- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaszabee #6693 üzenetére
Amelyik üzletben én eddig megfordultam, ott mindenhol megkérdezték. Egyébként az "Egyéni előfizetői szerződés"-t Te írtad alá. Azt hiszem innentől felesleges szócséplés az egész.
A kolegámnak kiszámláztak a mobilnetre több tiz ezer forintot mikor felmondta hüség után Ugyanis az eladó elfelejtette vele közölni hogy ha nemvárja meg a hónap végét részösszeget kell fizetnie és nem havidijat És itt az átverés
Szerintem a Relaxnet csomagok még nincsenek két évesek... Jah! Vazze! Az 5GB-os csomag mindig is adatkorlátos volt!
Azaz, azt a díjat így is, meg úgy is fizette volna, hiszen az még forgalomarányos volt. Tehát itt nincs átverés, itt a kapott sms-t figyelmen kívül hagyó user van.
Nyugodtan keress másik szolgáltatót, s ha jobbat találtál, írj nekem is!
zoli62:
legjobb minőségű szolgáltatást nyújtja a T-Mobile
Mi köze a minőségnek a számlázáshoz?
Egyébként itt is volt valami diagram, én meg nem keresem, amiben a T volt a legproblémamentesebb hazai mobilszolgáltató!
-
válasz
szaszabee #6689 üzenetére
Tévedés. Nem dolgozom ott!
A hüségnek annyi köze van hózzá hogy még a több éve ott lévö elöfizetöket szépen lehüzzák
Én sem repdesek az örömtől, hogy a hívószámkijelzésért fizetni kell, de nem is érint különösebben, mivel azokon a számaimon, amelyeken szükséges a hívószámkijelzés, olyan díjcsomagot használok, amely esetén nem kell ezért fizetni. Különben ennek mi köze van a hűséghez? Tovább megyek. A hűség szó miért megfelelője a "sok pénznek"? Miért csak az lehet a hűség "ellenértéke", ha sok pénzt kapok?És egyébként nagyon gusztustalanok hogy ezt ráteszik egy mobil internet csomagra amin az ember egyáltalán nem telefonál
Semmit sem "tesznek rá", az előfizetési szerződés megkötése során az ügyintézőnek kell megkérdezni, hogy kéred-e ezt a szolgáltatást. (Optimális esetben.) (Ti. hangalapú előfizetések mellé is kérhető Relaxnet!) Valamint a hívószámkijelzés bármikor módosítható a My-T-Mobile-ban, valamint a saját hálózatból díjmentesen hívható 1430-as telefonszámon, a # billentyűvel elérhető önkiszolgáló ügyfélszolgálaton!
-
válasz
szaszabee #6678 üzenetére
Ha annyira értelmesen intézed az ügyeid is, amennyire ezeket a hozzászólásokat megfogalmaztad, valamint ugyanennyire szépen és szabatosan fogalmaztad meg minden esetben a problémádat a T felé, ne csodálkozz azon, hogy semmit nem értesz meg!
Személy szerint már 10+ éve vagyok előfizetője a (jelenleg) T_mobile-nak. A mai napig egyetlen fikarcnyi problémám nem volt a számláimmal. Be kell őket fizetni addig a napig, ami rajtuk szerepel aztán annyi. (Mielőtt belekötnél, jelenleg 9 havidíjas előfizetésem van náluk.)
Még valami:
Ennek a hozzászólásnak mi a bánatos köze van a hűséghez?:Igen azt akartam irni Most már csak csekk és azóta semmi gond nics vele
Egyébként van egy két fura húzásuk A mobilnetemre ráteszik a hivószámkijelzéstNembeszélve hogy az összes szolgáltatónál ez ingyenes ,söt a dominóba is
-
StLui
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest