- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
Viktor0610 #74883 üzenetére
Köszi, ez így egyszerűen hangzik :)
-
Bferibörs
addikt
válasz
aprokaroka87 #74892 üzenetére
ja,nekem este 23 GB volt,másnap reggel 9,8 🤔 , kikapcsolt telóval.
-
aprokaroka87
nagyúr
Van valakinek Android-ra 4.2.0 verzió előtti my telenor apk-ja?
Jelenlegi mytelenor verzió 4.2.0
-
Landsmann
addikt
A My Telenor app igen érdekesen működik. Ha belépek, ott azt mutatja, hogy még 4,48 mb van az adatkeretemből. A widget meg azt, hogy 2,72 mb és most frissült. DE már napokkal ezelőtt is volt, hogy csak 3 mb, meg 2 mb adatkeret volt. Érdekesen számol. A végén még elég lesz számlazárásig az adatkeret.
-
snooze
veterán
a mytelenor tv cc hibát hova kell pontosan bejelenteni?a spiler tv hangja chromcaston csuszik,de ez már jo régota,jo lenne ha javitanák..
-
>Deego..
senior tag
válasz
Viktor0610 #74885 üzenetére
Oké az is egy opció, de nem hiszem, hogy akad kéznél mindenkinek független telefon amiben majd használja maga a simet.
Ha van is függő telefon azt is szerződés lejártát követően függetlenítik díjmentesen.Az a baj ráfordítást igényel a dolog akár hogy nézed. Mintsem ha szolgáltatótól vennéd ahogy illik.
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610 #74885 üzenetére
Vagy ha csak váltani akar, a szám nem fontos új előfizuval csak sim is előleg mentes. Ha van idő simán, el lehet játszani hogy másodlagos simnek a legkissebb postpaid, 8 hónap múlva meg mehet a nagy csomag készülékkel.
Egyébként az tapaszalat hogy minél nagyobb a csomag annál több az előleg készülék nélkül.
Anyum annó teljesen új ügyfél: Galaxy J5 + Blue L = 114ezer előleg, Galaxy J5 + Blue M 29000Ft előleg, online. Lementünk személyesen, Galaxy J5 + Blue L = 97ezer előleg, Galaxy J5 + Blue M 27000Ft előleg. -
-
>Deego..
senior tag
Röhej, hogy nem lehet szolgáltatót váltani 150-200 ezer forgalmi előleg nélkül.
Hiába a legnagyobb tarifát választanám és mellé egy közepes vagy kicsit afeletti készüléket így is 170 ezret kéni befizetnem.
Nyilván úgy választ mindenki, hogy az neki megfelelő legyen, de vannak olyan tarifák aminek értelme nem igen van.
Meg ha kéne egy kis kedvezmény is akkor ott vannak a korlátlan csomagok, de az már szerintem pofátlanság, hogy ezek esetében is ennyire irreálisan sok a forgalmi előleg. -
-
vasi89
őstag
Hali.
Újabb kérdés
Jelenleg az előfizetésem édesapám cégében van de a hűség is lejárt meg a kata miatt nincs is értelme a céges előfizetésnek így szeretnénk mindet kihozni lakosságiba. Ennek mi a menete, hogy az én nevemre kerüljön az előfizetés? Én nem vagyok alkalmazottja a cégnek, ilyen téren semmi közöm hozzá. Amúgy is csak 3 előfizetés van benne
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #74876 üzenetére
Akkor Ti vagytok a szerencsések. Sokan szívnak vele az iPhone X óta a Telenorral. Ettől kezdve jöttek az új Intel modemes típusok Európában. Reméljük ez most megoldódik, mert a 12es széria újra Snapdragon-ra épül majd modem oldalról.
-
Üdv. Hello datás vagyok 5990 lenne a havim ha nincs többlet. Céges telefon óta nagyot zuhant a számlám, de mégis miért lett csak valami 5800ft? Appban nem tudom letölteni pdf-ben. Webesen le lehet?
-
törölt tag
válasz
#72445440 #74857 üzenetére
Sajnos pedig van. Nálam volt kártyacsere többször, reset, stb. Amióta nem az ő kártyájuk van ugyanabban az iPhone-ban, nincs probléma, pedig van magyar másik szolgáltató és olasz Vodafone kártyám is. Valamiért egyes készülékeket egyszerűen eldobja a hálózatuk, főleg XS és 11 prok érintettek . Tippem, hogy ezekben Intel modem van, ami nem barátja a hálózatnak.
-
bociusz
aktív tag
Elkezdődött a Telenornál is a 2100 MHz (3G->4G) refarming a Balatonon.
Tihany Kerek-hegy (eNB 2735, Cell 8, Band 1)
EARFCN alapján egyelőre egy 5 MHz-es blokknak tűnik. -
Lehetne, hogy a vidanetes offot abbahagyjátok?
-
bopeti98
őstag
válasz
kovacsmi_74 #74864 üzenetére
Ügyes, bár nem tudom mennyire szabályos.
"A törvénymódosítás értelmében a hűségidő lejárta után az új, határozatlan idejű szerződés havidíja, illetve a szolgáltatás egyéb feltételei nem lehetnek hátrányosabbak a korábbi, hűségidős szerződésben szereplő feltételeknél"
[link] -
vasi89
őstag
válasz
Viktor0610 #74861 üzenetére
azt nem én hoztam fel, én csak a matekot írtam le
nicns baj a telenorral, csak nem értem náluk miért van különbség de itt felettem egy fórumtárs már kifejtette a 11 hónapos hűségidő miértjét és az teljesen érthető magyarázat.
-
bopeti98
őstag
válasz
sifarr #74851 üzenetére
A 11 hónap valóban kiskapu, de ha 12 hónap lenne, akkor is adhatná olcsóbban, mint határozatlan idejű szerződéssel, annyi, hogy akkor 24 hónapos hűséggel is annyiba kéne kerülnie, mint 12 hónappal. Viszont a kérdés az volt, hogy hűséggel lehet-e olcsóbb, mint hűség nélkül. Erre természetesen igen a válasz, annyi, hogy ha lejár a hűség, akkor már viszont nem lehet drágább.
-
-
tomp
félisten
válasz
#08176384 #74854 üzenetére
Valamiért nincsen jobban időnként a Telenor hálózat az iPhone-okkal
Ha az Apple az elfogadott és leírt szabvány szerint kezelné a mobilhálózatot akkor nem lenne gond. De az Apple ugye különc..
Maga a Telenor hálózaton egy alap Apple patch fut amivel működik az iPhone. De semmi több. -
bociusz
aktív tag
válasz
#08176384 #74854 üzenetére
Ez a patch (ami magában foglalja, hogy kijön egy ürge az Appletől és helyszíni mérésekkel ellenőrzi, hogy technikailag megfelelő-e a VoLTE implementáció a hálózaton) pénzbe kerül a Telenornak, gondolom emiatt nincs. iOS 13 óta pedig megkerülhető, ez tovább csökkenti a motivációt.
-
törölt tag
Mindez Szlovénia és Olaszország rendszeresen. Volt olyan is, hogy hívtak és nálam ki sem csengett a telefon, pedig a kinti hálózaton fent volt.
A rejtélyt tovább fokozta, hogy a feltöltőkártyás számom pedig működött gond nélkül, ami szintén Telenoros volt.
Most Vodafone használok és végre ha Svájcba megyek, nem kell kinti kártya, hogy ne fizessek súlyos tízezer forintokat beszélgetésre és adatforgalomra akar egyetlen napra is. -
törölt tag
Ez kb. egy éve volt, azóta nem vagyok Telenoros és nincs a fenti hibám. Nálam a roaming tette be a kaput, amikor az XXL-es csomagban nem ment órákig sokszor a roaming, minden hálózat ledobta a telefont.
-
törölt tag
válasz
tothjozsi96 #74849 üzenetére
Telenornál előfordul ilyen hiba (nálam is volt sokszor), a másik kettőnél nem. Valamiért nincsen jobban időnként a Telenor hálózat az iPhone-okkal.
Nekem anno az Apple ügyfélszolgálat mondta, hogy valamilyen Apple hálózati Patch nincs a Telenor-nál feltelepítve és többek között ezért sincs náluk hivatalos iPhone VOLTE támogatás sem. A másik kettőnél viszont fent vannak ezek a Patch-ek. -
válasz
tothjozsi96 #74852 üzenetére
Semmi gond.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Viktor0610 #74850 üzenetére
Ne haragudj, nagyon elnéztem.
-
sifarr
senior tag
válasz
bopeti98 #74841 üzenetére
Szóval nincs semmi kiskapu.
De van! Csak másképp élnek vele.Ha úgy lenne, ahogy te írtad, nem lenne értelme az 1 év hűségidőnek.
A Telenornál nem 1 év a hűségidő, hanem 11 hónap. És ez nem véletlen!
Mert mit is ír a Hírközlési törvény? Idézem a 127. § (4c)-t:
Az előfizető kérésére a határozott időtartamú előfizetői szerződés 24 hónapra is megköthető, ha az előfizetői szerződés megkötéséhez készülékvásárlás is kapcsolódik. Az ilyen módon 24 hónapra megkötött határozott idejű előfizetői szerződésnek a készülék vásárlásához kapcsolódó törlesztő részletek nélkül számított előfizetési díja nem lehet magasabb a (4b) bekezdés szerinti 12 hónapra kötött, azonos szolgáltatási tartalmú, határozott idejű szerződések előfizetési díjától.
Mivel a Telenornál 11 hónap a hűségidő készülék nélkül, ezért nincs náluk 12 hónapos határozott idejű szerződés (és ahhoz megállapított előfizetői díj sem), ezért a 24 hónapos szerződés díjának megállapításához nincs viszonyítási alap. Azaz lehet magasabb előfizetői díjért kötni a 24 hónapos szerződéseket. És így is van: a 24 hónapos szerződések díja a határozatlan idejűvel azonos.Az viszont igaz, hogy a 11 hónapos határozott idejű szerződés éejártakor a határozatlan nem lehet rosszabb feltételű, azaz marad a régi tarifa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest