- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Telenortól akartam iPhone SE-t venni részletre mobil előfizetés mellé, de úgy tűnik esélytelen. Nincs nekik és még azt sem tudják hogy lesz-e valamikor egyáltalán.
Ami a vicces, hogy a honlapon lehet visszahívást kérni, amiben elméletileg tájékoztatnak, hogy mikorra várható. Visszahívtak és csak annyit tudtak mondani, hogy nem tudnak semmit. Ezt mondjuk elintézhették volna annyival is, hogy a honlapra kiírják, hogy a készüléket bizonytalan ideig nem forgalmazzák. -
darvinya
titán
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #40497 üzenetére
Jol megvédted, h mutyizzunk. Bár még mindig jobb mintha a telenort védenéd.
-
-
Krill77
őstag
Azt hittem cinizál.
Egyébként 1gb/ 500fttal kiegyeznék. Csak az a baj, h ma 500ftert 100mb jar. Pont a tizede. Vagy regi klik 1300ert 100mb, meg mellé a korlatolt 32k, amivel bongeszni nem lehet. Max opera minivel. Foleg ugy, h képtelen vagyok elhinni, h ez valakinek is tud 32vel jonni.
Jo, h nem kell mindjárt megdicserni a telenort amiért Európa legdragabb csomagjaiert fizetunk.
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #40489 üzenetére
Bluemobilnal voltak jobb ft/mb ertekek anno es az sem ma volt.
Hat azt tudom, h nem lesz változás. De legalább a 32k t tudna ez a vacak es nem 10et.. -
Krill77
őstag
válasz
KamuMazsola #40490 üzenetére
1gb 1500ft telenornal.
-
KamuMazsola
őstag
-
válasz
Krill77 #40488 üzenetére
"Gondolom nem veletlen erőltetik az adatjegyeket amiktol mar 2 eve is volt jobb ajánlat magyarba is nemhogy kint. Persze az egyoldalu szerződés modositas az megy."
A régi netcsomagok ára sokkal magasabb volt, mint a mostaniaké.
A Telenornál biztosan, de emlékeim szerint a konkurencia is hasonló árakkal dolgozott.
A külföldi árakat hagyjuk. Nem ez a topik lesz az, ahol bármi változás elindul.A szerződésmódosítás által érintett szolgáltatások köre most nem igazán jelentős, az köszönőviszonyban sincs a tavalyival.
-
Krill77
őstag
Hat bocs. Nem hiszem el, h ez valakinek stabilan 25k felett tolt. Már 4mb letoltesenel sem megy 10 fölé. Sem 2gn sem 3gn. Gondolom nem veletlen erőltetik az adatjegyeket amiktol mar 2 eve is volt jobb ajánlat magyarba is nemhogy kint. Persze az egyoldalu szerződés modositas az megy.
-
-
VIBO
őstag
válasz
Viktor0610 #40485 üzenetére
Hogy kell?
-
-
VIBO
őstag
válasz
Viktor0610 #40483 üzenetére
Yes. Eddig ment. Csak most nem.
-
Részlet a HBO GO FAQ-ból.
"Miután sikeresen regisztráltál, a Beállítások/Adataim menüpont alatt érheted el a TV PIN kódod számítógéped, tableted vagy okostelefonod segítségével. Mindegyik eszközön keresztül van lehetőséged regisztrálni, és amennyiben sikeresen bejelentkeztélaz HBO GO szolgáltatásába, minden tartalmat könnyedén elérhetsz."
Ezen túl vagy már?Illetve szintén a FAQ alapján csak Samsung és LG okostévéken megy.
-
VIBO
őstag
Nektek megy Smarrt TV-n most az HBO go? Tellán gépen megy, de Tvn appon keresztül nem. Csak tölt de nem kezdi el a filmet ....
-
Krill77
őstag
válasz
Dr Bubo #40480 üzenetére
Lehet irok a boltnak. Ennek az árabol olyan külső akkut veszek ami a regit 4x feltolti.
Egyébként egy kis app szerint az akku allapota Good.
Elég gáz, h en eroltettem, h megveszem neki. Hiaba volt külső akkuja, nem szerette. Csaj.Lehet nem cserélnek, vagy ha igen az is rossz lenne. Direkt kérdeztem mikori. Mondta 16 os. Aztam mikor megnézem aze nem volt az olyan tiszta. Volt ott 15, 16 os szam is. Elobbi athuzva..
-
Krill77
őstag
Köszi. Szegény tesomnak vettem, el is postaztam neki, erre nesze. Emlékszem volt rajta egy 15os szam athuzva meg egy 16 os alatta meg valami szamsor. Most ebbol mire kovetkeztethetek? H 15 ben gyartották? Tehat regi eleve, es ilyet kaptam? Ezek a számok egy ragasztáson voltak ami az akkun volt.
Bocsánat, h itt irom le, nem tudom hova lehet. Probaltam guglizni topikot.. -
Krill77
őstag
Off a kérdés, de nem tudom hova irjam. Ha esetleg van topikja, megkoszonnem.
Uj akkut vettem egy teloba de nagyon merul. Ma este 6 kor 100 ra toltve, most fel 9 kor mar 70%. Tegnap este 10 re feltoltve, mar késő delutan szaladni kell a toltoért. A gond az, h szinte nulla kijelzo hasznalattal.
Mit csináljak? Irjak a boltnak? Nem azért vettem akut egy 2 eves teloba, h semmit se legyen jobb. Lényegesen jobbnak kéne lennie. -
Krill77
őstag
Bocs a 3 hszert, most is töltök le. Ha 15-20 lenne már nem szólnék. Ráadásul nem mucsarecsegén ülök..
Szándékosan opatják a népet. -
Krill77
őstag
válasz
aprokaroka87 #40470 üzenetére
Igen 3gn. Akkor 64 de aztan jön a fekete leves. 8 es tarsai. Foleg este 5 - 8 ora fele.
-
Krill77
őstag
Valaki szolhatna, h a 32/32 a mesében sincs meg.
Köszi -
zichie
senior tag
OK, de a telókat többféleképpen lehet beállítani. Van automata hálózatválasztás és manuális. Automata hálózatválasztással tudna (nemzeti) roamingolni a telekom B20-as hálózatán, de manuálisan belőve a telenor hálózatára csak a telenor van engedélyezve, így nem jelentkezhet be a telekomra.
A roaming adatforgalom nálam tiltva van, így ha rájelentkezik a telekom B20-as hálózatára, akkor nem menne a 4g mobilnet. Ennek akkor van jelentősége, ha Kelet-Magyarországon határszélen vagyok és nem akarom, hogy a külföldi (pl. szerb vagy ukrán) hálózaton használjon mobilnetet. Mivel a telómon tiltva van a roaming adatforgalom, így nem megy a külföldi mobilhálózatokon az adatforgalom, de a telekom b20-as hálózatán sem menne, mivel ez is roaming, igaz nem nemzetközi, hanem nemzeti. Sajnos a telómban nincs megkülönböztetve a nemzetközi és a nemzeti roaming, így nem tudom azt belőni, hogy nemzeti roaming esetében engedélyezve legyen a mobilnet, míg nemzetközi esetében ne. Én még nem is találkoztam olyan telóval, ahol ez meg lenne különböztetve. -
rsanyi20
tag
Végül amennyire "szidtam" a Telenort a magas előleg miatt, mégis sikerült egy új előfizetést összehozni egy Samsung Galaxy a5 2016-ra, kamatmentes részletfizetésre, mytariff m dijcsomaggal úgy, hogy az elején ne 200k-t kérjenek
-
KamuMazsola
őstag
Ebből a neten rendelem 0 Ft-os kártyából egy személy hány darabot rendelhet?
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok.
Hamarosan lejár a hűségidőm a Telenornál. Van lehetőség arra, hogy a távozás gondolatával kacérkodva esetleg alkudozzak és valami egyedi ajánlatot kapjak a Telenortól? Úgy tudom, a Vodafone-nál van ügyfélmegtartási csoport (vagy valami hasonló nevű) az ilyen esetekre - a Telenornál is van? Ha igen, mi lenne az ügyintézés hivatalos menete? Bemegyek egy Telenorba és egy ügyintéző tud egyből segíteni ha elmondom hogy én egyedi ajánlatot szeretnék a maradásért cserébe? (Vagy ne reménykedjek?)
-
zichie
senior tag
válasz
Atesz 666 #40457 üzenetére
Ha Kelet-Magyarországon telenorosként a telekom b20 lte hálózatára csatlakozik a telóm, akkor a telefonom a szolgáltatóként t-mobilt vagy telekomot jelez roaming megjelöléssel?
Ceglédtől nem messze a városon kívül próbáltam manuálisan a telefont rájelentkeztetni a telekom 4g hálózatára, de a telekom nem engedte fel. Gondolom nem b20-as hálózat volt.
Huawei telóm van, amiből sajnos nem lehet kiolvasni, hogy milyen lte (b20?) cellát használ.
(Véletlen "válasz" gombot nyomtam "új" üzenet helyett.) -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Atesz 666 #40408 üzenetére
Üdv mindenkinek.
-Válaszolva saját magamnak,miszerint visszahívás kérésre mikor válaszolnak a Telenor-nál?
-Hétfőn hívott is egy kedves hölgy és elmondta,hogy a Z5-öt elvileg már csak netten lehet rendelni üzletben már nem forgalmazzák + csomagot is kellene váltanom mert a Smarttarifa extra 2 csomag már kivezetésre került(mondjuk ezt már tudtam)így arra már nem lehet készüléket vásárolni.
-Aztán kedden be mentem a budapesti Árkád Telenor üzletébe és pont ahhoz az eladó hölgyhöz kerültem akitől anno a Z3-som vettem és mondta,hogy valahogy megpróbál még egy Z5-st szerezni nekem.
-Ma már hívott is,hogy a héten pénteken mehetek a készülékért.-Szóval tényleg van abban valami igazság,hogy ki kell fogni milyen eladóhoz kerül az ügyfél.
-Előtte sok eladóval beszéltem ez ügyben,mindegyik azt mondta már nem lehet ezt a készüléket beszerezni,egyik sem mondta volna,hogy legalább megpróbálja(nem akarásnak nyögés a vége!) -
tomp
félisten
Vajon Bp-en hol van már 4G+ hálózat?
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
asdf_-nek teljesen igaza van. Az univerzális egyenleg leírása itt található.
-
-
milestone
tag
Egy rövid kérdésem lenne: kb. 1 hónapja áttértem prepaidre, és nemrég nem sikerült mobilparkolnom, pedig nyilván volt elég pénz az egyenlegen.
A MyTelenor app szerint a MobilVásárlásra felhasználható keret 0.
Nem úgy volt, hogy a normál egyenleg ilyen célra is felhasználható?
Miként tudnék parkolást fizetni mobillal, a meglévő egyenleg terhére? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
#99546112 #40432 üzenetére
Akkor MyStart csomag plusz kiegészítő mobilnet. Van 100 MB - 500 MB - 1 GB - 3 GB stb, ez elég nagy választék.
-
taip
senior tag
válasz
#99546112 #40432 üzenetére
Most akkor kell a lebeszélhetőség vagy sem?
2000 Ft-ért 100 perc nem rossz, már amennyiben a hagyományos telefonálási lehetőségeket nézzük.
Ha nem beszél ennyit, van a MyStart alapcsomag, havidíj nélkül, 40 Ft/perc díjjal és lehet hozzá venni kiegészítő adatcsomagot az igényeknek megfelelően.
-
törölt tag
Köszi! Bár furcsa hogy a nagyobb csomag ugyanezért az árért jó lenne de nincsenek benne lebeszélhető percek
ennyi erővel már mindegy ha előfizetésest vesz tesóm, mert mobilnet kell, a lebeszélhetőségből meg nem kell sok, mert alig kezdeményez hívást.
-
4Grider
nagyúr
válasz
#99546112 #40429 üzenetére
Hogy érdemes-e, azt majd te eldöntöd:
https://www.telenor.hu/uj-kartyas-tarifak -
törölt tag
A telenornál milyen felöltőkártyás csomagot érdemes választani, amiben van egy kis mobilnet és lebeszélhetőség, havi feltöltéssel?!
-
taip
senior tag
válasz
rsanyi20 #40423 üzenetére
Szerintem is hülye egy rendszer, de lehet, hogy vannak akik beveszik, vagy a szolgáltatónak nem érdeke készüléket eladni.
Mindenesetre ha kamatmentes részletre akarod, akkor van rá lehetőség. Kártyafüggetlen, hűség nélkül. -
Dave1984
őstag
Nem tudom miért, de tőlem nem kértek előleget, pedig omsz flottás csomag.S7et hoztam ki első havidíjat és az 1.torlesztot kellett kifizetnem.
Az nem tudom számított e hogy 50 honapig voltam pontos fizető a Vodanal. -
rsanyi20
tag
+Viktor77
Igazatok van, új ügyfélként nem is várom el hogy ingyen vágják hozzám, de:
-ha a legnagyobb csomagot választom, ami havi 18k, akkor is majdnem ennyit kell fizetnem.
-ha már le kell rakni majdnem 200k-t az elején, ki az a hülye (már bocsánat) aki a 17k-s előfizetés + a havi 5000ft-os kamatmentes részletre úgy vállalja hogy befizeti? Akkor inkább megvenném függetlenül +50k-val, ha lenne rá pénzem.
Nem azzal van bajom hogy nem ingyem akarják adni hanem hogy oda írják higy kamatmentes részletfizetés, blablabla, erre tessék, fizess 200k-t. Aki ki tud fizetni 200k-t az nem fog kamaentes részletfizetést kérni.
Hülye egy rendszer ez...
Szerk.: lehet félreérthetően írtam, de ez a majd 200k egy előleg lenne... Nem a telefon teljes ára. De ha értettétek, akkor bocsánat. -
törölt tag
válasz
Tanisz #40421 üzenetére
Hahh, olyan vakítóan fehér az a folt, hogy csak a Telenoros hálózatfejlesztőknek nem süti ki a szemét! Javaslom, hogy üljenek be a Gigamachine kajáldájába egy hamburgerre, és próbáljanak meg közben netezni! Lepkehálóval kell összefogdosni a biteket. De, holnap úgyis mennem kell a Gigába, majd mérek egyet.
-
Tanisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #40420 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy más is tapastalt-e ilyet, esetleg lehet más tudja, hogy ott van egy fehér folt, vagy bármi egyéb
Annyira nem zavar a dolog, csak kíváncsi voltam.
Lehet felhívom a 1220at, ha eszembe jut.
Köszi -
-
Tanisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #40417 üzenetére
Ha nem ide, akkor hova? Van valami gyüjtőtopik ilyen problémákra?
4Grider Vonaton jelentkezik főleg, autóban külön figyeltem, max átvált 3Gre vagy H+-ra. Térerő autóban van, max hullámzó.
Telefonommal szerintem nincs gond, mivel kb 1 hónapja Telekomos voltam és azzal nem volt probléma, készülék pedig egy Lenovo Vibe Z2 Pro. -
-
Tanisz
senior tag
Lehet volt már, akkor elnézést, kérem törölje a topikgazda.
Mi oka van annak, hogy Üröm és Solymár között nem hogy mobilnet nincs, de térerő sem?
10es út/vonat út mentén?!
Kb egy jó 3-5 km-es sávban, de lehet több is, nem mértem le. -
zeon.hu
nagyúr
Akinek van csak adatkártya előfizetése, és van hozzá plusz éjszakai adatforgalma, meg tudná nézni, hogy reggel 7-ig vagy 8-ig számolja az éjszakaiba?
Ma reggel 8 előtt ment a youtube, de már a nappali forgalomba számolta bele.
Eredetileg reggel 8-ig van az éjszakai, eddig így is számolta.
Felmerült közben, hogy az óraátállítás kavarhat be. -
rsanyi20
tag
Sziasztok! Kis segítséget kérek. Szeretnék új előfizetést, egy új készülékkel. A készülék iPhone 6s lenne, valószínűleg 64gb-os, de lehet hogy 128-as lesz.
Online mikor kiválasztom a 64gb-os 6s-t, kamatmentes részletfizetésre, MyTariff s csomaggal, teljes fizetendő összegre 197990ft-ot ír. Tehát ez azt jelenti hogy ennyit kellene fizetnem mikor átveszem a telefont? Mert ha igen, és ezt komolyan is gondolják akkor valami nagy baj van ott a Telenornál a fejben szerintem... -
törölt tag
Köszi!
-
-
törölt tag
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Három nap alatt már legalább 4x küldtem visszahívást kérelmet a Telenor oldalán mert szeretnék venni egy SONY Z5-t részletre,mert az oldalon még ki van rakva,hogy kapható!
-Eddig semmi válasz.Kérdés,hogy
-Mikor szándékoznak felvenni a kapcsolatot ha már van ez a lehetőség? -
törölt tag
Lenne két, MyTV -s kérdésem. A Telenor MyTV (sárga ikon) alkalmazás szokás szerint nem nyitotta meg a csatornákat, amíg nem frissítettem. Csakhogy nem a Telenor MyTV frissült, hanem lett egy új alkalmazásom, MyTV Telenor néven (kék ikon). Akkor most a sárga ikonos fölösleges, vagy az is kell a kék ikonos működéséhez?
A kék ikonos teljes képernyős vezérlőfelületén van egy piktogramm, ami a képernyőtükrözés ikonjára hajaz. Ez valóban képernyőtükrözés lenne? Mi kell hozzá? Chromecast, vagy más Miracast szabványt ismerő eszköz? -
törölt tag
Köszönöm a segítséget. Ha esetleg szükség lenne az előfizetésre?! Átíratni lehet?
-
törölt tag
Üdv!
Mit kell tenni olyan esetben, ha van egy előfizetés, de sajnos elhunyt, viszont az előfizetésen van még hűség 1 év?! Mik a lehetőségek?
Köszönöm. -
Dave1984
őstag
válasz
4Grider #40401 üzenetére
Amit május 27-én rakattam át redrol feltoltolartyasra nem kellett fizetnem, illetve jelképes 1ftos összeget, leginkább azért mert nem akarok 1nappal tovább sem fizetni a Vodanak. Szeretném visszakapni a 28800ft tulfizetesem,ami a szaros mobil appjuk miatt keletkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest