- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
t-s telcsim van, de más - újabb - firmware került fel rá, és már nem is megy a mobil tv! sőt, a web'n'walk oldal sem ment, de azt már megoldottam!
a t-s hozzáférési pontok frankón beállítva, amúgy minden szempontból megfelel(ne) a telcsi a mobil tv kívánalmainak - hiszen t-s szoftverrel ment is korábban -, kivéve, hogy nem a szolgáltatós csc van fent - amibe amúgy belenyúltak, bizonyos dolgokat beletettek, hogy működjön a mobil tv, de ezzel részint el is gányoltak néhány dolgot, és azt már nem javították, de ebbe most ne menjünk bele...
mondjuk nincs olyan csomagom, amiben amúgy lenne mobil tv szolgáltatás, szóval nem kimondottan izgat...
más kérdés, hogy megfelelő lejátszóval elég csak a tévék hivatkozási linkje... -
szaszabee
aktív tag
Ezt lemerem fogadni veled bármibe hogy nem kérdeznek semmit nem mondanak semmit És rajta lessz az elsö számlán És hogy még fokozzam A kolegámnak kiszámláztak a mobilnetre több tiz ezer forintot mikor felmondta hüség után Ugyanis az eladó elfelejtette vele közölni hogy ha nemvárja meg a hónap végét részösszeget kell fizetnie és nem havidijat És itt az átverés
Mivel meghaladta az 5GB felhasználást és felmondta a szerzödést kikellet fizetnie a tulhaladott összeget Az 5k havidíjbol lett 20k Ennyit az ott dolgozó eladókról és tájékoztatásró
Egyébként neki is jóváirtak valamennyit az összegböl de közel nem az egészet -
szaszabee
aktív tag
Elöszöris drága t-mobil fan forumtárs /te biztos ott dolgozól/
Tényleg be kell fizetni a számlát?Akkor ez vólt a baaaj
A hüségnek annyi köze van hózzá hogy még a több éve ott lévö elöfizetöket szépen lehüzzák
és azzal etetik az embert hogy dijazzák az eltöltött idöt Miközben a dominó csomagban sokkal nagyobb kedvezmény van Itt értem a hivószám kijelzés havi 200ft diját pl
És egyébként nagyon gusztustalanok hogy ezt ráteszik egy mobil internet csomagra amin az ember egyáltalán nem telefonál -
gyulus08
aktív tag
-
1430
senior tag
Éreztem, hogy én vagyok a béna, mert az N8 topikban nem találtam olyan hsz-t, amiben a qwerty-t szidnák.
Én a használati útmutatóra hagyatkoztam, ami alapján a betű/szám váltógomb hosszan nyomva tartásával tudom kiválasztani az ékezetes betűt, majd visszalépni, amivel pl. a köszönöm szó egy rémálom lenne, így viszont okés. KÖSZÖNÖM!
(bár ezt a hsz-t nem a telóról írom)
szerk.: Tán csak nem a tapasztalat beszél belőled? Beszereztél egyet Te is?
-
1430
senior tag
"Házhoz-szállítási csoport: +36-30/63-63-630"
Ez nem a házhozszállítási, hanem az értékesítési csoport száma.
A házhozszállítás a +36-30/930-30-30-as számon érhető el.
(T-Mobilról ez is díjmentesen hívható)Amúgy a házhozszállítási csoporthoz csak az új előfizetések tartoznak, minden mást a WebShop csport kezel (készülékváltás, Domino csomag, tartozék, stb.), de hozzájuk nem tudok publikus elérhetőségi számot, velük mi konzultálunk az ügyfél nevében.
Drizzt
Vedd figyelembe, hogy részarányos a számlázás, és ha ma aktiváltad, akkor csak egy napra eső forgalom jóváírást, azaz 3,3 MB-ot kapsz!!! Az aktuális adatforgalmad a 1430-ra SMS-ben küldött G betűvel tudod lekérdezni (56 Ft alkalmanként), új hónapban a 7. naptól garantált a helyes adat.StLui
A szállításra vár nem egyenlő a szállítás alattal!
Igazából a MM XL csomagra most is átválthatsz, de ezt csak ügyintézőn keresztül, és nem kell megvárnod az iPhone-t. Mellesleg ha készülékváltásban rendelted az iPhone-t, akkor nem tartom valószínűnek, hogy felhívnak egyeztetés céljából, de kapsz SMS-t és/vagy email-t az állapotváltozásról, amennyiben a rendeléskor ezt engedélyezted.Deviance
Sajnos nem. -
StLui
veterán
Na, ma megint okosodtam, többi telefonnál nincs is előrendelési lehetőség, ezért van az, hogy iphone-nál jönnek ezek a szállításra vár üzenetek, semmi jelentősége, nincs készleten egyáltalán. Azt mondta a hölgy ennél a telefonnál nagyon sok minden egy kicsit másképp működik így a webshopban is, pont az előrendelési lehetőség miatt.
Köszi a válaszokat! -
StLui
veterán
Rendelés állapota:
Szállításra vár.
Szállítás várható időpontja:
Az Ön rendelése előrendelt terméket tartalmaz, a termék beérkezésétől függően kerül kiszállításra.Ráadásul a fura, hogy 1430-on tegnap kértem őket, hogy szeretném ikon600 helyett MMxl-el használni, és azt mondták egyeztetés céljából még hívni fognak mindenképp, de ez az smsm előbb jött.
-
qky
tag
Igen én a készülékváltásra gondoltam.
A vodánál a hűség lejárta előtt három hónappal már lehet úgy venni készüléket.
Mivel készülök átmenni a T- hez arra gondoltam, ha egyéves hűséggel veszek most iPhone-t akkor jövőre már a magyarországi premierkor tudok magamnak venni.
Feltéve persze ha ott is három hónap. -
tjb007
nagyúr
Tudom, hogy csak azt írtad amit ott láttál
Néha érdemes tisztázni a dolgokat a tisztán látás végett.
(Abban az esetben ha nem kaptál jótállási jegyet (pl. az értékhatárt nem éri el) úgy a számla szolgál jótállási jegyként. De a lényeg, hogy nem vagy köteles megőrizni a számlát ha rendelkezel külön jótállási jeggyel és nem is követelhetik rajtad)
-
zoli62
addikt
Meg úgy egyáltalán mindenkinek szokatlan, ha T-Mobile-ra vált, hogy a hívószámkijelzésből is bevételt csinálnak. Westel korukból örökölték ezt a "fogyasztóbarát" nem ingyenes hívószámkijelzési szolgáltatást, és ettől nem tágítanak, kivéve az újabb díjcsomagoknál.(Iwiw, Ikon, Médiamánia)
-
Nova96
őstag
-
Samus
addikt
Köszönet. Pedig kerestem, de nem találtam...azt esetleg tudjátok, hogy helyben kell-e fizetni, vagy később számlázzák, továbbá a Családbarát csomagot azonnal kérhetem, és azonnal is aktiválják a megadott számokra, vagy csak a következő számlázási periódus első napján lép érvénybe a dolog?
Még valami: valahogy meg lehet tudni, hogy hol tartok a havidíj felhasználásával, úgy, mint a dominósok a *102#-vel? -
1430
senior tag
Szerintem itt valami nem stimmel.
Nem hinném, hogy 2 éves hűség + egy (pl.) Relax 500 tarifahűség esetén 40 ezres készüléket 810 Ft-ért adnának 1 éves hűség + kisebb tarifára való hűség esetén. Azt tudom elképzelni, hogy rosszul állították be az árat, eztért csak a 810 Ft-os belépési díj jelent meg. Bár ha a rendelés végbement - és a végén is ezt az árat láttad - akkor elvileg már illene ezen az áron kapnod!
Egyszer nagyapámnak egy Huawei asztali telefont rendeltem MobilOtthon díjcsomaggal, de ugyebár ez a MobilOtthon árlista alapján 12 ezer lett volna, a WS 8 ezerért ajánlotta fel a normál árlista alapján. Beleírtam a rendelésbe, hogy tudom a normál árat és elfogadom. Mikor felhívtak a házhozszállítástól, a 8 ezres árat igazolták vissza. Mondom nem 12 ezer?! Erre a kolléga annyit reagált, hogy neki ezt az árat ajánlja fel, úgyhogy ennyi...Ami még furcs, hogy más konstrukcióknál szerepel Ikon 600-as csomag is. Ez pedig ÁSZF-el ellentétes. Bár ügyfél javára el lehet térni.
-
1430
senior tag
Én is felkészítettem magam lelkileg egy 130 ezres árra 2 év hűséggel, és mikor megtudtam, hogy 30 ezerrel kevesebb lesz...
Ráadásul wnw akció + WS kedvezménnyel már 90 alá megy, és részletre viszem.0 óra után 8 percen át nyomogattam az F5-öt, mire bejött az új oldal, és átmehettem az N8-ra, mert már rendelni szerettem volna. Gondoltam, hogy nem lesz belőle sok, de hogy egy sem...
Beállok én is a siránkozók sorába, hogy miért nincsiPhoneNokia N8! -
1430
senior tag
Magánszemélyek között díjköteles csak igazán az átírás!
Az első kérdést nem igazán értem, de a zárójeles rész alapján nincs olyan megkülönböztetés, hogy 1 hetes vagy 1 éves Domino szám. Ha készüléket is vesz, no akkor ott lesz árkülönbség a kielemltségi szint alapján, de a sima előfizetésre váltás az díjmentes.Killing
Akkor itt nem lesz semmiféle átírás, ugyanúgy a neveden marad a hívószám, csak beállítanak egy olyan díjcsomagot rá, amit amúgy nem állíthatnának be.Lenry
Van egy olyan gyanúm, hogy neked van már legalább egy előfizetésed.
Ilyenkor az újabb szerződéseknél nem kérik be újra a papírokat.dellfanboy
Nem hinném, hogy szolgáltatást vont le a rendszer, mert nincs ilyen olcsó szolgáltatás.
Amúgy az aktív szolgáltatásaidat lekérdezheted a 1777 > 1 (magyar menü) > 3 > 7 > 3 menüpontban (ha jól vágom fejből, azért hallgasd meg az automatát, passzol e a menüpont, amit választani kellene).
Esetleg próbáld meg az utolsó hívás menüpontot, annak nem tudom a menüszámát, de talán a 1777-es főmenüben lesz... -
copperhead
aktív tag
Szerintem, ha valakinek kiesik a telefon a kezéből és összetörik a kijelző (azt olvastam , hogy ez a 4-es modellnél ez többször előfordul, mint a 3-nál) az biztosítási esemény. Pont ezt kérdeztem az ügyintézőtől és ő ajánlotta a biztosítást. Persze ha sok visszaélés lesz és nem éri meg a T-Mobile-nak, akkor majd megszüntetik ezt a biztosítást. Egyébként nem kapható csak előjegyzést vesznek fel.
-
Bazsee71
őstag
Köszi!
Arra leszek kíváncsi, hogy hisznek-e nekem a szervízben. Mert pl, az, hogy foltosodik a kijelző, meg szoftveresen baja van, annak ehhez semmi köze. Mert a GPS-t rá is foghatják akár, bár egy lelkiismeretes szervizes tudhatja, hogy alapból elég vacak.
Próbálkozni fogok, remélem valahol elvállalják, aztán gariztatás után kicseréltetem a digitizert.
Készülékbiztosításról meg még nem is hallottam, köszi a tippet!
Balázs
-
copperhead
aktív tag
-
blueye
veterán
Kösz a hozzáállást.
Nem, nem mindegy, én sem ma kezdtem el mobilozni, nem szoktam fölöslegesen kérdezni1. Tudod ez egy autóban használt kártya, amiről ritkán hívok bárkit, de erre van irányítva a telefonom ha az autóban ülök.
2. Amikor egy éve feltöltöttem utolsó előtti napon, akkor gyakorlatilag a töltéssel egy időben érkezett egy SMS hogy a t grátisz meghosszabbítaná az érvényességet. Ezt próbáltam ezzel a kérdéssel elkerülni.Remélem kielégítő volt a válaszom.
-
madarasz92
őstag
Vagy mivel a MIX csomagnak az árát a 2980ft 100% le tudom beszélni bármerre igy lehet célszerűbb lenne Net 500 MB csomagot mellérendelni és kész..
De az nem tudom elég e 1hónapig nekem?
iPhone 3G nyomnám a netet.
A Media Mániaval meg az a baj hogy abban van mobil TV is amit nem használnék.. -
ivanyi
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a választ akkor azt is teszem eladom
Másik kérdés én ugye t-mobilos vagyok a barátnőm vodafone-os megbeszéltük,hogy veszek neki egy dominos kártyát.Azt szeretném megtudni,hogy t-perceken kívül milyen más lehetőség van arra,hogy kezdeményesen beszélgessünk egymással telefonon?
Ha jól tudom a t-percek este 10-től reggel 6ig "Működik"olyankor meg mindenki alszik? -
club1
veterán
Akkor kiemelve a lényeg:
"hanem köteles a meghibásodott árut - amennyiben van ugyanolyan árucikk a forgalmazónál - előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni."Nekem ez a mondat egyértelmű. A jog más fejezetei foglalkoznak azzal, ha később bevizsgálva a készüléket, kiderül, hogy az ügyfél teljesen indokolatlanul végeztette el a cserét, de itt a fentieket kellene alkalmazni. Egy csomó kereskedőnél látom, hogy a csere nem jelenti az azonnali cserét. De ez pont azt jelenti, ki kell cserélni azonnal, amennyiben van raktáron.
-
trohak
csendes tag
Köszönöm a választ!
Azt nem tudod kell hűségnyilatkozatot kötni hogy átválthassam dominóról előfizetésre?
Illetve nem hiszem hogy belefogok azt hittem ennél egyszerűbb. De ugye betelefonálok várjak 2hetet majd utána ki tudja mennyi idő múlva küldenek egy új kártyát amit be kell regisztrálni. De mi van ha én 1-2hónap után meggondolom magam és vissza akarom váltani dominóra? -
tjb007
nagyúr
Most lehet, hogy nem de több Voda és Telenor hozdbearégimobilodésmibeszámítjuk reklámot láttam már mint T-Mobile -osat (konkrétan én még egyet sem).
Azért nem használom mert:
1. Nem tudom használni az előfizetésem miatt.
2. Jobban szeretek mindent személyesen intézni, ha telefont veszek akkor előtte szeretem megtapogatni, kipróbálni. -
tjb007
nagyúr
OK, erről nem tudtam mert én is abba a 90% -ba tartozom aki nem használja a webshopot
Onnantól, hogy csak a webshopban volt ez az akció -ami ráadásul agyonreklámozva sem volt- nem nagyon lehet összehasonlítani a másik két szolgáltatóéval (főleg, hogy minden évben van náluk ilyen). -
heidrich
senior tag
Amúgy köszi az infót, csak nem értem, hogy hogy lehet más infot adni nem egységes az egész???...
Ügyfélszolgálaton (1430) és a szegedi Tescoban lévő T-nél se mondtak 18 hónapnál előbbi készülékváltást csak a T-pontban.Mindenesetre ha megjön az iPhone és értesitenek és képembe vágják, hogy én bizony nem tudok váltani még és megint várhatok heteket akkor én azt nem fogom szó nélkül hagyni, velem ne szórakozzanak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest