Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
half333
üzenetére
Magyarországon kicsit jobban kell védekezni a terrorizmus ellen, mint felétek. Így aztán vannak mindenféle jogszabályok, aminek a mobilszolgáltatóknak meg kell felelnie.
A kártyaszintű jelszót te adod meg, ezzel tudsz távolról (pl. telefonos ügyfélszolgálaton keresztül) ügyet intézni. -
half333
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De mi az a kártyaszintű jelszó???! Nem magyarországi vagyok,nemrég vagyok itt és szükségem lenne a kártyára,de nem lehet sehogyan sem aktiválni. Nálunk elég volt felhívni a központot és már aktív is volt. Itt meg kell a lakcím,meg a személyi számom,meg valami szerződést említettek,én nem akarok előfizető lenni,hanem mikor van pénzem,töltök rá,mért ilyen bonyolult?
-
half333
őstag
Üdv! Telenoros Expressz csomagot hogyan lehet online aktiválni?
-
chungee
addikt
Reggelt!
Még mindig lehet ingyen sim karit kapni

-
khorvat
senior tag
Ma napon kezdtem el olyat tapasztalni, hogyha wifin vagyok akkor is néha 1mp-re fel villan mellette a 4G is ez ismétlődik 1 percen belül 4-5x, korábban nem csinált ilyet a teló a wifit próbáltam 2 különböző routernél is ahol korábban eddig semmi gondom nem volt, wifi jelerősség maxos!
Lehet, hogy ez a mai korlátlan net dolog okozza? Telenor üzletbe is jártam kérdőívezni ott persze azt mondták a mai nap miatt ez nem lehet, nah holnap kiderül ha nem csinálja mégis ez bolondította meg az Samsung S5-öt.
-
-
törölt tag
válasz
darvinya
üzenetére
A lenti applikációnak mi a neve? Vagy ez a telefonod belső programjából származik?
Per pill ftp.fsn.hu-ról wifi hotspoton keresztül 400 KB/s-val jön a tesztfájl a telenoros 4g-vel. (Bp külső kerületei)
Majd megpróbálom úgy is h közvetlenül van rákötve a telefon a gépre. -
-
válasz
Dave1984
üzenetére
Hát persze.
Este van, mindenki nekilátott az ingyenes mobí'net kihasználásának.Kis falunkba' max 2g van, néha 1-es "csíkkal" 4G vagy 3G, de ha használni akarnám, akkor rögtön 2g-re vált.
Telenor, de Hosted by Magyar Telekom a "speedtest.net by ookla" szerint.
0,02 down
0,05 up
ping 159ms![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk engem ez nem hoz se' lázba, sem semmibe, lévén a garantált sebesség 0/0
-
csernak75
senior tag
Putnok LTE 800MHz, Hipernet Heavy: máskor 70-90Mbps lefelé és 30-40Mbps felfelé szokott lenni!

Szóval továbbra is jól bírja ez a 4G.

Szerk: Közben kívácsiságból 3G ugyanitt:

-
Krill77
őstag
Megvan
-
Krill77
őstag
Tudna valaki adni egy linket az offline virus databasehez? Nod Nem lelem gugliba.
-
Krill77
őstag
Hi. Miért rohadt lassu a mobilnet pcre osztva? Vicc az egesz pedig 3g n van a telo.
-
half333
őstag
Üdv! Segítség kellene a szám aktiválásához. Honnan tudhatnám meg a kártyaszintű jelszót,online szeretném regisztrálni (nem előfizetéses). sürgős lenne. köszönöm!
-
Dave1984
őstag
Nem korlátlan ma a mobilnet?Mértem 2 sebesseget a speed of me és mytelenor 200mbyteal kevesebb felhasznalhato adatot mutat.
-
KTU
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
6 hónap az érvényessége,
1500Ft feltöltés ezen nem változtat, mert 90 napot ad, ami nem adódik hozzá.Szóval max. 1db-al tudsz előre "gondolkodni".
(#42253) chungee: Klikk 1 GB 1500Ft, csak kártyásoknak
"A Klikk 1 GB szolgáltatást az első megrendelést követően egyszeri 1500 Ft-ért három hónapig használhatod. A 4. hónaptól a havidíj 1 500 Ft. A kedvezmény a Szolgáltatás lemondása és ismételt megrendelése esetén nem érvényes." -
Dexar007
veterán
En is kaptam ingyenes simkartyat. Ebböl mennyit lehet rendelni,ha csak klikkre kell? Ugyanarra a nevre gondolom nem lehet 10 kartyaval feltankolni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chungee
addikt
Estét!
Klikk megszünt, mi van helyette

-
csanady97
tag
Sziasztok!
Ma járt le a hűségidőm a telenornál. Smarttarifa 2 csomagom van, de szeretnék váltani most már valami másra, viszont a jelenlegi MyTariff csomagok nem nagyon tetszenek az internet lekapcsolása miatt. Tudnátok valami jobb csomagot akár más szolgáltatónál vagy esetleg valami flottán belül? Jó lenne ha nem kerülne többe mint a smarttarifa (4000 Ft).
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha esetleg rossz helyen teszem fel a kérdést.. Szerintetek elképzelhető, hogy a galaxy note 4 idén még kapható legyen a telenornál, vagy teljesen kifutott termék lenne?
-
4Grider
félisten
válasz
balazs1011
üzenetére
Megabájtonként 19.10 Ft-os felárral igen. Bár DPI esetében pont le van tiltva a külföldi használat, de alapból az adatkártyákat lehet külföldön is használni az említett roaming-felárral.
Ha előre láthatóan 100 MB-nál többet forgalmazol hetente, akkor pedig napi/heti/néhol havi roaming csomagokra tudsz előfizetni. Ezeket megtalálod a szolgáltatók roaming oldalain. -
balazs1011
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Elvileg 2-3 hetente hazajövök, tehát az egyszeri hálózatra való feljelentkezés biztosított,
és akkor elvileg számomra ez egy jó megoldás lenne.Sajnos másik szolgáltatóknál nem így működik.
Mert ott ugyan annyit kell leforgalmazni itthon mint kint.Az adatkártyával mi a helyzet?
A két kártyás telefon adott, OneplusTwo és tudja az összes hálózatot.
Szerinted,ha itthon veszek egy adatkártyát, azt tudom használni kint? -
4Grider
félisten
válasz
balazs1011
üzenetére
Én csak évi 3-4 hetet vagyok külföldön. Ami nekem bevált, a két sim kártyás (logikusan független és az összes európai mobil frekvenciát ismerő) telefonkészülék, sőt pluszban van még az autóban egy független Mifi is. Így nem kötődöm kizárólagosan a hazai szolgáltatómhoz.
A Telenor adott roaming szolgáltatásáról a következőt lehet tudni:
Szolgáltató a Szolgáltatást a normál felhasználásra vonatkozó feltételek betartásával bocsátja az Előfizető rendelkezésére, ezen feltételek betartását az Előfizető a Szolgáltatás megrendelésével magára nézve kötelezően vállalja. Szolgáltató minden, a normál használattól eltérő nem rendeltetésszerű használatot az Előfizető részéről megvalósuló megtévesztésnek tekint, és erre tekintettel a nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a Szolgáltatást megtévesztésre hivatkozással, a roaming szolgáltatásra (hang- és adatszolgáltatásra egyidejűleg) is kiterjedően korlátozza, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás feloldást az Előfizető személyes ügyfélszolgálaton kérheti amennyiben indokolja a normál használattól eltérő felhasználás okát.
Magyarul simán lekorlátoznak és azt csak itthon tudod feloldatni, ha nem felelsz meg a feltételeknek, pl. nincs meg a havi 1 hazai alkalom. Mint írtam, taxival ne akarj végigmenni a kék túra útvonalán. Ha találsz is egy hülye taxist, néhány hegycsúcs után úgyis kitesz az autóból, mert rájön, hogy nem éri meg neki. Jövő nyáron elméletileg változni fog a helyzet, gyakorlatilag majd meglátjuk. Addig viszont a szolgáltatónak komoly és nehezen kontrollálható költség a roaming, így nem vállalja fel, hogy neked veszteséggel biztosítsa. Ezért ezek az ajánlatok NEM a külföldön dolgozóknak szólnak, hanem az itthon élő, de sokat utazó előfizetőknek. Hazai szolgáltatónak jelen pillanatban NINCS olyan előfizetése, ami tartósan (értsd: 30 napnál többet egyfolytában és évi 90 napnál többet külföldön tartózkodó) előfizetőknek szól.
Ami nálad még külön gond lehet, ha a mostani flottás csomagodra még van hűséged. Remélem nincs (alapcsomagod van és nem is vettél rá igénybe készülékkedvezményt)... -
taip
senior tag
válasz
balazs1011
üzenetére
Milyen kártyatöltögetésről beszélsz? Eddig havidíjas (utólag fizető) konstrukcióról volt szó.
Amúgy pedig ha nem tudod vállalni, hogy havonta egyszer itthonról telefonálsz, akkor szerintem marad a 20 Ft/perc, az sem gáz, nyilván nem kell órákat beszélni vele.
-
mamusz11
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm!!
-
-
mamusz11
tag
Üdv,
A sim kártya azonosítója az az ICC vonalkód ?
-
Sziasztok!
Tarifahűség miatti kötbért hogyan számolja a Telenor? Idén márciusban kötöttem 2 éves hűséget MyTariff M csomagra (készüléket nem vásároltam), de most lehetőségem nyílna nagyon kedvező csomagra váltanom a munkahelyemnél. Felhívtam a Telenort és 36ezerFt kötbért mondtak. Náluk nem úgy van, mint pl. a UPC-nél, hogy a hűség kezdetétől eltelt hónapok számát szorozzák meg a kedvezményes és a listaár különbözetével és az lesz a kötbér összege?
Köszönöm a segítséget

-
wetomi
aktív tag
Budapest, Győr, Szombathely. A Balaton körül most hirtelen nem találok infót.
(#42234) darvinya: Van azért egy pár néhány, a teljesség igénye nélkül csak a listát néztem, de nyugodtan javíts ki
Samsung Note 4, Note 5, Note Edge, Alpha, A8, S5, S6, S7
Apple iPhone 6S, 6S Plus
LG G4, G5, G Flex2
Microsoft Lumia 950
Sony Z5, Z5C -
Def26
félisten
4g+ teszt városokról nincs infó?
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hát én azzal még ingyen sem neteznék.

-
lufi7
aktív tag
válasz
balazs1011
üzenetére
Miért nem kint veszel valamit?
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az apn csak azokat engedi fel a netre, akiknek van valamilyen net csomagjuk. Ezért csak a számlázási rendszerben kapcsolják ki ilyenkor az adott nap mérését.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Szeptember 29-én csak azoknak lesz korlátlan a net,akiknek van valamilyen adatcsomagjuk regisztrálva? -
4Grider
félisten
válasz
balazs1011
üzenetére
Nem csoda, hogy nem értették. A roaming nem ugyanannyiba kerül egy szolgáltatónak, mint ha itthon tartózkodsz, és innen telefonálsz. Kb. olyan, mint ha taxival szeretnél végigmenni a kék túra útvonalán. Még a vodafone redesek közül is kiteszik a kamionosokat. Ebből a szempontból jelen pillanatban a legjobb hazai lehetőség az, hogy havonta egyszer fel kell jelentkezzél a hazai hálózatra.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm Mindkettőtöknek

-
válasz
balazs1011
üzenetére
Válthatsz, de akkor két számod lesz, a cserét nem intézheted így sem.
-
taip
senior tag
válasz
balazs1011
üzenetére
Szerintem inkább MyTariff L + EU Roaming + Havi extra 2 GB kiegészítő csomag.
Egyébként a feltételek fent vannak a honlapon.
-
balazs1011
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ez akkor sem lehetséges ha feltöltőkártyásként váltanék előfizetésesre?
mert akkor elvileg viszem a számom. Vagy rosszul tudom? -
válasz
balazs1011
üzenetére
Azt úgy nem tudod megoldani.
Csak a Telenortól kérheted az új számod. -
balazs1011
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
csak mert itt a PH-n hirdetnek könnyen megjegyezhető számokat,
és arra gondoltam, hogy veszek egy ilyen számot aztán azt társítom
az új előfizetéshez. -
válasz
balazs1011
üzenetére
Számhordozásra tényleg csak szolgáltatók között van lehetőség.

Számhordozás nem egyenlő számcsere!
-
balazs1011
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
erről nem volt szó!!
és mi van ha még sem tudok hazajönni, amit kétlek,
és nem lesz meg az az egy hívás sem.
felbontják a szerződést?My Tariff L + EU Roaming Plus azt hiszem így áll össze.
-
válasz
balazs1011
üzenetére
Fontos, hogy az EU roaming csomagok feltétele a havi egy, Magyarországról indított hívás, ezt mindenképp' vedd figyelembe!
-
balazs1011
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
KÖSZÖNÖM ,hogy te megértetted a lényeget!!!
Külföldre mennék dolgozni (kamionozás) , és a délután voltam a Telenorban.
Ott azt mondták hogy e célból a leg kedvezőbb csomag számomra a My Tariff L 9900Ft-ért korlátlan.
de vehetek hozzá 2GB netet 6000Ft-ért. Mivel kint is kell néha a net, ha nincs wifi.
és lehet hozzá még választani olyan opciót, hogy nem csak EU-ból tudok korlátlanul
hazatelefonálni magyarországra a családnak, hanem pl. németből ausztriába is ingyenes a hívás egy kollégának, barátnak. ez így cakk-pakk 17000FtSzeretem kikérni mások véleményét egy témával, kérdéssel kapcsolatban, mielőtt aláírom
a 2 éves rabláncot. Ne hogy menet közben pofáraesés legyen. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mennyibe kerül egy ilyen egyedi szám?
-
Viktor77
titán
-
válasz
balazs1011
üzenetére
Ha jól értem, számcserét szeretnél.
Természetesen lehetséges.
Amennyiben bármilyen szám megfelelő, bemégy egy Telenor üzletbe, és elvégzik a cserét. Zaklatás esetén díjmentesen.
Amennyiben speciális szám igényed volna, szintén ugyanez a megoldás, csak jelezned kell a csere előtt, hogy egyedi számot szeretnél.
Nem értem, a MyTariff L csomagnál mire vagy kíváncsi? A csomagban korlátlan belföldi, nem emeltdíjas irányba történő hívás van benne és 500 megabájt net. SMS-t nem tartalmaz, azt 40 forintos darabáron küldhetsz.
Külföldi, EU-n belüli korlátlanságot 1500 forintért vehetsz mellé -a kedvezménykeret miatt igazából ez csak 500 forint.
-
taip
senior tag
válasz
balazs1011
üzenetére
Megveszed a szép számot, elkezded használni, a régit meg kidobod.
Hol van itt csere, de főleg számhordozás??
Szerintem ezt egyedül te érted. -
Viktor77
titán
válasz
balazs1011
üzenetére
Kérdezted, hogy így már érthető-e? Válaszoltam.
-
Viktor77
titán
válasz
balazs1011
üzenetére
Nem.
-
balazs1011
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Számhordozás csak szolgáltatók közt lehetséges,==> telenot vs. vodafone
telenor vs. telekom
így már érthető???
a jelenlegi számom 20/405-2490 számom , ha cserélni szeretném pl. 20/555-5555 számra,
akkor ez lehetséges a szolgáltatón belűl, vagy el kell hordoznom az új számot (20/555-5555 )
a vodához vagy t-mobilhoz, aztán vissza a telenorhoz?
így már érthető??? -
válasz
balazs1011
üzenetére
A kérdésed első felére már a másik topikban is leírták, hogy nem érthető. Kevered a dolgokat. A számhordozás és a számcsere két különböző dolog.
-
balazs1011
aktív tag
Sziasztok.
Jól tudom, hogy a számhordozás csak a szolgáltatók közt lehetséges?
és ez nem igaz arra az esetre ha pl. telenoros a jelenlegi számom, de vennék
egy könnyen megjegyezhető telenoros számot.
Tehát csak a másik szolgáltató könnyen megjegyezhető számát tudnám csak hordozni
a telenoros új előfizetéshez?más:
Ismeri valaki közületek a Telenor My Tariff L csomagját részletesen?
A honlapot el tudom olvasni én is, engem a tapasztalati része érdekelne.
Konkrétan az érdekelne hogy külföldi munkavállalás miatt váltanák erre a csomagra
2GB nettel. -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Aki megveszi annak, de számomra semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- VR topik
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)