-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
galaxys80 #79129 üzenetére
Nem viccnek, de felőlem mindenki azt csinál amit akar, csak bicska nyitogató, hogy a fiacskája hagyja csináljon amit akar úgy, hogy tudja befolyásolható, aztán meg jön ide sírni, hogy hogy kihasználták.
De persze ez egy standard viselkedés, hogy utólag egyszerűbb szidni a másikat mint megelőzni a dolgokat.
Na de tényleg hagyom a témát, semmi értelme bármit is írnom mivel egy nézet van és azt nem is akarjátok átgondolni sem.
-
asdf_
veterán
válasz
galaxys80 #78436 üzenetére
Ez teljesen lényegtelen, ott áll az ember előtt a vevő, kezében a pénz és vásárolni akar valamit. Nekem meg az a dolgom, hogy eladjam. Ha készleten van, akkor pedig megkapja (vagy legalább ne legyen ennyire eszméletlen hülye, hogy elmondja, hogy ő azt csak előfizuhoz adja oda, és mondja azt, hogy nincs készleten és nem tud boltba rendelni, de mondja a vevőnek, hogy rendelje meg online -amit nyilván nem fog megkapni karácsonyra-, de amúgy ne, ezt se csinálja). Következő lépés az lesz, hogy face kontroll van a bejáratnál, és akiből nem nézzük ki, hogy ki bír tejelni egy készüléket/havidíjat, azt nem engedik be?
Ez olynan, mintha bemennél a MM-be, ott van kiállítva egy tonna TV, kinézed mit szeretnél, a raktárban van két raklap, odamész az értékesítőhöz, hogy kérnél egy ilyet, ő meg kettétárja a kezét, hogy saaaaaaaaaajnos azt nem tudom odaadni, mert kp-ban fizetne, ezt én olyanoknak tartogatom, akikk Cofidis-es hitelre vásárolnak készüléket, mert csak abból kapok jutalékot. Eszem megáll...
-
szkaroly
senior tag
válasz
galaxys80 #77552 üzenetére
Mivel a gyártók többsége erősen reklámozza a töltési sebességeket, erősen kétlem bármelyik kihagyná a gyorstöltőt a dobozból. Az Apple és a Samsung a 20 ill. 25 wattos töltőikkel eléggé le vannak maradva, az előbbi konkurencia híjján úgyis azt csinál amit akar. Android fronton pedig a Huawei kinyírásával a Samsungnak se kell nagyon félnie. A szolgáltatóknál szintén dominálnak. Jelenleg a Telenornál (android):
21 Samsung
6+4 Huawei/Honor (már nem sokáig)
6 Xiaomi
5 LG
3 Sony
1-1 Realme és NokiaKészülékek majd 50 %-a Samsung. Másik kettőnél gondolom ugyanez a helyzet. Amcsiknál gondolom dettó, persze nincs Huawei és Xiaomi, van pluszba Pixel, Oneplus és Motorola.
-
Somatom
veterán
válasz
galaxys80 #77404 üzenetére
Ööö... én tökéletesen és tisztán hallom, amit mondanak és arra sem volt panasz, hogy engem ne hallanának. Ellentétben a VOLTE hívásokkal, amiknél többször előfordult a búvár effektus. Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet tapasztalt. Nyilván nem mazochizmusból tiltottam le.
-
szabonagyur
félisten
válasz
galaxys80 #77074 üzenetére
Akkor ott neked nincs szerintem aktiválva, flottáson nekem is ezért nincs mivel a flotta kezelő nem akar ezzel foglalkozni.
És a legrosszabb, hogy pl. nekem az app is korlátolt funkcióval él, nem sok mindent tudok megnézni, aktív szolgáltatásból pl semmit csak látom, hogy van mobilnetem meg ingyen sms, hívás.
-
simpley
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Brave
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest