Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Somatom:
A netes aktiválás nekem is eszembe jutott, de a rendszerek jelenleg úgy működnek, hogy a posta vissza kell szállítsa az aláírt szerződést a netshopos rendeléseknél.
Talán jövőre lesz változás.
Prien:
Nincs információm erről. De nyilván dolgoznak rajta, ha tomp is bejelentette.
snooze:
Miután a program ki is került a windowsos áruházból, kérdéses, hogy meddig marad egyáltalán működőképes a program.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Faguriga legyek, ha értem a különbséget. A polcról levett kártya esetén sem tudja a Telenor, hogy ki az ügyfél (kihez társítsa a kártyát), amíg valahogy nem igazolja magát. Ezt nyílván neten a leggyorsabb. Na, de ugyanez a szitu egy neten rendelt kártyánál is. Sőt, egy neten rendelt kártyánál, legalább egy kézbesítési cím rendelkezésre áll, míg a polcról leemelt csomag esetén semmi sincs.
-
Prien
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tényleg úgy tűnik, hogy MyMusic non-stopnál csökkenti az adatkeretet az online rádió...
Dolgoznak már a hiba kijavításán vajon? Vagy egyesével jelentse be mindenki hibára? -
válasz
üzenetére
Hát az a különbség, hogy a polcról levett kártyát neked kell aktiválni, nem kell várni az aláírt szerződés visszaérkezésére, feldolgozására, míg a neten rendelt kártyánál ezek megvannak.
Nem ismerem a (külföldi) konkurencia eljárásmódját, de -gondolom- ott is így megy. -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mi a különbség? Mármint abban az értelemben, hogy az a polc nem feltétlenül egy Telenor bóté, hanem lehet akár egy bevásárlóközponté is. Pl. egy német Aldiban kosárba dobom a kiválasztott tasakot, kifizetem, aztán a kártya beüzemelése kb. 10perc. A pénztárnál nem kérnek semmilyen igazolványt, csak leolvassák a kódot, mint bármelyik más termékét. Sztem ugyanilyen tasakot kapnék akkor is, ha neten rendelném.
-
válasz
trinitronka
üzenetére
trinitronka:
Nem szép dolog egy polcról levett kártyát összehasonlítani a neten rendelttel.
snooze:
Elvileg már alapcsomagba is bekerült.
-
válasz
trinitronka
üzenetére
Külföldön nem tudom hogy van, de Mo-n másik szolgáltatónál is aktiválni kell a neten rendelt SIM kártyát. Ez van. Gondolom a visszaélések megelőzése miatt csinálják így.
-
trinitronka
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Netshop, attól még lehetne aktív kapásból
-
zoli62
addikt
Találkozott már valaki olyannal, hogy a Telenor netshopos SIM kártya rendelést egy adott állandó címre több személynél is visszautasít úgy, hogy van közöttük olyan, aki sohasem volt Telenor előfizető?
-
válasz
Vad Robi
üzenetére
Vad Robi:
Ha szolidabban leírod, mi a gond, talán segíthetünk, és ami a legfontosabb, nem kommentelsz feleslegesen, nem törlöm ki, amit írsz.
trinitronka:
Amennyiben boltban veszel Telenor kártyát, az is azonnal aktiválásra kerül.
Ha jól sejtem, nem így vetted a problémás SIM-et. -
trinitronka
tag
Mystart alapcsomagot rendeltem,már 36 órája várok az aktiválásra,eddig semmi.Ausztriában voltam a múlt héten ,na meg előtte is.Billában veszek 2 euróért simet ,ami tartalmaz 1 giga adatot.Sim be ,telefon be és már a kártya azonnal aktí,v használható.Fényévnyire van a Telenor ettől. Igaz 15 nap a max határidő, RÖHEJ!!!!
-
tomp
félisten
Hát nem sietik el a MyMusic hibaelhárítást...
Most már biztosan kérni fogok plusz adatot ami a hiba miatt elmegy... -
tomp
félisten
Tegnap írtam nekik este. Ma írtam az üzenőfalukra mert privátra nem jött semmi. Kérték írjam meg a számomat. Megírtam. Továbbítják az illetékeseknek.
Írtam nekik, hogy ne tartson addig mint tavaly... 188napos hibaelhárítás 133ezres kötbér.
Megrendeltem +3GB-ot de a TIDAL lelkesen eszi a keretet...
-
válasz
lugosi
üzenetére
Látogass el hozzánk

Persze a korábbi vezető (most babával otthon van), a mostani vezető és a fenntartó is rendelkezik mentálhigiénés másoddiplomával, így az egész intézmény így épült fel. 2003-ban kezdtük az előkészítést és 3 évet dolgoztunk a szakmai programon más intézményekkel és közig hivatallal együttműködve és azóta id folyamatosan formáljuk, lelkész, memtálhigiénés szakember, szupervízor és pszichológus is segíti a munkát, nagxon komoly hangsúlyt fektetve a kollégákra. Jött például hozzánk úgy egy dolgozó, hogy burnout-tal küzdött. Nálunk újult meg és doglozik itt. A vezetőváltást fél éven át készítettük elő.
Ezek azok, amiket ha csak kötelezően csinálják, akkor nem érnek célba. Volt olyan, aki hozzánk jött szakmai gyakorlatra, és annyira megszerette (mi is őt), hogy egyéni tanrendes lett, hadd dolgozzon tovább nálunk. -
válasz
4Grider
üzenetére
Hehe. A szociális szféra egyik legnehezebb ágán vagyunk, a fizetések csapnivalók, de eddig a kilenc év alatt nem ment el kolléga jobb pénzért vagy hasonlóért (szülni persze igen). Amiért maradtak, az a heti team, a csapatépítések, szupervízió és társaik. Ezeket lehet kötelezően és jól is használni. Inkább dolgoznak nálunk, mint a kevesebb munkávsl és több bérrel járó másik helyen, ahol nincs ez a plusz.
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Tisztában vagyok a probléma hátterével, és a közszférában meg is érteném a dolgot. De, jártál már a Telenor székházban? Ismerem az üzemeltető céget, szálltíottam nekik oda olyan fölösleges dolgokat, hogy csak szédültem a pazarlás láttán. Nem vagyok könyvelő, de sztem tudnék találni olyan milliós tételeket, amiket inkább az ügyfélkiszolgálás minőségének javítására kellett volna felhasználni.
-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Ilyen munkaerővel ma Magyarországon képtelenség lenne feltöteni a szolgáltatók ügyfélszolgálatait. Ha nem tünt fel, tele van az ország funkcionális analfabétákkal, a munkahelyek pedig még csak most kezdenek rájönni, hogy a képzett/hozzáértő munkaerőt hogyan lehet megőrizni. Jó szöveg az, hogy csapatépítés/munkahelyi környezet/családbarát munkahely, stb, de ha max. 150e nettót tudok adni a beosztottamnak, aki 30-40%-al többért bárhol másutt el tud azonnal helyezkedni, akkor akármit csinálok, előbb-utóbb el fog menni. Több pénz munkabérre és közterhekre pedig nem fog egyik pillanatról a másikra a föld alól előteremni.
-
SUPREME7
őstag
válasz
oneal1
üzenetére
Valószínűleg mert 10/9 átlagpolgár, fingja nincs, hogy mi mennyi adatforgalmat csinál, orrbaszájba nyomják a youtube-on a kisgrófót aztán mennek verni az asztalt, hogy elfogyotttttttttazzinternet.
Az ügyfélszolgák meg belefáradnak, és egy idő után lesz@rják. Az ilyen munkát végzőket 1-2 évente át kellene rakni valami mást csinálni, mert tényleg csak belefásulnak.
-
oneal1
senior tag
kb 30 kommentel ezelőtt írtam a 3GB-os mobilnet problémát ami hirtelen elfogyott...
Megoldódott a dolog:
Sikerült kifogni egy olyan ügyintézőt aki volt hajlandó foglalkozni a dologgal és nem csak annyit tudott beböfögni hogy fizesd be a számlát aztán várj egy hónapot....
ki is küldetett elektronikusan egy részletezést a mobilnetezésről és láss csodát 610 mb használat volt.
átirányították a technikai osztályra és aktiválták rendesen a 3GB netet.Csak azt nem értem, hogy az előző 5 ügyfélszolgálatos az miért dolgozik ott?
miért rázzák le az embert és próbálják hülyének nézni? -
tomp
félisten
Ez egy hiba. Ha nem működik, kötbéreztethető.
Ugye Telenor?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...Ha teljes a szolgáltatás kiesés akkor a havidíjból számított napidíj nyolcszorosa a kötbér. Ez a legkedvesebb NMHH törvényem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Máris ráugrok erre a dologra. Ha most rendelnék egy adatopciót akkor a korlátlan Tidal levenné az adatot. Azaz akkor mire fizetném a 990Ft-ot? -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
Na valamit nagyon elrontottak odabent!
Tidal forgalmát is számolja a rendszer. Elfogyott a keret és megállt a Tidal... -
Acheron
őstag
Ma délután voltam az egyik Telenor boltban és nem kis meglepetéssel vettem észre, hogy az aktuális árlistán feltűnt egy A9 -es HTC telefon. A magam részéről nagyon örülök neki, hogy ha nem is a csúcsmodellel (arra rögtön vevő lennék
), de visszatér a kínálatba ez a patinás márka. Respect - remélem tartós marad az együttműködés. -
tomp
félisten
Jó hír a Premiere League kedvelőinek!
Bekerült MyTV-be is a Spíler TV.
-
Acheron
őstag
Ár - érték arányban verhetetlen, lévén ingyen adták (nem nekem, a páromnak, nálam csak kényszerből van) Lehúzni nem szeretném, nem rossz teló, főleg nem ennyiért - de az én igényeimtől igen távol áll.
(#41545) lugosi: Nem mondom rossz telónak, a párom kedveli is - neki pont elég. Mindenesetre most olyasmit keresnék, ami ennél (sokkal) gyorsabb - és nem csak akkor, ha hetente újraindítom - magamnak nem szeretnék olyan telót, ami ilyesmit igényel.
(#41546) lufi7: Nem vagyunk egyformák. Nekem "nem adja", ha csak második - harmadik simításra oldja fel a képernyőt, ha még oly szép animáció társul is hozzá. Elég, ha animáció nélkül, de elsőre nyitja készüléket - ilyesmit keresnék.
A kérdés továbbra is az, hogy milyen fronton érdemes szétnézni, 4G (és B20) képes telók között? Huawei? LG? Más egyéb? -
Én olyat vettem családtagnak. Teljesen rendben van, jó kis telefon, néha vannak dolgai (pl. hetente egyszer kell rajta csinálni egy ki-bekapcsolást vagy egy airplane on/off-ot mert hajlamos eldobni a mobilnetet - beszélni attól még lehet), az árát szerintem megéri. A 2016-os verzióról beszélek.
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Néhány hónapja - ideiglenes megoldásként - a párom Samsung J5 (2015) telóját használom, de nem igazán tudunk összeszokni - valahogy nem bírok ráállni a TouchWiz felületre. Érzésre az oldalakat sem tölti be gyorsabban (konkrétan: piszkosul lassan tölti be), mint a régi HOX -em. (de azt legalább jó volt kezelni).
Végleges telót év vége felé fogok venni, de ez már annyira bosszant, hogy keresek valami alternatívát. Mit javasolnátok mondjuk 50 - 80k között, ami gyors, (nem minden második érintésre reagál), gyorsan tölti be a weblapokat, és viszonylag sokáig bírja egy töltéssel. 4G (és B20) szükséges. Előny, ha olyan készülék, ami a Telenornál kapható (mivel olyat úgysem fognak forgalmazni, amilyet véglegesnek szánok, a legegyszerűbb tőlük venni most valamit, aztán elpasszolni, amikor a véglegesre váltok)
Köszönöm az ötleteket. -
zoli62
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Hasonló. Én is sok mindent megértem 97 óta, mára csak egy feltöltőkártyás előfizetésem maradt, illetve egy céges flottában vagyok számlafizető. A Telenor mondvacsinált okokból négy éve egyoldalúan felmondta a szerződést, azzal indokolva, hogy nem tudja teljesíteni az igényeimet.Pedig az csak az volt, hogy amilyen ügyfélkiszolgálás volt anno Pannonosként, azt vártam volna el Telenorosként, nem mint üzleti előfizető, mert olyan szinvonalú sohasem lesz. Ám ezzel ellentétben tíz éve folyamatosan romlik a színvonal, hozzáteszem, ez nem feltétlenül a szolgáltatásokra, hanem a hr-re vonatkozik.
-
-
Ez így van. Nem tudhatjuk előre, hogy lesz-e valami változás ebben a helyhez kötöttségben, vagy maradnak jófejek és szemet hunynak az ÁFSZ felett.
A telekomnál is volt ilyen, mikor pl adott csomagokban a túlforgalmazás után nem lassították a csomagokat. Aztán igen. Szóval nyilván azért nem fognak reklamálni az ügyfelek, hogy valamilyen kedvezményt igénybe vesznek annak ellenére, hogy nem járna. -
SUPREME7
őstag
Úgy tűnik kivételes ügyfele lettem a Telenornak. Elvileg 95%-ban 24 óra alatt aktiválják a SIM kártyát (neten rendelt), de tegnap reggel óta nem jött össze nekik. Remélem még ma sikerül, mert gondolom hétvégén nem foglalkoznak ilyenekkel

-
Prien
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Én is megéltem anno az egyoldalú módosításokat (még a Mobilkvartett csomagoknál) és utána le is léptem a telekomos céges flottába.
De az internet csomag jó, működik, megy, nincs gond vele. Ezek a tények jelenleg, a többi csak vízió. -
4Grider
félisten
válasz
Daffni2
üzenetére
A Telenornál ekkora településeket nehéz találni. Már a 84-es úton is befoltozták a 4G lyukat (hétvégén jártam arra, végig ment a netrádió 4G only-s routeren). Csak az ukrán határ mente a gáz, oda nem tehetnek 800 MHz-es cellákat, így Záhony a legnagyobb Telenor 4G-mentes település.
És a Telenornál/Telekomnál a szomszédos 4G cellák legtöbbször összeérnek, nem úgy mint a Vodánál. Persze elismerem, ebben a legnagyobb szerepe annak van, hogy a két T összedobta a 800 MHz-es RAN-t. De pont ezért nincs a Voda még közel sem kész, míg a két T-nél közúton szó szerint vadászni kell a 4G lyukakat. -
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Lehet, hogy voltak módosítások, én is kettő ilyet éltem meg egy hűség alatt.
Azonban míg az elsőnél nem igazán volt mit tenni, addig a másodiknál már volt lehetőség az elutasításra.
Erről beszéltem, mikor azt írtam, hogy sok minden változott.
-
Daffni2
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
http://www.vodafone.hu/homenet
Ha jól emlékszem ezzel is a Vodafone jelent meg először,és kezdettől nem volt helyhez kötött.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
A konkurenseknél milyen hasonló csomag van? Direkt kerestem hogy össze tudjam hasonlítani de nem találtam (persze lehet hogy simán ügyetlen voltam).
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért aki megélt itt pár egyoldalú szerződésmódosítást, annak mondhatod, hogy hangulatkeltés. Jómagam '96-óta vagyok pannonos, mára már csak egy előfizetésem maradt. Továbbra is maradtam, de feltöltősként és elsősorban a mobilnetet használom, abban egyet értek, hogy jó, de a cégben hosszú távon nem bízok, ezért minden hűség kizárt.
-
válasz
Daffni2
üzenetére
Elég sok dolog változott mostanában, ami a Telenort (meg a szolgáltatókat általában véve) sokkal jobban megköti, szóval továbbra is tartom, hogy hangulatkeltés a hasonló beírás.
Egyébként meg a konkurencia hasonló lépése miatt sem hiszem, hogy visszahoznák a helyhezkötöttséget. Ha már ez volt a para tárgya pl.
-
Prien
addikt
válasz
Daffni2
üzenetére
Azért azóta már sok víz lefolyt a Dunán.
Új törvények...Egyébként 2 előfizetésem van, az egyik 8 hónapja működik kifogástalanul. A másik 2 hetes.
De úgy érzem, nem kell nekem győzködnöm senkit, nem vagyok a Telenor embere. 
Somatom: Home csomagot csak 2 év hűséggel tud vásárolni a felhasználó.
-
Daffni2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A kedvezményeket meg nyilván nem fogja a Telenor egyhamar módosítani, pláne nem a már megkötött szerződéseken.
Mintha már nem tette volna meg többször is?
-
Prien
addikt
válasz
ebegab92
üzenetére
Már nincs helyhez kötve, te nem olvastad a honlapot?

Páran még hivatkoznak itt az ezeréves ÁSZF-re, amit sajnos még tényleg nem írt felül a Telenor , de ha szeretnél egy jó csomagot , legalább járj utána személyesen.
Itt is leírtuk már párszor,hogy a szerződésben sincs felhasználó hely megjelölve, úgyhogy 2 évig nem fognak "bántani" emiatt.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én nem beszéltem le. Kérdezte a srác hogy van-e valami amire oda kell figyelni, én meg írtam hogy mi az.
Az eddig sem volt kérdés hogy jó csomag jó áron, nem is írtam hogy nem az.Az pedig amit kijelentesz a csomag jövőjéről, legfeljebb elképzelés, vágy, de nem tény, csak így szeretnénk hogy legyen, de ezt semmi sem garantálja. Sőt a konkrét tények az ellen szólnak amit mondasz, csak a szolgáltató jelenleg máshogy csinálja, mint ahogy a jelenleg és a jövőben hatályos ÁSZF-jében van. Ez is tény.
A többi csak elképzelés, vágyakozás. Ami vagy bejön, vagy nem. -
oneal1
senior tag
válasz
dptrsk
üzenetére
my telenorban kopp elfogyott az egész.
én pontosan tudom a saját készülékemről hogy 1GB-os távlatban 50, max 70 mb a difi a telekom és a telefonom által mért fogyasztásban. Tehát amit nagyjából mutat az iphone az kb úgy van.nem IOS eszköze volt korábban, de ennél a rendszernél ez nem így működik.
De frissítés téma amúgy is kilőve mert a 9.3.3 al kapta meg a telefont, ez pedig a legújabb.-semmit nem tölt le neked kérdezés nélkül, szoftverfrissítést, appok frissítését, semmit. Ha pedig wifiről töltessz és megszakad a hálózat akkor megáll a letöltés.
-Az a bosszantó az egészben, hogy nem lehet lekérni semmit, várja meg a következő számlát és akkor majd kiderül hogy hiba e vagy sem... azért jó hozzáállás nem?
-Több évig szervizeltem szoftveresen iphone-okat, az a baj, hogy értek hozzá és 100% hogy nem használta el ezt az adatmennyiséget. De a legkiakasztóbb, hogy az ügyfélszolgálat egyből hülyének nézi az embert, semmit nem hajlandóak segíteni, csak fizesse be a számlát és majd meglátjuk hogy hibáztunk e...
-persze mikor megkérdezte, hogy mi lesz ha az derül ki hogy ők hibáztak akkor ők azt nem tudják

-
-
válasz
oneal1
üzenetére
Ez alapján nem kell kilőni.
Elég, ha akkor elhalasztotta vagy nem volt elérhető az update szerver.
Esetleg akkor közben jött ki frissítés.Nem tudom iOS hogy csinálja, de Nexuson az első frissítés kereséskor kapsz egy virtuális sorszámot.
Ez a te OTA azonosítód, pl amikor kijön egy frissítés a szerver elsőként csak a sorszámok első 10%ának teszi elérhetővé, majd óráról órára, napról napra egyre több eszköznek, míg mindenki sorra nem kerül.
Ha a sor végére kerülsz, lehet h az update szerver csak 1-3 nap után ajánlja fel, mivel csak akkor frissül be neki, hogy már nem 111 hanem 112 sorszámú eszköz a legnagyobb.Régebben is iOS eszköze volt?
Lehet biztonsági mentést töltött felhőbe.
Vagy épp a felhőből..
Esetleg sok kis alkalmazás fridsült.
iOSnél ha jól é3mlik 50MB alatti frissítéseket mobilneten is leszív alapbeállítás szerint.Esetleg valamiért nem volt jó a wifi hálózat az iOSnek s átváltott mobilnetre a folyamatos kapcsolat miatt.
MyTelenor szerint is elfogyott?
Esetleg nem lehet lekérni SMSben az elhasznált adatforgalmat? -
oneal1
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Mikor bekapcsolod eloszor a telefont, az elso lepes hogy csatlakozol wifi halozatra h aktivald, igy ez kilove
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de visszatér a kínálatba ez a patinás márka. Respect - remélem tartós marad az együttműködés.