- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
Viktima87 #3922 üzenetére
Azért kell a két csillag hiány, hogy költs egy kis aranyat, ha nagyon akarod...
@all:
Btw. most lett meg az első fullos event autóm. A Snoop-os Mustang 6 csillagos, és már gyűjtök a tuningolására. Bár már megvan vele a Car Series, de mivel az a legerősebb alsó kategóriás autóm, így megérdemli, hogy kimaxoljam... Tény, hogy az az event, ahol az jött, a legjobbak közül való, ott tényleges esély van kimaxolni a kocsikat az eventen belüli ládák miatt. Sajnos a mostaniak (fastlane) már nem ilyenek, és 2 csillag minusszal adják a kocsikat.
Kíváncsi leszek, hogy a Ford GT-t 5 vagy 6 csillaggal lehet majd elhozni gold nélkül. Nekem ugyanis megvan, de csak 5 csillagosan kaptam, és azóta persze volt egy-két BP-s nap, de azért 3 csillag hátrányt behozni szinte lehetetlen...
Egyébként nem tudom, hogy figyelitek-e, hogy egyre jobban simogatják a játékot, és figyelnek részletekre. Bár nem mindenhol vettem észre, de van olyan régi pálya, ahol a forgalom irányító lámpák zöldre és pirosra is váltanak. (pl a mclaren futamon). Ez például kellemes meglepetés volt. Ahogy a Mercis eventnél is, tiszta bolondok voltak a repper fiúk, jók voltak a szövegek, amiket mondattak velük, jó volt a körítés. Nem volt olyan izzadság szagú, mint némelyik. (pl a Murcielago)
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Viktima87 #3897 üzenetére
Felesleges megszerezni, mert car series sincs hozzá, viszon a Königet ki lehet maxolni és akkor a Blackride Rivalsban patent. December eleje óta fejlesztem és már csak 2.000.000 kell ahhoz, hogy tuningolható legyen...
Személy szerint én is unom már, mindig ugyan azt kell csinálni, csak több mint egy évemet elcsesztem rá így nincs szívem abbahagyni, főleg hogy a legjobb autót nem tuningoltam ki maxra.
Írta valaki, hogy az eseményes autókat nehéz megszerezni. Nem az, csak le kell tolni mindig a ticketeket és ha nincs újrajátszható verseny akkor el kell rontani egy pályát ahol lehet driftelni pénzt. Ezekről amúgy írtak 1-2 hónapja mások is.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Viktima87 #3818 üzenetére
csodás tanácsok a corvettes eventhez..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest