Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

Lenne egy gyors kérdésem, ha valaki tud segíteni. Szeretnék lehetőleg csak készüléket venni, részletre, előfizetésre újabb 2 év hűséggel. Na már most, apám előfizetése ugyan arany, de neki nem engedi, mert még nem járt le hűségidő (karácsonykor rátukmáltak pont levásárlással egy Galaxy Mini 2őt, valószínűleg azt készülék váltásnak vették). Az én előfizetésem meg még nem arany, és ha felmegyek weboldalra, akkor csak egy összegben adja ki a vásárlást. Írtam nekik e-mail-t, de nem kaptam segítséget, csak hogy egyes kedvezményeket csak arany és platina ügyfeleik vehetik igénybe, üzletükben érdeklődjek a számomra elérhető konstrukciókról. De nem igazán van lehetőségem bemenni ennyiért, és a 3 napos e-mail válaszra sincs idő.
    Szóval, mi kell akkor a részletfizetéshez pontosan? Ha nem vagyok arany kártyás egyáltalán nem tudok így készüléket váltani, csak új előfizetéssel, vagy boltban lehet?

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák