Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaneven
tag
Üdv!
Van egy telenor duó csomagom (500 mb net) plusz jár még 3GB-os adatjegy. Érdeklődnék, hogy ha elfogy az adat, akkor korlátozás lép érvénybe (ha igen, akkor milyen sebességre) vagy letiltják az adatforgalmat?
-
-
Armahun
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm.
Az online készülékkedvezményt nem lehetne valahogy megtartani, üzletben egy 5-őssel több, ami az ő esetében dupla ár.
Ha személyesen váltana tarifát és utána rendelne készüléket? -
-
Armahun
addikt
Van arra valami korlátozás, hogy egy ember mennyi kedvezményes készüléket vehet?
Egy barátom 5 hónapja váltott csomagot my m-re és hozzá egy samu j3-at.
Van még a nevén egy feltöltős kártya amit a lánya használ. Szeretett volna arra a számra egy blue s-et hozzá szintén egy j3-as samut, viszont a my telenor oldalon nem kínálta fel a lehetőséget számmegtartással csak új előfizetésként. -
Valaki meg tudja mondani, hogy miért van az a baromság, hogy ha elfogy a mobilnet keret, akkor a következő számlázási időszaknak csak a második napjától tudom normálisan használni újra? Ez mindig felidegesít, amikor küldik az sms-t...
-
janeszgol
félisten
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Köszönöm, akkor megtartom a MyStart kártyám és nem cserélem le Praktikumra.
-
janeszgol
félisten
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne. MyStarthoz megrendelhető a Plusz 500 MB csomag (1000 ft havonta) vagy ezt csak Praktikumhoz lehet?
Köszönöm.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi

Öööö, Pólus Center?

-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Barmelyik Telenor ügyfélszolgálaton megvágják?
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm

Kb. két éve kaptam a kártyát, kék színű és már microra "törhető" volt gyárilag. Ez alapján el tudod dönteni, hogy ez biztonságosan vágható? És Ti merre vagytok?

-
-
Krill77
őstag
Hi. 1500os feltoltes nem hosszabbít érvényesseget? Melyik mennyit? Köszi
-
Merlini
tag
válasz
darvinya
üzenetére
Praktikumos feltöltő kártyás SIM-re töltők jövőhéten 5000Ft-ot, amihez kapok 300MB mobilinternetet 30 napra.
Feltöltés utáni válasz SMS-ben megrendelem "Ajándék korlátlan Hipernet 7 napig minden kártyásoknak!". Akkor először ez a 7 napos korlátlan hipernet indul el és 7 nap után a 300MB?
darvinya: Nem konkrétan neked szól a kérdés, csak Te idézted 1 hetes Hipernet akciót. Bár akár Te is tudhatod a választ.

-
-
Sziasztok!
Munkahelymen kicsit lassan intéződik a micros SIM --> nano SIM csere. Céges kártyáról lévén szó, nem tudok bemenni a Telenorhoz cseréltetni, mert nem tudom az ügyféljelszót (nem is fogják megadni nekem
). A vágást bevállalja a Telenor hivatalosan, vagy ha esetleg sérül a kártya a műveletkor, akkor két szék közt a pad alá esete áll fenn? 
-
darvinya
titán
Kezdődik, jön a hideg 4G kifeküdt.
Kép már lemarad.
-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Nem azt mondom, hogy probléma mert nem az. Valóban itt van a bankos megoldás, csak azért ennyi évvel lemaradva a szolgáltatók közül utolsóként ilyennek kijönni...
Az már csak poén, hogy az Xperia M4-ben van NFC. Feltelepítve az appot a rendszer ki is írja, hogy az érintéssel való fizetésre beállítva a Wallet de az app szerint a MobilPass-ra nem alkalmas, válasszak másik telefont.
-
tomp
félisten
No kérem! A Telenornál is elérhető az NFC-s mobilfizetés. MobilPass néven! De! Nehogy jó legyen már...
Kizárólag Telenor MyCard bankkártyával használható.

Azaz ha az ügyfél épp annál a banknál van(BB) amelyikkel a Telenor összeborult akkor sem tudja a megszokott kártyáját használni, mert kell hozzá a telenoros kártya külön havidíjért.
Azt hiszem ez a szolgáltató év biznisze...
-
törölt tag
válasz
Krill77
üzenetére
A közelmúltban vettem egy telekomos SIM-et, jönnek az SMS-ek, hogy átutalták a nyugdíjam a xxxx számlaszámra. Azonnal átirányítottam az összes hívást a hangpostára....mindegy, úgy se nem akartam feltölteni/megtartani.
Tavaly vodás SIM-et vettem, azon meg követelésbehajtó kereste xxx Pált.
-
-
Krill77
őstag
Hi. Rendeltem 0 ftéet simet. Direkt letilzattam mindent ami nem kell. Ki kötöttem h ne hivosgasson senki. Se reklám, se kerdezobiztos, senki. Eddig jóformán csak ilyen hivasaim voltak.
Tehát ez az ára az ingyenességnek. Zaklatják az embereket.Elhatároztam, h nem teszek ra pénzt tobbet es hagyom lejárni. At megyek a voda tutira. Olcsóbb is.
Ha tudom akkor veszek nem 0 ftosat es kifizetem az árat de baz, hagyjanak már aludni. Orbántol a callcenteresig mindenki.
-
Acheron
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt olvastam, hogy a micro kártya vastagabb, mint a nano, és ez néhány telefonnál gond lehet (épp így jó is lehet akár). Bár ez inkább a régi típusú kártyákra igaz, a májusiból valószínűleg már gond nélkül kivágható a kiesebb méret.
Nekem a Telenoros ügyintéző felajánlotta, hogy kivágja a micro kártyából a nano méretet - így csak 500 HUF lett volna - ezt még érdemes lehet megpróbálni. Nálam az ingyenes csere mellett nyilván ez nem volt opció, és a régi kártyám sem tudott 4G -t, így mindenképp cserélni kellett. De ha friss a kártya (a májusi az tuti az
), akkor ennyit szerintem megér, hogy ne otthon keljen nyiszatolni, esetleg szétgányolni. -
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
Micro sim-et nano simre hogyan tudnám cseréltetni? Telenor honlapon csak az szerepel, hogy normál méretű simet micro simre lehet cseréltetni 5ezer Ft körüli összegért. De a nano simről egy betű említés sincs.
Nem értem miért nem alap dolog, hogy mindhárom méret kitörhető legyen (mint a vodánál). -
boxfan
tag
Megrendeltem Mytelenor appban perc+sms+net csomagot, de az adott áron felül még plusz 900 Ft-ot levont az egyenlegemből.... Ez mindig így van, vagy csak az elsőnél? Ha igen, akkor felejtős....
-
Dave1984
őstag
A kozszolgalati csomag marad 0 Ft?
-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Annyi, hogy ezzel már nem tud mit kezdeni az NMHH mivel így már hivatalosan a szolgáltatás ára tartalmazza a forgalmat is. Ha 100MB-ot forgalmazol akkor a 100MB árát is tartalmazza de ha 10GB-ot hozol össze akkor annak az árát.
Gondolom lesz majd a MyMusicnál is valami okos megoldás. pl. apró betűs résszel 100-200GB-ig Nonstop. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De azért rendbe rakhatnák az ászf-et pont a mytv terén..
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
A MyTV portálon is írja az üzeneteknél.
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ezek szerint az elöfizetési dij nem változott?mert ugye a Telenor ászf sem felel meg a valóságnak..
-
-
Prien
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hétfőn nyitásra az üzletben vagyok! Micsoda változások...
-
törölt tag
Most nézem a MyTV -s változást. Az adatforgalom "díját" beépítették a csomag árába. Vagyis, mutattak egy fityiszt az NMHH -nak. Várható volt.
-
-
lm83
őstag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Azt tudom, de azért írtam azt ahogy láttad, hogy a mostani csomagért fizetek annyit, mint a Light...
-
lm83
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, de új tarifa nem opció...
Smartarifa extra 1-m van, elvileg 50 perc +500 mega
Eszemben sincs ezt lecserél ugyanennyi pénzért 70 perc +50 megára...
(Másik szám sima smartarifa, ami megint alig több mint kétezer forint és le lehet beszélni a havidíjat+50 mega)
Nem szeretnék új, előnytelen csomagra váltani, nekünk az elérhetőség fontos, meg nekem a net.
Remélem így megérthető.Inkább csak zavar, hogy ők kérnek el még mindig ennyi pénzt ezért és mások nem

-
-
lm83
őstag
Szerintetek itt gondolkoznak valami változtatáson a családi csomagban?
Főleg az árára gondolok, hogy máshol már mennyi...
Nem mintha pár éve mikor átjöttünk ide, nem esett volna le az állam, hogy mégsincs ingyen...
Mert ugye csak 0ftos percet írnak, de kapcsolásit nem említik, ami máshol nincs alapban... -
bandigno
senior tag
-
wetomi
aktív tag
Mehet az Adatmegosztó, bruttó 690 Ft a havidíja. Néhány hónappal korábban még valóban nem lehetett megrendelni, de változott.
(#43531) bandigno - Röviden leírnád, hogy mi a problémád? (ha még nem tetted meg, mert hirtelen nem találom) Más készülékkel is tapasztalják ugyan azt a környezetedben?
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
-
Prien
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
" Adatmegosztót köthetsz mellé."
Szerintem ez téves infó.
Mert én már végig zongoráztam ezt tavaly.
Vagy azóta már egészen biztosan lehet? -
galuska95
aktív tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
köszönöm!
-
galuska95
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi
én is rákerestem és megtaláltam, csak nem találtam ez évi hozzászólást ebben a témában
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Telenor mennyiért függetlenít a 2 éves hűség lejárta után? -
galuska95
aktív tag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Köszi a választ! és nincs semmiylen megkötés? minimum feltöltési összeg stb?
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Húgomnak szeretnék egy sim kártyát, telefon nélkül, feltöltőkártyásat és valszeg telenorosat mindenképp, ezért is írok ebbe a topicba. Láttam ezt az akciót a honlapon:
https://www.telenor.hu/uj-kartyas-tarifak?gclid=CjwKEAiAg5_CBRDo4o6e4o3NtG0SJAB-IatYYH6irgSPQI1MWuiHkexvZTdQRg6s109m7Dg8bNIQ2hoCm-bw_wcBmystart alapcsomag lenne
Erről tud valaki bővebb infót, mert hirtelen nem láttam róla semmit. Tényleg 0Ft és még házhoz is hozzák, semmi rejtett költség csak töltsem fel pénzzel és ennyi?Köszi előre is!
-
malor
aktív tag
A Hipernet Home L + MyTv Családi csomag + HBO Go-t 30 napon belül visszamondtam, eszközt leadtam, időközben NMHH-nál bejelentettem az ügyet.
Tegnap jött a hivatalos tértivevényes levél Telenortól, hogy kaptam valami jóváírást az ügy miatt és hogy folyamatban van a honlap átírása. Válaszoltam rá tegnap gyorsban e-aktában (elektronikusan aláírt dokumentum), hogy jobban örültem volna, ha már átírják és nem csak igérgetik.
Mára jött a válasz e-mailben, hogy át is írták. Egyszerűen levették az egyértelmű kiirtást ("?"-re kattintva volt olvasható), hogy minden Hipernet Home csomaghoz lehet hűségidővel MyTv Családi csomagot és HBO Go-t kérni. Azt nem tették fel, hogy csak Hipernet Home M-hez elérhető kizárólag. De árat emeltek. Most már hűségidővel 5000 Ft/hó lett, előtte még 4000 Ft/hó volt a hűségidős ajánlat.
Megjegyzést fűztem a mai tájékoztatásukhoz is:
"Annyi változott, hogy a „kérdőjel” eltűnt, a hűségidős árat 1000 forinttal emelték, de még mindig egy szóval nincs leírva, hogy a hűségidő csak és kizárólag a Hipernet Home M csomagnál vehető igénybe. Ezt mindenki csak külön érdeklődve tudhatja meg…jobb esetben.
Higgye el, gond van Önöknél, és nem csak a honlapjukkal, hanem a fejekben."
NMHH tegnap és ma is kapott természetesen tájékoztatást írásban, hogy mi a helyzet, mert időközben ők e-mailben és hozzá mellékelt levélben köszönték meg, hogy a segítségüket kértem.
-
válasz
daikonblaze
üzenetére
Adatmegosztót köthetsz mellé.
Most nincs előttem az infó, hogy ez díjmentes vagy havidíjas. Amennyiben utóbbi, max. 690 Ft.
-
daikonblaze
csendes tag
Sziasztok
Létezik olyan hogy a My hipernet home csomagom mellé kérek valami társkártyaszerűséget?
Otthon használjuk, ezért asztali routert kértem mellé, szóval azt nem tudnám magammal vinni.
A telefonomon viszont borzalmas a net (a magyar nemzeti italos nevű társáság szolgáltatja), konkrétan használhatatlan mindenre. Jelenleg nem nagyon szeretnék még egy előfizetést kötni a telenornál, de ha nincs más opció muszáj leszek.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Dashes
őstag
másnál nem korlátozódott a mobilnet (3 és 4g is) sebesség flottában?
fixen 6-8mbit a max... másik telenoros flottában ugyanez.
de pl. egyik nap valakinek jó lett, másiknak korlátozott lett. -
St3ven
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Egyetértek.
Nem közösködünk mindenféle egyesületekkel, nem vagyok vevő a számlán esetlegesen felbukkanó meglepéstételeikre, magam akarom intézni a szolgáltatások megrendelését, és szeretném fenntartani a lehetőségét, hogy bármikor költségmentesen válthassak szolgáltatót.
Nekem jó a 9 Ft / 19 Ft, ha éppen nem VoIP-on beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) utánajárok.