt kész! -
joe007
tag
A Nov.2-ei Proving Grounds Special Event for 2017 Lotus Exige Cup 380 természetesen holnap indul és 14h múlva! .)
Még egy programot találtam a játék frissítése után amiben visszatér a DevilsRun Lambo Diablo SV Nov.30-Dec.5-ig!
Itt vannak listában
Proving Grounds Nov02-10-ig (5napos)
Pursuit Legends Nov16-23-ig (7napos)
DevilsRun Lambo Diablo SV Nov.30-Dec.5-ig (7napos)Egy kis képáradat a frissítésről, aki még esetleg nem frissített! Jó mazsolázást a képekhez! .)
Ime a BP-es és Item-es Black Market rész:
A BRR a szokásos 11-14..14 Sponsorships feladattal 27 nap alatt teljesíthető(ennek feltétele hogy minden nap megcsináld a 3x5 versenyt!), de a határ Dec.05-ig (35 nap) kell teljesíteni a P1 15BP megszerzéséhez, mint ahogy eddig is!
-
ssymon
csendes tag
Ha így figyelik, akkor azt miért nem figyelik, hogy az összes JDM autóm maxxon van, vagy a Paganim, meg a többim maxxon van? Nem tudok mit csinálni az ilyenekkel, biztosan nem fogok költeni az ilyenekre.
A Dodge Challger SRT8 ( Snoop Dogg), a Ken Block-os Fordom már időtlen idők óta megrekedt.
Persze tudom én, szépen lassan, fent kell tartani a játék izgalmát. -
ssymon
csendes tag
Nekem hosszú hosszú hosszú idő után végre 6 csillagos lett egy kedvező ajánlat miatt.
A Ford GT 2006-ossal, 2017-essel a Murcival, illetve az SLK 55 AMG-vel együtt a végső tuningolásra várnak. Már nem sok kell. Scannereket sokáig tart megszerezni, bár az aranyozott cuccok is kellenének.
De leginkább pénzszűkében vagyok.
Mivel 63-as a mechanikai szintem, csak és kizárólag a P1 érdekel, a többi csak szép lassan. A 91-es szint az úgy gondolom a jelenlegi kocsiállományommal elérhetetlen. Nyilván majd a jövőbeni eseményautókkal lehet majd elérni.
-
jojokka
tag
Hát ilyen még velem sem volt. Olyan igen, hogy kellett 90 goldért jegyet venni, most is kellett a diablo-s futamon vagy 9 nekifutás, mire meglett, de az utolsó futamra esélyem nem volt. Nem láttam őket 3 kanyar után, ígyhát szégyenszemre skippeltem az utolsó pályát. Nettó lehúzás volt, semmi több....
-
jojokka
tag
Nagyon elgondolkodtató helyzet, de 1k gold, az 1k gold. Az összes többi BP meg már csak scrap pont, így hát inkább kihagyom. Éppen elég nekem a 10 arany láda, abból most 1.5milla scrap jött, gold költése nélkül.
Az autók már nem nagyon hoznak lázba, egyszerűen csak legyen meg, lehetőleg goldköltés nélkül... A jag nem rossz, jó sok pízt lehet farmolni... Most vagyok a 2. nap végén, egy futamot játszogatok és vesztek újra és újra. Már 632PR-en vagyok....
)
-
ssymon
csendes tag
Én nem tudok javaslatot adni a Ford eseménynél, csak annyit, hogy inkább a zöld - tehát későbbi - RR versenyeken kell gyűjtögetni. Én megvettem az összes BP-et hozzá. Így nekem nem volt nehézség megszerezi az autót, ami kellett ahhoz, hogy 61-es mechanikai szintem legyen. Sokat kell vele játszani, hogy minél több alkatrészt, pénzt tudj farmolni.
-
jojokka
tag
Nem emlékszem, mennyivel. Talán 747-el adta oda? Valahogy így...
A felső sor (engine-gear-ecu) 4 csillis kék volt, alul 3 csillis, 1-2 alkatrésszel, a turbo zöld volt, nem adott upgrade kitet, és inkább befejeztem, mert aludni akartam, minthogy még farmoljak pízt, hogy forgathassam a piacot... (ezúton is köszi, hogy elmondtátok, hogy 1000 a pörgetés...
DD )
Már mindenhol lila part van, és az engine már csak a hatodik csillagra vár (kitömve)
-
Olipapa
tag
45-ös a mechanic levelem, szóval 8-at tudok tuningolni. Én amúgy legalább az első 5 BRR-t mindig megcsinálom, mert azért a 4 goldért, skipekért, meg azért a kis pénzért együttesen xtem már megéri. Én is erősen gondolkodom a LaFerrari nyitogatáson, csak 8BP kellene az utolsó csillaghoz, de ahhoz legalább kétszer kellene nyitnom, szóval nem biztos, hogy megéri, lehet várok inkább. Az ajánlataikat meg inkább nem kommentelném, 37 000 Ft... Elment ezeknek az esze, meg annak is aki megveszi...
-
jojokka
tag
Szerintem eddig is volt értelme a BRR-nek. Az egyetlen hely, ahol nagyobb mennyiségben kapsz scrap pontot. A második adag arany láda 10 dobozával néha egy milla scrap-et is adott, nagyjából ez az amivel az autóim fejlődnek, nem a napi 2 szintlépés... Tény, hogy a matricát eddig kihagytam, de most a P1 BP-ért végigcsinálom... Fogom utálni, az egyszer biztos...
-
joe007
tag
Közben meg is találtam a választ és igen jól láttam a videóban az ucsónál 666PR kell majd! .)
Rebel's Gambit feladatok és a Ford Model 18-hoz való kiegészítők teljes listája, amiket elérhetsz és amik kellhetnek a kocsi begyűjtéséhez a ReddIT-ről! .)
-
!drop
tag
Még gyerekkoromban gyűjtöttem azokat is.. Erre a piros taxira meg befizetek amint jön a fizu xD Kb 1 hónapja kezdtem el megint gyűjteni a hot wheels autókat amikor ráakadtam a kedvencemre ami igen az a nissan skyline volt
Sajnos a régi gyűjteményemet elajándékoztam egy családnak ahol sok a kisgyerek de nem bántam meg jó helyen van
(kb50 db) De most megint fellángolt bennem a gyűjtő xD. Ja ez a skyline volt az nem a piros
-
!drop
tag
Köszi
Közben énis találtam egyet
NISSAN 180sx Type X. FASTLANE SE Rerun (2nd) 5th April, 2017
5 Day event. Rolling Start ? days entry.
NOTE: There is a 180sx RR running atm. It started 3rd April and it runs for 10 days.
The information below were taken from the 1st Run.You need the following to complete 2 sets of kits:
Turbo, Wheels, NitroDetails:
5 Day event. Rolling Start ? days entry.
Refresh Tickets: 45mins. Cost 90 gold
Rush Timer: Watch Ad and reduce waiting time 25%
Store:
BPs: 325 Gold for 5 BPs
Materials: Std costs:
Upgrade kits: 12,500 credits
Grey Common 4,000 credits
Green Uncommon 6,000 creditsCar Details
Car Start: 2 Stars 0/15 PR: 276 Classic Sports
Car Finish: 4 stars 5/20. Need 15 BPs to reach 5 stars.
975 Gold for 5 stars
1625 Gold for 6 stars
Total: 2600 Gold to max
BP requirements: 35 (2⭐), 15, 20, 20, 25 (6⭐)
Rewards :
Day 1: 10 BPs, 10 Gold
Day 2: 10 BPs, 10 Gold
Day 3: 10 BPs, 10 Gold
Day 4: 10 BPs, 10 Gold
Day 5: 50 Gold
Series Reward:
NISSAN 180sx Type X
Total Rewards: 40 BPs, 90 Gold
Mech XP: Up to 1,150Event Info
(Upgrade Kits Available/PR wall/No. Races.)
Day 1: None / PR wall:276 / R:5
2x RR:
-flywheel
-thermosensor [RR: flywheel, thermosensor]
-Sleeve
-flywheel [RR: input shaft, tyre]
-thermosensor
Day 2: Engine, ECU / PR wall:299 / R:7
2x RR:
-Sleeve
-tyre
-valve [RR: input shaft, Sleeve]
-flywheel
-input shaft
-Engine Kit [RR: flywheel, valve]
-ECU Kit
Day 3: 3-3 Wheel, 3-9 Turbo/ PR wall:? / R:9
2x RR:
-input shaft
-valve [RR: thermosensor, valve]
-Gearbox Kit
-backplate [RR: intake, clutch plate]
-Wheel Kit
-Clutch plate
-Nitro Kit
-tyre
-Turbo Kit
Day 4: None / PR wall: ?/ R:14
4x RR
-intake
-thermosensor [RR: backplate, Tank]
-Sleeve
-valve
-input shaft [RR: Sleeve, tyre]
-tyre
-harness
-flywheel [RR: disc brake, harness]
-Tank
-tyre
-disc brake [RR: backplate, Tank]
-Sleeve
-tyre
-backplate
Day 5: Engine, ECU, Gearbox / PR wall:? / R:17
4x RR
-input shaft
-valve
-Tank [RR: disc brake, harness]
-harness
-flywheel
-tyre [RR: clutch plate, intake]
-Sleeve
-thermosensor
-clutch plate [RR: ??]
-thermosensor
-Engine kit
-input shaft [RR:All uncommon (green) materials]
-disc brake
-ECU kit
-intake
-Gearbox kit
-10K CreditsYou need the following to complete 2 sets of kits:
Turbo, Wheel & Nitro"Best RR:. "Lose to win"
One strategy:
If there are RR (Replayable Races) then complete them and leave 1 race to redo. Lose to win. Until the Race refreshes.
If there are no RR then stay on 1 race to redo.
If you know that you will have spare tickets, then race the RRs first before they refresh. That way you get more RRs the following day. -
!drop
tag
Én nem azt mondom hogy küzdök érte de megpróbálom megszerezni xD persze csak ha van rá szabadidőm... Nekem nincs sok idom annyira játszani még nincs is mechanic szintem... :/ Majd idővel
Utobbi időben megtetszett ez a letisztult tuning stílus... Ennek örömére tolok is be pár nissant nektek ilyen stílusban -
ADAM1337
nagyúr
Az utolsó egy time trial, de én úgy nyertem meg hogy mindennap amikor volt time trial nem nitroztam, így mindennap csak egy kicsivel kellett jobbat mennem, a végén meg beleadtam mindent.
Ha mindennap végig nitroztad akkor lehet gondod vele. (Én nem akartam megszívatni magamat, vele csak annyira hogy nyerjem meg mindig)
A gazellá-ra kiváncsi vagyok tuti megszerzem azt is.
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Szívesen válaszolok de a felét nem értem.
F40-en kivül az alap autókból minden meg van.
Ami Eventes M4, jaguar F-type, Kenblock Mustang, Nissan Silvia, boss, diablo, M2, merci volt valamelyik még.
De majd dobok fel képet, hogy állok, még a taxit nekem este nyitja az utolsó napot, de eddig könnyű 2-t vesztettem mert az npc kilökött.
Most tuningolom fel az ataxi-t, hogy legyen elég pr-em most 594-en van. -
zsolthee
senior tag
Részemről ez az első, hogy megpróbálok autót szerezni ebben a játékmódban és egyben az utolsó is!
7. nap, event 4, 605PR a taxi de az Istenért sem érem utol a rohadékot (544PR az ellen, Hunter), pedig csak medium nehézséget ír. Még 20 óra a befejezésig kb de még 12-t kéne végignyomni. Biztosra veszem, hogy nem fog sikerülni mert már egy deka aranyat sem költök se fejlesztésre, se skip-re. Dugják fel maguknak taxit. -
pretssa
újonc
Hello! Na most akkor nagy kérdés, hogy ezt az 5 csillagos gépet érdemes-e megcsinálni annak, aki még nem végzett minden chapterrel a campaignban. Az M2 Bömbi legjobb esetben sem lesz 600 PR-nél több, BP nem lesz hozzá, a korábbi BMW-s Serieshez pedig nem jó. Tanulva a Merci C63-ból, már a hozzá tartozó car series 2. chapter végén 762-es PR-t kér, de ezen a szinten már minden olyan drága, hogyha van fölös félmillám, jó esetben 6-8 PR növekedés érhető el vele, szóval számolatlanul lehet rá locsolni a pénzt, akkor sem tudok vele érdemben előrejutni a campaignban (sem, plusz még a seriesben sem :-)
Ebből kiindulva erre az M2 sem lesz jó, csak még egy pénztemető...
Viszont még a 2006-os Ford GT is szupesport gép, egy liga a Lamboval stb. szóval ha ott lehetne tudni, hogy mekkora PR-rel hozható el a Fastlane event végén (bár abból indulok ki, hogy a jóval több csillagos gép lesz) akkor nagyon sok játékosnak célszerűbb szerintem a GT-re gyúrni és hagyni az M2-t. Ti mit gondoltok? -
!drop
tag
Én már hajnalban lenyomtam xDD most a pénzt farmolom ujrajátszható eventtel. Kicsit irigyellek én aránylag későn kezdet (silvia event közepén) úgyhogy nekem hiányzik még :
-Dodge Charger R/T
-Nissan 180sx
-Nissan Silvia
-Dodge Challenger (snoop dogg)
-Nissan Skyline BN-R34
-Razor GT
-Ken Block Fiesta
-Razor m4
-Diablo
-Jaguar F-Type
-Mercedes AMG Luna
-Ford GT
Ebből igazából nekem csak az r34es skyline ami fáj remélem arra is lesz majd visszajátszás -
joe007
tag
Sziasztok újra!
Itt vannak a hiányzó adatok az előzőleg megadottakból!
Újra játszási helyek:
Day6 - Ev.3,7,10
Day7 - Ev.2,8,11,14Megj.: Érdekes, hogy ezen az eseményen csak a 7-ik nap 2-ik eseményén lehetett creditet újra begyűjteni!
PR Limitek:
Day6 - 704PR
Day7 - 732PRA 2015 Chevrolet Corvette Z06 kocsim jelenleg készen áll az utolsó versenyre 732PR-el!
Ti hogy álltok? Mert még 5h hátra van!
-
Dzsuri89
őstag
Full feleslegesen költöd a goldot abban az esetben, mikor mind a három kártya alatt BP van és az összeset kinyitod.
Türelem BP-t terem, Sylvia esetében én is csak 4x250 Goldot költöttem BP-re, majd az újrajátszható eseményeken meg Ferrari event alatt lazán összegyűltek a maradék csillaghoz tartozó BP-k.
-
Elmicsi
csendes tag
56 kocsi van nem pedig 40. Ez a srác pedig, aki ezeket a videókat készíti, tuti, hogy valamilyen fejlesztő vagy nagy hacker lehet. Márcsak a hangtorzítás miatt is. Az addig szép és jó, hogy hackel, viszont az elég gyanús, hogy tudja milyen kódokkal rendelkeznek az adott kocsik. Van ahol a benzint, pénzt, reput stb is megváltoztatta. Ez mind szép és jó de tuti bant fog kapni, főleg, hogy ő már a boss 302-es mustangot is betette magának
Arra viszont jó a videó, hogy lássák a nem túl régi játékosok, hogy mennyi és milyen kocsi kvannak a játékban. Viszont tény, hogy nagyon érti a dolgát, pedig sok hasonló videót láttam már.
-
!drop
tag
Hát ízlések és pofopnok
Gyerekorom óta érdekel ez a tuningőrület úgyhogy nekem hasznos időtöltés xD Bár az teljesen igaz hogy mára a tuningipar átment inkább ilyen letisztultabb formába. Én megmaradtam a kettő között félúton valahol
.
Ami az autókat illeti így gondolkodva igazad van. Elférne a játékban vagy 3x ennyi kocsi... könnyen beszéltem én 50es szinttel hisz még nincs meg az összes -
Alert89
tag
Szia,
mindig annak a résznek a fejlesztése ad a legtöbb PR-t, amelyik a leggyengébb adott autóban. A Lancer Evonak a Top Speed a gyengéje, ezért az Engine és a Turbo fejlesztés ad a legtöbb PR-t.
Most a kocsim 4 csillag és 431 PR-on áll (vettem 10 BP-t aranyért a Fastlane Store-ban).
Kérdés: a Tuner Trials eventekben a Viper után van verseny a Pagani Huayra-val. Az mit ad, ill. mennyi PR kell a teljesítéséhez? Csak most szereztem meg a Paganit és tudni akarom, van-e értelme erre a versenyre fejleszteni, ill. mennyi kell neki, hogy meg is nyerhessem vele a versenyt.
-
Elmicsi
csendes tag
Mint az összes többi eventen, mivel ugyan azok a pályák és fejlesztés van........... szerintem mindenki kivülről tudja már mikor, mit kap majd..... semmi nem változott több mint 1 éve.
Amúgy nem tudom mit akar ezzel elérni az EA, de semmi értelme minden hulladék (ez még most tűrhető is) kocsit kiadni eventben, hogy utána a garázsban álljon 2-4 csillaggal 20db kocsi. Reménykedtem, hogy előveszik az 1 évvel ezelőtti kocsikat és újra beteszik eventbe vagy lehet farmolni BP-ket. De látom tesznek rá mi volna jó ás értelmes ebben a játékban.
-
Elmicsi
csendes tag
Pontosan, régen volt többször akcióban, de sajna banánról átszokott a pénzre a kis piros majom.... Amúgy a kupát én sem értem, így felesleges vele játszani. Régen lehetett venni alkatrészeket, sőt partokat is érte. Én ott láttam elsőnek arany cuccokat
VOlt is motiváció. Most meg van 192K pontom és nem tudok vele mit kezdeni.
Aranyra meg vigyázz, ne költsd el semmi olyanra, amit farmolással ki tudnál szedni. Sokan pl 30 goldért újra választanak rewardot vagy simán tankolnak aztán meg pislognak miért nincs goldjuk. Felesleges mind. Tartogasd eventre és olyan esetekre ami kegyediek (eventes BP, store-ban pack stb). -
jojokka
tag
Már nagyon régóta nem adok goldot simán megszerezhető BP-ért, legfeljebb később lesz meg... Az eventes autóknak a bp-iért fizetnék, de lutrira nem adok 30 goldot. Ha egy futam után feldobna 2 bp-t, meg egy harmadik izét, és az értéktelen szart pörgetném ki, akkor bedobnék 30-at, de vakon nem fogok...
Az eventes autók fogalmam nincs, hogy mikor lesznek meg, nekem fullra van húzva 5 csillagra lilában a BNR34-es, de mivel nem 6 csillis az autó, a CarSeries nem lesz meg hozzá, mert nincs elég PR-em.
Nálam csak gyűlik a skiprace, én azért ritkán használom, mert néha jó az a 2-3k bevétel is, amit a futam hoz. Nem beszélve a driftről meg a nitróról, amit a mission nagyon igényel... Viszont amikor csak tudok, "saját" autóval megyek a bp-ért. Most mondjuk nem tudtam csak a 2 kisebb futamon, de úgy éreztem, hogy olyankor jobban adja a bp-t... Persze ez is csak placebo....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest