Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Úgy működne a családi csomag egy Telenoros kártyás sim kártyán, ha az előfizetéses kártya közben Djuice-os? Persze erre a ingyenes regisztrációs Családi csomagra gondolok.
-
Qru
MODERÁTOR
Voltam a Pannonál ügyet intézni tnap, látom az ügyfélszolgálatos mukinak is SGS-e van. Mondom nekem is ilyen van és meglóbáltam előtte a vasat. Erre olyan képet vágott, és úgy kérdezte hogy tőlünk? (hitetlenkedve) mintha azt mondtam volna, hogy a csajodtól kaptam ajándékba. Na erről ennyit, ők is tudják, hogy csak a spanok kaptak 25k-ért SGS-t.

-
XeeN
senior tag
Hiba a rendszerben:

-
cozmo
őstag
válasz
packdiler
üzenetére
Pannon == Telenor (nem egyenlő)
Amióta megvették a Norvégok azóta egy nagy rakás szar az egész.
Bő 1 hónapja nem adnak nekem (és sok más embernek) Samsung Galaxy S készüléket!
Pedig 10 éve vagyok előfizetőjük, de már nem sokáig.
Amit megkapom a telefont otthagyom őket mint eb a szarát! -
packdiler
tag
gáz ez az új Pannon , szerintetek felnő valaha a többi mobil szolgáltatóhoz?
-
GrandeP
addikt
Borzalmas ez új árlista....
Valamit a 60 perces csoamg árán, valamit meg simpliplussz 10 000 huf feletti árán mutat...
Ezért lehet szólni illetékesnél h "megtévesztés"... mert csomó telefon van jó áron, aztán mikor megnézem, akkor meg 60-as csomagban 3-4szer annyi az ára...
-
bishop36
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy most a pannonnál 2 éves hűséggel 114 000 be kerül a desire tarifahűség nélkül akkor az most azt jelenti hogy utánna egyből lemondhatom és átmehetek egy olcsóbb díjcsomagba? -
Rick4
félisten
Sziasztok!
Lenovo s10-2-ben vagy egy Ericsson 3G modem, eddig voda sim volt benne, most Telenor lett. Le tudná valaki írni, hogy akkor itt modemes kapcsolatot kell-e létrehozni, és hogy ott mik a beállítások? Vagy más megoldás van? Köszi.. -
törölt tag
-
The DJ
addikt
Lehetséges, hogy a szolgáltató hibája az, hogy eddig semmi gond nem volt sem a kártyával, sem a térerővel hosszú ideig, most azonban, amikor hívni próbálnak, akkor sokszor ki sem cseng nálam vagy éppen azt jelzi a hívó félnek, hogy be sem vagyok kapcsolva?
Nálam is olyan gond van, hogy sokszor mikor hívni akarok valakit a HTC Diamond-al, akkor hiába tapicskolok a hívás gombra nem történik semmi. Várok egy picit, szöszölök, akkor látom, hogy a térerő jelzés leugrik nullára és a "no service" hibaüzenet fogad. Várok még egy picit, felugranak a csíkok és után megy a hívás rendesen. De ez így nagyon zavaró és nagyon szeretném tudni, hogy ez most a telefon baja vagy a szolgáltatóé. Hozzátenném, hogy a telefon nem túl régi, de megvétel után semmi gond sem volt vele és működött a hívás és a fogadás is rendesen. Megkérdeztem a teló topikjában, ott is az volt az egyik kérdés, hogy a szolgáltató meg a kártya rendben van-e.
-
Norbert87
csendes tag
Ez vicc amit csinál, a samsung s8500 (wave) beígérte augusztus végére szeptember elejére és sehol semmi de még a készülékeket sem frissítette , a másik két szolgáltatónál meg 3 hónapja lehet kapni , vajon mit csinál a szolgáltató felkészül a téli álomra ? Nem az lenne egy szolgáltató célja hogy minél több készüléket ezáltal szolgáltatást stb. értékesítsen?
A készülék felhozatala a Telenornak meg pocsék ,mondom én ez úgy hogy több mint 2 éve hűséges szolgájuk vagyok . -
Mcat
csendes tag
Látom másnak is felajánlották (nekem is), hogy vegyen inkább Desire-t, ha már megszorozták 3-4-el a Galaxy árát. Mindössze azt felejtettem el megkérdezni, hogy a Desirehöz is olyan nehéz hozzájutni mint a Galaxyhoz? Erről tud valaki valamit?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Jah Astoria. De cseszhetem, mert most megint le lett tiltva, nem tudom miért. Ügyfélszolgálatos megtapogatta a sim-et, és beregelt. Erre ma már nem tudok hívne se engem nem lehet. Hnap besétálok az Astoriára újra, ez már tűrhetetlen.

mod:
cozmo: Aláírtam már, rem jól megbünteti őket a GVH.
-
cozmo
őstag
-
törölt tag
válasz
nagylevi
üzenetére
Sztem azon is múlik, h mennyi ideje vagy ügyfél, meg mikor vettél utoljára készüléket az efire. Nekünk vmi hasonló LOL összeget mondtak az egyik kolléga idén 10 éves, szintén kb 15-20 ezer havi forgalmas simjére (üzleti pro 1), kb 1 éve, idén viszont -10.000 lenne a bónusz prg kedvezmény, ami szintén LOL de mégse 2.500. 2004 végén vettünk utoljára készüléket erre a simre.
-
nagylevi
csendes tag
Üzleti Keret sokezerbe vagyunk. Az 5ezer forinttól nagyon boldog leszek az biztos...mondjuk nem csodálkoznék rajta, mert amikor lekértem, hogy a bónuszprogramba mennyi az annyi akkor 2500 ft-ot mondtak, úgy hogy havi 15-20 ezer volt a számlám (ez még vagy egy fél éve volt). Megkérdeztem akkor is, hogy mondják már el nekem hogy ezt hogyan számolják, akkor olyasmit mondtak, hogy az utolsó 12 hónapból vonnak átlagot..(és gondolom elosztják vagy 10-el)

-
cozmo
őstag
A Telenor Samsung Galaxy S akciója, a vevõk szándékos megtévesztését szolgálja!
Ha sértettnek érzed magad, mert szándékosan megtévesztett a Telenor írd te is alá ezt a petíciót, melyet el fogok juttatni a Gazdasági Versenyhivatal képviselőjének.
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
nagylevi
üzenetére
A marketing részleg munkatársai közül hirtelen sok tagnak az önéletrajza kezdődne el új kihívások reményében szétküldődni, egy ilyen (pannonos viszonylatban már a sokadik) mktg/PR baki után, mint ez a "szuperolcsó galaxy" saga, ha nem magyar mobilszolgáltatóról beszélnénk. Esküszöm a pannonnál már lassan több mindent meg lehet csinálni követkemény nélkül egyes munkatársaknak mint a MÁV-nál

-
nagylevi
csendes tag
válasz
fateless
üzenetére
Megosztanám én is az "Így jártam a telenorral" sztorit. Azt elmondom az elején, hogy KIEMELT céges ügyfelek vagyunk, így még érdekesebb ez az egész. Szóval az egész úgy kezdődött, hogy volt egy bizonyos előfizetésünk asszem üzleti pro vagy valami ilyesmi, de jött a céghez néhány új arc ezért bementünk a Telenor-ba hogy vegyék be őket az előfizetésbe. De mivel tarifacsomag váltást is akartunk ezért kijött egy üzletkötő tőlük. megtörtént a váltás, szerződések aláírva, egyszóval minden a helyén volt. Viszont az új "kollégák" nem kértek új készüléket ilyen olyan okokból, az enyém pedig már eléggé a végét járja így kérdeztem az üzletkötőt hogy tud e nekem valamit ajánlani. És akkor jött a képbe a Samsung Galaxy Spice és a Galaxy S. Mondta hogy a Galaxy S-t ki el tudom hozni 24990 ft-ért a Spica-t meg 38900Ft-ért, gondolom mindenki sejti hogy melyiket rendeltem meg. A telefon meg lett rendelve, illetve hozzárendelve az egyik új céges kártyához. Az üzletkötő mondta hogy egy kicsit várni kell a készülékre mert most nincsen raktáron, nem is izgultam emiatt, gondoltam, hogy egy üzletkötő csak nem cseszi át a fejem. Eltelt kb 1,5 hét, akkor már felhívtam és rákérdeztem hogy mi a helyzet a telefonnal, jött is a válasz hogy leltár van a központi raktárba, így várnom kell legalább szeptember 15.-ig. Ezzel sem lett volna semmi gond, kibírom ezt a pár napot ha már 3 évet kibírtam ezzel a telefonnal. És innentől jön a az a rész amikor az agyam ledobta az ékszíjat...Olvasgattam a fórumokat, amikor egyszer csak belebotlottam ebbe, láttam, hogy mások is járnak ebbe a cipőbe, és hogy állítólag a telenor visszavonta az akciót, és felemelte a telefon árát 100k forint fölé. Megnéztem a Telenor weblapját és a hír igaz volt...bementem a hozzám legközelebb eső üzletbe és megkérdeztem hogy akkor most ez hogy is van, mondta is a /kedves/ eladó, hogy mindig csak az éppen aktuális áron tudják a telefont eladni...nah itt már tényleg nagyon ideges lettem, kérdeztem tőle, hogy az hogy megrendeltem a telefont az nem számít semmit?! erre mondta az eladó, hogy vegyem fel a kapcsolatot az üzletkötővel ő majd valahogyan kárpótol, tehát nem számít semmit hogy a telefon rendelés alatt áll. Most a telenor facebook-os oldalán azzal vigasztalnak, hogy a HTC desire is nagyon jó áron van, de álljon meg a menet, egy az hogy én nem véletlenül a Galaxy S-t rendeltem meg, kettő, hogyan vegyem meg a Desire-t??? Kössek még egy szerződést vagy egyszerűen mit gondolnak...ennyi lenne a rövid történet, kíváncsi vagyok mi lesz a vége...Azt még hozzáteszem, hogy az üzletkötőt nem okolom emiatt mert ő sem kapta meg a telefont, egyszóval nem az ő lelkén szárad ez a dolog, de a kárpótlásra kíváncsi leszek....
-
törölt tag
Én 0902-én kötöttem az efi-t, 0905-én járt le a 72 óra, telefonon cseszegettem őket mint írtam és 0906-án befáradás nélkül délelőtt 11-re helyrehozták. Astoriánál kötötted?
Mert ha nem akkor lehet h vmi globális komputeres hiba volt akkor, ha igen akkor az A.-i tyilenor bolt ügyintézői nem voltak a toppon mostanában. -
XeeN
senior tag
Azoknak, akiket érint: Ma délután hívtak a Telenortól, SGS ügyben. A készülék biztosan nem lesz már elérhető ilyen kedvező áron, sőt, még azt sem tudják mikor lesz legközelebb. Azzal nyugtatgattak, hogy most nagyon jó áron juthatnék hozzá a HTC Desire-höz, illetve a Legendhez... No comment.
-
Szeretném letörölni a Vodás verziót, majd felrakni egy függetlent, de ilyet még soha nem csináltam, ezért nem tudom, miként kell.
Ha belépek a modemen lévő adatok közé, onnan még le tudnám törölni az ott levő infókat, de nem találtam sem itt megfelelő sw-t, sem a pannonnál nincs fenn.
Tehát ha van infód arra nézve, hogy hol érhető el a megfelelő sw, akkor nagyon boldog lennék...
Vagy akár az is elég, hogy mit kell a sw-en belül átírni.Az általad linkelt oldalt még nem néztem meg,, mivel telefonról olvastam korábban. Most is csak futtában néztem ide, de rohannom is kell tovább.
Mindazonáltal olyan sw-t próbálok találni, ami magán a modemen foglal helyet, hogy ne kelljen gépekre felraknom plusz progit, hanem ahogy eddig működött a Vodás sw-rel, csak bedugom és használom bármilyen gépen.
Lehet, hogy jó az általad linkelt megoldás is átmenetileg, de még nem volt rá időm, hogy kipróbáljam. -
club1
veterán
válasz
fateless
üzenetére
Én elfelejteném a Vodafone-os szoftvert (uninstall) és letölteném a független szoftvert. Ha ez nem megoldható (mert nincs vagy nem elérhető), akkor kipróbálnám az mdma-t. Látom, hogy utóbbi kompatibilitási listájában nincs benne az eszköz, de nem tartom kizártnak, hogy működik vele. Logikusan utóbbihoz kell egy betárcsázást is létrehozzál (tel.szám *99#, felhasználói név és jelszó nincs).
-
Sas madár
őstag
Szakadjon rá az .........
Hihetetlen de alig várom leteljen a mobilnet 1 éves próba ideje.
Nem telik el hónap ne legyen gond vele.
Most viszont komolyan behúztak nincs olyan számlám amiről ki tudnám díjmentesen egyenlíteni az 5500ft-ot.
Mást kell megkérnem erre lerántottak a számlájáról 40000 ezret és még üzenet sem jött,hogy rendeződött volna a net számlája.
-
club1
veterán
válasz
pcguru1
üzenetére
Ha nincs hűséged, akkor a náluk megjelenő ki nem fizetett törthavi előfizetési és percdíjakat kell fizetned. Mivel a csekkes fizetés átfutása minimum 3 munkanap, ezért nem javasolnám csekken befizetni, hanem inkább szerződésbontáskor készpénzben. Akkor nem kell újból ott is kifizetned...
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni,holnap felszeretném mondani a szerzödésem a telenornál a havi csekket ma befizetem.A kérdésem az lenne hogy valami plusz költségre még számithatok,vagy simán megtudok szabadulni a telenortol?
-
Mcat
csendes tag
Neeee ezt nem hiszem el. Még meg is kérdeztem tőlük, hogy ugye ezzel a leltározással nem csak időhúzás van és majd mire oda jutnánk magasabb lesz az ár? Nem nem, ez elképzelhetetlen, jött a válasz. Emelték. Na de mennyivel?

A másik ami jól felidegesít, hogy folyamatosan hirdetnek 100ezerért telenorfüggő samsung galaxy s-eket. Szépen megvették 30ért, utána elpasszolják. Persze részben igazuk van, csak aki saját magának szeretné, az meg így járt... -
törölt tag
válasz
Zolesz007
üzenetére
Ez valószínű, de szokás szerint én nem feltételezem, h direkt a sógor és koma részire lett az akció egyáltalán kiírva, hanem a szokásos pannon "merjünk nagyot álmodni de zéró erőforrásunk van hozzá" c. sok felvonásos színdarab egy újabb felvonása. (ld. permanens "korlátlan" internet botrányok pannka néninél)
-
g0dl
addikt
Galaxy S ügyben nem is érdemes többet hívni a telenort. Felemelték az eddig kedvező árat ( előbb 24000-ről 30000-re majd most 109000-re)
Így a független árak jobbak lettek. -
mivan? összomlott a rendszer?
-
Mcat
csendes tag
Ma körbetelefonáltam a megyét, hogy hol van véletlenül egy maradék Samsung Galaxy S. Hát nem jártam sikerrel, de olyan választ kaptam, hogy most még egy ideig ne is várjam, mert a központban leltár van. Erről tud valaki valami pontosabbat adni, hogy mikor lesz ennek a manővernek vége? Csak mert nem akarok minden nap telefonálgatni és ha véletlen lesz készülékük, arról lemaradni meg főleg nem :/
-
VINIKOR
senior tag
Két jópofa telefon jelent meg mostanában:
- Sony Ericsson ElmVárható, hogy a Telenor-nál megjelennek ezek a Sony Ericsson telefonok?
-
törölt tag
Nos, ezen a héten teszteltem a twiceasamazing új telenor "ügyfélközpontú" szolgáltatásait:
- meglévő üzleti előfizetéseket bővítettük +1 kártyával: szerződéskötés gyorsan lement, végre nem kérték az első havi díjat (hány évbe telhetett ezt bevezetni...)
- következő nap helyezném üzembe az új kártyát: "sim card registration failure". másik mobilban próbál, ugyanaz. telenort felhív, sablonválasz: 72 órát vállaltunk, addigra meglesz, érdemes 3-4 óránként próbálgatni
- ma 72 óra letellik, nyugaton a helyzet változatlan. telenort felhív: (tessék figyelni): adminisztrációs hiba történt az előfizetés rögzítésekor, tessék visszafáradni a vásárlás helyére és ott helyrehozzák (!!!!!)
- udvariasan felhívtam az ügyintéző figyelmét, h:
a) hogyha hivatalos telenor bemutatóteremben (nem viszonteladó), hivatalos telenor alkalmazottnál (gondolom a bemutatóteremben dolgozók csak azok) minden papírt bemutatva előfizetést kötök, akkor talán számíthatok rá h ők is végzik a dolgukat
b) ha mégis valami probléma van, akkor talán meg tudják oldani egyedül is, én visszafáradhatok éppenséggel, felmondani a szerződést
c) amúgy meg üzleti előfizetésről van szó, amit néha napján munkára is használnék ha a telenor engedné
- jójó rendben, akkor dolgozunk rajta, holnap délután tessék megpróbálniKíváncsi vagyok rá, mi lesz. Nem a hibával van a gondom, mert csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, hanem a tessék visszafáradni... képtelen dumával. Azért ez mégsem a m.kir. posta a 80-as években ahol még örülhetett a user ha szóbaállt vele a magasságos postás telefonos dógozó.
-
Mcat
csendes tag
Sziasztok! Abban tudna nekem valaki segíteni, hogy egészségügyi dolgozóknak jár valamilyen kedvezmény a Telenornál? (ez onnan jött, hogy ma voltam bent egy üzletükben és az előttem lévők valami ilyenről beszéltek, de pontosan nem is értettem, aztán pedig elfelejtettem rákérdezni az eladótól, mikor már én voltam soron...) Szóval aki tud valamit ezzel kapcsolatban, megköszönném az infót

-
csab2
veterán
Úgy látszik nagy szerencsém volt, hogy augusztus 19-én zárás előtt félórával még pont kaptam. Én magyaráztam el az - egyébként kedves és korrekt - eladónak, hogy milyen akció van a SGS-re. Nem akarta elhinni, hogy ez a király teló ilyen olcsó.
Ráadásul előtte két nappal vezették be azt, hogy megkülönböztetik a tarifákat (alsó-közép-felső kategória), szóval új volt még minden. -
Landsmann
addikt
Tudom. Ma hívott a haver, hogy rohadtul fogy az egyenlege, miközben csak levelezésre használja a telefont. Mivel ő kártyás, még ellenőrizni sem tudja mint én számlásként a hívásrészletezőben. Nekem is ott van megint 3-4 db 1 kb-os wap számlázva. De tényleg nem cirkuszolok minden hónapban.
-
cozmo
őstag
Tudja valaki, miért nem lehet kapni Samsung Galaxy S-t náluk?
Már egy hónapja várok rá

-
Marcus_
tag
Sziasztok!
Iphone MMS beállítás kellene Telenor előfizetéssel.Sajnos még a szolgáltató sem tudott(akart) segíteni így nem tud az ismerősöm MMS-t küldeni fogadni.A Telenoros nő elküdetett velünk egy sms-t, de nem kaptunk rá választ,egyéb ötlete meg nem volt...
Tudnátok segíteni?
Köszönöm!

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Landsmann
üzenetére
Tudod hány előfizetővel eljátszák? Pár fillérért nem kezdesz el arénázni, vagy ha igen úgy is megunod egyszer. És ezt adott esetben több százezer előfizetőn hoznak pár Ft-ot az végül szép kis summa...

Nekem nincs net előfizum, ezért a hívással bűvészkednek. Mindne hónapban van pár db pár másodperces hívás "lekönyvelve" a számlán.
Nyilván 5-10Ft-okért nem kezdek el balhézni és ezt tudják is jól.
-
Landsmann
addikt
válasz
Frenky25
üzenetére
Elég slendrián ilyen téren a szolgáltató. Nekem a Mobilemail szolgáltatás mellé rendszeresen hozzá van csapva 1 kb-nyi wap, noha nem wapozok egyáltalán. A mobilemailt meg azért rendeltem meg, hogy használjam. De mellé tesznek egy kis wapot is. Nem nagy összeg, de ha valaki a Napijegyet és a mobilemailt is használja, havi szinten akár több ezer Ft-ra is rúghat pluszban a számlája. Én reklamáltam emiatt, jóvá is írták azt a 7 alkalom wapot, de nem fogok minden hónapban reklamálni, noha azt kellene. Mindenféle idétlen okokkal indokolták, hogy miért van ott a wap. Jószerével könyöradományként írták jóvá. Jól jelzi a hozzáértésüket, hogy az egyik indok az volt, hogy bizonyára a böngészőben a mobilemail oldaláról véletlenül máshova is léptem. Először is iylen véletlennel nem lehet 1 kb-os adatforgalmat generálni, máésodsorban írtam, hogy pop3-as klienssel használom a levelezést, tehát a böngésző el sincs indítva. Arra meg egyáltalán nem reagáltak, hogy az hogy lehet, hogy ugyanabban a másodpercben le lett számlázva mobilemail és wap forgalom, nem is egyszer. Ez műszakilag lehetetlen!
-
Frenky25
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Még augusztus.14-én megrendeltem egy mobilinternet előfizetést, és ma lépnék felfelé az Opera Miniben, visszadob, azt írja csatlakozás sikertelen. Minden hálózati beállítás jó, és a beépített netfront böngészővel is próbáltam. A 1220 azt mondta, kapcsoljam ki 15 perce, és talán jó lesz. Nem lett jó, ez még nem is lenne baj, ha nem számolná el a forgalmat, a rendszer, ami nem is volt forgalom.
Volt már valakinek hasonló problémája???
-
tomp
félisten
válasz
HUNCHUT
üzenetére
Az ajándék sim az feltöltős szokott lenni. Anno az én simemet a tescoban adták. Majd a nővéremen át került hozzám. De regelj a telenor online-ra. 2perc alatt megvan és ott meg tudod nézni.
Más: Másnak megy a megrendelő?(1741) "A kért művelet jelenleg nem hajtható végre..."
-
HUNCHUT
csendes tag
Bocsi,hogy ilyet kérdezek de tényleg nem tudom ...a fiam tavaly kapott egy sim kártyát ajándékba..nem tudjuk milyen a csomagja,hogy lehet ezt megtudni???? :-)
-
Kimmuriel
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre szorulnék, tudniillik halvány lila gőzöm sincs a jelenlegi státuszomról a szolgáltatómnál! Az még megvan, hogy a Pannonból lett a Telenor, de hogy miként van ez a djuice mizéria, az már nem világos. Az utóbbi időben jobb dolgom is volt, mint a mobilszolgáltatókkal vacakolni, amíg a diplomamunkámat írtam valahogy átsiklottam a dolgok felett.
Szóval, Pannonos voltam, azon belül djuice-os csomagom volt, de akkor még csak egyféle djuice volt. Azóta nem variáltam semmit. Közben itt lett váltás, Pannonból Telenor, djuice meg ment külön. No de most látom, hogy már többféle djuice van! Na most akkor nekem ki a szolgáltatóm, és milyen tarifacsomagom van?!
Ez hogy a fenébe öröklődött tovább a Telenor rendszerébe? Valaki felhomályosítana? Sorry a láma kérdésekért, de tényleg nagyon nem követtem az eseményeket... -
g0dl
addikt
A mobil online start szolgáltatást le lehet valahogy tiltani?
-
Frenky25
tag
Okés! Megnéztem, igazad van, ebben tényleg nincs logika! Még lehet meg is venném, ha lenne raktáron!

-
csabesz:)
csendes tag
válasz
Frenky25
üzenetére
Ma emelték fel az árát 29990-re ami még mindíg nagyon jó ár lenne, csak nincs nekik egy darab sem. Egyébként ne a mobil kvartet 150-el nézd hanem a 180 perc csomaggal. Az szintén 5000 körül van de a teló 29990 be kerül hozzá. Ebben sincs semmi logika, hogy ugyanannyiba kerül egy 5000-es csomaggal mint egy 15000-essel, viszont egy másik 5000 Ft-os csomaggal meg 4-szer annyiba.
-
Frenky25
tag
válasz
üzenetére
Szerintem itt hiba van ugyanis felmentem a Telenor honlapjára, ahol a Samsung Galaxy S
Mobilkvartett 3000 díjcsomaggal 29990Ft. Ennek a csomagnak az előfizetési díja: 15000Ft/hó
Mobilkvartett 150 díjcsomaggal 111990Ft Ennek a csomagnak az előfizetési díja: 4990Ft/hó
Nem hiszem hogy mindenki ki tud fizetni havi 15000FT-ot telefonszámlára:S
Céges csomagba nem néztem
-
club1
veterán
-
Landsmann
addikt
Nem kell semmiylen beállítás, alapból aktiválva van mindenkinek. 13 Ft/10 kb a díjazása. Még wapra is méreg drága, nemhogy netre.
Ha nagyon nagyon ritkán akartod használni, akkor a Napijegyet javaslom. Napi 10 megát tartalmaz. Havi díja nincs, amikor használod, azon a napon vonódik le a 190 Ft és aznap éjfélig használhatod fel a forgalmi keretzet. Ha többet forgalmazol, díjat vonnak le, de hogy az mennyi, nem tudom fejből, de az sem kevés. Ez is drága.
-
Sziasztok!
Telenorénkál van olyan internet lehetőség, hogy nem kell havi díjat fizetnem hanem csak a forgalom után fizetek? Meglévő előfizuz kártyámmal szeretném ezt használni, és úgy, hogy a telót összekötöm a géppel.
-
csendes tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Jól látod. A Telenornál olyan mintha alsós általános iskolások állítanák össze a készülék árakat. Először a felső kategóriás készülékek 2 év hűséggel többe kerültek mint amennyiért függetlenül meg lehetett venni, most meg ez az agybeteg akciójuk van, hogy pl. Samsung Galaxy S egy havi 5000 Ft-os lakossági csomaggal 24990 be kerül de ha üzleti csomaghoz akarom akkor a legdrágább csomag mellé sem adják 110 000-nél olcsóbban. Vagy valahogy így van. Ezek szerint nem kellenek nekik a vállalkozók. Egyébként ma leakciózták a HTC legendet is 24990-re felhívtam őket és nincs egy darab sem a raktárban, meg az üzletekben sem nagyon van. Ennek mi értelme? Olyan érzésem van, mintha azt mondanák virág nyelven, hogy húzzál már el innen te nyomorult vállalkozó a havi 18000-es telefonszámláddal, jöjjenek inkább azok akik a 0 Ft-os olcsó telefont viszik mert azok majd biztos jó sokat beszélnek. Asszem át is megyek a T-hez. Ott legalább kapok telefont.
-
littlelion21
addikt
Jól látom hogy üzleti előfizuval minden telefon drágább mint lakosságival...?
Valaki igazán elmagyarázhatná miért... -
tomp
félisten
Ahogy látom akadozik az internet. Ez már nem az első eset. Júliusban is leállt több órára. De mitől is?
-
törölt tag
Sziasztok!
Kártyás Djuice-os vagyok 2éve. Megrendeltem ezt a Netezz mobilon 100mb és a 200 SMS csomagot. 2hét múlva lefogyott a kártyámról a pénz, erre ilyet küldtek hogy egyenleghiány miatt felfüggesztik a csomagokat!? Mire föl amikor már levonták előre egy hónapra? Ezután feltöltöttem a kártyám. Jöttek az sms-ek hogy visszaaktiválták a csomagokat. Igen ám, aztán jött az egyenleginfó hogy levonták mégegyszer. Ezmi? Sehol ilyen apróbetűs rész nem volt, hogy ha lefogy az egyenlegem akkor deaktiváljak, pláne olyan nem hogy 2 hét alatt kétszer kell kifizetnem. Ezt nálatok is így alkalmazza a pannon? szerintem ez marhára nem jogos

-
tomp
félisten
Egyik napról a másikra változott vmi nálam. Eddig ha az ebuddy csevegőt használtam, mindig használt hsdpa-t. Ma már csak 10fogadott beszédből 2x. Már sima umts is elég.(~384kbit/s) Illetve adatfeltöltésekor mi a francért mutat a teló hspa hálót? Nincs is a telóban hsupa.
-
-
club1
veterán
válasz
Sztbeni
üzenetére
Most már igaz. Valószínűleg a T és a Pannon UMTS rendszere közötti óriási minőségi különbség annak köszönhető, hogy a T eleve az Ericssonnal kezdte a 3G hálózatának kiépítését, míg a Pannon Nokiával indított vagy 6-7 éve (ez rémlett), majd kb. 4 évvel ezelőtt tért át Ericssonra. El tudom képzelni, hogy van még a hálózatukon néhány méregdrága Nokia cuccos, amivel vért izzadnak Eric fiai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most már működik nálam is. És még némi kedvezményt is sikerült kicsikarnom belőlük, mondván, hogy nem tudtam használni 2 napig...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez hogy a fenébe öröklődött tovább a Telenor rendszerébe? Valaki felhomályosítana? Sorry a láma kérdésekért, de tényleg nagyon nem követtem az eseményeket...