Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Nekem is volt ilyen. Ez azért van mert a kevesebb csillagos alkatrész nagyobb értékkel bír, mint az új, felfejlesztett de még üres. Nyugi, ez minden kocsinál és alkatrész típusnál így van. Amint elkezded bepakolgatni a cuccokat, nagyobb lóerőt fogsz kapni.
Eltérve a tárgytól, nem tudom kinek mi a tapasztalata, meglátása de látom megint régi a loot rating. Az elmúlt 1 -1,5 hónapban megörültem, hogy 3 körből x1 tuti esett a keresett material. Most meg van, hogy 5-7 körből sem esik.
Az pozitívum, hogy tournamentnél már könnyebb verni az ellenfelet, viszont jóval lassabban tölti a ticketet vissza, illetve emiatt kevesebb verseny játszható, ezáltal szinte lehetetlen arany felhasználás és/vagy vip nélkül elérni az 1-es szintet.
A visual pont bezzeg nagyon sűrűn esik, amivel meg nem tudok már mihez kezdeni (ferrarik és eventes kocsik nem nagyon alakíthatók, a többi meg mint kész). Minden kocsi csillog-villog, de még így is van fölös ~650k pontom. Jó volna ha be lehetne váltani pl pénzre.
A free boxok nyitogatása is kicsit vicces. Október óta egyetlen 1 arany ecu esett, de lilából is max vagy 4-5. Nem tudom más mennyivel szerencsésebb.
A töltés, lagolás mint ha javult volna az elmúlt napokban, viszont még mindig tetű lassú a game....Illetve szerintem tök jó volna ha a régebbi eventes kocsikat meg lehetne szerezni. Biztos sokan lemaradtunk párról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest