- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
De egy bódét nem tartasz fenn havi 100 ezer Ft tiszta haszonból, mert csak annak, aki ott ül, többet kell fizetni. És a bérleti díjról még nem is beszéltünk. Ugyanakkor egy weblap esetén a 100 ezer Ft nyereség 80-90%-a az tényleg tiszta haszon.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a bódéhoz nagyságrenddel nagyobb befektetés is kell, mint a weblaphoz. -
Márton
nagyúr
igen, de az sem túl valószínű, mert akkor már elő kellet volna fordulnia korábban is.
hisz ugyanúgy óránként ellenőrzi az emailt mint eddig.deviszont.
egy eladó azt mondta, kérhetek részletes kimutatást erről, csak éppen 1000ft-ért.
felhivtam 1220-at, ott azt mondták egy kérés ingyenes, de rendszeresen nem tudják biztosítani. Jó, mondom akkor kérnék a legutóbbi hónapról. De azt most nem lehet, mert nincs kártyaszintü jelszavam beállítva. Ezért fáradjak be egy irodájukba, ahol beállítják. Megtettem. Mivel elég régi volt a SIM kártyám, ezért új szerződést kellett kötnöm, hogy tisztázzák a tulajdonosi viszonyokat. Meglett a jelszó. Ismét 1220, ahol újra aktiválni kellett a 20megás netet (megjegyzem már 3 órája jött az sms, hogy aktiválták, de csatlakozni, emailt ellenőrizni még nem tudok...).
Aztán mondom a csajnak, hogy akkor most már van jelszóm, szeretnék egy részletes kimutatást a legutóbbi netes forgalmaimról, mert furcsállom hogy elértem a 20-at.
Á-á, azt már nem lehet, mert ő csak az éppen aktuális szerződési időszak kezdetétől tud ilyet adni, mivel új szerződésem lett kötve, ezért az ez előtti állapotokról már nem tud infót adniHát milyen rendszer már ez?
Most irhatok egy KÉRELMET (!) a központba részletezve az esetet, hogy én mindössze a netes forgalmamról szerettem volna egy kimutatást, de "apróbb" akadályokba ütköztem -
rimbo
tag
Szia!
Ez azt jelenti, hogy a minimális forgalmazás 10 kB alapú, de 'csak' 1 MB után fizetsz 32 forintot. Tehát a 10 kB csak arra vonatkozik, hogyha csak 2 k-t forgalmazol, akkor is tíznek számít. Csinálsz 100 darab 1 k-s tranzakciót, akkor forgalmaztál 1 MB-ot a rendszer szerint.
Élethelyzetek: (a 20 megán felül)
Forgalmazol 310 kB-ot fizetsz 32 Ft-ot.
Forgalmazol 986 kB-ot fizetsz 32 Ft-ot.
Forgalmazol 1001 kB-ot fizetsz 64 Ft-ot.Remélem érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest