Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
A személyes ügyfélszolgálat volt a tervek között, de ez jelenleg a háziorvos által elrendelt karantén miatt ellehetetlenlült sajnos. Szerződés nem volt a csomagban, a postás is úgy adta oda, hogy "kinemenjek" tegyem a pénzt egy zacskóba és akasszam a kapuba. Pedig nem én vagyok a beteg :S Mivel a Vodafone él Dec. 6-ig így nem sürgős az aktiválás, csak ne maradjon ki semmi, mert aztán várhatok a csodára....
-
4Grider
félisten
válasz
bigdigit
üzenetére
Kültéren Budapesten helyenként csak a Budai-hegységben nincs 3G. Beltéren meg persze bárhol előfordul, hiszen nem mindegy, hogy hány fal/szendvicspanel állja a 2100 MHz-es frekvencia útját. Mondjuk én nagyon régóta Budapestet végigautózom úgy, hogy nem szakad meg a netrádió 3G-t használva. A Váci úton sem.
-
Diák66
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Új előfizu, készülék nélkül, csak SIM, hűség nélkül. Egyelőre ez csak átmeneti szükség megoldás. Ami remélem változni fog előbb-utóbb.
-
bigdigit
addikt
Létezik,hogy valahol egyáltalán nincs már 3g?XII.ker.Váci út 116.Vagy 4g volte vagy edge van csak.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jó reggelt kívánok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most hogy mondod, eszembe jutott hogy nekem is úgy volt annó :)
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen.
Átvételkor egy havidíj fizetendő (új előfizetés vásárlásakor), plusz előleg (ha van), plusz készülékár vagy kezdő (ha van). -
-
Diák66
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, ha megérkezik a SIM, aktiválom és az Archer MR600 megkapja a szükséges beállításokat
Aztán meglátjuk majd hogyan szuperál. Itthon jó, mert a céges mobillal mértem, de pl. Győrben szívás vele netezni, sok kolléga is panaszkodott rá, hogy lassú, mint a dög. Én is tapasztaltam céges mobil megosztással. De idén már nem nagyon megyek Győrbe szerintem. Hűség nélkül biztosan marad ebben az évben az előfizetés.
Mondjuk ezt a 4. hónapban jóváírjuk a postásnak befizetett összeget, nem nagyon értem, de majd kiderül hogyan lesz. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
És az nem NAT -olt, publikus IP -t ad.
-
-
Diák66
őstag
Üdv! A Hipernet Home+ M csomaghoz milyen APN-t célszerű beállítani? Tömörítetlen adatforgalmas, publikus (nem NAT-olt) IP címest szeretnék, amennyiben van ilyen. Ezt kérni kell külön, vagy megy automatikusan is a megfelelő APN segítségével? Tudom a beállítások majd jönnek konfigurációs SMS formájában (legnagyobb hülyeség szerintem - idegesítő dual SIM esetén, mert már szoftveres "SIM csere" esetén is röpködnek a konfig. SMS-ek). Abban viszont csak a NAT-olt APN lesz.
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Tudom, hogy nincs, de a másik kettő érdekes törődik az Apple készülékekkel is, mivel átadja az Apple felé a konfigurációt, míg a Telenor nem, lásd VOLTE pl. Ebből várhatóan ha elindul a Telenor 5g, akkor sem fog menni az új Apple telefonokkal, ami azért szívás erősen, mivel sok Telenor Apple használó van.
-
törölt tag
-
bociusz
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért nem jelenik meg, mert nincs a hivatalos támogatási listán
-
törölt tag
Ma tesztelni kellett egy Telenor simet és meglepődve tapasztaltam, hogy a VOLTE még mindig nem hivatalos és pl. az 5G hálózatot még elvben sem lehet velük használni, mert Telenor sim használata közben eltűnik az 5G választás lehetősége is. Vodafone/Telekom megvan az 5g opció. Mindez Iphone 12 pro és ios 14.2.
-
Landsmann
addikt
válasz
jczettler
üzenetére
Minden hónapban megújul a szolgáltatás, feltéve, ha le tudják vonni a díját az egyenlegből. Tehát ha folyamatosan akarod használni, akkor annyi egyenleged mindig legyen, hogy le tudják vonni az árát. Így nem kell havonta megrendelni. Ha csak időszakonként kell, akkor van egyszeri netcsomag is. 1 nap, 1 hét vagy 1 hónap időtartamra.
-
jczettler
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igazad van, köszi a tippet! Telenornál erre az egyszer alkalomra mit érdemes nézni? A https://www.telenor.hu/hello-kartyas ajánlatokból néznék egy Hello Kártyás Hello1GB megújuló net kártyás opciót, csak nem világos hogy ez a megújuló net pontosan mit takar? Hiába kártyás előfizetés, havonta lesz valamiféle kötelező rátöltés, amíg azt le nem mondom?
-
-
jczettler
tag
válasz
üzenetére
De örültem a hozzászólásodnak B818 kapcsán. Backup internet végett kerestem egyrészt router-t, másrészt szolgáltatót. A router a B818 lett, bár én nem szolgáltatótól rendeltem meg. Az agyalás még a Teleonr/Voda/Telekom otthoni net kategóriás neten ment, hogy melyiket. Digis stick van itthon de 0 - értsd nulla - a térereje. Szó az kuka. A Telekom-os topikban is a B818 kapcsán olvastam a hozzászólásokat, szóval összességében úgy döntöttem a Telenor lesz a kiválaztott Home+S-sel
Kíváncsi leszek...
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már új is van...
-
Syl
nagyúr
Fizetném be a számlát, azt mondja a Telenor Wallet, hogy ez a funkció átkerült a My Telenor app-ba. Oké, indítsuk azt. Az első meglepi:

Második meglepi a számla fizetés indításánál: [kép]Már többször próbáltam, de nem...
-
tomp
félisten
Úgy tűnik a OnePlus nagy nehezen de nyerésre áll a VoLTE-vel kapcsolatban!
A 8Pro Android 11-ben benne van a Telenor Hungary VoLTE konfig!
"bsf.ims.mnc001.mcc216.pub.3gppnetwork.org"
-
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért elárulom én is, hogy volt egy időszak, amikor nagyon könnyen fel tudtam magam húzni és nem sok kellett ahhoz hogy én is töröljem magam. Valószínű én sem bírtam volna sokáig az oldal nélkül..
Csak nem azt akarod mondani, hogy 2 fórumtárs megegyezett 3po személyével? -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Se vele, se nélküle. Ismerős szitu.

-
magellaner
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen megtettem irtam uzenete.Leginkabb az bosszant hogy ehhez a csomaghoz nem jar ilyen korlatozas es raadasul mikor elfogyott a keret mar fordulonap utan voltam.
-
válasz
magellaner
üzenetére
"Pampogni" bemenni felesleges, mert csak panaszt tudnak felvenni erről.
Vagy az összefoglalóban lévő linken megteszed a panaszod írásban, vagy hívd a 1220-at, ahol szintén felvetethetsz panaszt. -
-
magellaner
tag
Sziasztok, ez mióta van így a telenornál ha elfogyott az adatkeret a Hipernet home csomag alatt? (A havi mobilnet keret elfogyott. A szolgàltatàs korlàtozàs nélkül a következö szàmlàzàsi idöszak 2. napjàtòl vagy plusz adatjegy vàsàrlàsàval érhetö el. )
Az Afsz ben annyit talaltam hogy ha elfogy lekapcsolják,nem pedig 2 napig nem lehet hozzaferni csak ha veszek egy min 3000 ft os adatkeretet . Viszont a mai naptol mar megint van 150 giga adatkeret viszont nincs net.. Elakartam fogyasztani a keretet mivel tegnap volt a fordulonap,raadasul a keret már a fordulonap utan fogyott ekkor jott sms kb hajnali 1 fele ami mar a kovetkezo ciklus azt gondoltam mar átalt az uj adatkeretre. Menjek be pampogni vagy fogadjam el sztem nem fer igy. -
simpley
őstag
3po-fórumtárstól búcsúztunk?

( magát törölte vagy törölték?) -
martonl
senior tag
Amikor Telenoros voltam, és a telefonszámaimat át akartam venni cég nevére, akkor elegendő volt a számlafizetőt módosítani, amit akár online is meg tudtam tenni. Most, hogy az adatszolgáltatás is van, ez változott valamit? Azon kívül, hogy a számlafizetőhöz adószám is kell, gondolom.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
MDanny
üzenetére
Először le akart rázni a hölgy, de amikor mondtam neki, hogy május óta teljes megelégedéssel és hiba nélkül használtam, akkor azt mondta, hogy várjak egy kicsit, valamit megpróbál. Pár perc várakozás után mondja, hogy látja, Redmi 9 készüléket vettem. (addig nem mondtam típust, szerdán vettem át a készüléket. DE a SIM nem ebben, hanem a Redmi 6-ban volt, arról is telefonáltam) Mondja, hogy ezért leveszi a tiltást, de ha bármi problémát tapasztalok, akkor szóljak az ügyfélszolgálatnak és szükség lehet a tiltás visszatételére.
Redmi 8-ra is aktiváltattam, de az a telefon szokott néha furcsaságokat csinálni. Vagy a SIM, vagy a készülék a hunyó, semmi esetre sem a VoLTE, mert már ez előtt is voltak problémák vele. -
MDanny
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Nekem a Redmi Note 5-nél simán menet közben tiltották, amikor olyan kedvük volt. De volt olyan, hogy akkor tiltották, amikor újraindítottam. Mindig kértem újra a bekapcsolást. A napokban a Redmi Note 8-ból áttettem a Redmi 7-be, még nem tiltották, de egész nyáron feltöltős Telenor kártya volt benne és nem tiltották (előtte is kérésre került bekapcsolásra, nem is kérdezték a típust).
Legutóbb amikor kértem a bekapcsolást (a Redmi Note 5-ben történt letiltás után a Redmi Note 8-ra átköltözéskor, még júliusban), akkor szólt az ügyintéző, hogy nem támogatott készülékben van a kártya, saját felelősségre bekapcsolja, de ne legyek meglepve, ha rosszul működik és egyébként is gyakran ellenőrzi a rendszer a dolgot és automatikusan tiltják. Nos, azóta csak akkor tiltották egyszer, amikor bejelentettem, hogy szinte használhatatlan itthon a 4G, de maguktól visszakapcsolták, amikor lezárták a hibajegyet (pedig hivatalosan csak a 8T támogatott, hiába ugyanaz a két készülék ilyen szempontból és a 4G továbbra is katasztrófa nálam, 2G-vel is jobbára csak az ablakban tudok telefonálni).
Jelenleg a Redmi 7 és a Redmi Note 8/8T csak a Telenor és a DIGI esetében jeleníti meg a VoLTE ikont.
-
Landsmann
addikt
válasz
pauliboy23
üzenetére
Igen. Aktiválva volt, működött is. Egy Redmi 9-ben Vodás kártya volt, aktív VoLTE szolgáltatással. VoLTE ikon kint. Aztán jött egy rendszerfrissítés, és utána eltűnt az ikon, de a Telenoros mellett ottmaradt. Ekkor a Vodás kártyát átraktam a Redmi 6-ba, hogy megnézzem, mi a helyzet. Ott sem volt ikon. Ez után visszaraktam az eredeti Telenor kártyát a helyére. Na, innentől fogva nem volt VoLTE. Pedig a SIM nem került át másik készülékbe. Olybá tűnik, ha nem támogatott készülékre van aktiválva a szolgáltatás és kárytát cserélgetünk, automatikusan tiltódik.
-
Landsmann
addikt
válasz
pauliboy23
üzenetére
De mivel a készülékem nem támogatott, így nem aktiválódott volna sosem.
-
Landsmann
addikt
Májusban bekapcsoltattam a VoLTE szolgáltatást. Meg azóta még 3 kártyára, szó nélkül megcsinálták. Nem tudom hogy a fenébe, de miután a kártya helyére egy Vodafoneos SIM került próbaképp és visszakerült az eredeti kártya, a VoLTE tiltott állapotba került. Pedig a SIM nem volt más készülékbe átrakva. Ma már két ügyintézővel is próbálkoztam, egyik sem kapcsolta vissza. Az egyik kategorikusan elzárkózott, a másik azt mondta, hogy ha támogatott a készülék, akkor legkésőbb 72 órán belül vissza fog aktiválódni. Tudjuk, hogy nem fog, mert nincs a támogatotti listán. Úgyhogy lehet próbálkozni majd tovább, hátha valaki mégis. Ég és föld a hangminőségbeli különbség.
-
allein
addikt
Sziasztok, az imént frissítettem az applikációt. Létezik, hogy több mint egy hónapja nem lehet befizetni a számlát az applikáción keresztül? Nálatok működik?
szerk: egy párszor újraindítottam az appot, végre sikerült fizetni.
Az e-Sim-et meg sem kérdezem

-
asdf_
veterán
válasz
Landsmann
üzenetére
Lehet, mire a meghosszabbított névhasználati jog lejár
Erről úgy írtok, mintha valami kőbevésett dolog lenne. Simán lehet, hogy azt mondják, hogy helló, vírrus van, épp nem igazán akarnánk most átbrandelni az országot, mennénk tovább még egy évet ezzel a névvel, hogyér' adjátok? Aztán megegyeznek valamiiben és megy tovább az élet.
szerk: hopp, most futottam bele a hírbe, így jár az ember, ha csak link névvel hivatkozik valaki valamit a cikkcím helyett, simán átszaladtam rajta.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi, de most oldódott meg nem rég. Volt valami gebasz az ügyfélszolgálaton is azt mondták.
-
-
-
-
Landsmann
addikt
Lehet, mire a meghosszabbított névhasználati jog lejár, addigra az állam teljes egészében, vagy nagyrészt felvásárolja és majd elnevezik valahogy. Én sajnálom, de megértem hogy annak idején a Pannon nevet megváltoztatták. Már csak abban bízok, ha névváltásra kerül a sor, valami jól hangzó normális nevet adnak.
-
törölt tag
Akkor ezt a vonalat lezárhatjuk !!!!

-
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem ide
-
SP4C3
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerződésed olvasd át.
-
Sziasztok!
Nyergesújfalun (Esztergomtól nem messze), nem elérhető a Telenor hálózat. Tapasztalt még valaki ilyet? -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi
. Ez érdekes, feleségem készülékén 5.0-s van és nem emlékszem, hogy engedélyeztünk volna a béta verziókat. -
4Grider
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Minden szolgáltató pontosan tudja, hogy milyen eszközben van aktuálisan a sim. Ez alap szolgáltatás a hálózatokon.
Hogy mennyire törődnek vele, az már megint más tészta, bár mivel lezárt csomagról van szó, simán benne van, hogy felmondhatják nem szabályszerű használat miatt.
A HD ráadásul csak nat-olt ip címet kap, azt routerrel még egyszer nat-olni nem egy élmény, bár persze minden csak az igényektől függ... -
törölt tag
Két hónapja én is ezt tapasztalom. Szerintük a hipernet home l 150 giga fogyott el 10 nap alatt, majd újabb 10 nap múlva újabb 100. Nem toltogetek, tv megy róla és YouTube estefelé 1 óra max, meg normál böngészés. Egyedül kb 30 giga volt Ios és macos frissítés ami nagyobb forgalom volt. Router megnéztem, nincs idegen eszköz rajta. A fentiek miatt a napokban szépen vissza is adtam a hipernet home kártyát telenor és megköszöntem az együttműködést, a fő számom pedig visszaraktam kártyásba és T vettem egy korlátlan net számot két multisimmel. A sebesség picit gyengébb 140 helyett 110 megabit, de atomstabil és este sem esik be, pláne amikor mérkőzések vannak. Tavaszra 5G lefedettség is jön hozzánk Telekom.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Telenor figyeli azt, hogy milyen eszközben van a SIM? Ha Hello Data Start SIM-et routerbe teszek, akkor lekorlátozzák/letiltják a SIM-et? -
4Grider
félisten
válasz
PistiSan
üzenetére
A közvetlen fizetés esetén is van közbeiktatott kártyaelszámoló, aki esetleg (sőt biztos) nagyobb jutalékkal dolgozik, mint a Barion. Nagyon nem mindegy, hogy milliárdos bevételű cégként 0.5 vagy 0.7, esetleg 1% jutalékot fizetsz. Sok milliós jutalék különbségről van szó havonta.
-
PistiSan
addikt
Ma a szokásos módon telenor wallettel próbáltam kifizetni a mobil számlám, közölte az app, hogy átkerült a fizetés a mytelenor-ba, barionom nem volt, de mivel nem akarom minden alkalommal kézzel kitölteni az adataimat, ezért regisztráltam.
Nem tudom ez miért jó egy szolgáltatónak, hogy a közvetlen fizetés helyett közbeékel még 1 szolgáltatót.
Icsekk volt így év elején, ott is el voltak mentve a kártya adataim, aztán jött egy frissítés ami után regelni kellett az appba, illetve csak simple-ön keresztül lehet csak fizetni. -
-
Sziasztok!
Mi a legfrissebb androidos MyTelenor app verziószáma?
Köszönöm
. -
-
-
törölt tag
-
MDanny
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ezen lepődtem meg. Azonos készülék, azonos helyszín, azonos cella. (Xiaomi Redmi Note 8T)
simpley: nyáron láttam én is kártyás csomaggal, az előfizetéses kártyámmal (Hiper M Talk) még egyszer sem. VoLTE minden esetben aktív volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-book olvasók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán meglátjuk majd hogyan szuperál. Itthon jó, mert a céges mobillal mértem, de pl. Győrben szívás vele netezni, sok kolléga is panaszkodott rá, hogy lassú, mint a dög. Én is tapasztaltam céges mobil megosztással. De idén már nem nagyon megyek Győrbe szerintem. Hűség nélkül biztosan marad ebben az évben az előfizetés.
, mert újabban a Telenor hálózat hajlamos "beesni" este. Telekom jelenleg nálam kicsit lassabb (80-105 megabit), de stabilabb cserébe .
Jelenleg bőven a másik két szolgáltató segge mögött kullog..

iOS-en minden OK nálam