Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem itt a Budafoki alközpont közelében, tegnapig semmi gond nem volt a VoLTE-val.
De most már tudom, hogy miért sz@rt be a hálózat.
Bontják az alközpontot, azaz körülötte már tarló a régi gyár telep.De kérdem, 1 éve tudják, hogy területet eladták.
-
válasz
darvinya
üzenetére
Pont, hogy ő használja 2G-n.
Minek kérném arra, ahogy éppen használja a telót?
Leírtam a megoldást.
Attól még, hogy a Telenor VoLTE nem tökéletes, mint a mellékelt ábra mutatja, kell hozzá a Xiaomi is, hogy ne működjön jól a szolgáltatás egybadott készüléken (gyártó több készülékén). -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért nem kéred, hogy 2G-re váltson.
Fél éve egyre rosszabb a szolgáltatás, lassan 2000-es évig eljutunk.
-
-
TheProb
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem, köszi a tippet. Akkor teszek majd vele egy próbát. Csak GSM-en meg mocsok szar volt a hangminőség.
-
-
TheProb
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ha csak a VoLTE a gond, akkor kikapcsolt állapotban mért szar ugyan úgy? Sőt, még szarabb.
-
Tamas1982.1
tag
Elmentettem
Remélem nem lesz igazatok. A Vodafone kizárólagossag a Discovery+-ra vonatkozik csak. A többi nem stream lesz, marad rendes adó. -
snooze
veterán
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
ezt a hsz-edet jol mentsd el,hogy mit mondtak..😀😀😀
-
darvinya
titán
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
Semmi köze ugye, hogy Discovery+ miatt csak stream szolgáltatás lesz, s Csodafon kizárólagos lett, ennél is ugyanaz lesz, mint Arena 4-nél.
Tavaly tavasz végén már lehetet tudni, aztán októberre pár nagy szolgáltatóhoz is bekerült, stb.
MyTv-vel sem lett megegyezés, emiatt csatorna nem került be.Amúgy PinkTrén működik, ennyit a stream hibáról.
(Képernyőképet nem enged TvGo) -
Tamas1982.1
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom, köszi. Csak ő nem érti meg.
-
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
Tegnap már leírtam kb. 26727376 alkalommal (jó, kicsit túloztam), de köszi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
darvinya-val már beszéltünk erről a Poco F2-s topikban, de itt is rákérdek, elvégre nagyobb a merítés: Más is szív a trénorral?
-
darvinya
titán
Csak nem kapjuk vissza Discovery családot.
Ami mára maradt Max csomagban, azért max. 1000Ft/hó fizetnék.
Szappanorás Anikó/Balázs VV-s, stb. izékért nem fizetek.
Azért Telenor fizessen nekem, hogy háttér zajként elviseljem napi díjazásban, 5000Ft/nap. -
Darabokra
senior tag
Üdv! Tegnap este óta nem látom az ID csatornát a my tv telenor kínálatában, kivették esetleg? Eddig mindig azt néztem rajta, a 2990 ft os csomagban vagyok.
-
VD
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
trec12
addikt
-
asdf_
veterán
válasz
jociolaszi
üzenetére
És a Pr telekom is kivesz párat állitólag megszűnik
Fél perc lett volna utánajárni
:A csatorna tulajdonosa 2020. december 31-én megszünteti a Discovery Showcase HD és Fine Living HD csatornákat.
A csatorna tulajdonosa 2020. január 4-én megszünteteti a History2 HD csatornát. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
arra én is kiváncsi leszek,de a remény hal meg utoljára..
ahogy elöttem is irták,hogy meg fognak szünni csatik..ezért is vette már ki a discoveri.. -
-
válasz
jociolaszi
üzenetére
Szerencsére a MyTV esetén csak műszaki hibáról van szó egyelőre.
Amit remélhetőleg hamar sikerül megoldani.
-
jociolaszi
tag
És a Pr telekom is kivesz párat állitólag megszűnik
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
de már!!
átmeneti hiba..érdekes,hogy a upc directböl is ezek a csatik szüntek meg..micsoda egybeesés..ez nem fura???hmhm..
link -
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
hmm..és ilyenkor is a teljes csomagot kell fizetni,ahol ezek benne vannak,voltak?
-
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
Mint írtam, átmeneti a MyTV hiba.
Ezek a csatornák érintettek:
Discovery Channel
Discvery Science
TLC
ID Xtra
Animal Planet
DTX -
Tamas1982.1
tag
Sziasztok! TLC is megszűnt? Azt hiszem most fogjuk lemondani a csomagot.
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Felhívtam 15-kor, s elmondták már ezt.
-
-
darvinya
titán
válasz
snooze
üzenetére
Biztosan, csak tudnám hol volt erről infó'

Honlapon 68+2 legnagyobb csomag, miközben akár 77 csatorna is elérhető.
Viszonylag igaz is, 71 akár 77 is lehet.
Csak nehogy megszámolják, mert most max. 56 csatorna van.
De, semmi gond, a csatorna kínálatban ott az összes Discovery csatorna, + a Viasat History/Nature HD, ami lassan 1 éve nincs. -
VD
őstag
Na. Most hogy aludtam rá.
Röviden. Apple TV-n a 14.3-as TVOS-en a 2.2.4.-es frissítés óta használhatatlan a Telenor MyTV. Semmilyen csatornát nem tölt be. Ugyanott, ugyanazokkal a parméterekkel iPad-en és telefonon működik pöccre. Ugyanígy minden más stream cucc (hbo, netflix) is megy az Apple TV-n.
Valami el lett b@szva az Apple TV-s 2.2.4-es MyTV app verzióban. Ügyfélszolgálat: “Nézzem tableten!”
A tv-s appstoreban 2*-os az értékelés és már az iOS és iPadOS verziónál is szállingóznak a kommentek és 1*-os értékelések, hogy TV-n használhatatlan.
Kérdésem, hogy akkor hova, kinek lehet jelezni, hogy csináljanak vele valamit? -
4Grider
félisten
Sajnos itt nálunk folyamatosan játszanak. Egy bázissal odébb 152/31 Mbps-ot mérek a bázis alatt, 500 méterrel odébb egy másik alatt 9/0.5 Mbps-ot. Mindkettőn B3/B20 CA van, igaz utóbbin csak mikrós felhordó. És hetekig konstans az alacsony feltöltési sebesség bekapcsolt VoLTE mellett, aztán egyszer csak megjavul (szintén csak hetekre). De most utóbbin épp 50/5 Mbps van, szóval éppen jó.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
B3=1800 MHz
B20=800 MHz
A magasabb frekvencia kevésbé jól terjed (a telefonod felől vissza a cella felé meg főleg!), de nagyobb sávszélesség érhető el rajta.
Ha ezt a mondatot értelmezed, máris megvan a magyarázat az általad leírtakra.
A B20 azért alap, mert kis költséggel nagy területeket lehet vele lefedni. A B3-at ott használják/vezetik be a B20 helyett/mellé, ahol nem elég a B20 által elérhető sávszélesség. És még ott a B7, B1 a nagyvárosok sávszélesség igényeinek kielégítéséhez. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Ahogy így megfigyelem itt arról van szó hogy B20-ról átkapcsol B3-ra.
Ha kiválasztom telefon " mélyén " azt hogy lte only pl, akkor egy ideig a térerő jelző max-on van, és mérve sebességet, a feltöltés és a letöltés is valahogy " arányosabb " lesz.
Eltelik mondjuk 30-60mp és a térerő kijelzés egysége le esik eggyel, ekkor történik meg az hogy átvált B3-ra, és a letöltés sebesség kb duplázodik, a feltöltés meg kb harmada lesz a korábbinak.
Emlékeim szerint korábban mindig is B20-on volt.
Annyira nem értek hozzá, szóval bocsi ha marhaságot írok.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha esetleg vodához mész, akkor szólok, hogy ott is így működik...
-
bedibazsa
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor az van, amit írtam, sajnos a prepaid rendszere ilyen téren nagyon fos. Ilyenkor általában az ügyfélszolgálat visszateszi a netet és tudod 2-áig használni.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Attól függ, hogy prepaid vagy postpaid. Tapasztalataim szerint a prepaiden azonnal leesett a szolgáltatás, postpaiden pedig számlafordulóval. Rengeteg panaszt vettem fel emiatt anno, míg üzletben dolgoztam. Azóta - március - lehet változott, ebben nem vagyok biztos.
Szerk.: Látom, nem te mondtad le, hanem magától történt.
-
Somatom
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ahhoz telefonon kell fordulóval lemondani. Egyszer a MyTV -nél én is alászaladtam ennek az azonnali megszűnésnek.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja annyira nem érdekes már mivel számhordozás folyamatban, csak meglepett, hogy ha kifizetek valamit 30 napra és lemondom akkor miért nem a forduló naptól veszik el?
Régen is csináltam így, hogy megrendeltem valamit 30 napra de, hogy tutira ne fizessem tovább lemondtam egyből, de akkor megmaradt.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az ÁSZF szerint így működik.
Hívd a 1220-at, vegyenek fel panaszt, miszerint te nem így szeretted volna lemondani.
Nem 100%, de jó eséllyel visszakapod az árát vagy a csomagot. -
szabonagyur
félisten
Dec 2-vel előfizettem havi mgújuló mobilnetre, hogy lefogyjon az egyenlegem közel nullára.
Jött dec 27 körül, hogy töltsem fel ha használni akarom tovább a szolgáltatást.
A szolgáltatást nem akartam tovább ezért lemondtam arra számítva, hogy ha már a 30 nap ki lett fizetve előre majd jan 2-vel törlődik a szolgáltatás, azonban törölte abban a pillanatban.
Ez így mennyire jó vagy jogos?
-
-
emre33
addikt
Sziasztok,
VoLTE: van több előfizetésem, kettőnél készüléket cseréltem. Samsung A41
Készülékek egyformák, szoftveresen is. sim 4G képes.
Egyiknél aktiválták a VoLTE, másiknál nem!
My.telenor.hu az egyiknél látom is a VoLTE tiltást.Ha felhívom a 1220 akkor engedélyezik, vagy nincs más csak a várakozás, és hátha bekapcsolja az automata?
Kösz!
-
törölt tag
-
törölt tag
A router marad, Telekom 5G előfizetés már vissza is mondva. 5G alatt ugyanúgy akad a natolt internet. Reggel viszont 4G alatt 200 felett ment a Telenor 4G hipernet home (nem natolt). Szóval Telenor 5G alatt valószínű hasítani fog, ha elindul.

-
törölt tag
Múltkor igértem az 5G VS Telenor 4G tesztet. Nos, megérkezett a Huawei 5G CPE Pro 2
Telenor 4G 25-29es ping mellett 140-160 vele, Telekom 5G 10-18 közötti pingekkel 220-380 között megy. A térerő mindegyik hálózaton jó. Egyenlőre az még nem jött ki, hogy 5G alatt akad-e a natolt Telekom, vagy ekkora sebesség és a modernebb 5G miatt már nem. -
-
-
asdf_
veterán
válasz
snooze
üzenetére
A változatlanságra való vállalás az egy hülye NMHH előírásra válasz. A gondolat az volt, hogy jól megvédenek engem attól, hogy aláírok 1 év hűséget TV-re (legyen az kábeles vagy online), hogy nézzek valamit a TV-n (mondjuk valami meccset, azok közvetítési jogait szokták összevissza adogatni a szolgáltatók között), aztán x hónap után koppanok, mert akkor már nincs ez a csatorna a kínálatban én meg nem tudok dobantani, mert hűslgben vagyok. Erre gondolta az NMHH, hogy előíratja a szolgáltatókkal, hogy közölni kell az előfozetőkkel, hogy mennyi ideig vállalják a csatornalista érintetlenségét, így nem esem ebbe a csapdába. A szolgáltatók meg azt gondolták, hogy 30 napokra vállalják ezt, az esetleges változások meg a számlalevél alján lesznek szépen havonta, tehát végeredményül kurvára nem lettem megvédve, mert egy januárban kötött 1 éves hűségszerződésnél ha júliusban kiveszik alólam az X csatornát (ami miatt esetlegesen előfizettem), akkor az nem keletkeztet felmondási jogot, hiszen csak egy hónapra, februárig vállalták, hogy az adott csatorna a kínálat része lesz. Ugyanakkora faszság, mint amire 0/0 kbit/sec vállalt sebesség lett a válasz mobilnet esetében.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
1220-on sem tudtak mit mondani,holnap hivjam ujbol..no comment..
-
válasz
snooze
üzenetére
Látom már a problémád.
Az általad linkelt oldalon nem is szerepel a Spíler 2, tehát 99%, hogy az ÁSZF-fel összhangban már a Plusban benne van a kérdéses csatorna. (Azért nem 100%, mert nincs gyakorlati tapasztalatom.)Tehát jó eséllyel átválthatsz, és lesz Spíler 2-d.
Ha valakinek van MyTV Plus csomagja, erősítse meg a Spíler 2 elérhetőségét!

-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
igen,megérné,de az ászf-ben benne van mindkettönél,ahol meg meg kell rendelni ott meg nincs!ezért a dilemma!feleslegesen meg nem akarok változtatni..
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
családi csomag..
abban csak spiler1 van.. szeretnék
spiler2-öt is.. -
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
na erröl ennyit..👍👍 korrekt ügyfél tájékoztatás ez igy a szolgáltatotol..
3éve csürik-csavarják.. -
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ez van az ászf csatornalistában megcsillagozva a plus és max-nál..ezt hogy értelmezed?
ha van ilyen,akkor hol található?erröl egy uj elöfizetö hogy tudhat???"*** A csomagok tartalmának változatlanságára a Telenor 2017. november 24-éig vállal
kötelezettséget. A vállalás időtartama ezt követően minden naptári hónap 24. napjáig
meghosszabbodik, kivéve, ha a Telenor valamely, a kínálatban szereplő csatorna
szerepeltetésére ettől eltérő időpontot vállal, vagy az éppen aktuális határozott idő lejártát
megelőző 30 nappal az adott csatorna tekintetében arról értesíti az Előfizetőket, hogy az
érintett csatorna elérhetősége a következő hónapra nem hosszabbodik meg." -
-
4Grider
félisten
válasz
snooze
üzenetére
Mind a két fos spíler csatorna benne van a MyTV Plus-ban.
https://www.telenor.hu/letoltes/mytv-aszf-20201116.pdf -
snooze
veterán
ez valos?ebbe a csomagba benne van a spiler2 is?? link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)