Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
30,2GB a havi keretem telefonon. SMS-t mindig az utolsó 10MB-nál kapok. Azaz ha épp forgalmazás van akkor az sms érkezése után 3mp-el már jön is a következő, hogy elfogyott.

Ez így érdekes.
-
Sayuar
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
tegyük hozzá, hogy a régi májmenün ott volt a számázási ciklus, az újra "valami miatt" NEM került fel.
De tudjuk: ez is vélhetetlen...persze... -
g0dl
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Éljen a XXI. század! ( my telenor alkalmazás azért tud reklámokat nyomni a pofámba, aminek forgalmát számolják ha jól tudom).
-
g0dl
addikt
Feltöltős telenor esetében hol a fenébe lehet megtekinteni, hogy mi a számlázási időszakom?
Web-es felületen sehol nem látszik, ahogy az androidos my telenor alkalmazásban sem.Pedig ugye azt jó tudni, ha nem akar az ember pár napra teljes havi áron szolgáltatást rendelni ( mondjuk ezért a fogyasztóvédelem is a fejükre boríthatná a bilit ). Nekem is sikerült 10 napot kapni egy újonnan vásárolt simhez, mert a feltöltős fordulónapot ( ami ráadásul vándorol a 30 nap miatt) a telenor önkényesen 10 nappal a vásárlás utánra rakta.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Eltörölték a sebességhatárokat, minden előfizetéssel az elérhető maximumon lehet a hálózatot használni.
-
ZX7
tag
Rendkívül fura, de annál idegesítőbb problémával szívunk mindannyian, akik Nexus 6P (Huawei) készülékkel használjuk a Telenor hálózatát:
A készülékek az Expansys-tól lettek vásárolva, mindegyik Global verzió, (dobozon rajta, hogy az EU összes országában használható). Ennek ellenére a Telenor ledobja az összes!!! Nexus 6P-t a 4G hálózatáról, de csak a sűrűn lakott területeken (Budapest egyes kerületei, illetve nagyobb városok, megyeszékhelyek) Budapestet elhagyva, és vidéken tökéletesen felcsatlakozik 4G-re. Ebből arra következtettünk, hogy a sűrűn lakott területeken használt 4G sávra/frekvenciára (Band3/1800Mhz) nem enged fel minket valamiért (előbb megjelenik a 4G ikon, majd kb. 1 sec után azonnal dobja a térerőt, és utána csak 3G-re hajlandó csatlakozni),a vidéki Telekommal közös 800Mhz-es hálón (Band20) viszont tökéletesen megy a Telenor 4G is. Ebbe az elméletbe bezavar, hogy ma Bp. belvárosában (Andrássy út, nyugat pu. Westend) full 4G térerőm volt, a 13. kerülettől kifelé haladva viszont megint eltűnt 4G. SIM csere megvolt, ügyfélszolgálaton bejelentettük többen is, értetlenül csodálkoztak, panaszbejelentést is tettünk írásban (részletesen leírva a tapasztalatokat), semmi válasz/változás. Telekom/Vodafone kártyával senkinek nincs semmi gondja, illetve a Telenoros SIM-eket másik telóba átrakva, mindenhol megy a 4G.
Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond, merre kéne elinduljunk? -
lexter00
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mondom ezt úgy hogy nincs hiperbetelőfizetésem sőt a havi adatkeretem is már rég elfogyott és Elvileg le vagyok korlátozva.
-
-
lexter00
őstag
Nekem meg most hasít a hipernet.Tegnap alig bírt menni most meg 20megát mértem.
-
orosmet
tag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Tegnap dél körül mértem sebességet. Ezt Orosházán sikerült a belváros szélén, csak kiálltam az ablakba. Lg G2-vel.

-
tomp
félisten
Karácsony utáni nagy roham az egyik pesti plázában. Vagy nem megy a 4G vagy max 16Mbitet bír adni lefelé. Izzad a hálózat.

-
TeeJay
félisten
Nekem is 1 ezer a sima dolgozói net 500 MB csomag, csak nem tudom ha elfogy mennyire lassítják mert még sosem futottam ki belőle, igyekszem mindig wifit keresni...
-
szabonagyur
félisten
válasz
csernak75
üzenetére
Azért ha tényleg korlátlan lenne mindig nem biztos, hogy ennyire bírná. Most sokan nem is tudtak róla vagy nem foglalkoztak mivel otthon a Wifi. Ha korlátlan lenne sokan lennének akik kiváltanák a gagyi ADSL-t erre, na akkor jönnének a problémák.
Korlátlannak akkor lenne értelme szerintem ha mondjuk azért lenne valamilyen szinten napi korlát, pl mondjuk 5GB forgalom. Azt a hálózat is le tudná kezelni még ha minden user ki is használja.
-
TeeJay
félisten
én egyébként díjaznám ha nem adatforgalom után lenne a csomag ára meghatározva hanem sebesség után...
nekem pl a 512kbit-es 4G-s net bőven elég lenne egész hónapra ha korlátlan lenne
akinek meg kell a sebesség vegyen drágábban 10-20megabites 4G-s csomagota mostani 1ezer forintos 500MB-os elég jó viszont ha lejár hó közepén akkor használhatlan
márpedig én nem fogok extra adatforgalmat venni, és sokan ezért nem váltanak még mobilnetre mert bár már viszonylag olcsó csak éppen nevetséges adatmennyiséget kapnak érte...
ha 1ezerért mondjuk 2GB járna legalább akkor tuti egyre többen fizetnének a telefon mellé mobilnetet is
-
zseko
veterán
-
xmblolz94
csendes tag
Jó volt ez a 3 nap.. Mind a mérnököknek, mind a felhasználóknak.
Remélem jövőre most már jobban beindul a mobilinternetes biznisz és azok is "befognak szállni a mobilinternetbe" akik eddig tartottak tőle (van egy két ilyen ismerősöm). Szóval remélem lesz előre lépés ezen a szinten is. 
-
darvinya
titán
2:00 eddig volt hipernet ajándék.
-
törölt tag
gyorsan le lehet fogyasztani

Szerintem azért lett nekem a 12-e a forduló mert egy másik számlával lett összevonva és mondtuk nekik hogy egybe akarjuk a 2-t. Gondolom ezért nem 22 hanem 12 lett a fordulónap a másik számlához igazították ezt.
Gyorsan itt lesz a 12 addig meg elleszek azzal a 35MB-tal

-
törölt tag
FAK
0:00 kor le is kapcsolták 200MB-ból 32MB-ot sikerült megmentenem 
-
törölt tag
na most már eléggé látható

-
törölt tag
17 perc és innentől jön az orosz rulett

-
TeeJay
félisten
válasz
üzenetére
biztos hogy nem fogják lenyomni

majd másnap reggel valamikor
amúgy nekik is jól jött ez az akció mert ilyenkor lehet legjobban tesztelni a hálózatot és majd most láthatják hol fogyott el a hálózat hova kell igazán fejleszteni
nálunk pl teljesen jó a 3G és 4G is, oké nem 100/50megabit de a 40/40csúcsidőben szerintem több mint elég, gyorsabb a 4G mint amit 2,4GHz-es N-es wifi-n át tud vinni a telefon az 1000/200-as DIGI netemből
tényleg baromi frankó lenne ha lejárt adatkeret után 64/64kbit-re lassítanának max és nem nullára

bírná a hálózatuk szerintem -
-
TeeJay
félisten
válasz
csernak75
üzenetére
fenét, legutóbb is mikor ingyen nap volt másnap reggel 8után lőtték le
onnan tudom hogy akkor még nem volt mobilnetem és másnap reggel 8:10-ig simán használtam az orvosi rendelőben ülve. utána szűnt meg.
úgyhogy szerintem holnap reggelig biztos menni fog ingyen.
amúgy simán bírja a 4G
a 3G már karcosabb de az is jó
úgyhogy ha nem is adnak korlátlan csomagot de 64/64kbit-es lassítás mellett már oké lenne számomra
vagy mondjuk 128/128kbit ha lejárt az adatforgalmadapropó másik kérdés
akinek nincs mobilnet előfizetése de van 4G képes telefonja
annak 2G módban üzemel a hívás vagy 3G hálózatra is tud csatlakozni a jobb minőségű beszélgetés érdekében?
anyámmal beszéltem karácsonykor, új telefont kapott és tökéletes minőségben beszéltünk
ellenben nekem van mobilnet és ilyenkor tudtommal 3G hálózaton beszélünk
kérdés holnaptól neki visszaáll-e 2G-re mivel nincs internet vagy maradhat 3G-n és marad a jó minőségű hívás -
Karesz_25
csendes tag
Ha már mindenki közzéteszi, hogy neki mekkora van...

4G hálón mérve (30,3 / 29,3 Mb/s):
http://www.speedtest.net/my-result/4946417564
3G hálón mérve (12,7 / 2,5 Mb/s):
http://www.speedtest.net/my-result/4946429150
-
n@p@lm
addikt
Ááááá, ezzel a sok speedtest méréssel terhelitek folyamatosan szegény Telenor hálózatát elvéve a fontos erőforrást az én T-Mobile-os Mifimtől...
Ejnye gyerekek....
-
tomp
félisten
válasz
csernak75
üzenetére
Pár éve még az LTE időszak előtt HSPA+ hálózaton egy februári hónapban 980GB-ot forgalmaztam. Ekkor volt a több hónapos nem lassítási időszak. A telenort meglepte az adatmennyiség. Nem halt le a hálózat csak belassult.

kalm007
Évente legalább 1x kapsz egyedileg ingyen napot.
Az én szülinapom -
HXY
addikt
Esztergomban szépen elhasalt a Telenor 3 és 4G hálózata!

Még az Edge is alig ment ma. -
csernak75
senior tag
Jövök az esti helyzet jelentéssel!

3. nap végére úgy látom keményen elkezdtek seed-elni a torrentesek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azért egész jól helyt áll a hálózat
Be ismerem 300-400gb ot én is bele pörgettem de úgy érzem a havi 7300Ft-ért járna is ennyi, főleg hogy ezt a háló is simán bírná! Mivel most mindenki korlátlan és így sem rossz, bőven lehetne 7-8k ért korlátlan(v. 200-400gb-os hordozható!) csomag! -
törölt tag
Kíváncsi leszek hányan lesznek olyanok aki a 3 nap leteletével éjfél után is nyomnák a torrentet a keret meg elfogy 😄😄😄
-
TeeJay
félisten
18. Kerület Havanna csúcsidőben. Azt hiszem itt jó a hálózat

4G
3G

-
Sayuar
senior tag
-
törölt tag
válasz
Bile Demon
üzenetére
-
lexter00
őstag
Hipernet??? Amúgy honnan szórják a netet?Ahol a telefontornyok vannak? -
darvinya
titán
Ingyen napok, csak 1h-ig max. 3Mbps, utána is csak 45Mbps.

Így sem sem rossz, csak a hajnalizás fárasztó.
-
tomp
félisten
Próbáld ki!
Tárcsázó->*#*#4636#*#*
Ha a samsung nem tiltotta le akkor be kell jönnie a "Tesztelés" oldalnak. Ott a Telefon adatain belül található a Preferált hálózati típus beállítása választó. Van a listában LTE Only mód. Én a Sony Xperia M4-et LTE/3G módban használom. A normál publikus hálózati mód váltónál csak LTE/3G/GSM mód van. Nekem GSM nem kell.
-
zseko
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pl. az S4-em sem tudja. És abból azért eladtak párat

-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Én meg tudom érteni. 800 MHz-el kicsit (sokkal) nagyobb terület fedhető le, mint 2100 MHz-el. Ahol már nincs 800 MHz-es lefedettség sem, ott szinte csak a 2G marad, mivel a 2 T-nél nincs 900 MHz-en 3G. Nekem épp ezért az autóban lévő routerem csak 4G üzemmódban működik.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez csak a BIX, ebben nincsen benne a nemzetközi forgalom és a közvetlen kapcsolat a Telenor és más szolgáltatók között. De hidd el, a 4g hálózat röccenés nélkül elviszi ezeket a korlátlan napokat, ellenben a 3gn nem kellene erőltetni, az gyenge itt anélkül is, hogy ráeresztenék a túlterhelést.
-
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy egy ünnepi terhelés nem biztos, hogy ugyanolyan, mint amikor megy hétköznap. Most én is otthon vagyok vagy Wifi közelben ahogy sokan mások is, eszükbe sincs LTE-t használni.
Persze szép teljesítmény, de azért megnéznék mondjuk 2 hetet nyáron ilyen akcióban, hogy úgy mit tud amikor mindenki tolja fel a fesztiválos videókat meg nyaralás közben tölt stb.
Lehet semmi sem változna, lehet minden. Érdekes lehet.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért én ezek után kiváncsi lennék a főnökeid álláspontjára, hogy ha napokig szépen, hiba nélkül elviszi a terhelést ez a hálózat, és ez TÉNY, akkor miért nincs publikus korlátlan mobilnetes csomag nálatok?
-
csernak75
senior tag
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ez sajnos teljes mértékben így van, én egy hónap után ezért mondtam fel a Telekomos mobilnetemet, mert városon kívül útközben folyamatosan megszakadt a stream és elkezdett pufferelni az okból, hogy átváltott EDGE-re.
Utána a Vodánál kötöttem szerződést, ott ilyen probléma nincs, ahol van nekik 4G ott mozgás közben is azon marad, ahol meg nincs (hozzáteszem egyre kevesebb helyen) ott marad a 3G, ami zenét/rádiót streamelni tökéletes, nem szakad meg, nem pufferel.Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a Telenor és a Telekom miért nem képes 4G-nél megcsinálni, hogy mozgás közben (vélhetően cellaváltáskor) ne veszítse el a 4G jelet a készülék és ne ugorjon vissza EDGE-re! Ha lenne nekik ugyanúgy mindenhol 3G mint a Vodának, a kutyát nem érdekelné, hogy 3G-n vagy 4G-n van a telefon, de az EDGE az ma már vicc...
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
amúgy mikor lesz a következő ingyenes nap?

Valaki egy képet tudna mutatni mint tegnap most hogyan áll a hálózat?

-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos van olyan aki így méri, engem csak az érdekelt, h az ingyenes napok mennyire látszanak meg a sebességen (LTE alatt). Puszta kíváncsiság, nuku more. Januárban akarok majd beruházni egy MiFi eszközre + hozzá tartozó előfizetés, úgyis csak T és Telenor jöhet szóba (vodát kerülöm amennyire lehet)
A Telenorról nem az alapján alkotok véleményt h most mit bír, használom én eleget amúgy is. -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az elégedetlenség is motiválja a fejlődést.

-
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ha jól megy, az senkit nem érdekel, de ha a csilliárd megabitről leesik félcsilliárdra!!4! Na, az már a topikba való!

-
KamuMazsola
őstag
Én nem értem mit meg méricskéltek. Én használtam egész idő alatt, persze nem torrenteztem, csak kommunikáció, böngészés, e-mail. Ment rendesen Budapesten dél-Pesten és az aglomerációban is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Dave1984
üzenetére
Dehogynem, én a keleti országot járom, 1 éve sok helyen Edge ha volt, most már LTE is. Az, hogy a hálózat váltás néha nem a leggyorsabb az a másik kettőnél is meg van, max Vodánál a jobb 3G miatt ha only 3G-n vagy nem nagyon veszed észre. Ma is voltam nagyszülőknél, pár hete egy emailt nem tudtam letölteni, most meg láttam a 3 csíkot meg a LTE jelet és mértem is egyből egy 90/40-et

(#37700) 4Grider: melyik nem tudja az only 4G-t? Azért elég ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Programozás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

0:00 kor le is kapcsolták 200MB-ból 32MB-ot sikerült megmentenem 

Be ismerem 300-400gb ot én is bele pörgettem de úgy érzem a havi 7300Ft-ért járna is ennyi, főleg hogy ezt a háló is simán bírná! Mivel most mindenki korlátlan és így sem rossz, bőven lehetne 7-8k ért korlátlan(v. 200-400gb-os hordozható!) csomag!