- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
Dzsuri89 #3898 üzenetére
Én írtam, csak nekem nincs időm naponta 10x játszani vele. Ennek akkor lenne értelme, ha normálisin is meg lehetne csinálni, nem újra játszani meg ilyenek..
!drop
És nem "sír itt senki", csak valóban ez a fóruma, itt van értelme ilyet kibeszélni. Valaki elmondja mi a gondja, valaki meg elmondja mi a jó benne, vagy adott esetben segítséget ad a másiknak, hogy "figyelj így lehet megcsinálni.." stb..
-
plejik
addikt
Csak más játékba lehet haladni is. Szerintem senkinek nem az a gondja, hogy nem ad autót, amit persze szinte lehetetlen megszerezni... (nekem még 1-et sem sikerült...) Egyszerűen annyira lassú unalmas a játékmenet, hogy az borzasztó. Ugyanazok a pályák semmi változás, a karrierbe már kb 2 hónapja nem is tudok haladni mert nincs hozzá kocsim és nem is tudom mikor lesz, most vagyok 61-es szinten. Bár volt aki azt írta csalással sem valami nagy szám.. Azt azért lássuk be , hogy a kommentek túlnyomó része azért panaszkodik a játékra. És ha ennyien panaszkodnak, akkor azért lehet tényleg van valami gond a "koncepcióval"..
(hozzá teszem tök jó játék lehetne mobilos platformon, csak nem így ahogy most van.)
-
plejik
addikt
Ennek az új frissítésnek még sok értelmét nem láttam..
-
plejik
addikt
válasz
jojokka #3755 üzenetére
Pénz nélkül szenvedős ez is sajnos, de Én már bele törődtem eltöketlenkedek vele, mert a kocsik bodys cucca bejön azt kb. ennyi. Pályák is unalmasak, semmi új nincsen benne. Sokkal több lehetőség van ebben a játékban mint amennyit bele raktak, legalább is Én így gondolom.
-
plejik
addikt
Az új frissítéssel eszméletlen gagyi a grafika... Van valami amivel lehet javítani mert fura hogy snapi820 on ennyire gyenge a grafika...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest