Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Én itt pesten a lakásban többnyire gsm-en lógok. Ha tartósan kell a net átváltok. A konyhában nincs umts csak gsm. A gyakori automata váltás miatt jobban merülne az aksi. Remélem a nagy hálózati fejlesztés után javulni fog a térerő a házban. Az oké, hogy 100+éves a ház és masszív tégla meg az ablakon rács van(nem, nem börtön hanem a háziállat miatt kell) de pár méterre van az átjátszó.
-
Landsmann
addikt
Nekem sem szakadt még meg hívás sosem, pedig ahol van 3G, ott azon van a telefon automatikusan. Persze nagy forgalmú helyen lehet oylan gond, hogy nem tud hova cellát váltani, mert ninbcs szbad csatorna. Ilyenkor ugrik a hívás.
-
tomp
félisten
Nekem 1x sem szakadt meg az umts hívásom. Viszont pesten az umts hívások 50%-ánál az elején mindig akadozik. Olyan mint ha a torony újra optimalizálná a kihasználtságot. Hívás alatti sávváltáskor meg egyszerűen leromlik a hangminőség. Érdekesség: ha már aktív a netem és vele párhuzamosan indítok hívást, hamarabb jön létre a kapcsokat és sohasem akadozik.
-
club1
veterán
Én is drukkolok nekik, mert a mostani Nokia UMTS hálózatukon 2 éve annyi hívást veszítek, hogy már a harmadik új telefont veszem, hátha az a rossz... Mára már eljutottam odáig, hogy inkább nem szeretnék szép minőségben beszélni, mert minden harmadik UMTS hívásom megszakad, így visszaálltam csak 2G-re...
-
tomp
félisten
Most látszik, hogy a Telenor az elsőszámú szolgáltató akar lenni. Remélem sikerülni fog.
a pannon indította el elsőként az edge technológiát, ők nyomtak először 3G-s videohívást amí európában is az első volt! Most ők építik ki az első országos LTE hálót. Hajrá! -
Geri89
aktív tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Igen, az biztos, hogy nem a telenor, az ügyfélszolgálatos se tud róla semmit. Viszont egy próbát megérhet a dolog, azt írja, hogy akinek 20+ értékelése van, annak elküldi csak úgy, hogy 48 órán belül ráér fizetni, vagy visszaküldeni ha nem megfelelő. Annyi idő alatt meg csak utána tudok nézni, hogy megfelelő-e. Bár nem tudom..

-
Geri89
aktív tag
Szerintetek ilyen valóban létezhet, vagy átverés lehet az egész? [link]
-
club1
veterán
Háát a ZTE eddig nem a minőségről volt eddig híres. Igaz, kaptak (a Huawei-vel együtt) néhány 10 milliárd dollárt a kínai kormánytól kutatás-fejlesztésre (vagy inkább arra hogy kiiktassák az Ericsson/Nokia versenytársakat a világban és főleg Európában). A bevezetés során először egy tesztrendszert építenek fel, amiből egy gombnyomásra lehet éles rendszert varázsolni (a tényleges átállás cellánként 2-3 perc).
-
club1
veterán
A ZTE teljes második, harmadik és negyedik (LTE) generációs hálózati rendszert épít ki Magyarországon a Telenor hálózatában a következő öt évben. [link]
-
randras
veterán
válasz
Landsmann
üzenetére
Természetesn sem a webes felület, sem az SMS-ben kiküldős móka nem segített.
A telót nem hogy a Telenor, senki nem forgalmazta kishazánkban.
Minden esetre (Isten tudja hogy) rátaláltam a megoldásra:
Telenor és djuice mobil internet beállítása Windows Mobile-on:
Access point name: net
Az összes többi mezőt üresen hagyva, tetszőleges névvel ellátva működnie kell.Ja, és Modaco NoData sosem árt!

Remélem, valakinek a jövőben még hasznos lesz.
Üdv!
-
randras
veterán
Üdv!
Valaki ki tudna seglteni Windows Mobile alá az internet beállításokkal?
djuice-nál vagyok, 100 MB-os a csomag, és röhej, hogy már a második helyről küldenek el azzal, hogy nem tudnak segíteni!! -
VINIKOR
senior tag
Sziasztok.
Ma láttam a Telenor plakátját. Van rajta egy LG éritőképernyős telefon: [link]. Ez nem az LG Arena? Ha nem akkor mi a neve?
Köszi a választ.
-
Frenky25
tag
Ma küldtem egy sms-t egy belföldi mobilszolgáltató hálózatába.
Ma este nézem a Telenor Online-t Hívásköltség: 35Ft
Felhívtam az Ügyfélszolgálatot, ahol azt a választ kaptam ,hogy az sms nem tartozik bele a havi előfizetési díjba.:S -
válasz
Landsmann
üzenetére
Nálad is ott a pont, mert nem volt mindegy akkoriban hogy egy 3310-es vagy egy 7650-es kapja meg az adott simet, átettem és mást írt ki ugyan arra.
Rejtély az egész az biztos! Mondom megkaptam az új simet és pannon-t írt ki, rá egy napra djuice-t, amit a korábbival is. 6300-ba történt a dolog. -
Landsmann
addikt
-
tomp
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Amúgy ha simán bekapcsolom a telót, nem frissít. Ha hagyom órákra a rossz időt, nem frissít. Csak akkor ha sávot váltok. Érdekes...
Én a múltkor azt kérdeztem, hogy a simem miért nem vált át Telenor névre. "Nem támogatja a kártyám a közonti név frissítést" Először hülyeségnek tartottam. De beigazolódott, hogy igazat mondtak. Nővérem simét beraktam az enyémbe. Telenor HU volt. Vissza az enyém. Pár mp-ig Telenor, majd vissza pannon. A telefon Telenort lát, de a simben még mindig pannon van. -
Felhívtam őket és két dolgot mondtak: Frissítik a kártyát központilag, FAIL, a másik az mms és minden beállítás lekérése a központból (mindent töröltem mert folyton azokat akarja használni wifi helyett): feltettem újra de FAIL! Azt sem tudta a pali, hogy miről van szó! Kettős mód, UMTS, GSM, egyikkel sem megy a dolog, még akkor sem ha a 3G ikon kint van a főmenüben. Azért zavar a dolog mert neked működik, akkor nekem is kéne.
-
tomp
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Mi köze van a nethez? Telenornál mindenkinek van alapból nete. Start csomag. Elállítottam a net beállításokat. Nem ment a netem. Időfrissítés így is ment.
100mega mire elég nekem?
No nézzük csak: TrackID-t néha nyomom, Google Maps-ot rendszeresen használom(néha megnézem, hogy hol van pl legközelebbi otp atm) Opera Mini-n alapból kivan kapcsolva a képek letöltése. Feleslegesen ne töltse már le. 2x léptem túl. De akkor is 2-1megával használtam többet. Ott van még az eBuddy és a beépített email menü. E-mailt 2óránként néz.Landsmann:
Nekem eddig az ügyfélszolgálat mindig okés volt. Kedvelem őket.
-
Mobile Online M(100megás net)
Az a kulcs, onnan én is frissítem, van erre kitalált SW-m külön telepíthető, amint wifi hálózatra megyek vagy mobilnetet használok, bármit ami szolgáltatói ilyen-olyan cucc leszedi a friss időt dátumot és x percenként, vagy indításkor frissíti. Teszteltem anno ment is wifin, mivel másra nem fizetek.
Más: 100 mega mire elég? csak mert ezen kb arra,hogy 2x körbenézek neten!
-
Landsmann
addikt
Annak idején én is mailben kérdeztem meg tőlük, hogy nálunk mikor lesz 3G. Körülbelül másfél, két héttel később felhívtak és elmondták, hogy a tervek szerint 2009-ben. (ekkor 2008 eleje volt) Hogy 2009-ben mégis mikor, arra nem tudott választ adni. Tőlem is megkérdezték, hogy írásban kérem-e a választ, vagy elegendő szóban. A 3G valóban 2009-ben jelent meg, október 20-a körül.
-
tomp
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Praktikum(azaz kártyás) és Mobile Online M(100megás net)
Nemrég hívott a Telenor. Már elvan mentve a számuk, így hát kiírta a teló. Mondom magamban mit akarnak ezek 20-án. Hát júni végén júli elején írtam nekik, hogy alig van gsm jel a Fővámtéren és mikor lesz UMTS a metróban. Mostanra szedték össze az infókat a műszaki osztályról. A Fővám téri 2-es vili állomása majdnem tökéletesen szigetel. Majd a 4-es metró megnyitása után lesz jobb, de erre majd térjek vissza jövőre! A metrós UMTS pedig benne van az 5éves fejlesztési rendben. Viszont 100%-os metró lefedettség nem lesz, mivel az alagútban nem minden kanyarba rakhatnak antennát. Így hát kanyarban vagy nagyon gyenge vagy elmegy.
Megkérdezte a hölgy, hogy elégedett vagyok e így az infóval, vagy küldjék el írásban is.
Hatalmas Piros Ponty!!
Már nem is számítottam a válaszukra. Főleg nem telefonon szóban. 
-
Landsmann
addikt
Az az automatikus időzóna, az más. Olyan nekem is van. Érdekes, ugynazokat a beállításokat végig csináltam, de nekem nem dobta fel az időfrissítést és nem is frissített. Az időzóna viszont automatikus, nem tudom +1 órára állítani. Esetleg emiatt? A legújabb elérhető szoftver van rajta. Lehet, hogy ezért nem frissül.
Mondjuk egyiken sem, a K850i-n sem.
Bár djuice-os a Naite, de nem hinném hogy ezért nem frissül. -
tomp
félisten
Webcam-al csináltam egy gyors videót.
Íme -
Megnéztem és: T-mobile frissíti a dátumot és az időt, a telenor és a voda nem. Pont!
-
tomp
félisten
Na olyan eset adódott, hogy ki kellett venni az akksit és a simet. Előtte az Automatikus időzónát bekapcsoltam. Miután visszakapcsoltam a telót, pár mp-ig 00:00 és 2009.01.01-en indult a telefon. Aztán feljött magától az ablak, hogy frissítem? Mondom ok. Idő beállt és a dátum is. Szval a Telenornál is van ilyen szolgáltatás
Még vmi: pár mp-ig Telenor HU volt a kijelzőn, de visszaállt "pannon"-ra.
-
1430
senior tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Az automatikus időfrissítés arra vonatkozik, hogy a hálózat rendszeresen frissíti a telefonod óráját, így mindig pontos időt mutat. A T-Mobile-nál például ez egy élő funkció, és ennek használatához az általatok idézett opciót kell bekapcsolni. Ez a funkció a téli/nyári időszámítás átálláskor is nagyon jól jön.
A Cégtörténet 2006-os évében találtam:
"Praktikus újdonsággal bővítette szolgáltatásait a T-Mobile. A szolgáltató hálózatán keresztül az időt és dátumot frissítő megoldás segítségével a mobiltelefonok mindig a pontos időt mutathatják. A T-Mobile új hálózati kijelzés és pontos idő (NITZ: Network Identity and Time Zone) funkciója a mobilkészülékeken a szolgáltatói név (T-Mobile H) kijelzése mellett a dátum és a pontos idő korrekcióját teszi lehetővé. A szolgáltatás az ország egész területén a T-Mobile teljes hálózatán (legyen az GSM vagy 3G/HSDPA) elérhető. A szolgáltatás a NITZ funkciót támogató készülékekkel vehető igénybe, a készülék tulajdonosának mindössze be kell kapcsolnia a dátum/idő automatikus frissítési opciót."Szerk: Bocsi, ezt nem neked kellett volna válaszolnom.

-
Landsmann
addikt
Az automatikus időzóna arra vonatkozik, ha átlépünk más időzónába (pl Románia), akkor a telefon automatikusan az ottani időt mutatná. Na, ez nekem sosem jött össze, nem váltott át a kinti időre. Valószínűleg adatkommunikáció kellene hozzá, mert sima beszédhívással nem vált át. De így meg semmi értelme ennek a funkciónak, mert a csökkentés ellenére is igen magas az adatroaming ára, így nem hinném hogy sokan használják.
-
atila4
senior tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Na beküldtem anyámat, mert én nem értem rá..
Benn volt azt mondták, hogy egy pannonos embernek a számát kaptam meg(valami nagyfejesét)
Aztán felhív anya, hogy kapcsoljam ki és vissza és működni fog... Hát azóta se megy... (csak segélyhívás)
Mind1 holnap bemegyek én aztán rendet teszek
-
Idő automatikus frissítése. Telenornál van?
-
Peet025
csendes tag
Sziasztok!
Mobilra szeretnék internetet. Olyan kérdésem lenne, azokhoz akiknek van, és számlás előfizetéssel rendelkeznek, hogy a számlán megjelenik e a tétel, vagy csak hozzáadódik az összeg?
Előre is köszi
-
tomp
félisten
-
atila4
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy előfizus telot, de még mindig nem lehet róla telefonáli.. Annyit ír ki, hogy "csak segélyhívás"
Na ez miért van? -
Habba001
csendes tag
Hihetetlen ratyi a Telenor kínálata most!
Céghez vettünk volna új C5-ösöket, de persze, hogy nincs... SE van összesen két darab, Monte és Wave nincs... Kész! Egyetlen pozitívum, hogy sikerült összehozni a HTC-ket, de azok is majdnem olcsóbbak függetlenül. 
-
tomp
félisten
Nekem Online M csomagom van. Szerepel ott olyan, hogy A forgalom mérésének egysége 1 kB, számlázása megkezdett 0,01 MB-os egységekben történik. Azaz amikor túllépem a 100megát, az után szinte forintonként vonják le a díjat. pl az egyenleg megnézése a wapon a keret után 12ft-ba kerül. Ha elérem az 1megát, akkor lesz levonva össz 32Ft. Azaz apránként megy a tranzakció.
De kérdezd meg a Telenort is.
-
Márton
nagyúr
Ebben biztos vagy, vagy szerinted így kell értelmezni?

Mert mobilra is valami hasonló szövegem volt, és mivel 3 mail cím volt beállítva, ezeket hiába ellenőrizte egyszerre kb. 3x200 byte forgalmat generálva, mégis 3x10kbyte-ként számolták el, én meg csodálkoztam, hogy alig jött levelem egy hónapban mégis túlléptem a 20MB-ot, és az 500 Ft felett levontak többet is. Ráadásul csak a fejléc letöltése volt beállítva.. Kértem is részletes kimutatást, kaptam egy halom papírt, amiből aztán kiderült a turpisság..Tehát mi számít 0,1 MB-os egységnek? Az össz adatforgalmat nézi 2 csatlakozás között, vagy pl. egy új fájl átvitelének megkezdése már újabb egység?
-
tomp
félisten
Nekem ment végig. A vihar alatt végig nyomtam az UMTS-t. Erős villám tevékenység mellett maximális térerőm volt.
-
Márton
nagyúr
Köszi szépen az infót.
Csak nehogy úgy járjak vele, hogy megnézek egy emailt ami 8kb, az 59Ft,
aztán szakadás nélkül megnézek még egyet és megint 59 Ft, holott összesen 16kB-nál járok. A Nokia telómon így volt az email ellenőrzés. 3 beállított mail cím, félóránként ellenőrzés, így elég gyorsan ment a "forgalom", hogy minden check-olást 10kByte-nak számolt.. -
club1
veterán
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Nálunk is lehalt, de csak a 2G, az UMTS maradt...
-
freaghill
őstag
Valaki tudna segíteni?
Hogy tudnám függetleníteni a Nokia 5800 telefonomat?
T-nél tervezem a vásárlást, de már van egy telenoros kártyám, és nem szeretném megváltoztatni...
Vannak ezek az i smart sim vagy mi a csoda de az csak akkor jó ha 2008.11hó előtti szoftot használok.... De most jött ki egy új....
Tippek trükkök?
U.i. A garanciának meg kéne maradnia ha lehet...
-
Dragbajnok
tag
Akkor valószínűleg globális lehet.Ez azért elég durva.
Most ért ide is a vihar és pont most jött vissza a szolgáltató is.fura.
Csak pár mp re jött vissza.Megint nincs. -
gotchaaa
csendes tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Egerben sem működik.
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Békéscsabán teljesen elment a szolgáltató .Máshol is elment vagy csak itt?
Már legalább két órája semmi. Több telefonon is. -
tomp
félisten
...kizárólag belföldön, a Telenor Magyarország hálózatán belül használható fel.
Külföldi használati díjak.
Ausztria: 59 Ft/ 0,1 MB -
Márton
nagyúr
1gigás mobilnet csomagunk van, ezt tudom használni Ausztriában?
5 napig leszünk (email olvasása, 1-2 honlap felkeresése)
vagy felejtős a dolog? Jönne még rá valamilyen drága roaming díj? -
geza12
aktív tag
Sziasztok!
A telenornál van olyan lehetőség , mint a T-mobilnál meg a vodánál, hogy a sima kicsengéshang nem ilyen sima sípolás hanem zene.
Tehát aki hív, az nem sípolást hall hanem zenét.
A T-mobilnál dallamcsengőnek hívják vagy minek. -
Landsmann
addikt
válasz
iceshark18
üzenetére
Tarifaváltástól nem függ a kommunikációs beállítás. Az ugyanaz.
-
iceshark18
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy tarifacsomag váltásnál mikortól él az új? A neten néztem ott már 08.15.00:00-tól az új mobilkvartett csomagom él de az a baj hogy netet még nem sikerült a htc-mre varázsolni.
A következő beállításokat próbáltam már:
Név: Pannon MMS
MMS server: http://mmsc.pgsm.hu
APN= mms
Username: <üres>
Password: <üres>
MMS proxy: 193.225.154.22
MMS port: 9201
Minden mást üresen hagyni!Pannon GPRS Vonalkapcsolt
Honlap: http://wap.pgsm.hu/index.wml
WAP Gateway IP cím: 193.225.154.022
Wap Gateway port: 9201
Wap Gateway port: 8080 (WAP 2.0 protokol használata esetén)
Kapcsolat módja: Connection oriented
Elérési pont (APN): WAP
Felhasználónév: üres
Jelszó: üres Elérési pont (CSD): +36209000390
Felhasználónév: üres
Jelszó: üres1. mód
Hozzáférési pont (APN): wap
IP: 193.225.154.002
Internet mód (ha van ilyen a telefonban): http
Proxi használata: igen
Port: 8080, 80 vagy 9201
Felhasználói név: üresen marad
Jelszó: üresen marad
(Amelyik telefon azt kívánja) DNS1: 193.225.154.254
(Amelyik telefon azt kívánja) DNS2: 194.149.000.1572. mód (inkább ez legyen!)
Amik az előzőektől eltérnek
Hozzáférési pont (APN): net
Proxi használata: nem
Port: üresen marad
Pannon CSD wap vagy adat
Felh. név: üresen marad
Jelszó: üresen maradÉn akárhogy nyomkodom nincs net a tattoo-n 1.6ös android fut rajta, valakinek valami ötlet esetleg?
Holnap bemegyek egy ügyfélszolgálatra, de ott a csajok kíváncsi vagyok mennyit tudnak segíteni
-
válasz
Landsmann
üzenetére
"Szerintem a dátumhoz, órához nem sok köze van a SIM-nek." >> Én is azt hittem ,hogy nincs, pedig van és ebben már biztos vagyok!

Az időfrissítés volt az első amiben matattam és TÖK mindegy mire van állítva random mászkál. Akkor mászik a dátum ha a pannonos karim van benne, a vodás fél éve benne van és ez idő alatt még nem állítódott el se a dátum se az idő semmi. -
Frenky25
tag
Csütörtökön kötöttem előfizetés a Telenornál.
Regeltem a Telenor Online felületén, és azt irja számlázási időszak 07.13-08.14
És ma volt számlazárás.Újabb időszak: 08.14-09.14 És minden forgalmam nullázódott.
Most erről a 2 napról külön fogok számlát kapni, ami nincs benne az előf.díjba?
Segítségeteket köszönöm! -
-
Hello!
Kérdés:
Hol lehet SIM-et cserélni és mennyiért? Szentedrén van rá lehetőség?Ha nem akkor dunaplázában?
Mert: Nokia E90-be amit belepakolom a dátum elmászik tök magától 2 napot előre random. Egy hét alatt képes 4-6 napot is előre mászni. Voda karival nincs bajom. -
The DJ
addikt
Valaki homályosítson már fel legyen olyan kedves: Mi a tosz a számlán az eseti díjak alatt az a "Hozzáférés-korlátozás megszüntetése" - 7100 forint?

Nem korlátoztam semmit, nem szüntettem meg semmit és most kaparom az arcom, hogy hogy fizetem én ezt ki

A poén az, hogy nővérem számláján is megjelent ez a valami ugyanilyen összegben. Nem tudom pontosan milyen csomagban vagyunk, de a számunk megegyezik, csak az utolsó számjegy tér el és egymást ingyen hívjuk. (Talán MobiTrend Max üzleti csomag?) Eddig nem is volt gond, de ez most nagyon nem hiányzott és szeretném tudni mi idézte elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a pannon indította el elsőként az edge technológiát, ők nyomtak először 3G-s videohívást amí európában is az első volt! Most ők építik ki az első országos LTE hálót. Hajrá!