Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Kiszállított készüléket csak a címzett kezébe kézbesítik, nem adhatják át másnak. Így célszerű olyan címet megadni, amin a postás elérhet. Novemberben rendeltem készüléket, Otthon hagytam a pénzt is a szülőknél, hogy át tudják venni a csomagot. Jön a srác, hogy csak saját kézbe kézbesítheti. A pénzt az öregek oda adták, én aláírtam és megkaptam a pakkot. íigsazolvány számát és érvényességét is ellenőriznie kellett átadáskor.
-
-
leslien
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
akkor miért nem lehet váltani kiszállítót?
-
-
leslien
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
csomagon van telefonszám,de még értesítést sem kaptam..
ha postára tenné le akkor kéne értesítő is ,h ott vehetem át...
szóval semmi nincs ... ezért kéne nem kicsit fejleszteni a Telenornak,h ilyenkor rögtön tudja ellenőrizni merre van a csomag... -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
igy van,de amikor a postán bevételezik,akkor megy sms,hogy ott van..ezért is kell a teloszám,meg ugye hogy a kézbesitö postás tudjon hivni..
-
-
leslien
nagyúr
hogy működik a kiszállítás a Telenornál?
pl amikor Telenor adja át Postának a csomagot milyen igazolást kap?
ugyanis ma kellett volna szállítani a telot és sehol semmi..
senki nem tudja,h hol van...mindenesetre számlám már va,de telo ninxcs.. óriási..
komolyan kerdezem ,h lehet ilyen amatőr módon dolgozni? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet az lesz :)
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jelezz vissza nekik.

Talán lehet appon belül is, de a Playen/emailben tuti. -
aprokaroka87
nagyúr
Szép és jó az új app, viszont szerintem a Hipernet home + adatmennyiség kijelzése még mindig nem túl jól van megoldva.
Alapból mindig csak a nappali részt mutatja, az éjszakai-hoz meg " nyomkodni " kell párat mire eljutok oda.
Lehet csak engem " zavar ", de na :)
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azt passzolom.
Lehet, akkor abba hamarabb elhozták.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Alman vagy nem tudom, hogy kellett volna betara regelni.

5.0.3 a verziom es benne van az adategyeztetes kartyasoknak. -
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Amennyiben regisztráltál a bétára, igen.
Aztán lehet, tévedek. Kikapcsoltam már a laptopot -a tudásbázissal.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Adategyeztetes eddig is benne volt.
max irok nekik van egy email cim is.
-
-
tomp
félisten
Több év után megtört a jég!
Új MyTelenor app: letölthető számla!
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor ahhoz valóban kellhet az üzletkötő.
Abból a szempontból nem baj, ha a 1220-at hívod, hogy akkor majd ők keresik a kapcsolattartót, aki aztán téged.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kicsit komplikaltabb. A szamom a ceg neven van, de lehetosegem van sajat/csaladi/haveri szamokat is behoznom a flottaba es igy azokra ervenyesiteni egy bizonyos csomagot. Tehat ezek az en nevemen vannak, mytelenorban en kezelem csak a cegen keresztul mivel ott dolgozom van lehetosegem ezt igenyelni. Es javultak a flotta csomagok, melyre at akarok terni de automatikusan nem raknak at. Ehhez kellene hivnom elvben a 4 uzletkotobol az egyiket (korabban kijottek a ceghez szemelyesen) es ok elinditjak a valtast miutan beazonositom magamat.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Amennyiben a cég nevén van a szám, hívd a 1220-at.
Munkaidőben az üzleti ügyfélszolgálatot kapcsolja. -
szabonagyur
félisten
válasz
csabaspecial
üzenetére
Teljesen privát kontaktjaink vannak mivel ez rendes, céges flotta.
-
csabaspecial
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Melyiket próbáltad?
-
szabonagyur
félisten
Akkor mit tudok tenni ha a 4 megadott flottás elérhetőségből senkit sem lehet elérni? Előfizetésemen akarok módosítani, de ha minden igaz csak rajtuk keresztül tudom. Vagy esetleg máshogy is lehetséges?
-
Hínár929
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi.
-
-
Landsmann
addikt
Tudom, volt már téma, de nem tudom mi lett az eredménye. Próbaképp az onlione számla befizetést akartam eszközölni. Végig is ment minden, de a legvégén annyit írt ki, hogy a beírt kód hibás. Na, már csak az a kérdés, mégis melyik? A telekód, vagy az sms-ben kiküldött kód. Úgyhogy maradt az ATM.
-
Hínár929
tag
Üdv Mindenkinek,
Nem nagyon sikerült eligazodnom a Telenor oldalán az előfizetések között.
Tanácsot kérnék.
Van egy kártyás mobiltelefon előfizetés, ezt kellene fejleszteni otthoni internettel. Van lehetőség egy előfizetésben használni a kettőt? -
A MyTV adás nagyságrendileg hány mega adatot fogyaszt óránként?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Túl sokat járt szét a 3in1-része, így egy aktuális telefonban is már a második sim slotba akad úgy bele, hogy nagy esélyel annak is KO lesz kivételkor. Volt szét véve 1-2 alkalommal, mert kisebb szabványú sim-et fogadó telóba ment, de összerakás után már nem a gyári...
Ha már van opció kis időkieséssel, akkor meg 0 kezdeni könnyebb lehet... bár még kivenni is lesz egy kaland...
-
Sziasztok,
Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a 2 év hűség, vagy lejárt-e már?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
SIM kártya csere témában jöttem. Rákeresve a topikban látom, hogy 2 év után ingyenes, a telenor egyik oldalán ez meg is van erősítve, de ott van mellette, hogy a csere és pótlás két külön áron van üzleten belül... Viszont az előző oldalról nyílik egy link, ami az online igénylést nyitja meg ami meg azt írja, hogy mindig ingyenes.
Mivel most nem tudom pontosan, hogy már bent, vagy épp nem vagyok benne a 2 évben érdeklődnék, hogy az ilyen online igénylésnek mennyi a lefutása? Kb egy normális háthozszállításnyi idővel kell számolni? (tudom jogszabályos 30 nap, de a tapasztalat érdekelne!)
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, dokee neked is!
-
-
törölt tag
válasz
ILLDisPozed
üzenetére
Kártyás vásárlás esetén határozott időre jön létre a szerződés.
Mivel minden feltöltés új határozott idejű szerződésnek számít, elég ha a vásárláskor feltöltöd 1500 Ft-tal az új számot, és már kérheted is a függetlenítést. -
MadMancs
veterán
válasz
ILLDisPozed
üzenetére
Kártyásan se a teljes árat fizeted. Az a listaár, de ahhoz már sim se kötelező.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki telenortól készüléket teljes árban, hűség nélkül (Hello kártyás 0 Ft/hó)? Egy 20-assal olcsóbbak pl. az iphone 12-es széria és a 11pro is nagyon jó árban van. Az lenne a kérdésem, ha hűség nélkül megyek és kifizetem ott helyben függetlenítik? Van valakinek tapasztalata?
Írja a teljes árat, majd hogy kártyás tarifa miatti kedvezmény -20.000 Ft. Ez csak nekem nem teljesen tiszta?
Köszi! -
bedibazsa
senior tag
válasz
pube111
üzenetére
Én 2 évig adtam ki függetlenítő kódokat, míg ott dolgoztam. A legtöbb Samsung esetében a kód rendelkezésre áll már a rendszerben, de sokszor a Samsung ül rajta hetekig. Nyomtatvány bizony készül, vagy megkapod kézbe vagy a MyTelenor-fiókból tudod letölteni. A többi igaz, SMS-ben nem engedik a folyamatok, hogy kiküldjék, ez az értékesítőn múlik - folyamatok szerint tilos. Ez van, tényleg macerás, a Telekom ebből a szempontból sokkal rugalmasabb.
-
prsq
aktív tag
válasz
pube111
üzenetére
Örülj, ha sikerül nekik. (Nekem nem sikerült, amúgy ugyanaz, mint neked.)
-
pube111
senior tag
Próbált már valaki függetlenítő kódot igényelni? Szánalmas, ahogy működik.
Csak személyesem lehet. Elküldik a samsungnak az unlock kód igényt, majd 1 hét - 30 nap múlva megjön. Akkor menjek vissza. Üzenetet nem küldenek amikor megjött, nem tudja mikor jön meg, nem tudja mikor menjek vissza érdeklődni, nem tud adni egy papírt ami igazolja, hogy igényeltem egy unlock kódot.
Most komolyan. Ez mi? Ennyire fáj nekik?
A hűségidő után automatikusan kéne küldeniük, nem is kéne ezzel foglalkozni embernek.
Szánalmas. -
szabonagyur
félisten
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
A leírásod magyarázza is, hogy miért van túlterhelve arrafele... gondolom másnak is leesett, hogy a Telenor az egyetlen megoldás arrafele.
-
Tamas1982.1
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Feltöltés 5-15 Mbit de amikor gyors volt, 25-30 felé nem ment akkor sem.
Sajnos nincs normális vezetékes. Telekom rézhálózat van, elvileg 30 Mbit de azt sem tudja, a szomszédoknak hetente járnak szerelni mert megadja magát. Állítólagos legjobb újépítésű környék Budán, de egy épkézláb vezetékes net nincsen, Telekom 4G 5Mbit, Vodafone 4G 20 Mbit, Telenor 4G eddig jó volt, március óta 15 Mbit. UPC/Digi elutasította a kiépítést.
Az az érdekes, hogy pár hete meglódult a net mint régen. 1 napig tartott és vissza is zuhant a sebesség. Biztos tűzriadó volt valamelyik lakóparkban már arra gondolok

-
4Grider
félisten
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
Én ilyen értékekkel cellára nem gyanakodnék. Csak natúr sokan vagytok a bázisállomáson és azt esetleg mikróval szolgálják ki. Milyen feltöltési érték jár a 10-20 Mbps-os letöltés mellé?
(Nincs normális vezetékes net a környéken?) -
bociusz
aktív tag
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
-
Tamas1982.1
tag
Szerintetek toronyra állítva milyenek ezek az értékek? Érdemes lenne egy Mikrotik külső antennát vennem, gyorsabb lenne a net tőle?
RSRQ-10.0dB
RSRP-83dBm
SINR19dBCella adatai:
System Subtype LTE
PCI 297 (99/0)
EARFCN 1848
Maximum Signal (RSRP) -64 dBm
Direction NW (300°)
First Seen Sun, Mar 8, 2015
Last Seen Thu, Jan 21, 2021
Bandwidth* 20 MHz
Uplink Frequency 1774.8 MHz
Downlink Frequency 1869.8 MHz
Frequency Band DCS (B3 FDD)Jelenleg 10-20 Mbittel jön a net, 3G már rég halott a környéken.
-
totopad
senior tag
az asszonyt leszámitva én meg nem szeretek semmit se dugdosni már...
jó ez a chromecast
-
kl439
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nálam ismét megjelentek a Discovery csatornái a MyTV szolgáltatásban.
Nézzetek rá Ti is! -
totopad
senior tag
válasz
csabaspecial
üzenetére
sckb 5 éve, 3 hónapja, 15 napja és úgy 4 órája, de csak saccolok, időközben viszont 2 telefont is cseréltem már
-
totopad
senior tag
válasz
csabaspecial
üzenetére
iPhone/Chromecast2/ és nagy ritkán laptop.
Mindenhol használhatatlan volt, főleg meccsek alatt (nem kicsit volt túlterhelt), olyan, mintha új servert kapott volna
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
megint csak az user verziot emelted ki,de azt hogy basz..k hivatalos infot adni,arrol semmit..
még jo,hogy nem vagyok rászorulva 100%-ig.. -
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
jol el vannak dugva,ha még nem találták meg..de megint nincs semmi hivatalosbinfo a telenor részéröl,csak bejön,amit itt pedzegetrek többen..amugy meg a bejelentés egy nagy.............😊
-
-
Nerd
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
koszi!
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még mindig nincs Discovery család.
-
totopad
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam is, ez a fura...
Szeptember óta kb használhatatlan volt, most jó! Már azon filóztam, hogy lemondom a francba
-
-
totopad
senior tag
Azt lehet tudni, hogy mi a fene történt a MYTV-vel?
-
-
válasz
csabaspecial
üzenetére
Mivel sokan olvassák a topicot ezért nyilván nem lehet még leírni, mert szerződés van velük és üzleti titok. Mire mondjuk végig járjuk az üzleteket, addigra már ki fog derülni a dolog.
-
csabaspecial
tag
https://xiaomiofficial.hu/mi-telefonok/mi-10t-pro/kijelzo-garancia/
-
PitLee
őstag
Sziasztok!
A kérdés, Telenor feltöltőkártyással fellehet-e tölteni, másik Telenor feltöltőkártyást ?
Ha igen, milyen módon ?
Köszi -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem arról van szó, hogy nincs szükség rá. Nyilván nem lehetnek ott mindenhol térerőt tesztelni. De, vannak olyan hibák, amiket a központból is lehetne ellenőrizni. Azt meg el sem hiszem, hogy a Telenor nem tud pár embert alkalmazni, akiknek a közösségi média figyelése lenne a feladatuk, hogy ha ott felvetődik egy probléma, akkor utánanéznének. Pl. ez a topik tökéletes lenne erre.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Ps5 konzol slim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valahogy én is így vagyok vele...