Hirdetés
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
Eventes autót nem lehet használni, ebben az eventben.
Máshol lehet, ezért írtam, hogy azt nyomattam a sima helyet, meg akkor volt aranyam mikor meg lehetett venni 7*-hoz a BP-ket.
Az előző LaFerrari eventett nem tudtam befejezni, a BMW miatt, most viszont egész jól álok indulásra:
Golf: 631RP
993: 697RP
Challenger: 678RPés még van 9 nap az indulásig a Golf-al, a másik kettő meg utána jön, szóval idő van még rá.
nem tudom ki hogy játszik, de nekem az a taktikám, hogy annyit haladok csak előre Undergroundban, hogy 2-3 autóhoz kelljen csak BP-t farmolni, hogy délelőtt és délután is végig tudjak menni 3-3x azokon a pályákon amik BP-t adnak. ez 12-18 benzin de és du, (sokszor csak Easydrive-al futtatom végig, ha nem nagyon van idő játszani.) így napi 1-2 BP mindig van mind két/három autóhoz, és jó pár hát alatt meg is van a 7* 2-3 autóhoz. fejleszteni gyorsabb mint BP-t szerezni.
#2885: event alatt ugyan úgy ad pénzt (de most nem eventes pénz), plusz alkatrészt, amit bármelyik autóba tehetsz, vagy ha nem kell eladod
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest