- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben láttam, hogy elég körülményes az, hogy azt a 6 különböző dolgot beszerezzük, annyit nem ér nekem az a napi 4 arany.
Videókat biztos nem fogok nézni érte.Ha hasonlóképp működne a Black Market, mint amilyen az Event Market szokott lenni, akkor úgy teljesen oké lenne. De emlékszem, hogy régebben is olyan volt a Balck Market, hogy hosszú órák után frissült a tartalma.
-
Értem.
Ti egyébként szoktatok foglalkozni ezzel az új napi feladattal, hogy 6 különböző valamit kell venni Black Market-ből és kapunk 4 aranyat?
Régebb óta eléggé berögzült, hogy az ottani árak miatt nagyon mellőzöm azt a Market-et és helyette kifarmolom magamnak, ami kell, de végülis közben kiderül, hogy nem tudok mit kezdeni a pénzzel, jelenleg is van 13,5 millióm, amit nagyon spórolósan is tudok már költeni, mert azok az autók, amiket fejlesztenék jelenleg, azokhoz elég lassan gyűlik alkatrész, szóval lehet elkezdem, hogy minden nap megveszem a 6 különböző, legolcsóbb material-t és kész.
Mert az arany meg határozottan jobban kell, mint a pénz (ez általában is így szokott lenni).Gondolkoztam ezen a fentebb említett reklám nézési trükkön is, de az elrettent, hogy reklám nézés után mindig újra kell csatlakoznia a szerverhez, az olyan kizökkentő és egyáltalán nem smooth.
-
G**@**B**!
tag
Zseniális húzás, már két éve játtszom de ez még nem merült fel bennem. Bizony jól jön az előre megszerzett pénz fejlesztéshez. Nem kell goldot pazarolni az alkatrészekre, továbbá ha esetleg marad belőle-bár nem tartom valószínűnek- az event végén a játék átszámolja sima cash-be.
-
Erre nem is gondoltam, hogy direkt elveszítsek versenyt, de végülis jó taktika tud lenni tényleg, pénzfarmos versenyeken!
Egyébként ti is katasztrofálisan teljesítetek az új BRR versenyeken?
Ez a civil forgalom nagyon nem kellene versenyek alatt, legtöbbször mindig tarolok 1-3-at versenyenként, mert ezeket a pályákat olyan szempontból nem ismerem még, hogy hol éri meg driftelni és hol nem. Mikor drift közben visz a sín és egy kanyarban hirtelen elém kerül egy civil, esélyem sincs kikerülni.Az új pályák se nagyon kellettek volna így, hogy minden ellenfelem úgy megy rajtuk, mintha már fél éve ismernék azokat a pályákat.
Nem akarom elhinni, hogy én vagyok most ennyire fogyatékos a 7 csillagos LaFerrari-mmal, de ez ha így megy, akkor még elég sokáig Icon I-es maradok...
Civilek nélkül már szerintem Icon II-es lennék. -
Igen, pont előző hozzászóló említette ezt a szomorú tényt.
Pedig pont mostanában szerettem volna én is valamit venni minimum 600 Vip pont érdekében, de így most biztosan nem fogok költeni a játékra....és majd heteken belül berakják biztos nagy leárazás címen azt, ami korábban normális áron volt...
Más: kitapasztalta már valaki azt, hogy hogyan érdemes húzni a kártyákat, hogy lehetőleg BP legyen belőle?
Eleinte szintén volt téma és arra jutottunk, hogy kiismerhetetlen a rendszer és olyan, mintha egyáltalán nem a szerencsén múlna, hanem már előre meg van írva, hogy mit fog dobni a játék, bármelyik kártyát is húzzuk.Pl mai nap láncban előfordult, hogy 2 db BP és 1 db common material közül minden esetben a common material-t húztam és ez nem hiszem, hogy véletlen lenne, inkább rejtett ösztönzés, hogy pl költsek 30 aranyat, hogy biztos kapjak BP-t is...
-
joe007
tag
Sziasztok!
Az én költségem is szintén 3-400gold között lett!
Azért igen elkeserítő, hogy már erre mennek vegyél jobb cuccot a verdádra, hogy meg nyerhessed az ucsó versenyt! A fene se vesződik vele 150gold azt pipa!
Az utolsó előttinél meg a végén a célegyenes előtt volt egy kocc, de ő járt rosszabbul és én nyertem
Sajnos már nem volt időm és türelmem tovább kísérletezni 6/6 bukta lett az ucsó pályán és 10 perc marad hátra így megvettem 150 golddal a kocsit!
Ha a következő is ilyen lesz igen sokan törölni fogják a játékot akkor talán észbe kapnak az EA-nál! -
jojokka
tag
Nekem is elvett néhány pr-t, pedig full lila partokkal hoztam el, és egyetlen alkatrészt sem tettem rá pluszban. Tulajdonképpen mindegy is, hiszen 7 csillag alatt nem érsz vele semmit, és szerintem a következő autóig nem lesz car series sem hozzá...
Nem igazán írom, hogy mennyibe kerül, de 6 sárga főrészből húzom a CCX-em, és hát dől bele a pénz... Az alkatrészeket is nyeli, de iszonyat sokba kerül... Addig meg szépen türelmesen a Mclarennel játszom a Blackridge-n... Jó döntés volt tőlük, hogy a BP-t a végére tették, eddig csak az aranyládákig mentem, utána napi 3... Egy matricáért nem küzdök... Így viszont muszáj lesz...
-
jojokka
tag
Igen, azt gondoltam. /bár első nap nem volt/
Talán részletesebben elmondom a bajom. A második napon az első pálya a nitrós. Ezen most gyűjtöm a pénzt, de haladnék is előre, ha van még a második napon további nitrós. Ha nincs, akkor segáz, maradok az első pályánál, és farmolok itt.
-
joe007
tag
Szia drop!
Ezeket gyűjtőd? Matchbox v. 1:64-es kisautó gyűjtő is vagy?
Azt látod, hogy 4/10-es kell abból a szériából mert van mindenféle szinben!
Vagy neked a narancs kell szerezzek egyet neked?Ime pirosban német ebay-en .)
Akkor én már inkább ezt venném meg!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Jelzem, hogy a két karaktert figyelve az alábbiak jelentek meg!
Fiamnál lv.56 és FastLane Nissan 180SX Type X fog indulni kb. 10h múlva szvsz. holnap hajnali 01:00-tól, mivel neki nincs meg ez a kocsi!
Nálam lv.100 nincs FastLane csak a boríték jelez, hogy 9 napig!!!
lehet gyűjteni a 180SX-hez a BP-eket, mivel a kocsi már nálam meg van! Szerintem ez simán meg lesz, mert már csak 6 kell nekem!
u.i: Nálam még nem láttam olyat, hogy ne kapjam meg a reklám utáni idő csökkentést vagy 1gold jutalmat!
Drop! tudsz küldeni egy újabb program listát, amit angol fórumon szereztél vagy a link is jó nekem ha megosztod. Köszi. -
joe007
tag
Szia !drop!
Csak jelzem Mar.28 van és semmilyen RR180sx feladatot nem látok!
A borítékon nem jelez semmilyen feladatot!A másik meg szerintem van egy hiba a mostani Hot Wheels Gazella GT D5E9-esnél, mert nem jelzi az újrajátszási lehetőséget, de ott lehetne CP-t farmolni, mert 3CP-s kártyát mutat a kép!
-
jojokka
tag
Én kénytelen vagyok 3X5-t nyomni, mert kell a pénz. Tényleg rém egyenlőtlen a "küzdelem". Próbálom úgy irányítani, hogy azért az Icon1-ben benne maradjak, ott jó a pénz. (jobb, mint egyel lejjebb)...
Egyébként ideje lenne egy +15-ös benzines időszak, már nagyon kéne haladjak a farmolással...
)
-
alfa20
senior tag
-
joe007
tag
Én meg ezt hogy mi várható az utolsó napra a mostani feladatnál
https://www.youtube.com/watch?v=tYHXntvP7xk -
Viktima87
csendes tag
-
plejik
addikt
Csak más játékba lehet haladni is. Szerintem senkinek nem az a gondja, hogy nem ad autót, amit persze szinte lehetetlen megszerezni... (nekem még 1-et sem sikerült...) Egyszerűen annyira lassú unalmas a játékmenet, hogy az borzasztó. Ugyanazok a pályák semmi változás, a karrierbe már kb 2 hónapja nem is tudok haladni mert nincs hozzá kocsim és nem is tudom mikor lesz, most vagyok 61-es szinten. Bár volt aki azt írta csalással sem valami nagy szám.. Azt azért lássuk be , hogy a kommentek túlnyomó része azért panaszkodik a játékra. És ha ennyien panaszkodnak, akkor azért lehet tényleg van valami gond a "koncepcióval"..
(hozzá teszem tök jó játék lehetne mobilos platformon, csak nem így ahogy most van.)
-
joe007
tag
Mivel ez a kocsi az 'alapokhoz' (Street class) tartozik ezért nem is fogod tuningolni csak a már nagyobb szinteken lévőeket!
Ide leírom melyik kocsi milyen osztályba fog tartozni és hány csillagos lesz megjelenési sorrendben!
1. 2009 Nissan 370Z - Street class - 5* - 328PR -->
2. 2015 Chevrolet Corvette Z06 (C7) - Sports class - 8* - 611PR -->
3. 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4 - Hyper class - 8* - 646PR -->
4. 2010 Lamborghini Murciélago SV - Super class - 8* - 696PR -->
5. 1986 Toyota AE86 Trueno - Street class - 5* - 194PR --> -
joe007
tag
Végre az itt megadott linken
https://www.ea.com/needforspeednolimits/news/game-update-novato-bay.html
korrekten ott vannak az időpontok mikor mi fog kezdődni!De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Dec.08 The Fastlane event for 2009 Nissan 370Z
02. Dec.18 The XRC event for 2015 Chevrolet Corvette Z06
03. Dec.27 The special event Lamborghini Accademia! for 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4*
04. 2017.Jan.03 The Tidal Run event for 2010 Lamborghini Murcielago SV
05. 2017.Jan.14 The Fastlane event for 1986 Toyota AE86 Trueno*Ezt az eseményt csak azok kapják meg akik nem nyerték meg az előző Accadémiában a Huracán-t!!!!
Megj.:Én mint gyűjtő örülök a több autónak és a külön küldetéseknek no meg persze annak is hogy be lehetett simán gyűjteni a kocsikat a FastLane sorozatban!
-
Dzsuri89
őstag
Most számolgattam egy kicsit.
Jelenleg 3 * 10/20 BP
Kapunk holnap 15 BP-t, akkor 4* 5 / ? Valószínűleg az 5-ik csillaghoz 25 BP kell és még a negyedik napon kapunk 15-t, akkor járunk 20 / 25-nél. 5 BP-t simán megveszek, ha annyi kell az 5 csillaghoz és nyugodtan kijátszhassam a Car Seriest... -
Dzsuri89
őstag
Lancer patent lett.
Én ezt hoztam ki belőle:(#3650) alfa20
Faszán áll neki a fehér szín, sose jutott volna eszembe ennek a kocsinak ilyen színt adjak.(#3651) Olipapa
Pont ez az izomautó nincs meg nekem, pedig iszonyat nívós a kinézete. (Épp az event ideje alatt nyaraltam...)
---------------------------------
Én ma elköltöttem 900 GOLD-ot igen hasznos kis csomagra. Ahol lehet aranyat venni, abban a Store-ban lehetett venni az előbb említett arany mennyiségért 3 darab arany szintű Hyper cuccot meg 100.000 zsetont. Úgy voltam vele, hogy ez egy jó befektetés annak céljából, hogy haladjak a fejlesztéssel. Chop Shop pontban sok idő lett volna mire összegyűjtőm, mert a játék riktig nem abból a BP-ből ad x számút, amelyik kocsi ki van maxolva és még sokat is ér értékre (McLaren, Pagani és társai)...
-
joe007
tag
Meg mondom a frankót én szeretem az igényes szép tuning autókat!
A Te szín választásod is szép meg a feltett cuccok is, de én nem szoktam tuningolni mert ez már 'csak' csicsásítás, de persze van egy két darab amin kipróbáltam, de ez nálam csak felesleges időtöltés!
A másik meg igen ez olyan mint a Matchbox gyűjtés (az is van nekem még '75-ös is!), de ez legalább elfér a telefonomban (virtuális gyűjtés) és nem kell 'helyet' fent tartani, mert egy gyűjtő számára mindig a hely lesz a legkisebb ahol él!
-
joe007
tag
Ebben teljesen igazad van és egyetértek csak annyi kivétellel, hogy az én kocsimat nem viszem 1/4 mérföldesre
Az EVO fejlesztéssel kapcsolatban lévő NFO-kat mindenkinek köszönöm!
Én most nem bíztam a szerencsémre az elkövetkezendő napokban a BP gyűjtőgetést és Lutri gold láda bontást, hanem megvettem a 20BP-et az EVO event alatt (4x250gold!), így nálam már 5*-os az EVO lila cuccokkal még nem fullosan 661PR-en állok! -
jojokka
tag
Automatikusan.
Ha nem költesz goldot, akkor a legmagasabb szint az 6 kék főalkatrész, 4csillag, ami kijöhet. Itt a kékekbe csak annyi alkatrészt pazarolj, ami ahhoz kell, hogy meglegyen az autó, mert "kopaszon" kapod meg, újra rakhatod bele a cuccokat. Én a Silviával úgy csináltam, hogy amint meglett, kapott 6 lila főalkatrészt, és azt maxoltam ki, a kékre nem költöttem. /Scrap-ből megvettem, nem volt vészes/ -
joe007
tag
Még annyi észrevételem/tapasztalatom lenne, hogy csak akkor költsél goldot egy eseményen (Event), ha biztos leszel benne, hogy a kocsid meg lesz! Mert én a Lambo Huracan-nál buktam sok goldot és a kocsit is mert nem tudtam végig csinálni!
Ami viszont bosszantó, amit ráköltesz és fejleszted később nem kapod meg mint az RR3-ban! Tehát ha sikerül pl. a Nissan Silvia-t a későbbi BP-s időszakban összegyűjteni, akkor nem kapod meg az addigi kifejlesztett szinttel, mivel az csak egy kölcsönbe kapott kocsi, ezért vigyázz mire költesz és mennyit!
-
joe007
tag
Teljesen jól írtad, a kocsit (Loan) kölcsönbe kapod és amíg végig nem viszed az összes (Chapter-t) fejezetet addig nem kapod meg a kocsit, így folyamatosan kell fejlesztened a kocsidat! Ha vissza olvasol egy 2 hónapra visszamenőleg akkor szerintem mindenre megkapod a választ! Én is csak nem rég találtam meg ezt az oldalt!
Egyébként meg ha kész vagy az elsővel, akkor utána mindig lesznek újra generált feladatok, ahol 3x tudsz neki futni a versenynek és kapsz tárgyakat ill. kártyás lovét és nem $-t(megj.: Ezek a kártyás lovék később a ha végig csináltad a program átkonvertálja $-ra! Tehát 100kártya=100$ lesz, de csak akkor ha megszerezted a kocsit!), amit arra gyűjthetsz, hogy olyan alkatrészeket v. ládát vehessél(erre a program ügyel hogy mindet megkapd ezért figyelni kell hogy fölöslegesen ne költsél 12500 kártyát!), amit nem kapsz meg időben az adott szakasznál! Így gyorsabban tudod növelni a PR-t, de a korlát mindig a kocsid szintje lesz hogy hány csillagod van! Ezért fontos minél hamarabb begyűjteni a BP-ket! Amit most ajánl 250goldért = 5BP nem biztos, hogy meg kell venned, mert ahogy írtam a Nissan-nál is később, ha vége a FastLane feladatnak tovább tudod növelni a kocsid szintjét kis szerencsével is persze BP-kel!
Ha minden nap az összes üzemanyag helyett kapott részvételi kártyát (Event Ticket) felhasználod, akkor biztos meg lesz a Mitsu-d!U.i: A gyártó oldalán biztos találsz elérhetőséget, ahol fel veheted velük a kapcsolatot, de ha írtok még, hogy mit szeretnétek, akkor majd én is megpróbálom továbbítani feléjük, mert nekem is lennének ötleteim, amit szeretném ha bele tennének a köv. verzióba!
Sok szerencsét és kilinccsel előre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest