- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
-
Somatom
veterán
válasz
szkorhetz #48188 üzenetére
Tegnap, meg ma ezzel küzdöttem a flottás kártyámmal. Kiderült, hogy először a Telenor nem aktiválta a roamingot, aztán mára újra letiltotta, és újra kellett aktiváltatni. A notibárra kiíratom a le/feltöltési sávszélességet. Látszott, hogy elindult az adatmozgás, majd megállt, mint a szög. Miután újra aktiválta, már bármelyik német szolgáltató hálózatán működik.
-
4Grider
félisten
válasz
szkorhetz #41082 üzenetére
Csak két apn van, az egyik hangelőfizetés mellé járó (opciós) mobilnethez (ez az online), a másik pedig önálló adatkártyákhoz (ez a net). Így a kérdésednek nincs értelme, mert vagy lehet közöttük válogatni, vagy nem attól függően, hogy melyik elérését engedélyezik az előfizetéshez...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szkorhetz #28915 üzenetére
Én tavaly februárban váltottam T-ről, de nem bántam meg egyáltalán, akkor telt be teljesen a pohár mikor kiderült, hogy jó pár telefonszámról nem kapom meg az sms-eket, és ezt lerendezték annyival, hogy a hiba nem náluk van...
Ahogy előttem is írták nem mindegy milyen csomagot választasz, mondjuk érdemesebb flottába gondolkozni, mert a lakossági csomagok itt is viccesek. A 3G hálózat hagy kívánni valót, de a 4G egész rendben van szerintem. -
törölt tag
válasz
szkorhetz #28915 üzenetére
Nem mindegy, hogy melyik csomagot használod és milyen vason. Én havonta veszek 2GB Deezer -t. Egy SGS2 -ben, 3G -n, hááát... volt baj. Karácsonyra megleptem magam az aláírásomban levő kínai kütyüvel. Ebben 4G -n megy a Deezer és ismeri az összes hazai frekvenciát. Ég és föld a különbség. Most Bugyi külterületén állok a kamionnal és látom a Speedtesten, hogy a csomag maximuma a szűk keresztmetszet, nem az elérhető sávszélesség. Mióta megvan a teló, azóta figyelgetem és Budapesten többnyire hozza a csomag plafonját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged