- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz #08176384 #78494 üzenetére
Azért nem egy kis cég ez.
Gondolom a számok - pl. negyedik számú mobil gyártó a világon - már nem feltétlen igazak.[ Szerkesztve ]
-
Masato
tag
Csak eszembe jutott egy "mókás" dolog. Nemrég egy olyan irodában dolgozom, ahol B818-asról megy a net. Új építésű ház és ilyen tripla hőtükrös üveg van mindenütt. Kipróbáltam, hogy kiteszem a routert az ajtó elé. Gyorsabb ugyan nem lett a kapcsolat, de az üveg 15 dBm-et benyel!
-
zsida.kornel
tag
válasz 4Grider #78496 üzenetére
Viszonylag ritkán használom, de ha valami nagyobbat töltök, nem kell fél napig menni a gépnek mire jó esetben 1,5mega/sec-el lecsepegteti, azt nem is számolva hogy akkor a háztartásban lévő összes többi gépen még a google se jön be de szerencsére hamarosan lesz 1000-es optika a csoda réz helyett... valamikor....
-
Somatom
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz zsida.kornel #78495 üzenetére
Rajtad kívül viszont garantáltan nincs Telenor mobilnetet használó a településen.
-
törölt tag
Szidjuk a ZTE, mert mostanában nem igazán tudni semmit róluk (készülékek), de nem feltétlen csak ócskát csinálnak. [link]
-
veterán
-
csernak75
senior tag
Én a jézuskától azt kérem hogy végre Putnokot (7 ezres kisváros) ne csak 3 db B20-as cella fedje le. Köszönöm szépen!
-
4Grider
nagyúr
válasz Somatom #78489 üzenetére
Az biztos, hogy a Telenor jól megszívatta a Telenor Magyarországot a ZTE-vel. Semmivel nem kompatibilis csak önmagával, így az 5G-nek is ezzel a fossal vágnak neki. De legalább valamilyen szinten működőképes a rendszer, olcsó is, csak épp ne akarj rajta hibát találni...
-
Somatom
veterán
válasz 4Grider #78488 üzenetére
Tini koromban volt egy Romet Pony -m. Égen-földön nem lehetett hozzá gumit kapni. Defektet kaptam, megragasztottam. De, valamit rosszul csináltam, mert másnapra leeresztett. Szétszedtem, a folt mellett jött a levegő. Ragasztottam mellé egy másik foltot. Ezt 17 -szer ismételtem meg. Végül úgy döntöttem, hogy levakarom az összeset és megcsinálom "rendesen". Amikor leszedtem az összes foltot, akkor derült ki, hogy a gyári vulkanizálás elengedett, szétnyílt a belső, mert csak a foltok tartották össze.
Nem lehet, hogy a ZTE -s háló is elengedett a vulkanizálásnál?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
4Grider
nagyúr
válasz Tamas1982.1 #78487 üzenetére
Nálam itt Dél-Budán a speedtest 6/0,2 Mbps mutat, szóval ide a mutatvány még nem ért el. De általános tapasztalat, hogy ha a mobilnet hasít, akkor a VoLTE vagy kicsöng, vagy inkább nem, és fél percig csak csend van, aztán elmulasztott hívásról jön értesítés. Ezt nagyjából 2 hetente kb. két hétre javítják, aztán minden kezdődik újból. Szóval folyamatosan kalapálják az infrastruktúrát.
-
Tamas1982.1
tag
Dél-Budán javított valamit a Telenor? Eddig azt hittem a Covidos home officeos túlterheltség miatt esett le a régi 120 Mbit 10-20 körülre 4G-n. Március közepe óta ennyit tudott reggel-délben-este, már beletörődtem.. Mától újra hasít hajnal óta.
-
törölt tag
A legegyszerűbb egy OTP bankautomata befizetni, akkor nem kell semmilyen regisztráció, csak beírod a számot. Kiválasztod a számlabefizetés menüpontot, szám beír, rendszer azonnal jóváírja a befizetést. Nem OTP-s kártyával is természetesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Ezzel csak annyi baj van, hogy az ő számlabefizetésük myTelenor belépéshez kötött
signed by simpley.
-
-
Somatom
veterán
válasz simpley #78475 üzenetére
Én itt szoktam befizetni a flottás számláimat:
https://www.telenor.hu/szamlabefizetes
Nem kell semmilyen jelszó. Átdob a Barion -ra. SMS -t, meg e-mail -t küld a befizetésről.
A 3. pontnál van egy fehér négyzet, ami nálam alig látszik. Azt ki kell pipálni, különben visszadobál, nem lép tovább.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
válasz Viktor0610 #78479 üzenetére
Vagy engem nem szeret vagy böngésző hülye, vagy a rendszer
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz simpley #78477 üzenetére
Néha előfordul. Én is my telenorban fizetem édesanyám számláját. Kb 2 havonta bekattan és nem fogadja el jelszó majd zárol 30percre. Utána egyből jelszó csere és észhez tér. Nálam is kizárt a rossz jelszó mert pass kitölti helyettem. Ez ilyen jól sikerült rendszer.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
simpley
őstag
Hello,
azt valaki meg tudná mondani miért nem tudok belèpni a mytelenor fiókomba? Hibás jelszót jelez, majd lezárolt. Így hogy rendezzem a szülők számláját? 🙄signed by simpley.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Masato #78469 üzenetére
Nekem is Huawei b818 (leggyorsabb router) van hipernet home l. Az is viszi az iPhone 12 pro értékeit felénk a teraszon, lakásban ilyen 140-180, de az is bőségesen elég. Gyakorlatilag minden van 4G (3CA + interband) és nemrég kapott optikai betápot az állomás a Telekom 5G miatt, de az 5G csak kültéren használható közvetlen az állomás közelében. Tőle 60m-re, beltéren egyből csak a Telekom 4G sebességet adja (100-110), hiába 5G és cserébe a Telekom net akad időnként a natolás miatt. Nagyon várom a Telenor 5G, mert maga az állomás alapvetően Telenor torony.0
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz spawn21 #78464 üzenetére
Nekem mindegy, én nem is valószínű, hogy innen venném, max ha hasonló áron, vagy kicsit drágábban lenne mint gsm boltokban. De ez most van így, mire én venni akarok, már olcsóbb lesz a gsm boltokban. Új előfizetés meg amúgy sem kell.
btw ez mi a töcs, hogy nem adnak oda apple terméket?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Sziasztok!
Nem szoktam szolgáltatótól készüléket venni, így ez ismeretlen terep számomra. Egyik ismerősöm észrevételét, kérdését tolmácsolom. Adott egy készülék (iPhone 12 pro max), ami kártyás áron 30k-val olcsóbb, mint a listaár, és hivatalos ár, amit akkor kellene fizetni, ha mondjuk a gyártó honlapján venném meg, vagy egyéb hivatalos helyen, tehát nem gsm boltból. Ha így kerül megvételre a készülék, és helyben kér függetlenítést is (iPhone tudtommal nem független telenornál) és visszamondja a kártyás csomagot, hiszen arra nincs hűség, akkor lényegében ennyivel olcsóbban hozzájut egy független, hivatalos készülékhez? A dolog engem is érdekelhet, mert ha gsm boltokban is csak ilyen 420 körülre esik márciusig, akkor a 3 év gari miatt én is így venném, mert ennyit megérne nekem is a plusz gari a későbbi eladás miatt.
-
törölt tag
válasz nimmrody #78458 üzenetére
Ezzel az eszközzel nem is fog. Nem ismeri a 4G+. Alap eszköz, ami nem tudja kihasználni a modernebb frekvencia használatot. Csoda, hogy a 30at tudja. Ha vidéken lennél, lenne kb 0-3 megabit max. A modern eszközök több frekvenciát fognak össze, így lesz nagyobb a sebesség.
[ Szerkesztve ]
-
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen olcsó [link] Mobil Wi-Fi Hotspot eszközt.
Szegeden városban lakáson belül próbálgattam még csak..
Sehogy sem akar 30 mbit/sec fölé menni a sávszélesség..
Próbáltam minden szegletében a lakásnak de ez a vége.. ez normális lenne ennél vagy az ilyen eszközöknél? Hogyan tudhatna ez esetleg többet? Vételi viszonyok ennyire lennének képesek?
-
Somatom
veterán
válasz viktorhu #78456 üzenetére
A Telenor nem annyira, mert előfizetésem sem lett náluk. Illetve de, az EQ -s, korlátlan netes, társkártyával. De, sztem havi 5800 -ért az nem nyerő bíznisz a Telenornak. Főleg úgy, hogy a havi 23GB roamingot is rendszeresen kihasználom.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #78441 üzenetére
Szerencsére ez kétoldalú lehetőség és én kőkeményen éltem vele. Elálltam attól, hogy a Telenornál vegyek telót. Továbbsétáltam a plázában és a Samsung Store -ban vettem meg. Ott nem akartak semmilyen előfizetést sem rám tukmálni.
-
BBke
tag
válasz Viktor0610 #78453 üzenetére
Nem volt kiemelve szerintem, csak a Telenor topikban valaki leírta a tapasztalatát
-
MODERÁTOR
-
BBke
tag
válasz Viktor0610 #78451 üzenetére
Ezek szerint Te helyesled, ahogyan eljártak a Camponában?
Igazad van, én csak kártyát vettem készülék nélkül.
Gondoltam, hogy nem minden üzletben így állnak hozzá az ügyfélhez. Az a szomorú, hogy vannak ilyen értékesítők, akik nem a munkaadójuk image-t növelnék. Persze, ha nem értékesít zsíros szerződéseket, akkor nincs jutalék... érthető. De így ügyfél sem lesz. Ha nincs ügyfèl, akkor a költségeket le kell faragni, létszámleépítés, bércsökkentés, stb.
-
MODERÁTOR
Ezzel két baj van.
A csak kártya nem ugyanaz, mint a készülék plusz kártya. Nyilván nem a kártyán van/volt a hangsúly, hanem a készüléken.
A másik. Nyilván nem az összes boltban találkoznál ezzel, ahogy ugyanez megvan a többi cégnél is, mint az itt leírtak is mutatják.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
4Grider
nagyúr
Kezdésnek nem rossz, ha felkeresel néhány Telekom üzletet, és érdeklődsz Domino sim iránt. Mivel központilag tartják fent a sim-ek készletét az összes üzletben, mindenütt van belőle. Kíváncsi vagyok, most éppen milyen arányban tagadják le a készletet és ajánlják maguk helyett a közeli benzinkutat/bevásárlóközpontot...
A vodánál meg hasonlóval kell próbálkozni, mint amivel spawn21 próbálkozott... -
BBke
tag
válasz 4Grider #78443 üzenetére
Valóban, Te általánosságban írtál.
spawn21: 78433 hsz-re is gondoltam, illetve mostanában olvasom, hogy a Telenornak sok az ügyfèlvesztése, stb.Igen, olvasok más mobil topikokat is, de ott ilyen történettel még nem találkoztam.
Nagyon sokáig Pannonos illetve Telenoros voltam, fejből nem tudom, de 14 évig biztosan. Én nem azért váltottam mert nem voltam elégedett velük, csak a Telekom jobb nekem. Az első mobil számom Pannonos volt. 06209746XXX.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
válasz galaxys80 #78436 üzenetére
Ez teljesen lényegtelen, ott áll az ember előtt a vevő, kezében a pénz és vásárolni akar valamit. Nekem meg az a dolgom, hogy eladjam. Ha készleten van, akkor pedig megkapja (vagy legalább ne legyen ennyire eszméletlen hülye, hogy elmondja, hogy ő azt csak előfizuhoz adja oda, és mondja azt, hogy nincs készleten és nem tud boltba rendelni, de mondja a vevőnek, hogy rendelje meg online -amit nyilván nem fog megkapni karácsonyra-, de amúgy ne, ezt se csinálja). Következő lépés az lesz, hogy face kontroll van a bejáratnál, és akiből nem nézzük ki, hogy ki bír tejelni egy készüléket/havidíjat, azt nem engedik be?
Ez olynan, mintha bemennél a MM-be, ott van kiállítva egy tonna TV, kinézed mit szeretnél, a raktárban van két raklap, odamész az értékesítőhöz, hogy kérnél egy ilyet, ő meg kettétárja a kezét, hogy saaaaaaaaaajnos azt nem tudom odaadni, mert kp-ban fizetne, ezt én olyanoknak tartogatom, akikk Cofidis-es hitelre vásárolnak készüléket, mert csak abból kapok jutalékot. Eszem megáll...
[ Szerkesztve ]
-
BBke
tag
Ezekért a dolgokért is süllyed a Telenor?
-
4Grider
nagyúr
Igen, jól érted. Bemész egy off boltba, és nem kapsz feltöltőkártyát (miközben van készleten) mert csak a partner kap érte 500 Ft jutalékot, a kereskedő nem. És neki egy 10 perces melója van vele, mert a szerződéskötést és az aktiválást helyben kell elvégezze.
Visszatérve a telefonhoz: A szolgáltatói értékesítési pontok nem telefonboltok, a telefont mézesmadzagként tartják az előfizetéshez. -
bedibazsa
senior tag
válasz spawn21 #78433 üzenetére
Nem, de ez van. Nincsenek ösztönözve arra, hogy eladják. Készlethiány esetén eladja kártyásan, majd jön a következő ügyfél, aki ugyanezt megvenné új előfizetéssel vagy hosszabbítással, de hónap végén ez a tranzakció hiányzik, hogy elérje az értékesítési targetjét és cseszheti, alapbért kap. Így marad a magasabb csomagos vásárló javára a telefon. Rendeld meg neten és biztosan lesz készülék.
-
spawn21
veterán
Normális hogy egyik telenorban sem akarnak eladni feltöltő kártyával vagy lista áron ?
Konkrétan a Camponában szerettem volna ajándékot venni. Jó árban vannak a telefonok és valami csúcs készülék lett volna, erre közel a fiatal ember hogy nem adnak úgy telefont. Csak nyomó gombost
persze ott mutattam neki az ár listát. Lols24U+15p
-
veterán
válasz szabonagyur #78430 üzenetére
Egyet értek. Én pl providentnél azért vagyok fektetelistán mert túl jó fizető vagyok. 3x fordult elő hogy felvettem 1-2-300000 ft mert sos ben jött extra kiadás, elsőt 3, másodikat 4, harmadikat 8 nap múlva visszafizettem amint hozzájutottam saját forrásból. Negyedszerre nem adtak mondván nem éri meg nekik ( Valami 1000ft körül van a kamat ennyi időre).
-
félisten
-
veterán
Attol tartok előbb utóbb xiaomi is el fog szabadulni.
Hiteles résszel részben egyet értek.
Mobilt nem veszek én se részletre (na jó november közepén vettem amit azóta egyösszegben kifizettem (S20+ 5G). Viszont mosógép, hűtő, porszívó mind 0% THM es részletre lett véve. Mert végülis miért ne, kényelmesebb havi párezer ft mint egyszerre mindent és nincs jaruléka se (hűség a bolthoz, stb). Akkor kerültünk albérletbe, jól jött az a pénz a lakás egyéb berendezésére (nulláról indulva).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bul07
nagyúr
válasz MadMancs #78427 üzenetére
Ezért is tör felfelé a Xiaomi mint a talajvíz mert ár érték arányban lassan ők maradnak csak
Hitelhez
Nagy különbség az hogy van aki azért veszi hitelre mert máshogy nem tudná megvenni, más meg azért veszi 0%-ra mert miért fizetné ki egyben
Aki nem tudná egyben kifizetni annak nem is szabadna olyan drága telefont venni és nem csak almás frontonIsmerek én is olyan embert aki csak azért vesz almás telefont mert milyen menő, de internet nincs a csomagjában mert arra már nem futja
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
válasz szabonagyur #78426 üzenetére
Nem vagyok túlságosan alma párti. De ez tény, ár miatt már nem lehet túlságosan bántani almáékat. A nagyobb gyártók csúcsmodelljei azonos -néha még magasabb- árban vannak.
-
félisten
-
galaxys80
veterán
Tőlünk sokkal gazdagabb országokban részletre vesznek az emberek egy halom dolgot. Valamiért Magyarországon vált ez ördögtől való vá.
A kamatmentes részlettel aztán a világon semmi gond nincsen.Mondjuk nálunk nagy hagyománya van mások zsebében is turkálni.
[ Szerkesztve ]
-
Dracula72
senior tag
[iPhone-ra vágysz, de csóró vagy? Itt van 5 tuti tipp, amivel minden Apple-hívővel elhitetheted, hogy egy vagy közülük!]
[Mire költsd inkább az Iphone X árát?]
[“Már nem menő az iPhone!”]
Minden 3. almás csóró angol tudósok statisztikája szerint.
Magyarországon rosszabb az arány nincs pénz megcsináltatni a kijelzőt ami betört és fülessel telefonál, mert hangszóróra sincs lóvé( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
asdf_
veterán
válasz jociolaszi #78413 üzenetére
Akinek (kamatmentes) részletre van szüksége egy iPhone megvásárlásához, annak a legutolsó utáni dolognak kellene lennie amit megvesz, egy iPhone.
-
simpley
őstag
válasz jociolaszi #78413 üzenetére
kinek mi a megfelelo.. lefedettseg is kerdes, pl nekem a vodaval videken gyakram elofordul hogy nincs 4g mig telenorral van de fovarosban, varosokban is fugg attol mennyire terhelt a cella
signed by simpley.
-
bociusz
aktív tag
válasz Kenderice #78410 üzenetére
A piros pöttyök csak becsült helyzetet mutatnak. Kevés mérés esetén ezek nagyon pontatlanok lehetnek. A 30000-39999 közötti körzetazonosítójú (TAC) tornyok valójában Telekomos B20 tornyok, ezek nem szoktak ideiglenesek lenni. Ha megnézed ugyanezt a tornyot a Telekomos térképen, akkor ott már több mérés alapján jóval keletebbre, Dévaványa környékére becsli a Cellmapper.
-
jociolaszi
tag
Sziasztok Bárki mondhat bármit a telenorról de soha sehol nem kapsz olyan árban telefont mint a telenornál ezért ők a legjobbak mindenki szidja de azt nem nézik hogy az átlag ember nem tud venni iphone -t csak itt kamatnemtes részletre akár s csomagban is 100ezerrel olcsóbban mint máshol, és nem kell azzal jönni hogy a havidíjban benne van mert nem azért veszek telefont hogy ne használjam! A lefedettség is jó!
[ Szerkesztve ]
-
Kenderice
senior tag
válasz 4Grider #78368 üzenetére
Szis.
Telenoros bázisállomás kérdésem lenne.
Találtam a cellmapperen egy eNB2118 nevű, 30493-as számú tornyot.
Az adott helyen, ahol a cellmapper mutatja, nincs semmilyen torony (külterület, erdő széle).Ez valami hiba lehet?
Rá lehet keresni valahol, hogy mi lenne ez?Köszönöm
-
MDanny
senior tag
válasz simpley #78396 üzenetére
Nekem sajnos nem engedték el a kötbért. Helyszínre nem jönnek ki mérni, szerintük csak hibás készülékekkel próbáltam használni a szolgáltatást (valamint a család többi tagja, a szomszéd, de még a hozzám érkező vendégek is a ház előtt az autóból telefonálva). Ha minden igaz, akkor napokon belül átkerül a számom másik szolgáltatóhoz, addigra kiszámlázzák a kötbért, én azonnal rendezem és be is fejeztem. Mostanra már 2G-n is állandósultak a kommunikációs problémák, naponta 5-6 alkalommal volt sikertelen próbálkozás a GPRS átjelzőm részéről is eltérő időpontokban (ebben már kicseréltem a kártyát), a 2G-n zajló hívások is rendszeresen megszakadnak vagy a beszéd érthetetlenné válik, elég volt ebből.
Sokat dolgozom "árnyékos" helyeken és tényleg igaz az, hogy hasonlóan rossz jelszint mellett egy jobb minőségű hálózati eszközökkel dolgozó cég szolgáltatása használhatóbbnak bizonyul.
Végülis lehet tényleg én hibáztam azzal, hogy otthon nem a padláson használtam a szolgáltatást, mert ott tényleg használható a 4G, igaz a nagytarcsai állomásról, relatíve sok km-re az állítólag selejtes készülékeimmel.
A telenoros térkép szerint továbbra is beltéri 4G elérhető a lakcímemen, valamint az egész környék kék.
Többet vártam ettől az egésztől, hibáztam.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #78402 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Nem mondanám azt, hogy mindig csak siránkozós kommentjeim vannak egyrészt, másrészt tisztában vagyok azzal, hogy nem lesz jobb ha 1000000x leírom ugyanazt, legutóbb a VoLTE hibáiról fejtettem ki a véleményem, hogy ne csak a Telenort sarazzam, a voda egy szálat sem jobb VoLTE tekintetben.signed by simpley.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz simpley #78401 üzenetére
Nem az a baj, hogy ezt leírod. Csak nem értem miért kell naponta, ugyanazt ismételgetned. Azt se értem miért neked gond ha vesztenek ügyfelet. Ez az ő bajuk. Ha számodra nem megfelelő a szolgáltatás, van más opció, elmész oda, ahogy tetted is és ennyi.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
válasz simpley #78401 üzenetére
Figyu.
Nem az a baj, ha egyesek leírják a bajukat. Ez itt sosem volt baj, még akkor sem, ha némelyek szeretik azt hangoztatni, hogy itt bizony csak pozitív dolgokat lehet leírni.
Sosem szoktam szólni azért, ha valaki ezt megteszi, hisz' ezért (is) van a fórum és a topik.Csak akkor kezdek szelektíven olvasni, mikor valaki kb. vég nélkül csak a sirámait irogatja be ide. Ezzel nem javul semmi, csak a hangulat lesz a topikban rosszabb. Erre semmi szükség.
Hidd el, amióta a központban dolgozom, még jobban rálátok a cég hibáira, de attól nem javul semmi, ha itt leírom, napi / heti / havi / akármilyen rendszerességgel.
A szerkesztésre.
Nem akarom én ezt megfejteni. Vannak erre emberek a cégnél. Nyilván ezer meg kettő dolgot lehetne másként csinálni, de ha ez a irány, akkor ez az irány.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #78399 üzenetére
Ezt biztos rám értetted, köszönöm! Jobb, ha a tényeket ismernétek el mind a ketten legbelül, aztán meg Viktor tudom te nem írhatod le, mert a munkáltatód a Telenor
Másrészt, mivel tudnád megmagyarázni a 2010 óta tartó folyamatos ügyfélvesztést, hmm? Nagyon kíváncsi lennék rá... Alapvető gondok vannak a cégnél, amik csak akkor váltak még nagyobbá, mikor átvették 2018-ban. (az eladásnak is megvan a magyarázata, mégpedig hogy a norvégok látták hogy nem érdemes pénzt ölni a cégbe, mert jóval kevesebb jön vissza mint a befektetés.) és ezt a csehek is tudják, azért nem fejlesztenek[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest