- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
hibáztam a verseny elején, és elhúzott,behoztam, de végére 200m előnyöm volt, aztán a kanyar után(amit nem driftelve mert az lassít) vettem be villámsebesen húzott el mellettem.
Én sem tapasztaltam eddig még ilyet, ezért is kaptam fel a fejem rá(igen idegesen)!
Tehát olyan volt, mintha a 90fokos kanyarban neki nem kellett volna lassítania....
Értem hogy egy kanyarnál elolvad az előny, de neki is lendületet kellett volna veszítenie! -
Amur
addikt
Visszaállították, de elég viccesen:
már nem azt írja hogy extreme vagy hard ,hanem easy vagy medium, de a verseny semmivel nem lett könnyebb...
Sőt a Viper boss szó szerint csal! Majd levideózom ha lesz hozzá idegzetem:
végig vezetek, a cél előtt 20 méterrel feltűnik a semmiből(kb. 200 méter hátrányt ledolgozva 1mp alatt), és bemegy előttem... ilyet korábban nem tapasztaltam..(813PR-es autóval próbáltam, és gondolom nem tetszett neki hogy legyőzhetem azzal is...) -
Amur
addikt
Egyébként minden előjel nélkül nekem is átment diavetítésbe most..
A frissítés óta én is örültem a gyors menünek, a gyors daily achievement elönyvelésnek stb..
erre ma játszhatatlan szinten laggol.. -
Amur
addikt
alkatrész nem marad, azt a sajátodat használod a saját autódra. Itt csak pénz marad event végén, azt pedig eddig pénzé konvertálta. Nagyon nem gáz ha scrap-et kapok érte(ha jó az átváltási arány), mert úgy is ott költi el az ember, pénzt meg lehet tuner trialsból 2x is egy héten, a fejlesztésekkel nem lesz gond..
Tényleg nagyon easy lett. Én nem bánom,mert a monotonitás nagyon durva volt már.
Így hamarabb látom eredményét a játéknak, és tényleg értékelik ha HC vagy.(végre..eddig úgy sem haladtál..)Ma hajnalban indult az event ugye?
Mert a chapter 2öt is engedi tolni.
Most akkor nem napi egy chapter lesz, hanem egy hetem van teljesíteni mindet? -
Amur
addikt
válasz
mg1992mg #2902 üzenetére
valószínüleg lesz majd aranyért hozzá, vagy mint most a ferrari eventhez hasonlóan majd később lehet hozzá még BP-t eventezni. Hogy mikor.. azt szerintem az EA sem tudja, nem igazán tűnik úgy hogy sokat gondolkoznak előre.. Már régen le kellett volna törölnöm a monotonitása miatt, de annyi időt fektettem bele hogy sajnálom.
Talán ha kiviszem az underground-ot akkor rá tudom venni magam, hogyaz eventekért már ne hagyjam fenn. -
Amur
addikt
Addig még lesz 3-4 tournament is, és ugye a porsche és a challenger BP-k is megvásárolhatóak a tournament store-ban, így párhuzamosan lehet a tournamentben és az undergroundban is gyüjtögetni őket.
-
Amur
addikt
És úgy tűnik a ládákból az ucsó chapterben sem lehet BP-t venni(goldosból sem..)
akkor nem lesz maxos.. akkor viszont nem is érdekel. Megyek húzni a sima m4-et, az már most jobb mint amennyi ez lehet 6 csillaggal..
Azért ezt a pár versenyt lenyomom, elrakom porosodni.. -
Amur
addikt
válasz
Elmicsi #2789 üzenetére
igen ez a baj a hack progikkal hogy nem ismerik azt hogy csak szolidan!
Valószínüleg nem a hacket veszik észre hanem az óriási összegeket szurják ki.
elég lenne egy olyan cheat ami megduplázza vagy esetleg triplázza a rewardokat.
Már nem fulladva unalmas pénzfarmolásba ha be akarok rakni egy legendary-t. -
Amur
addikt
válasz
Olipapa #2777 üzenetére
Ja ez engem is érdekel. Konkrétan az összes alkatrész megvan az egyik kocsihoz(sima M4) csak pénz hiányzik hogy beépítsem és az összes arany főalkatrész maxon lenne.
Amennyi időt és pénzt beleöltem már, egy kis bug kihasználásában benne vagyok.
Aztán legfeljebb végleg abbahagyom ha bannolnak. Magamtól úgy sem hagynám abba! -
Amur
addikt
válasz
Elmicsi #2767 üzenetére
Így totál uncsi! Mert ha tudnám konvertálni az alkatrészeket akkor lenne értelme még versenyeket tolni. de így nincs. Letolom amíg meg nem csinálom a chaptert és vége.
A kocsival semmi bajom. Amúgy is az M4-et húztam, már 800 felett van.
Ez is kell, nem kérdés, csak legyen esélyem kimaxolni.
Ha nem lesz akkor semmit nem ér,csak egy újabb darab "dísz" a garázsban. -
Amur
addikt
válasz
ADAM1337 #2764 üzenetére
Nem tudom korábban milyen volt, de ez így hülyegyerek módra le lett egyszerűsítve, semmi izgalom.
Halál könnyű versenyek, hiába farmolsz alkatrészt, nem sok értelme van beépíteni mert úgy is kapod a következő stage alkatrészeit. BP-t sem gyüjtöd hanem megemelik a kocsi szintjét ha végignyomod a chaptert.
Magyarul hiába tolja valaki többet kicsit, nem lesz jobb kocsija mint annak aki végigtolja a chaptereket, és nem játszik újra egyetlen versenyt sem..
Majd kiváncsi leszek később az gold ládákban lesz-e BP vagy értelmes alkatrész(mondjuk legendary).
Ha nem akkor tényleg csak végig kell tolni a versenyeket, berakni a gyüjteménybe, és csókolom.. -
Amur
addikt
Én most nyomtam le a chapter 1-et.
Két verseny játszható újra, és nincs újrajátszási limit. Így lehet tolni majd bele az alkatrészeket.
A beépítés nevetséges 100 alatti event pénzért van még most.
Viszont BP-t még nem adott. a többi chapterban ha jól számolok 15 lesz. Az ucsónál csak azt írja hogy car owned, de lehet ott is ad majd valamennyit. Az sem sok..
Event ládákat most még nem szabad sem event pénzért, sem aranyért venni, mert csak alap alkatrészeket adhat ahogy néztem. Majd későbbi chapterban elköltjük.Amikor már BP-t is adhat..upsz, na itt a buktató: zöld főalkatrész nem konvertálható kékre.. annyit ír hogy your uncommon part has reached its maximum potencial
upgrades are rewarded from upcoming events..
Vagyis majd a kövi chapterekben kapunk kék alkatrészeket.
Akkor mi értelme van a zöldet fejleszteni, azon kivül hogy beraktak a végére egy PR limitet..
Grat EA megint nagyot alkottatok.. nehogy legyen értelme tolni!
Megint dögunalomba fullad így az egész!
Ne sajnálja akinek nem jelent meg az event. Szerintem én sem fogom az időmet vesztegetni, azért hogy legyen egy 4 vagy max 5 csillagos Razor BMW. Mert több csak akkor lesz ha a Fort Knox aranyát beletolom.. -
Amur
addikt
válasz
Olipapa #2737 üzenetére
Még nem jöttünk rá..
Azért is furcsa mert igen agresszív módon frissit a játék, nem igazán érdekli a frissités csak wi-fivel beállítás sem, mert nem a google play-en keresztül frissül(nagy ritkán, csak a nagyobb javításoknál), hanem sunyi módon elinduláskor tölt le 60-90 megákat..
Elméletileg nem kellene verziókülönbségnek lenni, esetleg IOS-Android viszonylatban, de ott sem szokott nagy különbség lenni, talán fél nap..
Igazából az event majd akkor lesz érdekes ha elindul. Addig hogy kinek jelzi meg kinek nem hogy lesz, csak bosszantó hiba. -
Amur
addikt
Nekem nincs meg a razoros, én akkor kezdtem el játszani amikor a hoonicorn-os event volt.
Így nekem ez is és az esetlegesen megismételdt snoop dog-os event is újdonság lesz. -
Amur
addikt
Talán hétfőtől indul a kövi event.
Várom a montly gold akciót, de csak megszokásból. Nem igazán van szükségem aranyra.
Nekem ládákból sem adott semmi akciósat mostanság. Így lassan megint 3000+ aranyam van. Nem volt mire költeni. -
Amur
addikt
válasz
#05304832 #2696 üzenetére
Jól veszed ki, mivel rengeteg idő kifullozni még a gyengébb kocsikat is, pláne később amik 7 csillagosak..
Ezért luxus mindent húzni. Ahogy már más is írta előttem, később felhúzod majd, mert inkább berakod az alkatrészeket mint kidobd, pláne ha már a játékhoz szükséges autókat kimaxoltad és pénzmagod is akad.
Hihetetlen időigényes játék ami a mindenkiben meglévő gyüjtőszenvedélyre játszik erőteljesen.
Próbáltam már párszor szabadulni, mert tényleg unalmas egy idő után, de valami mindig visszahúzott!
Vagy egy változtatás, vagy egy event, vagy csak nem akartam veszni azt a sok időt amit már beletoltam! -
Amur
addikt
válasz
#05304832 #2693 üzenetére
Boss versenyeken kell végigdriftelni. Lehetőleg ahol rendőrkordonok is vannak már.
Eleve szép pénz jár a versenyért, ha ügyes vagy 3-4 ezer, plusz a kártyákból is elég gyakori a nem ritkán 5 számjegyes lové.
Ja és persze vasárnaponként a tuner trials 2x75ezres versenye. Garantált 150k ha van egy éppenhogy fejlesztett Viper-ed. -
Amur
addikt
Nekem sincs limitált láda. Egész jól elgyüjtögetem(ném) az alkatrészeket, de a 276-os limit nagyon idegesítő, folyamat törölnöm kell a gyakoribb alkatrészeket, ami majd később ha a többi még kimaradt járgányt is fel akarom húzni jól fog jönni de most megy a levesbe..
A tournamentekre annyi energiát fordítok hogy 25ezret azért kapjak, nem éri meg minden ticketet lejátszani hogy mondjuk 55ezret kapjak..
a tuner trialst is már csak akkor nyomom le ha kell konkrétan valamelyik alkatrész.
Event kicsit majd feldobja a monoton farmolást(remélem), addig húzom tovább az M4-et.
Lassan minden alkatrész arany, de itt már elég lassú, mert folyton elköltöm az összes pénzem, és 100k feletti összegeket csak vasárnap tudok könnyen összehozni.(tuner trials) -
Amur
addikt
válasz
szilva01 #2671 üzenetére
Ha lesz fullos Subarud akkor nem ad majd plusz-os autókat.(a street smartban)
704-es talán a maxos Subaru és 670nél erősebbet ritkán ad be.
Ez a többi tournamentnél is igaz.
Ha még két napja kezdted akkor messze vagy bármilyen fullos autótól.
Street autók közül a subarut érdemes húzni ahogy megvan, addig esetleg a Golf.
Classicból a Skyline lesz a legerősebb.
Utána meg érdemes majd az M4re ráfeküdni, azt ha legend szintre felnyomod 850-es lesz, azzal elég sokáig eleszel(azzal is hogy fullra nyomd-ez még nálam is csak folyamatban van.)
Utána én is csak mások tanácsaiból tudom hogy jöhet a Mclaren,és azzal kijátszható a játék underground része.
Persze ahhoz hogy a komolyabb fejlesztésekhez beszerezd a packokat muszáj a tunnel trials-os autókat is megszerezni, és valamennyire fejleszteni(fiesta,bmw m3?,supra, porsche 911-az új-,viper)
suprát csak tournament pontokért vásárolt BP-kből tudod összepakolni. -
Amur
addikt
válasz
szilva01 #2668 üzenetére
nálam autó kérdése is. azaz bajnokságé.
Hoonicornnal +50-eseket is gyalázok ha kanyargós a pálya, és elég előnyt szerzek rövid driftek+nitro kombókkal.(hosszú drift kerülendő mert nagyon lelassít)
de pl. classic versenyeken a skyline-nal örülök ha a gyengébbeket letolom.. -
Amur
addikt
Most is jött nekem frissítés(droid), utánanéztem mi volt,de nem találtam redditen meg a hivatalos oldalon sem.
-
Amur
addikt
válasz
B******** #2613 üzenetére
Az optimalizáltság tényleg romlott, de én nem játék közben veszem észre, hanem a menükben lépkedve!
Azért az durva hogy több másodpercet kell várni hogy belépjek a blackmarketre, undergroundra, a tournamentről, mikor rögtön szervercsatlakozás van, nem is beszélve(bár az nem csak a kódoláson múlik). -
Amur
addikt
Tournament store-ban mindenkinek ugyanazok a BP-k vannak, vagy ha valamelyiket kimaxolom akkor más lesz helyette nekem? Blackmarketre ugyanez a kérdésem(ott nekem mindig Fiesta és Viper BP-ket kínál)
-
Amur
addikt
Megint jött egy frissítés.
Ha jól látom a reddit-en, annyit csináltak hogy a Nissan GTR BP követelményét levitték.
Hát ez már sokunknak nem aktuális.. -
Amur
addikt
válasz
kferenc22 #2549 üzenetére
Akkor kérdés hogy ér-e annyit? Inkább feküdj le aludni! Lesz még ennél jobb kocsid is ha ennyire kitartó vagy!
Ahogy korábban már fery02 írta: BMW M4 fullra(csak türelem kérdése kifarmolni hozzá a BP-ket és alkatrészeket, és nincs időhöz kötve mint a jaguarnál), majd jöhet a Mclaren!
Szerintem hagyd a jaguart! Én szabadnapos vagyok, holnap viszont full napom lesz, még tolom egy ideig, de este 22kor lefekszem, akárhogy is áll a járgány! A pihenés fontosabb mint egy virtuális autó! -
Amur
addikt
Nektek nem laggol mostanában ok nélkül? (nem fut semmi a háttérben, jó a net).
Elsősorban a tournament és az event versenyeken laggol be igen erősen! Eddig ilyen nálam nem volt(android verzió egy Xiaomi MI3-on) -
Amur
addikt
Remélem ez az aura line-os versenymód megmarad, mert ehhez legalább kell egy kis skill.
Tetszik! Egy forgalmas, normál verseny kifejezetten odafigyelést igényel, nem lehet csukott szemmel végigtolni mint a legtöbb többi versenyt. -
-
Amur
addikt
válasz
-secret- #2451 üzenetére
La ferkrát nem, de abból kinek van max csillagos?
Az a gondom hogy nincs hozzá BP..
Ez maxosan ha jól emlékszem olyan 870 körül van, a la ferka most nekem éppenhogy 800 felé ment, és nem nagyon tudom tolni BP-k nélkül tovább(éppenhogy meglett 3 csillagosan az eventből)
De lehet én vagyok hülye és inkább a viperhez kellene BP-ket venni a blackmarketből, az is simán lesz ilyen PR a végén, csak eventek közben tök jól fel lehet húzni a kocsikat, sokkal könnyebben mint utána. -
Amur
addikt
válasz
Melafoto #2439 üzenetére
Nekem 3, neked hová lett a VIP szinted? (látom, buktad a mentésed..)
Mondjuk napi szinten ha ráfügg az ember így többet játszhat, mert nem óránként hanem 20 percenként kapsz egy ticketet, csak hát.. az ember nem a mobilján él.. ez kicsit túlzás hogy óránként lépjek be lejátszania 3 tikcetet...
-
Amur
addikt
Nyittottam kiváncsiságból egy piros boritékot a jaguáros eventben:
két ajándék volt benne, egyszer 8888 event cash, mellé pedig 18 arany!
Ezen magam is meglepődtem, hogy videónézegetésért adnak egyet(egy vidit sem nézem meg), itt pedig csak így 18. Nem tudom mennyire gyakori, lehet csak szerencsém volt..kiszámolta már valaki hány BP-t kell venni hogy event végére maxos legyen?
Mert azt látom hogy amit az event ad az max 5 csillagig lesz elég, utána meg valószínüleg a hoonicorn, hurracan, la ferrari sorsára jut, és várhatunk mire valahonnan szerezhetünk hozzá BP-t. Legutóbbi után megfogadtam hogy event alatt fullra húzom, még ha nem is nagy szám a kocsi, mert annak semmi értelme hogy utána meg ott álljon a garázsban.
(a la ferrari mondjuk így is a legjobb kocsim, de nem fogom tudni tovább fejleszteni, és egy idő után úgy is a 2. legjobb kocsim kell majd tovább húznom..) -
Amur
addikt
válasz
dragonfx #2411 üzenetére
Drift:
kanyarodsz amerre kell, közben másik kézzel felfelé "simitod" a képernyőt, a megfelelő irány nyomvatartás,elengedéssel szabályozod milyen nagy szögben csússzon.
Ha ügyes vagy még egyenes szakaszon is végig tudsz driftelni.
Elsőre én sem éreztem, de kis gyakorlással profi szinten lehet tolni. -
Amur
addikt
Én is csak BP-ket farmolok, meg a napi 2 tuner trialst lenyomom, mire kell legyen elég conversion kit, és legendary alkatrész, a boss versenyek amik a BP-ket adják úgy is dobálnak sajnos bőven alkatrészeket is.
Meg hál istennek jó sok pénzt, így ha feltünik 1-1 olyan alkatrész a black market-en amiből általában 10-12 is kell egy fejlesztéshez(rugó,gyorsító,gumibakk és társai) akkor azt bezsákolom 4500-ért(amit drágábban ad arra már nem költök,de az olcsó tucatalkatrészekből mindig tárazok, mert soha nem elég belőlük) -
Amur
addikt
Az ucsó versenyem tournamenten igen vicces volt:
beértem a célba, kb. 50 méter előnnyel, és kiirta hogy vesztettem, de az időnél meg hogy az enyém volt jobb, majd amikor írja a szerzett pontokat, ott már azt írta hogy you win, és meg is kaptam a pontokat.. -
Amur
addikt
válasz
PcForCe #2276 üzenetére
Folyamatosan váltogatja nekem is hogy 275 arany vagy 350k lové, de ha van ennyi fölös pénzem inkább alkatrészbeépítésekre költöm, mert van annyi ami csak pénzre vár hogy ajaj...
Én még korábban vásároltam mindig aranyért(akkor még csak azért adta) folyamatosan viper BP-ket.
Most öt csillagos, de mivel az alkatrészek zöme csak 3 csillagos, nem létszükséglet.
A tuner trialsra elég neccesen már, annyira azért feltoltam, amúgy meg tolom mostmár a ferrarit hogy meglett. -
Amur
addikt
Én se vagyok hajlandó csak azcióban goldos csomagot venni, addig pihen a VIP.
Tournamentben úgy látom megmarad ez a gyenge díjazás, tényleg top tierig kell elmászni hogy legalább 1-2 BP csomagot összeszedjen az ember, de ha azt nézzük felesleges is kapkodni ha hetente frissítik a tournament store-t, úgy sem tudnánk többet költeni.
Nekem sem teljesen maxos a WRX(660), de nem is vagyok hajlandó farmolni rá a tournament kedvéért.
Amúgy is szinte tök egyenes pálya ahol nem lehet nagyon trükközni, erőből végig kell menni, vagyis a gép lesz előnyben igen hamar.
Inkább farmolom a Ferrarira hogy haladjak az undergroundban is végre.(ez a hülye special event lefoglalt kb. egy hónapra, amikor éppen pihi volt akkor a következő kocsikat húztam rá, most végre van idő másra is, gyorsan kimaxoltam pár car series-t is a rewardokért. Várom a Ferkás car seriest is, ideje lenne.) -
Amur
addikt
Írtam az EA mobile-nak egy mailt az acsikról, hátha...
"Hi,
Im one of the many achievement hunter.
Im very sad because NFS no limits have 5 achievements....
Example same yours Real Racing 3 have 70+
Some suggestion for achievements:
-collect 10/100/1000 blueprints
-win 10/100/100 race
-drift 500/5000/50000 miles
-collect BMW M4/Lamborghini Hurracan/Nissan GTR and so one..
-collect 2 same brand car(lamborghini collector, BMW collector, NIssan collector etc..)
-overtake 50/500/5000 opponents
-rebuild 1/10/100 parts
-build in 10/100/1000/10000 parts
-fully upgrade 1/5/10 cars
-reach 150/200/250/300 mph
-reach level 5/15/25/50/100
-earn 50000/500000/5 million dollar
-reach total playtime 2/20/200/2000 hours
-purchase 1/5/10/all rims/bodykits/spoiler etc.
-spends 10/100/1000/10000 golds
-reach VIP level 1/2/5/10
-win 5/50/500 tuner trials race
-collect 1/10/100 legendary parts
-claim 5/50/500/5000 crates
-claim 5/10/100 premium crates
-attend 1/10/100 tournaments/events
-complete car series Fiesta Fiesta/tokyo streets/uber subaru etc..
-reach chapter 5/10/20 etc. in underground
-complete 9/90/900 daily assignments
-use 100/1000/5000 fuelI hope help, and i hope i see soon more achievements in game!
Thx for read!" -
Amur
addikt
Akkor csak a szemem csalt, pont az M4-nél emlékeztem úgy hogy a zöld sáv karcsúbb volt az elején.
Még a hoonicorn esetében is egész nyerő ez, aki megszerezte, és az még tovább lenne tolható ha lenne hozzá BP. Nekem öt csillagos csak, de még mindig van benne tartalék és már 757-es.
Ez a Ferrari meg egy állat! Hihetetlen mi erő van benne. Izomból lenyomom vele a hard ellenfeleket is, szenvedés nélkül. A drift ahogy irtad te is, nagyon király vele, ha egyszer kilinccsel előre fordítod akkor az minimális korrigálásokkal csúszik a végtelenbe, és tovább! -
-
Amur
addikt
Csak nekem tűnik úgy hogy a Laferrari nitroja nagyon hamar feltöltődik(minimális driftelés és maxon van),
szerintem nem szándékos, valószínüleg bug. Így pláne aláz mindent. -
Amur
addikt
Tudom hogy motor, turbo de azt már rebuilding-ig felfejlesztettem és több csillagot már nem fogok tudni farmolni, ezért pakolom mostmár a többibe, de mindegy hogy hová raktam.. legjobban a nitro húzott fel, mert oda voltak a legdrágábban(az már lila), de hogy a gumi se adjon egy nyomorék PR-t..egyetlenegy kellene!
Ha tudnám biztosra hová rakjam még aranyért is beraknám, csak haladjak már!
Van még egy lila caliper-em a kerékbe(féknyereg? magyarul) meg egy lila solenoid a nitroba.
Utóbbinál azt írja hogy +50 pont a nitronak, lehet pont itt fordítaná át és kapnék PR-t mert elöző két lila után nem adott. Calipernél csak +39-et ír hogy a gyorsítást annyival növelné..(érdekes hiszen fékről beszélünk, na mindegy EA játékban logikát ne keress...)
Ez alapján a nitroba kellene pakolnom, de már elbizonytalanodtam. -
Amur
addikt
Van valami korlátozás hogy pl. 4 csillagos autó max 654PR lehet, vagy csak valami szopatás hogy folyamatosan pakolom be az alkatrészeket(az ucsó kettőt már aranyért mert nem tudok annyi pénzt összefarmolni, és nem mozdul a PR?!
Zsinórban 4 alkatrészt építettem be, zömében lilákat, és ugyanannyi maradta kocsi PR értéke!
Nem tudok továbbmenni, pedig kurva sok időt toltam az elmúlt egy hónapban bele hogy meglegyen ez a köcsög ferrari!
Az össze EA-s majom költse gyógyszerre ami befolyt nekik! -
Amur
addikt
válasz
Melafoto #2215 üzenetére
Igen ezt akartam is írni! Ma az összes eventes pénz seggére vertem, és mind lila és kék alaktrészt adott!
Elöszőr csak kettőt vettem, mindkettő lila volt, aztán begőzöltem és az összes pénz ment, de nem bántam meg!Most akkor a motorba egy zöld alkatrész többet fog dobni mint a kerékbe egy lila? Már kezdek kételkedni hova rakjam, fogy az idő, és tényleg csak pár PR hiányzik..
Most bezzeg dobálja az M4 BP-ket is, de már úgy sem fog összejönni a kövi csillag.. -
Amur
addikt
Megint húz fel a játék rendesen.. ilyen nincs! Sorra pakolom be a lila alatrészeket, szenvedve összefarmolom hozzájuk a pénzt, erre nem emel a PR értéken semmit! Basszus tényleg azon sportolok hogy még 3 PR-t emelkedjen, de nehezebb összehozni mint az elöző 50-et! Ekkora szopatást! Valószínüleg emiatt maradok le a ferrariról....
Úgy gondoltam hogy a kerék fejlesztéséért több PR jár mint a nitróért, ezért azzal kezdtem, erre kettőből kettő alkatrész után sem emelkedik PR..
Na jöhet a nitro..lehet az én logikám rossz, de az ugye nem főalkatrész.. -
Amur
addikt
válasz
-secret- #2202 üzenetére
Persze, én is erre játszom, mert anélkül is meglesz a 3 csillagos ferrari(pont neccesen, eggyel több lesz mint a kiváltáshoz kell). Eddig is megmaradtak az elözőek, ha megnézed, mutatja a garázsban.
Nekem valami hihetetlen szerencsém volt(már ha van ilyen a no limitsben, szerintem minden random függvényt átírtak az EA-nél..)
majdnem 100 PR-t kellett javítanom a kocsit hogy egyáltalán az ucsó előtti event ucsó versenyéhez szükséges 685ös limitet elérjem. Már lemondtam róla, erre egyik free arany ládából lila motor, másik eventes ládából meg lila nitró esett ki! Ugye tegnap vettem egy event ládát 270 aranyért, 5 BP-t adott, kettőt farmoltam mellé, léptem egy csillagot, az is dobott rajta, ma 2x75ezret begyüjtöttem a tuner trialsból, be is tudtam építeni egy szekér alkatrészt, már 655-ös vagyok.
Ha nem is tudom elérni a 685öt, az elöző versenyig biztos elgurulok, legfeljebb skippelek azért a 8BP-ért, mert 7 hiányzik hogy megkapjam a ferrarit, azzal pedig azonnal tudok tovább haladni az undergroundban, mert 3 csillagosan is jobb mint a jelenlegi legjobb hoonicornom(757-es, a hurracan meg 744 amit a másik eventen nyertem, "sajátból" a Viper van valahol az 689-es, úgy hogy az undergroudban még el sem értem ahhoz a chapterhez amiben a Viper van, csak folyamatosan vettem BP-ket aranyért a blackmarketről.
Lejárt a napi goldom, ugye megfogadtam hogy utána abba is hagyom, de ha sikerül megszerezni a ferrarit akkor lesz megint egy kis motiváció a folytatáshoz. Ha ezek után sem sikerül akkor tényleg kuka a játék! -
Amur
addikt
válasz
Micsurin #2195 üzenetére
ucsó chapter már nem érdekel, csak az ucsó előtti végén seperjem be a BP-ket.
Volt szerencsém mert forgattam lila nitrót, és feltornáztam 630 fölé a gépet.
A remény hal meg utoljára!(#2194) alfa20 :
legalább vannak körök!
Pályautóverseny, nem utcai, nem teljesen összehasonlítható, de nekem hiányzott hogy fékezzek, és tényleg kormányozzak. Egyébként mikor megjelent kipróbáltam, és nekem is unalmas volt, de második nekifutásra nem tudom abbahagyni.. -
Amur
addikt
még mindig van pár napi goldom, addig bejelentkezgetek, nyomok is pár versenyt(nehéz ezt letenni, mert annyira szar hogy már jó...)
Közben belecsúsztam rendesen az RR3 mustangos eventjébe. Még mindig el vagyok halva a játéktól.
Nem is értem hogy mindkettő EA, mindkettő firemonkey és mégis ég és föld játszhatóságban..
Csak meg kellene szerezni ezt a ferkát.
Azt számolgattam hogy ha az ucsó chapterbe már bele sem kezdek,akkor is lesz elég BP a 3 csillagoshoz.
Kérdés hogy az én M4-em ami éppen 600 felett van meddig lesz elég(csak az event miatt kezdtem el kifarmolni a BP-ket hozzá, és most küzdök a 4.csillagért, meg sem volt korábban a kocsi.)
Ha esélytelen hogy holnap estig felhúzom olyan szintre hogy az ucsó előtti chapter végéig eldöcögjön akkor inkább hagyom is tolom az RR3-mat, mert oda is farmolnom kell hogy kezdőként fel tudjak húzni egy erős mustangot(az meg hétfőn zárul)Special event arany ládát vett már valaki? Megéri a 270 aranyat? Főleg az érdekel BP akad-e benne, mert azzal leszek szerintem bajban.. A főalkatrészek mind kék már, csak nem tudom rebuildelni őket a megfelelő csillagok hiányában...
-
Amur
addikt
válasz
hjanos1 #2106 üzenetére
Jogos, látom az IAP-ok határtalan hülyeségét(rögtön felajánlotta 2 verseny után hogy VIP kedvezményben vegyem meg a Paganit 1.4milla helyett 700ezerért, zárójelben alul: 5533ft.
Ebben rögtön láttam hogy nem lesz különbség, viszont a versenyek sokkal izgalmasabbak, nem ritka hogy 15 kocsi is van a pályán, és kell vezetni is(ha a segítségeket kikapcsolom még fékezni is!) --Ez RR3ról szólt--
Hogy No limits(less) is legyen, a monthly goldom még 6 napig tart, addig felépek, bezsebelem, kinyitogatom a ládákat, és ennyi,ha jön valami "pozitív" frissítés akkor fogok csak még 1 próbát adni neki.
Érdekesség hogy a mai 5 free ládámból 3 BP volt... én még azt is kinézem belőlük hogy ha látják hogy nem versenyzel csak felnézel akkor adnak pár jó ládát hogy megint kedvet kapj, és utána úgy is költeni fogsz, mert amúgy nem haladsz... -
Amur
addikt
Csalódottságomban kipróbáltam pár másik autós játékot. A Ridge Racer slipstream csalódás volt az invictus-os srácok munkája ellenére(nem tudtam szokni az irányítást), a Real Racing 3tól viszont 3 verseny után eláll a lélegzetem! Még nem tudom mennyire pénzéhes, de végre játszom és nem farmolok!
A belső nézet meg valami istenkirály! -
Amur
addikt
Lacy86 arra gondol hogy 19 La Ferrari BP-t össze tud-e még szedni, nekem is annyi hiányzik még, bátran mondhatom, ha ezt a 10-et nem tudod bezsebelni(én sem) akkor buktuk a ferrarrit....
Szerintem én abba is hagyom. Nem lesz könnyű, de semmi értelme. Még akkor is szenvedve haladok ha szinte az összes benyát eljátszom, még melóban is sokszor tolom kaja és kávészünetben.
Ha így sem lehet haladni akkor inkább hagyom! -
Amur
addikt
Én az ucsó előtti versenyig sem fogok most eljutni..
Szemétláda ez a játék.. 9 versenyből ne adja be amit akarok, azért ez durva.. azért sem húztam goldért pluszban egyszer sem. Így esélytelen.. Na mindegy, a hiányzót csak összeszedem még az M4 eventen.
Lehet már arra kellene nekem is gyúrni, ezen nem erölködni, túl sok hiányzik hozzá...
Ma folyamatosan szivatott a játék..olyat hogy elsőre megkapjak egy alkatrészt..talán 1x sikerült.
Rendre a a 3.versenyen dobta sokszor csak fel.. így nálam szóba sem jöhetett hogy megvan és megyek másik versenyre.lacy86: ha hasonló elosztásban lesznek a BP-k akkor nem...
ugye chapter 1ben 1BP, kettőben 2,3ban 3,4ben 4 stb.. akkor chapter 5ig még csak 15nél tartasz,vagyis az ucsó nélkül esélytelen. Az meg halandoknak... -
Amur
addikt
Az igazán szemét dolog az hogy úgy találták ki a játékot, hogy aki fizet is, az csak kicsit legyen előrébb, csak kicsit haladjon jobban mint aki nem..
Példa erre a futamok újrajátszási limitje! Hiába töltöm arannyal fel a tankot, ha már lejátszottam azokat a versenyeket amiből nekem tetsző alkatrész eshet akkor hiába...
Vannak olyan zsákutcák a játékban amit pénzzel sem tudsz megkerülni.
Na ezért kellene abbahagynom, mert igazából gyülölöm a játékot, de pont ez az a játékmechanika ami úgy van kitalálva hogy aki szereti a kihívást, az már csak azért sem hagyja abba mert nehogymár az EA mondja meg hogy én mikor szerzem meg ezt vagy azt.. Pedig de.. Hiába költenénk akár havi 20-30ezret is a játékra, sokkal nem lennénk előrébb...... -
Amur
addikt
[Az már beteges hogy reggel 7-kor(vasárnap) az összes napi feladatot teljesítettem?
Más:
Egy mai történés annak aki még hitt abban hogy a szerencsének bármi köze van a kártyák kiforgatásához, vagy abban hogy ő látja hogy melyik kártya hová kerül:
már nem elöszőr fordul elő hogy olyan kártyát húzok ami nem is volt a 3 kiforgatottban, de ez a mai egészen különleges volt. Ha jól emlékszem chapter 13ban farmoltam turbohoz alkatrészt.
Mutatott nekem 3 lila alkatrészt, ebből 2 olyan ami nekem kellett. Ráböktem a középsőre, a kezdő animáció a lila alkatrészé volt(a kis köd, nem tudom másképpen mondani), aztán 5000 dollárrá változott!!
Levideózni logikusan már nem tudtam, de még átváltozás közben lőttem egy képernyőmentést, ahol szépen látszik hogy a pénz lila ködben van!
Mindjárt feldobom a képet is! Tessék:
L:/dl/upc/2016-01/17/124611_fvadaxbs3ahltvvp_screenshot_2016-01-17-08-20-00_com_ea_game_nfs14_r.jpg] -
Amur
addikt
Köszi! Tényleg szépen hoz a nitros ha driftelek is mellé!
Más: a VIP2-esnél(én még csak az vagyok 600 VIP ponttal) azt írja hogy napi 1 all acces pass, de ezt vajon arra érti hogy 250 aranyért vehetek naponta egyet, vagy naponta kapok egyet free? nem világos..
Mert a tuner trialsba lépve most már nekem is azt írja hogy legyek VIP5 hogy kapjak all acces passt... -
Amur
addikt
válasz
ADAM1337 #2060 üzenetére
Eddig az egy benzines conversion kit-es car series versenyek voltak a legjobbak, de azok ugye az update óta nem újrajátszhatóak. Az underground versenyek közül minél magasabb tierből kell olyat választani ami gyakran ad pénzt is kártyából. Amik jól adnak alapból,a verseny után azok a nitro versenyek, itt ahogy már korábban Fery kolléga írta úgy menj végig hogy nem nitrózol, nem driftelsz hanem minnél pontosabban végigmész a nitro csíkokon.(éppen ezért erre nem vonatkozik hogy magasabb tierből legyen, elvégre ott nem biztos hogy beérsz időben ha nem nitrozol. Én úgy szoktam hogy az elején nitro nélkül végigmegyek amennyin csak lehet(olyat válassz ahol kevés a forgalom vagy nincs, mert gyakran rakja akocsikat a nitro csikra...), ha látom hogy pirosban van az idő akkor elövőm a nitrot és simán beérek)
Az ugratós versenyek között is találsz ami jól hozz, de nálam a nitrosok a legjobbak. 3ezer felett is össze lehet hozni, plusz ha kártyából is forgatsz pénzt.. -
Amur
addikt
Hehe, valamit nagyon eltosztak a ládákkal. Most hogy folyt a lé az all acces bug miatt vettem pár ládikót(pénzért nem goldért), és mindegyikből BP vagy kék alkatrész esett. Szerintem felcserélték a gold és a sima ládát..
Vagy szimplán szerencsém volt, de 5 ládát nyitottam, úgy éri meg, ebből 2 BP(egyik mustang,másik M3,egy kék street motor a másik kettő nem rémlik,azokat el is adtam mert már kék volt mindegyik kocsimban amibe be tudtam volna rakni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest