Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sas madár #5627 üzenetére
Köszi a választ. Az első után a többit olvasatlanul töröltem. Visszahívni, vagy válaszolni eszembe sem jutott, mert valamennyit olvastam én is a dologról...
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Úgy néz ki, hogy nem én vagyok egyedül a problémámmal, mert azt mondták, hogy tudnak a dologról és dolgoznak a technikusok az elhárításon. Tehát gyanítom, hogy a jelenség tömegesen fordult elő.... Azért ez elgondolkodtató, hogy már senki sincs biztonságban, még aki ésszel használja a személyes adatait, az sem
-
8zabi
őstag
-
törölt tag
válasz
Sas madár #5211 üzenetére
Szerintem helyből a NHH-hoz kellene fordulni, a távközlési szolgáltatások alájuk tartoznak, főleg h club1 hozzászóló szerint itt feltételezett Eht. sértésről van szó. A FVF-nek amúgy is kb 0 joga van, valószínűleg 1-2 hét múlva kapsz egy emailt pár linkkel 1-2 jogszabályra amit amúgy is el tudsz olvasni a magyarorszag.hu-n (már amikor éppen működik
), meg h fordulj az NHH-hoz. Szerintem.
Bővebben [link]
-
Landsmann
addikt
válasz
Sas madár #5207 üzenetére
Az is egy mocskos bagázs. ÉN kétszer írtam nekik a jótállás értelemzésével kapcsolatban, példákkal illusztrálva. Az egyikre választ sem kaptam, a másikban pedig a vitatott mondatra az volt a válaszuk, hogy beidézték ugynaazt a mondatot és utána írták: "Szerintem elég egyértelmű, hogy kell értelmezni." Na, ezt mindennek lehet nevezni, csak válasznak nem. Úgyhogy sok jót ne várj a választ illetően, ha egyáltalán fognak válaszolni.
-
-
-
törölt tag
válasz
Sas madár #5186 üzenetére
A csekk kiküldésekor tuti nem vonnak le semmit, csak ha feladod (mert a posta is csak akkor von le tőlük).
Addig is amíg meg tudod reklamálni, vagy bármi történik, csak az ATM-en való befizetéssel tudod a 125 Ft-ot megúszni. Bármilyen kártya jó hozzá, és elvileg nem kerül pénzbe, akárcsak a kártyás vásárlás sem (OTP-ben nem vagyok biztos, normális banknál tuti nem vonnak ezért le semmit). Végülis megoldható átutalással, stb. is de az pénzbe kerül (mármint banki díjba), de ha van bankkártyád, és lehetőséged befizetni vele (pl. nem kistelepülésen élsz ahol 30 km a legközelebbi ATM), akkor azzal meg lehet úszni ezt a 125 Ft-ot.
@dedike: sztem nem, csak a Dicsőséges MP Zrt. úgy emelheti a Rendkívül Korszerű Sárga Csekk díjait ahogy neki tetszik, de facto monopolhelyzete van ezen a téren. Mondjuk továbbra is inkorrektnek tartom a P eljárását.
-
club1
veterán
válasz
Sas madár #5186 üzenetére
Simán el tudom képzelni. Én amikor felmondtam az előfizetésem, kifizettem ugye a teljes utolsó havi számlát a Pannon képviseleten. Rá 3 hétre kaptam egy levelet, amiben egy 125 Ft-os csekk volt, mondván még annyival tartozom az utolsó előtti hónap csekken történő befizetéséért. Nosza befizettem (Postán), most várom az újabb 125 Ft-os csekket, hiszen az utolsó befizetésem postai volt
(Ezek tiszta hülék. Nem elég, hogy egy postai levél még nagy tételben feladva is túllépi a 125 Ft-os költséghatárt, de a befizetése a 125 Ft-nak is többe kerül...)
-
törölt tag
válasz
Sas madár #5152 üzenetére
ATM automatáknál (a pannon oldalán fenn van melyeknél: [link] be lehet fizetni díjmentesen a számlát. Bármely magyarországi bank bármelyik bankkártyája jó, mivel bankkártyás vásárlásnak számít, elvileg nem számolnak fel díjat (OTP-t nem tudom, annál minden elképzelhető, én normális bankokkal állok/álltam csak kapcsolatban)
Én mondjuk nem értettem anno se egyet a dologgal, inkább azt támogatnám, h aki nem használ postai csekket, annak legyen 125 Ft kedvezmény a számlából, így a szép számmal meglévő csekkhasználó embereket sem éri hátrány, de ugyanakkor aki nem kívánja az őskőkori sárgacsekket igénybe venni, az részesül vmennyi kedvezményben.
-
-
Sas madár
őstag
válasz
Sas madár #5000 üzenetére
Mondtam is a kedves ügyintézőnek körlevélbe küldheti a cégnél..
"nemek ne a szülinapomra v. névnapomra írjon sms-t a cég hanem ha ilyen alapvető dolog megváltozik mp.-ről... perc-re azt írja meg.Nem értem milyen szerződést írhattam az elején alá ha ezt így megtehette...de megtette.?
-
sifar
csendes tag
válasz
Sas madár #4963 üzenetére
Nem egészen így van.
Ezt az egységességet a T megzavarja - de jó értelemben.
Az alapcsomagja (Domino) nem egységes percdíjú. Igazából azt azonnal más csomagra kell átváltani, mert nagyon drága.
A Domino Nap felel meg a másik kettő egységes díjú csomagjának. Abban viszont hálón belül és vezetékest 38-ért hívhatsz - opciós díj nélkül.
Tehát nem mindegy, hogy melyik szolgáltatónál veszed - de csak, ha rendszeresen hívsz nem csak szolgáltatón belüli számot. -
-
Viktor89
aktív tag
válasz
Sas madár #4824 üzenetére
Elfelejtettem megkérdezni,de mások azt mondták,h ingyen van,csak először azt hittem,h én vmi mást rendeltem meg mert a telefonban azt mondta a nő,hogy majd a számlainformáció menüpont alatt tudom elérni,holott az adatforgalomnál van,szóval ez tuti,hogy az amireől mások is beszéltek és akkor ez ingyen van,a pannonban is azt mondta a csaj amikor vettem a telót,h így ingyen meg tudom nézni,h mennyit beszéltem eddig,mert ugye nem akarom túllépni a havidíjat,de mostmár tökéletesen müködik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MotoGP & WSBK
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó konfig 5900X ASUS X570-E STRIX 64GB DDR4 3090 Ti
- HP ZBook 15u G6,15.6"FHD,i7-8565U,32GB DDR4,512GB SSD,WX3200 4GB VGA,WIN10,2 KAMERA
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 7600 Xt 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 7600 XT 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar
- SAMSUNG (LS24H850QFUXEN) QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest