Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sas madár
őstag
válasz
Blaze71
üzenetére
"ELFELEJT"
Nekem a második havi számlán kellet látnom,a postai befizetésre felszámol 125Ft ot ami véleményem szerint törvénybe ütközik.
Eladásnál azt nem kérdezték,hogyan akarok fizetni..?
Hozzáállásuk...?!.. döbbenet van részemről már most tudom 1 év próbaidő után váltok. -
Sas madár
őstag
Most már vicc ez a pannon net.
1 levélben küldi az elszámolót ami szerint van túlfizetésem és 125ft a végösszeg amit fizetni kell.
Erre van mellette 1 teljes havi 5490ft-os csekk számlával...
Idióták...és ugye most hívogathatom az ügyfélszolgálatot. -
Landsmann
addikt
Ma kaptam választ a számla reklamációmra. Azt írják, hogy a következő számlán jóvá írják a wap díjait. AZonban hibát nem találtak a számlázásban. Véletlen wapra lépéssel, vagy a mobilemail szolgáltatásból való véletlen wapra lépéssel magyarázzák a keletkezett wap forgalmat. Mindegyik lehetetlen. POP3-as kliensel nem lehet wap adatforgalmat generálni se véletlenül, se szándékosan. Most reklamáljak mindegy egyes hónapban, mikor hozzácsapnak egy kis wap forgalmat a mobilemailhez?
-
ABE
őstag
Lenne egy kis problémám. Eddig nem volt mobilnet hozzáférésem, de kb. egy órája aktiváltam az Internet Mini szolgáltatást a PannOnline felületen, ami elvileg 20MB-os forgalmat tartalmaz. Az egyből megérkező visszajelző SMS-ben viszont azt írták, hogy a ciklus végéig a forgalmi keretem 8,39MB. Ez hogy lehetséges, nem olvastam el valamit figyelmesen?

-
911swat
csendes tag
Tudtok segíteni? A 06-20-288-0709 internetes szám. Használatban van és a Pannon szerint ha megszűnik a netes felhasználás csak akkor tudom megvenni. Nekem kell ez a hívószám, de smst nem lehet rá küldeni hívni sem lehet mert netre használják. Aki használja és olvassa kérem jelentkezzen. Köszönöm!
-
ALI_G
veterán
Én most szeretnék áttérni e-számlára, de a pannon fő oldala ilyeneket hány: Internal Server Error

Valaki fejből? cikk, hogy megy, milyen előnyökkel jár?
-
zoli62
addikt
Amúgy szerintem teljes portfoliófrissítésre van szükség, ha meg akarják őrizni a piaci poziciójukat.
-
csab2
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Hivatalos közlemény szerint 2-3 hónap.
-
Quasi_modo
nagyúr
Mikor lesz tényleg Telenor a neve?
-
csab2
veterán
Szerintem kár volt átnevezni a topic címét. Még Pannon a cég neve. Elég lett volna akkor átnevezni a topicot amikor VALÓBAN megtörténik a névváltás.
A PannOnline-ból simán TelenorOnline lesz szerintetek? Elveszik a kis szójáték?
-
Magnum_
nagyúr
Pannonnál (telenor) csak fekete színben érhető el a Nokia E72?
-
wwenigma
Jómunkásember
Na hogy felhozzunk egy régi hírt:
Beperelte a magyar államot a Telenor
Jó lenne egy frissites, hogy vajh hogy alakult a dolog.
Esetleg egy tényfeltáró IT Cafes cikk, riport....Más. Sikerült kiharcolnom egy 125ft-os dijat, most megy a levél a vonatkozó törvényi dolgokkal, hogy hogy kepzelik ezt. Ha pofaznak, rajukuszitom az ugyvedeimet...

-
ottoyes
senior tag
Azért nemsemmi ez a Pannon...nem elég nekik a hazai piac,megvették ezt a norvég céget aminek még a nevét is felveszik.Egy sikeres magyar cég..ehhe..

-
kissjanko
csendes tag
Üdv! Úgy néz ki, hogy a Pannonnál lesz flottás előfizetésem. Most várok a flotta jogosultsági igazolásra. Az volna a kérdésem, hogy az induláskor, a Pannon márkaboltban mikor ide adják a SIM kártyát mik a költségek?
-
Landsmann
addikt
A múltkor talán ebben a topicban volt róla szó, hogy az operátor név hol van tárolva. Nyilván a telefon szoftverében, de ez nem szentírás. Ezt át lehet írni. Pontosabban nem a készülékben íródik át, hanem a SIM kártyán. Tegnap bele tettem egy djuice-os kártyát egy másik telefonba. A djuice-oson djuice operátornév szerepelt, míg a másikon H pannon 3G. Amint átraktam a djuice-os kártyát és a telefon felállt a hálózatra, azonnal djuice operátornév jelent meg. MIkor visszaraktam az eredeti kártyát, akkor visszaállt a H pannon 3G. Tehát úgy néz ki, a SIM is tárolja a nevet és ez az, ami mérvadó lesz a továbbiakban. A kérdés persze az, hogy ezt hoigy csinálták, mert eredetileg azzal a SIM-el is H pannon 3G felirat szerepelt. Bekapcsolás után pár órával az egyik adatkommunikáció után átállt djuice-ra és azóta is az van rajta.
-
GTheo
tag
Sziasztok!
A telefonom cégen belüli szám, és kíváncsi vagyok, hogy jelenleg milyen a tarifacsomagom, vagy váltani szeretnék, akkor azt hogy tehetem meg? Pár hívással elintézhető, vagy be kell menni a cég képviselőjének/tulajának? -
mzx
senior tag
válasz
üzenetére
Teljesen igazad van, most látom csak, hogy hiányos a kérdésem. Akkor hát pontositom: arra gondolok, hogy amiket ELEVE megkapok/megkapnék SIM kártyámra SMS-eket, azok érkezzenek meg valamilyen netes felületre, pl. email-emre, vagy akár más, általam kóddal védett felületre.
Van ilyen funkcio, ráadásul ingyenesen? Akár SMS átirányitás megoldás is megfelel nekem, szóval az is jo, ha lehet valahol beálitani olyan opciót, hogy
bár az opcio bejelölésének ideje alatt nem fog SIM kátyámra megérkezni az SMS, de legalább a webes feluletre meg fog.
Ilyen megoldást tudtok-e, pláne az első verziora, hogy SIM-re is , webes felulettre is érkezzenek meg az SMS-ek, melyeket nekem bárki SIM-re cimzett? -
törölt tag
Üdv,
Az 1)-est fejtsd ki bővebben. Ha arra gondolsz, h emailről SMS értesítő, a Pannon email studio tud olyat, a studio maga ingyenes, de az értesítő sms fizetős.
2) a Pannon anyacége akinek a nevét 2-3 hó múlva föl fogja venni a P. Ez a kék propelleres flepni amit x éve behoztak, már az ő arculatuk. A djuice meg fog maradni, mert tudtommal az már eredendően egy telenor brand volt (anno a hírhedt és nem túl jó emlékű BEE márka helyett hozták be a fiatalok megszólítására)
-
mzx
senior tag
Hali,
Két aktualis kérdésem:1)
Le lehet kérni SMS-t netre valami módon, például pannonline-ra, vagy egyéb weboldalra, portálra, mail-re, stb.? (Van pannonline regem.) Arra gondolok, van-e mód arra: mobilra IS és webre IS érkezzen meg az SMS?2)
Lehet, h sokszor elhangzott itt valahol itt mobilarénában, nem tudom:
miért lett e topic neve Telenor? És mi az a Telenor egyáltalán? Sorry, ha nagyon láma a kérdésem. -
club1
veterán
As of June 30, 2009, Deutsche Telekom served some 150 million mobile customers worldwide.
Ehhez hozzájön az Orange UK tavaly év végén kezdett bekebelezése miatt 28-29 millió felhasználó. (Ezt a fúziót az EU most március elején hagyta jóvá.)
Szóval nem OK az a 121 millió ügyfél. -
jbl
senior tag
Vodafone 200 millió ügyfél
Telenor 174 millió ügyfél
T-mobile 121 millió ügyfél
Itt egy kis statisztika.

-
club1
veterán
Külföldön az a tapasztalatom, hogy az esetek legnagyobb részében a Pannonnak van a legrosszabb (számunkra legdrágább) roaming szerződése a partnerekkel. Ez mondjuk nem is csoda, hiszen a Telenor a T-Mobile és legfőképpen a Vodafone csoporttal szemben jóval kisebb. Tehát a Passporthoz hasonló kedvezményes roamingról a Pannonnál ne is álmodj. Itthon viszont elég jók a flottás percdíjaik, és ha nem UMTS-en akarsz telefonálni, akkor jó a hangszolgáltatásuk is.
-
törölt tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Spec az itcafé híreihez tartozó kommenteket már nem merném megnyitni. Nem véletlenül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a pannon oldalán az szerepel, h 2-3 hónap alatt megy végbe a telenorra való átállás. [link]
Most néztem, a telenor.hu pl. már 2000 óta be van jegyezve Telenor A.S. 0130 Oslo, Norvégia nevére, de természetesen nem él még. Valószínűleg védjegyoltalom okán foglalták le még anno a lehető legtöbb országban, nem azért mert már előre tudták, h működni fog az adott helyen Telenor.
-
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés lesz, de akkor is felteszem
Szerintetek érdemes a Vodafont(8év) otthagyva átmenni a Pannonhoz?
Van külföldön olyan lefedettsége mint a Vodának? Passporthoz hasonló valamilye?
Sajna nem ismerem milyen most a Pannon. Annó mikor váltottam jó mérges voltam rájuk és azt mondtam soha többé (de van az a percdíj amiért igen
).
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Vtwo
őstag
A topic neve helyesen:
Telenor (volt Pannon amit volt Pannon GSM)
-
meroly
veterán
Ez a névváltás gyors volt, bár a pannon oldalán még semmi.

-
Retr0
tag
Üdv,
Kerestem a pannon oldalán, de nem találtam. Valaki meg tudja mondani, hogy mik a feltételek egy új előfizetés igényléséhez?
T-comnál gyakorlatilag semmi, csak egy személyi igazolvány és kész. Pannonnál, kell valami számla bizonylat, havi rendszeres jövedelem stb? -
GGGBR
tag
s lőn [link]
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Azért jóval ismertebb volt anno a Westel tulajdonosi összetétele, mint a Pannoné, de végül ez már teljesen mindegy. Különben a Telenor is nagy "T"-vel kezdődik...

Egyébként szerintem nagyon gáz a Mobilarenara nézve, hogy a Pannon névváltozása még mindig nincs kint a címlapon...

-
caizzz
senior tag
HIVATALOS
A szolgáltató új neve: Telenor Magyarország
-
caizzz
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Emlékszem, az első időkben mekkora anyázás ment, hogy mocskos T, mit mer művelni.

Hosszútávon megértem a Telenort, igazából akkora reformot nem igényel a hazai brand, a logo, megjelenés egyezik a többi csoporttaggal, így az új nevet is könnyen veszik majd a fogyasztók. 10 éve pannonos vagyok, bár nagy eséllyel csak a számom marad az mire megtörténik a névváltás. Eladom a lelkem a T-nek.
-
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a partnerprogram kedvezményeiről; mennyi költés után mennyi kedvezmény jár?
Más: Nektek nem hiányzik valami olyan tarifacsomag (kártyás és számlás egyaránt), ami a T (Aranytárskártya) Kaméleon csomagjához hasonlít?
Nekem nagyon.
-
Landsmann
addikt
válasz
üzenetére
Nyilván létezik még a wap, mert olyan telefonnal is lehet wapozni, ami tényleg csak wapra képes. Bár gondolom manapság már inkánn internet ez is mint wap, de a telefon képességeire van optimalizálva. Magyarul azt látjuk, amit a telefon képes megjeleníteni. Nyilván mást látunk például a Pannon oldalain egy Siemens C55-ös vagy egy Sony Ericsson K850i telefonnal.
Mint írtam, nálam a probléma már hónapokkal ezelőtt is jelentkezett. Közvetlenül azután, pontosabban attól a naptól kezdve, hogy a pár napos szolgáltatás szüneteltetés (valami technikai gondok voltak a szolgáltatással) után újraindult a mobilemail szolgáltatás. DE a wap hívások megjelenése teljesen véletlenszerű. Van hogy napokig semmi, d evan hogy egy nap többször is megjelenik a mobilemail adatforgalom mellett. -
törölt tag
válasz
Landsmann
üzenetére
WAP még létezik? Vagy az sima internet, amivel WAP oldalakat (amik maradtak) is meg lehet nézni?
Amúgy újabb szép példa, h a P kihoz egy jól hangzó szolgáltatást, aztán a minimális tech feltételeket nem tudja v. nem akarja biztosítani hozzá (Ld még "korlátlan" net, kártyás ciklus viccek a feltöltősöknél, törthavi díj ignorálása, etc. etc.)
-
-
Sas madár
őstag
Hihetetlen a pannon a net szolgáltatásukkal kapcsolatba már 6X telefonáltam nekik mindig egymással ellentmondásba kerülnek az ügyfél szolgálatosok.
Annyira tudják azokat az egyszerű felhasználói feltételeket.

-
Landsmann
addikt
És kiszámlázták a 7x13 Ft-ot. Választ még nem kaptam a küldött reklamációra. Ma hívtam őket, azt mondta a fazon, még nem lát bele a részletezésbe, mert nagyon friss a számla (2 napja volt zárás, most én sem látom a részletezést, de korábban láttam.). De ha elküldtem a reklamációt, akkor arra 30 napon belül fognak válaszolni.
Egyébként utána néztem a számlák között, eléggé gázos volt eddig is a mobilemail számlázása. Május 24-től használom, de a számlán semmi nyoma nem volt az adatforgalomnak. Se a részletezésben, se az összesítésben. November 20 előtt pár napig nem ment a szolgáltatás. November 20-tól megjelenik a részletezésben. Ott volt egy rahedli wap 13 Ft-al, de ráadásul a mobilemail is leszámlázott állapotban, noha a havi díj tartalmazza az adatforgalmat 100 mb-ig. (20 mega volt havi szinten az adatforgalom) Még december 14-én is volt egy nettó 41 Ft-os mobilemail adatforgalom számlázva, aztán a mobilemail adatforgalom 0 Ft-al szerepel a részletezésben egészen a mai napig, de a február 11-ei számlazárás után összesen 7 alkalommal újabb wap számlázás, a mobilemail mellett, annak ellenére, hogy több alakalommal is másodpercre pontosan azonos időpontal van feltüntetve, ami ugyebár lehetetlen. Wapot egyébként nem használtam. Most március 6-tól nem használom a mobilemailt míg nem tisztázódik a számlázási dolog. Ha nem írják jóvá az utolsó számlázási időszak wap forgalmait (7x13 Ft) akkor lemondom a mobilemailt, mert a havidíján felül nem vagyok hajlandó ellenőrízetlen és ötletszerűen megjelenő 1 kb-os wap számlázást fizetni. Semmilyen alkalmazás nincs kiengedve a netre, tehát wap forgalom lehetetlen. A wap számlázás mindig a mobilemail időpontja közelében, vagy azzal egy időpontba esve lett számlázva.
Vajon így hány kártyás ügyfél van lehúzva, akik nem is tudják ellenőrizni a forgalmukat? Számlásként még bizonyítható is, de kártyásként? Havonta az a 80-100 Ft lehet, hogy fel sem tűnik a kártyásoknak. -
Sas madár
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Én már telefonálgattam erről velük de nem tudták megmondani tutira,de szerintem mindkét fajtát beleszámolja.
De ezek alapból nem generálnak olyan sok forgalmat,hogy gond legyen. -
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már (a kereső nem találta), szóval a pannon internetnél ugye van olyan, hogy nem támogatott forgalomtípus.
Ebben szerepelnek az online játékok is.
Na már most ezek a multiplayer-ben játszott játékokat jelentik vagy azokat a (flash) játékokat (is) mint pl a startlap játékok, vagy mittom én, Ikaria, vagy a Fac...k-on van pár ilyen építgetős játék. (csak mert párom szokott néha ezekkel játszogatni)Köszi!
-
lazlo8
tag
ha vki dolgozik a pannonnál Törökbálinton akkor írjon már egy privátot
köszi -
törölt tag
válasz
Sas madár
üzenetére
Szerintem helyből a NHH-hoz kellene fordulni, a távközlési szolgáltatások alájuk tartoznak, főleg h club1 hozzászóló szerint itt feltételezett Eht. sértésről van szó. A FVF-nek amúgy is kb 0 joga van, valószínűleg 1-2 hét múlva kapsz egy emailt pár linkkel 1-2 jogszabályra amit amúgy is el tudsz olvasni a magyarorszag.hu-n (már amikor éppen működik
), meg h fordulj az NHH-hoz. Szerintem.Bővebben [link]
-
Landsmann
addikt
válasz
Sas madár
üzenetére
Az is egy mocskos bagázs. ÉN kétszer írtam nekik a jótállás értelemzésével kapcsolatban, példákkal illusztrálva. Az egyikre választ sem kaptam, a másikban pedig a vitatott mondatra az volt a válaszuk, hogy beidézték ugynaazt a mondatot és utána írták: "Szerintem elég egyértelmű, hogy kell értelmezni." Na, ezt mindennek lehet nevezni, csak válasznak nem. Úgyhogy sok jót ne várj a választ illetően, ha egyáltalán fognak válaszolni.
-
Sas madár
őstag
Hihetetlen de 3 nap nem elég arra,hogy a fogy.véd.írjon egy választ az emailra,hogy kinél lehet panaszt tenni.
-
-
törölt tag
Ha úgyis ritkán használod, akkor oly édes mindegy, h P vagy V. Ahogy előttem írták, a P-nek talán megbízhatóbb a hálózata mostanában is. P akkor gond mondjuk, ha mindenféle havidíjas cuccokat szeretnél a feltöltőkártyás simkártyán használni (pl. internet, stb.) mert viccesen számolják a havidíjat (ún. kártyás ciklus intézménye), de ha csak tel és sms akkor ez nem számít.
Mondjuk ebben az esetben személyes szimpátia is bejátszik, szóval vedd azt amelyik jobban tetszik.
-
Apollyon
Korrektor
Hi!
Bár én előfizus vagyok, a Vodafonos feltöltőkártyát nem ajánlom, onnan jöttem át. Nem drágább, de nem is olcsóbb, viszont reklámokat küldözgetnek sms-ben (akár hetente többször), ráadásul a térerő is tré, pannonnál mindig fullon van, tovább is bírja a telefon akksija..
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).

Lejárt a hűségem fél éve