Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kollégám üzletelt egy készüléket és beletette a Telenor kártyát,de üres az APN mező.
Azaz nincsenek hozzáférési pont nevek. -
dokee78:
Jónak tűnik. Én általában alapállapotra hozom az APN beállításokat, majd, ha nem 'online' szót tesz be az APN-be, akkor átírom arra.
Nincs külön LTE-beállítás, minden esetben ugyanazt kell beírni.goop:
Érdekes, vetess fel hibabejelentőt a 1220-on/személyesen, ennek működnie kellene.darvinya:
Vetess fel panaszt a 1220-on/személyesen, hogy nem tudtad megrendelni.KamuMazsola:
Lehet, a Telekom-féle csillió kártyavásárlás miatt lett egy limit. Egyelőre nincs infóm korlátról. -
dokee78
félisten
Ezek a Telenor LTE APN beállítások?
Vagy ez már nem jó?
Android 5.1.1-re kellene.Csatlakozás beállítása
Az adathasználat bekapcsolása nélkül nem képes a GPRS hálózatra felkapcsolódni a telefon.
(Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati > Adathasználat > Mobil adatok > pipa
Mobil adatkapcsolat, mobilportál:
(Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati > Egyéb beállítások > Mobilhálózatok > Hozzáférési pontok neve > (Menü) Új hozzáférési pont
Név: Telenor Online APN: online APN típusa: Írd be a 'default' szót (vagy hagyd üresen).
A beállítások elvégzése után lépjen vissza, majd a létrehozott profilt jelölje be (Zöld pont).
-
goop
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Flottás, dpi, de eddig jó volt...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
goop
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi . Jó is, hogy említed, mivel eddig mindig ott fizettem, de ügyesen kivették az utolsó frissítés óta. Szóval nem kicsit vagyok ideges ezért is.
Letöröltem, újra tettem, de nincs meg a számla kiegyenlítése menü. -
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erre gondolt [link]
-
válasz
N€T0X|N
üzenetére
N€T0X|N:
Igen, nálam sem jó.aprokaroka87:
Nincs korlát. Remélem, azt a 200000 darabot nem egy nap akarod megvenni.
goop:
Amennyivel rendelkezel okostelefonnal, akkor a Telenor Wallet programot ajánlom számlafizetésre.
-
Lehet valami gond van a mytelenorral éppen? Webes bejelentkezési próbálkozásra annyit ír mindössze, hogy "hiba". Nem hiszem, hogy elrontom a jelszavamat, de jelszóemlékeztetőt sem küld, pedig megpróbáltam rávenni.

-
aprokaroka87
nagyúr
Arról van információ hogy egy ügyfélnek maximum mennyi pre-paid előfizetés lehet a nevén?
200 ezer lehetne pl?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hagyjuk már a 2G-t.
Mennyi is a max. sebesség azon, ráadásul mennyi felhasználót tud kiszolgálni.
Ott nem a letöltés volt a gond, hanem a kiszolgáló volt hozzá kevés.
Vodának anno alig volt kiépítet tornyai. -
válasz
4Grider
üzenetére
4Grider:
"Maszlag vagy sem, a Vodafone-t egyszer fektették meg hónapokra (2G-n). Azóta nincs náluk korlátlan csomag."
Erre emlékszem. Már akkor sem értettem, hogy mire jó 2G-n folyamatosan letölteni.
Nem tudom, más országokban a korlátlan csomagokat hogyan értelmezik a felhasználók, de ebből a fiaskóból kiindulva nincs és szerintem nem is nagyon lesz korlátlan csomag (max. a UPC-féle).adnoctum18:
Tegyél próbát, ha nem sikerül, akkor keress fel egy Telenor üzletet, hátha.
Daffni2:
Az ilyen megnyilvánulásokat hagyjuk, ha kérhetem. Az, hogy vannak az országnak olyan helyei, ahol olyan a térerő, amilyen, az egy dolog, de ez egyrészt igaz a másik kettőre is (csak helyileg máshol), másrészt nincs szükség az ilyen jellegű hozzászólásokra... -
adnoctum18
senior tag
Hello!
Vasaroltam tavasszal egy Praktikum +Net Expressz Sim kártyát, amit most szeretnék aktiválni, de észrevettem, hogy a dobozon az áll, hogy 2015.04 hótól 15 hónap áll rendelkezésre az aktiválásra.
Kifutottam ebből az időből, de nagyon fontos lenne, hogy ez a szám aktiválásra kerüljön.Van erre valami esély?

-
astonmartin
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy gyártó által bemutatott új készülékek körülbelül mennyi idő után vásárolhatóak meg a Telenornál? Gondolok itt például a Sony által szeptemberben bemutatott új telefonokra.
-
4Grider
félisten
válasz
darvinya
üzenetére
Maszlag vagy sem, a Vodafone-t egyszer fektették meg hónapokra (2G-n). Azóta nincs náluk korlátlan csomag.
Maszlag vagy sem, a tőlünk olcsóbb országokban sem találsz olyan flat mobilnet csomagokat, amik minden adatforgalomra korlátlanok egész hónapra ÉS nincs apró betűs rész (fair use policy). -
half333
őstag
A 4G hipernettel kapcsolatban,mik a vélemények? Stabil? Tényleg gyors? ez csak előfizetéssel érhető el (meddig érvényes)?
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
SoS segítségre lenne szükségem.
iPad Air, iOS 10.0.2
Most kaptam meg az adatkártyát(Telenor), és a Hotspot funkció eltűnt.
Az adatkártya működik, tudok netezni az iPaden.
Már próbáltam APN módosítást, APN reset, Network Settings Reset-et, sőt full reset is volt, beállítva mint
új eszköz, és így sem látszik a Hotspot funkció.
Alábbi APN-t próbáltam: net és online
Egyéb ötlet, hogy lehetne működésre bírni??
(iOS 9-nél még volt Hotspotom)Kell külön kérni az üfsz-n, hogy legyen aktív a hotspot, vagy alapból minden NET kártya megoszthatja a netet?
-
shootme2
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Fussunk neki még egyszer mert látom nem érted. Korlátlan netem van/volt az adatcsomag elhasználása után túlforgalmazási díj nélkül bármennyit forgalmazhatok csak az adatátviteli sebességet csökkentik. Eddig is csökkentették az adatátviteli sebességet és bár érezhetően lassabb lett használható maradt. Most már nem használható. Ennyi remélem érthető. Én is megértettem hogy ez most már ilyen akár tetszik akár nem. Túl van tárgyalva.
-
darvinya
titán
válasz
4Grider
üzenetére
De fő hálózaton nincs adatkeret, 3 Gbps gerinc hálózat meg lazán elbírja.
Úgyhogy hagyjuk maszlagot, mert amit kitaláltak, az nem hoz annyit.
Egyszerű számítás.
1000x2000=2000000
1000000x2000=2000000000Amúgy hálózati leterhelés 1-2hónapban lenne, mert utána ráun, hogy minden azonnal elérhető.
-
half333
őstag
válasz
Sayuar
üzenetére
Bocs,de ebből semmit nem értek,nem rég jöttem Magyarországra és vettem egy feltöltős nem előfizetős kártyát. felhívtam az 171-et,ott aktiválták 3 nap után,kellett a cimem,meg a személyi számom,és most 1263 ft van rajta,sms ben kaptam h aktiválták a mytalk ot,amit nem én kértem,100 perc belföldön meg 50 mb net,ezt hol tudom megnézni? a 111-en csak a kreditet tudtam a mytelenor-ban viszont 100 mb-ot ir meg 1263 ft-ot. de miért csak 3 hétig érvényes?
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak az internet miatt maradtam mindig a Telenornál, lefedettsége a házban közel 0, de az a ~250kbps folyamatos tempó ráfizetés nélkül nekem teljesen megérte..
Kocsiban netrádióra tökéletes volt 
Ha rendelek DPI 400 vagy 800Mb-s csomagot, akkor is ennyi marad a korlátozás?
Flottás topikban belengettek új net csomagokat a DPI-hez. Erről lehet tudni valamit? -
4Grider
félisten
válasz
darvinya
üzenetére
1 millió előfizető egy óra alatt 1 Mbps-al 420 TB adatforgalmat hozhat össze maximum.
1000 előfizető 2 GB adatkerettel maximum 2 TB-ot.
Lehet, hogy az első hónapokban lenne profit, de aztán ahogy rácuppannának a hálózatra a ráérő letöltögetők, hamar elérnénk 1 Mbps-al a hálózat maximális lehetőségeit. A UPC "korlátlan" előfizetőinek a száma nem akkora, hogy az agyonszabályozott vodás hálózatot veszélyeztetni tudja. Ahol meg bizonyos szint felett van a terheltség, ott a voda rögtön priorizál, ami mellett netezni nem egy élmény. Én ezt nem szeretném a Telenor hálózaton, mert akkor időszakonként és helyenként nem lehetne rajta normálisan dolgozni. -
half333
őstag
Üdv! olyan kérdésem lenne hogy mivel most vettem először magyar telenoros kártyát,és töltöttem rá 1500 ft-ot,de azt irja h 3 hétig használható fel az egyenlegem. ez hogy lehet? nem addig van rajta ameddig nem beszélem vagy sms-ezem,illetve netezem le? nem vettem semmilyen határidős csomagot,ezt most nem értem,muszáj minden 3 hétben töltenem fel kreditet?
-
darvinya
titán
-
lm83
őstag
Érdekes, hogy a másik T-nél megvan még a lassítás...
De ennyire messze sem kell, kártyásnál is így csinálták meg... -
4Grider
félisten
Más a saját hálózat, meg a bérelt. Utóbbinál megállapodhattak fix havidíjban is (adott adatforgalomig), így bizonyos kihasználtságig a bérbevevőnek nem érdemes takarékoskodnia a sávszéllel. Ha pedig forgalom alapján fizet a UPC, kiszámolta ő azt, hogy ne járjon rosszul. Gondolom van a szerződésben egy olyan pont, hogy a szolgáltató (a UPC) felmondhatja a szerződést, ha a felhasználónál extrém hálózathasználatot észlel. Ha ezt mondjuk 100 GB/hó-ban húzza meg saját magának, pontosan ki tudja számolni, hogy mennyit éri meg fizetni a vodának GB/hó. Az alatt meg ott a profit...
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már ilyen jó állapotban a rendszer, hogy meg tudjátok csinálni?

A tavasszal és nyáron belengetett ÁSZF frissítésből mikor lesz valami, nem tudod? -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
29-étől minden flottás netcsomagnál (ezek jellemzően vállalati flottás csomagok plusz a DPI/GAP mellé járó netszolgáltatások) a Telenor érvénybe léptette az keretszerződésben szereplő valós értékeket.
Ez a változás nem érinti az eddig is 0 kbps sebességű lassítással rendelkező egyéb netcsomagokat.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most már minden csomagnál a normális működés várható? Ha elfogy az adat, belassítanak 32 vagy 64 kbps-re?
-
válasz
shootme2
üzenetére
Ha jól sejtem, dpi-s vagy egyéb flottás előfizetésed van.
Az igazság az, hogy EDDIG működött rosszul a rendszer, 99%, hogy nem korlátlan netcsomagod volt. Tehát számon kérni a Telenortól azt, hogy miért működteti a csomag feltételeinek megfelelően a lassítást, nem túl jó reakció.
Mikor évekkel ezelőtt sok egyéb csomagokat sem lassítottak, én is láttam olyat, hogy egy 100 megás csomaggal lehetett forgalmazni akár egy gigát (vagy többet) lassítás nélkül.Én szerintem inkább annak örülj, hogy EDDIG így működött, mert a jelenlegi verzió a "normális".
-
4Grider
félisten
válasz
shootme2
üzenetére
Akkor mindenki a legkisebb csomagot fizetné elő. Hol érné meg az 1 Mbps lassított net a szolgáltatónak?
Egyébként nem volna rossz a 32 kbps sem, ha ahhoz a standard csomagkésés járna. De most azt is megszaggatják, így az eddig ezen is jól működő levelezés, online útvonaltervezők, stb. sem működnek jól. És ugye a 32 kbps-ot maximálisra írják, azaz nem lehet reklamálni a 0 miatt (amúgy sem lehetne, mert azt garantálják). Lassan sajnos a voda szintjére jutunk (ahogy azt már a mytariff bevezetése is jelezte). -
shootme2
senior tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Ez elég gyenge példa volt...
Korlátlannak van hirdetve de így nem az és nem mellesleg elég túlárazott is a mobilnet. A sebesség csökkentés jogos ezzel nincs is bajom csak a mértékével nem értek egyet. A 4G elméleti sebessége a telenor szerint 150 mbps ha 1mbps-re korlátoznák az is elég drasztikus lenne erősen megérezné a felhasználó de még használható is maradna. -
Prien
addikt
Ha a kedvezmény keretem 2500 Ft , de eddig csak 2000 Ft-ot használtam el (tehát 500 Ft kihasználatlan) és még rendelek mondjuk egy 1000 Ft-os szolgáltatást, akkor a fel nem használt 500 Ft-ot "beszámolja" a rendszer?
-
Oryctolagus
tag
-
shootme2
senior tag
Sziasztok!
Volt valami módosítás mostanában a 4G mobilnet körül?
Körülbelül 1 hete iszonyat lassú a netem. Youtube azt írja nincs kapcsolat próbáld újra ha be is jön 5 perc alatt 10 másodpercet tölt be 144p-ben. A böngészés is hasonlóan vacak a kisebb oldalak használhatók de a nagyobbak nem jönnek be. Youtube és böngészés közben 5 KB/s az adatátviteli sebesség de speedtest 70 mbit/s-et ír.
Az adat csomagomat 1 hét alatt el szoktam használni tehát nagyrészt korlátozottan használom de ilyet még nem tapasztaltam... Eddig korlátozottan is tudtam videózni és böngészni rendesen...
Mostmár ilyen radikálisan korlátozzák vagy mi történt? Van valakinek valami infója?Köszönöm
Üdv
-
wetomi
aktív tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
A MyMusic Deezer szolgáltaáts korlátlan Deezer "irányú" adatforgalmat is biztosít. A sima Deezer zene csak a hozzáférést adja, de a meglévő adatkeret terhére megy az adatforgalom.
Ha a wifi, vagy a nagy adatkeret megoldott a másik telefonon, akkor elegendő lehet az olcsóbb is, de ezt neked kell tudnod.
-
Oryctolagus
tag
A következő kérdésem az lenne, hogy a kiegészítő szolgáltatásokra költhető kedvezménykeretemből (3500 Ft)
melyik zenei szolgáltatást rendeljem meg, ha a deezer-t szeretném használni és a számítógépemen és a nem telenoros telefonomon is ugyan azt a profilt használnám.Ezeket találom a Szolgáltatások módosítása / szórakozás panelen:
Deezer Zene Havidíj1 390 Ft
MyMusic Deezer Havidíj 2 290 Ft
Azért szeretném a deezert, mert állítólag ez áll a legközelebb a spotihoz és az tetsszett. Az apple-t egyszerűen nincs kedvem megismerni a Tidal meg szimplán nem tetszik a playről nincs tapasztalatom.
-
-
wetomi
aktív tag
válasz
mokalade
üzenetére
Ha a jelenlegi kb 2000 Ft-os összeg is univerzális egyenleg, akkor az új feltöltés hozzáadódik.
Ha a jelenlegi egyenleged nem univerzális egyenleg, akkor az új feltöltés ugyan úgy hozzáadódik és telefonálásra, sms küldésre és szolgáltatásra felhasználhatod az egészet, DE mobilvásárlásra csak az új feltöltés összegével megegyezőt használhatod fel, ha az univerzális egyenleg feltöltés.Nincsen tetszőleges összegű feltöltés: [link]
-
mokalade
tag
Van egy feltöltős sim, amin még a vásárlás óta van kb. 2000ft, de az érvényessége hamarosan lejár. Ha most feltöltöm elektronikusan 3000ft-tal, akkor az univerzális egyenleg 3000ft lesz, vagy hozzáadódik az eredeti 2000ft is és 5000ft lesz?
Van valahol lehetőség tetszőleges összeggel feltölteni az egyenleget pl. 3240ft-tal?Köszönöm szépem!
-
-
ghostie
tag
Egy személy hány Praktikum kártyát rendelhet, illetve mennyi időnként vehet újat?
Van erre most érvényben valamilyen korlát? -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az kár, pedig lehetne.
Akkor kereshetem elő a cseréről a papírt.
Köszönöm
-
-
darvinya
titán
Online felületen van lehetőség arra, hogy megtudjam mennyi idős a SIM kártyám?
-
KTU
addikt
válasz
Oryctolagus
üzenetére
-
Oryctolagus
tag
Üdv!
Csütörtökön rendeltem telefonon keresztül mobilinternetet otthonra. Pénteken átvettem a postán a csomagot. A csomagban volt egy tájékoztató ami szerint az esetek 95 százalékában 24 órán belül aktiválják a simet. Vajon mennyit kell még várnom, mert még mindig csak piros fénnyel villog a modem.
Köszönöm a válaszokat! -
thomas77
senior tag
Tegnap ezt mértem a Szentendrei úti Auchan parkolójában:

-
MaciG
addikt
válasz
Teko001
üzenetére
Értem. És ilyenkor ha véletlenül kiszámlázták nekem ezt az irreális percdíjat akkor lehet valamit ez ellen tenni? Mert azért Arad még légvonalban is ~60km Szerbiától, és sajnos kellett használni rendesen a telefont, mert lerobbant a busz...
Amúgy azt is észrevettem, hogy ha jövök haza pl. Szerbiából, akkor még Szegeden is egy ideig a kinti hálózaton vagyok, hiába teszem repülő módba vagy vissza, illetve kapcsolom ki be a telefont...
-
-
PistiSan
addikt
Sziasztok, valami újrahasznosított telefonszámot kaphattam az előfizetéshez, amire egyre gyakrabban kapok politikai üzeneteket, telefonokat. 2 előfizetést vettem, a másik telefonszámon nincs ilyen gond, mit lehet ezzel tenni? Lehet valahogy tiltani ezeket, vagy kérhetek új telefonszámot ilyen okból?
Nem szeretnék fizetni ezért, úgy gondolom nem az én hibám hogy ilyen számot kaptam a szolgáltatótól. -
MaciG
addikt
Üdv. Romániára nem vonatkoznak az EU-s kedvezményes romaing díjak? Ma mentem Aradra és jön az sms, hogy üdvözölnek a Vip hálózatán, hívásindítás 889ft és társai...

-
Van egy kb 2 hónapos nano és egy kb fél éves micro SIM-em. Variálnánk a készülékekkel. Van valami lehetőség a micro SIM nanová alakítására díjmentesen?
-
Otisz
őstag
Van itt olyan Telenoros kolléga, aki tudna Note7 csere ügyében segíteni?
E hét csütörtökre volt megbeszélve, hogy a futár érkezik, de semmi.
Az ügyfélszolgálat meg csak ide-oda dobálja az ügyet.
Előre is köszönöm
-
chungee
addikt
Estét!
Csak kiváncsiságból rendeltem sorban a free simet
Hatodiknál már elutasított 
-
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Lehet neten is regisztrálni, nekem is sikerült már korábban.
A lakcímet, egyebeket meg telefonon is kérni fogják tőle. Tehát személyi adatok nélkül nálunk nem fog menni a regisztráció. De egyik szolgáltatónál sem. -
cigam
titán
A kedvezményes Safe előfizetést igénybe veheti nem Telenor előfizető is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung kuponkunyeráló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Gamer Egér RGB!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Jackson elektromos gitár
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hatodiknál már elutasított