- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PcForCe
tag
1BP kell a 6 csillaghoz... most vennem kene 5db BP-t 250 aranyert vagy a car series fog adni legalabb 1 BP-t?
-
PcForCe
tag
Ti hogy alltok a jaguarral? Hany PR-re sikerult eddig felhuznotok az autot? Nekem jelenleg 657PR arany raforditas nelkul!
-
PcForCe
tag
En nem tom nalam mi van... de megint 350k 5db Viper BP blackmarketbe
Mar penzt is lusta vagyok aldozni ra ^^
-
PcForCe
tag
Megint 350k volt a blackmarketbe 5viper BP!
-
PcForCe
tag
Nektek is allandoan kilepeget a jatek? 3versenybol 3x kilepett... kezd elegem lenni mar belole:@
-
PcForCe
tag
Ajanlom mindenki figyelmebe hogy meg 8 oran keresztul a blackmarketbe lehet 300k ért 5 Viper BP-t venni!
-
PcForCe
tag
Elvileg itt irtatok hogy 37ora mire kapunk uj "all access pass"-t, nos elhasznaltam es azt írja hogy legyek vip meg minden es akkor kapok ujjat.. nem is szamol vissza hogy mikor kapom a kovit... akkor ezekszerint nem kapunk ingyen?
-
PcForCe
tag
Most akkor ebbe a Tuner Trialsba naponta 2-t tudok csak versenyezni és mindennap ujra toltodik a 2 ticket? Es ezt az "all pacces" cuccot mindennap ellehet nyomni 1x?
-
PcForCe
tag
Az új verzióba tényleg nem töltödik magától a tank? Csak 30aranyért?
-
PcForCe
tag
Jah, akkor várok, köszi szépen!
-
PcForCe
tag
Nekem meg nem jelzett semmi frissitest...
-
PcForCe
tag
Érdemes kimaxolni a Nissan GT-R R35-t? Ez lenne egyenlőre a fő kocsim... úgy tudom ezt olyan 885PR-ig lehet felvinni!
-
PcForCe
tag
fery02;
Hát igen, nekem is most sikerült először... szerencsém volt nagyon
Amikor 3at ad be egyszerre az azért van, mert előtte sokszor nem találtad el az adott tárgyat így "probál" kompenzálni a játék, ilyen már elég sokszor volt nekem is...
-
PcForCe
tag
Kozelebe nem vagyok egyiknek sem... bmw-bol csak a razor van meg.. asszem ez eluszott
-
PcForCe
tag
Most akkor az bukta az egesz eventet akinek nincs meg mondjuk a sima m4 csak a razoros?
-
PcForCe
tag
En is igy vagyok vele
Lassan de biztosan haladok elore!
-
PcForCe
tag
Ti meddig toltok fel 1 autot? Amig teljesen max vagy amennyivel eltudjatok vegezni a hozza tartozo versenyeket?
-
PcForCe
tag
Nekem ugy sikerult, hogy ugyebar az elso 2 napon 5-7versenyt kell teljesiteni... nos ilyenkor ez nagyon hamar megvan es maradek idoben farmolok, az osszes versenyt megcsinalom ameddig engedi, folyamatosan az egesz palyat vegig driftelem igy rengeteg penz jon ossze... en mindennap delelott 10kor kezdtem jatszani ejfelkor fejeztem be ennyi a titok reszemrol
-
PcForCe
tag
Az biztos
ki hol jár a jatékban? Hogy haladtok? Elég nehézkes már most az előre jutás:/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest