Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Számításaim szerint néhány száz forinttal olcsóbb, ha az Extra 5-öt rendeled meg, mint ha a Plusz 1 GB csomaggal használnád a tarifát.
(Nem tudom, milyen konkurenciára gondolsz, mert most megnéztem a publikus korlátlan csomagokat a másik kettőnél, és nem estem hasra tőlük net tekintetében.
) -
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az egyéb szolgáltatások lényegtelenek, mert a Telenortól függetlenül használom már őket. Ez az egész kérdésem alapja: hogyan lehet korrekt módon 2GB adatkeret az XL csomagban.
-
törölt tag
válasz
Gigi01
üzenetére
Tudomásom szerint, talán egy hónappal ezelőtt a Telekom bárkinek elérhetővé tette a TV-GO -t, csak a TV előfizetőknek ingyenes, a többieknek meg fizetős. Sztem ezért vezetik ki a MobilTV -t. De, ha már fizetős, akkor sztem a Telenoros MyTV kliens jobb, mint a TV-GO -é. Persze, lehet, hogy csak azért, mert a TV-GO -ból még egy régebbit (v.1.0.12) használok, mert ez az utolsó, amit még át tudok verni, hogy a telóm nem rootolt. A MyTV -hez meg nem kellett semmilyen trükk, mert egyáltalán nem hisztizett a root miatt. A "műsorújság" kezelése is barátságosabb, mint a TV-GO -é.
-
Gigi01
őstag
válasz
üzenetére
Nekem csak mobil előfizetésem van telekomhoz.Nincsen otthoni tv előfizetésem.
Sima mobiltv-t használok,telekom jóvoltából,havi 600-ért(közszolgálat),de ezt megszűntetik az év végén.
Tehát azzal nem tudok melóhelyen tv-ni.Csak a TV-GO-val,amit ha jól értelmeztem,csak az otthoni tv előfizetőknek lehet használni?Ami nekem nincs!A vodánál nincsen mobiltv,csak a Telenornál.Ha a Telekom megszűnteti,nincsen más választásom,csak a Telenor,ha ők nem szüntetik be.

Persze lenne még megoldás,mert digis (tv)előfizetésem van,most indult a digionline,amivel tudnék,de az adatforgalmamat valószínűleg hamar leszívná,wifi meg sajnos nincsen.
-
-
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor a Plusz csomagok árába nem számolnák be a kiegészító havidíjat. Egyelőre még várom a Telenor válaszát, hogy mit tudnak ajánlani, mert ilyen havidíjért ne kelljen már ennyit kuncsorogni 2GB adatforgalomért. Ha mégis, akkor decemberben szolgáltatót váltok.
-
asdf_
veterán
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Elso blikkre en is arra tippelek, hogy valamelyik regebbi szamla(ko)n hiba miatt valami nem/teves osszeggel volt kiszamlazva es ezt most utolag kiszamlaztak. Persze, ha nem lennenek seggfejek, akkor odairnak az erintett szamlakra, hogy mi volt a hiba, mely szamlakat erintette es igy anelkul utana tudnal nezni, hogy az ugyfelszolgalatot terhelned tokfoloslegesen. Nekunk legalabbis hasonlo esetben ez volt, az ugyfelszolgalatos elmondta, hogy mikor es mi volt elcseszve, leellenoriztem, es tenyleg, tehat jogos volt a plusz osszeg, csak ehhez eppen vagy 5 percen keresztul lefoglaltam egy ugyfelszolgalatost. Ha az ugyanebben a tarifacsomagban levok mindegyike erintett volt a problemaban, es ezeknek csak 10%-a telefonalt, ki lehet szamolni mennyi elo munkaero lett lefoglalva total feleslegesen...
-
Nakivagyok:
Látatlanban azt mondanám, hogy volt korábban valami forgalom, ami nem került kiszámlázásra, ezeket terhelték ki.
Bővebbet a kapcsolattartótok tud mondani erről.
Gigi01:
Nem egészen értem a kérdést.
A MyTV szolgáltatásban nem hiszem, hogy lesz mostanában bármi változás. 
arkone:
Valószínűleg gyenge a 4G-térerő azon a részen, ahol használnád.
Próbáld ki, mit látsz, ha 3G-hálózatok használatát állítod be. 
malor:
Rendelhetőek hozzá a nagyobb netcsomagok is: innen Az Extra csomagokat azért célszerű megfontolni, mert ha nem kell akkora kiegészítő adat, akkor az Extra csomagokkal is jól lehet járni (a kiegészítő havidíj elengedése miatt). -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Telekomnál megszűnik a mobiltv,tv go lessz.Vodánál nincs,marad a Telenor.
Itt várható ilyen változás?
Még jó,hogy nem írtam alá náluk újabb 2évet. -
Dr.Én
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Értem, akkor du felhívom a telenort...amint haza értem a gyárból! köszönöm!
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Vettem pár napja egy Telenor Praktikum sim kàrtyát.. A telenor honlapján aktíválni szeretném és azt írja ki hogy , amegadott tel. szám nem tartozik az ICC számhoz???
Ez mitől van? -
arkone
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia Viktor!
A színeknek az a lényege:
Zöld: Erős, stabil jel
Sárga: Jó jel, de nem teljesen stabil
Narancssárga: Közepes jel, nem stabil
Piros: Gyenge jel, instabil.Annyiban van gond a térerővel, hogy ha instabil, váltogat 4g-ről 3g-re sűrűn, akkor a telefonom a Titaniccal köt szorosabb barátságot
mert az akkut piszkosul eszi a frekvenciaváltás. -
buca84
őstag
Az működik, hogy veszek egy feltöltőkártyás hang kártyát, majd egy ilyen extra adat opciót rá a net miatt? Csak netre használnám.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Gabeszkutya
üzenetére
Nem tudom smsben lehet-e, de a mytelenorba belépve biztosan.
-
Gabeszkutya
tag
sziasztok. A Hiperlike szolgáltatást hogy kell lemondani smsben ?
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
Flottás számlánkon a korábbi hónapokkal szemben ebben a hónapban megjelent 4 plusz tétel.
Ezek a számlán a kártyaszintű szolgáltatások csoporton kívül "Számlaszintű szolgáltatások" csoport alatt, azon belül is "Eseti díjak" név alatt futnak, a tételek megnevezése pedig "Havi- és/vagy forgalmi díj terhelés".Mindenkinek 4 tétel szerepel minden tétel 2015-09-29-es dátummal, változó összegekkel, jellemzően nettó 5-600 Ft/tétel.
Mi lehet ez?
-
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi Viktor. A bizti kedvéért rákérdeztem online is Telenornál a kérdésre, csak pontosítják, hogy mit is tudnak ajánlani. Ilyen árkategóriában a konkurencia már nem 1GB-ot ad.
-
footwear:
Valami hiba lesz a mátrixban, mert hűségidő nélkül csak a kártyás áron vásárolhat készüléket.darvinya:
Amennyiben belépsz a Studioba, még eléred a leveleid, át is tudod irányítani, illetve tömörítve elküldetheted magadnak egy másik mail címre.
A fiók visszavonhatatlanul 2016-ban fog megszűnni, pontos dátumot most nem tudok.arkone:
Nem tudom, mi a lényege a színeknek, ha nincs gondod a térerővel, szerintem nem kell vele foglalkozz.
dzoli83j:
A legvalószínűbb megoldás az lesz, hogy a tarifádat a Flow csomaggal "azonos" feltételeket biztosító MyTariff csomagra váltják át. Természetesen semmi plusz hűségidőt nem kell vállalj.
btz:
Szerintem ne ebből indulj ki, mert ez csak egy kezdeti/átmeneti gond, ritkán van ilyen probléma. Legalábbis nálam.malor:
A te csomagod a MyBusiness All-In XL lehet.
A plusz netről egyelőre nincs információm, de gondolom, lehetne hozzá rendelni.
Az Extra 5 megrendelése esetén lenne plusz 1 gigabájtod, illetve a kiegészítő havidíjat is elengedi a Telenor ebben az esetben. 
(Ma nagyon termékenyek voltatok.
Remélem, senkit nem hagytam ki.
) -
dzoli83j
csendes tag
Köszönöm, akkor tényleg megvárom a 11.22.-ét, aztán dobbantok egy másik irány felé.

-
arkone
aktív tag
Ez ellen szeretne tenni valamit a Telenor?
A mobilhálózati jel még itthon is narancssárga (nem tökéletes), pedig a telefon térereje nem 1 "pálcikán" szenved. Zöldet szinte alig látok, pedig melóban is 4g-n van.
Telekomnál mindig zöld jele volt, pedig mikor utaztam vonattal, akkor átváltott H+ra is meg 2G-re is, mégis végig zöldet mutatott. Itt van pl egy átlagos nap:
-
Csaba1512
tag
válasz
dzoli83j
üzenetére
Hivatalosan november 30.-án szűnik meg a flow 1. De az előfizetőket addig folyamatosan váltják át másik tarifacsomagra. A te hűségszerződésed 11.22-én jár le így addig csak kötbér fietése mellettem tudod megszüntetni az előfizetésed. Flow 1-es csomagnál 180 ezer ft a kötbér. Annak idején a Flow tarifacsomagokra külön szerződéssel lehetet váltani ami független volt a telefonvásárlástól. Nekem nem engedték hogy magasabb havidijas csomagra váltsak mert az nem Flow tarifa volt. Külön irnom kellett az egyedi igénykezelési csoportnak
-
dzoli83j
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi történetet szeretném megosztani:2013.08.13.-n vásároltam két év hűségidőre LG 4 X HD telefont akkor még okos-tarifa 360 csomaggal.Majd mikor kijött a Flow 1 - menet közben, átváltottam arra 2013.11.22.- én. 2 év tarifahűséggel.Majd nemrég fölhívtak és javasolták ezt a MyTariff M díjcsomagot mert a Flow 1 megszüntetésre kerül. Az aktiválási dátum 2015.10.22. Én azóta meggondoltam a dolgot és szerettem volna megszüntetni az előfizetésemet.Fölhívtam a 1220-at ott jelezték az igényemet a(nevükre nem emlékszem csoportnak). Másnap hívtak is de az ügyintéző közölte velem hogy csak 2015.11.22 én szüntethetem meg kötbér nélkül.Pedig eközben A Mymenü mindenhol 10.22.-ét jelöli meg.Ezt elmondtam neki
de így is csak a 11.22.-ét jelölte meg zárásként.Azt gondoltam ha adott tarifát megszüntetik, már nem vagyok köteles kitölteni a nemlétező tarifahűségemet.Vagy tévedek? -
malor
aktív tag
Üzleti előfizetéssel kapcsolatban érdeklődnék. Tervezem, hogy a Menedzser 10000-ről All-in XL-re váltok. Viszont zavar az 1GB net benne, jobban érezném magam 2GB-tal (mert most is annyi jár). Leírásban azt írják, hogy az Extra 5 kiegészítő csomagot az előfizetés már tartalmazza. Nekem ez azt jelenti, hogy azért a plusz 1GB-ért ezt nem kérhetem. Ha tévednék, nyugodtan javítsatok ki.
A kérdésem az, hogy a kiegészítő havidíj felhasználható lenne Plusz 1GB külön netes csomagra is hozzá? Nem igazán egyértelmű ez sajnos a tarifa leírásban.
Az pedig csak költői kérdés, hogy mennyire fix egy All-in XL előfizetés? Mert az Office365 és OneDrive nem nagyon izgat, mert már van fullos Office365 előfizetésem az MS-től, így inkább 2GB netnek jobbnak örülnék alapból a Telenortól

A két éves hűség idő most jár le decemberben. Bár már 10 éve hűséges vagyok a szolgáltatóhoz, tudnék örülni annak, hogy az eddig megszokott 2GB-os adatkeret nem lenne kérdőjel.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ugye FIGYELMESEN olvastad a hsz-em: a vodánál és a tesconál hány db Simet aktiváltál?
-
Sziasztok
Gyors és sürgős kérdésem lenne.

Hogyan tudok Telenoros előfizetéssel mozi jegyet vásárolni,vlki le tudná írni részletesen?
Köszöntem előre is!
-
4Grider
félisten
válasz
footwear
üzenetére
Lehetsz is szkeptikus, mert az előfizetést attól még fenn kell tartani 2 évig, hogy nem ír alá tarifahűséget a készülékkedvezményért cserébe. Azaz kártyásra kötbér/készülékkedvezmény visszafizetése nélkül át nem vált, csak olcsóbb havidíjú csomagra (már ha létezik olyan).
-
footwear
csendes tag
Sziasztok! Barátnőm ma volt bent egy Telenor üzletben, hogy az előfizetését feltöltőkártyásra váltsa át. Az üzletben ajánlottak neki a mostani helyett egy másik előfizetéses csomagot (MyTariff S) azzal, hogy hűségidő aláírása nélkül vehetne mellé egy LG Spirit telefont, jelentősen a kártyás konstrukcióban kapható ára alatt. Kicsit szkeptikus vagyok, mert ez esetben mi akadályozná meg, hogy ma megveszi a telefont, holnap meg ugyanúgy átvált kártyás csomagra?
Szerintetek létezik ilyen, vagy lehet benne vmi rejtett költség, amit ki kéne fizetni ha utána mégis úgy dönt, hogy meg szeretné szüntetni az előfizetést?
Köszönöm! -
darvinya
titán
Ma 9:02:kor kaptam SMS-t:
Tisztelt Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy kivezetett E-mail Stùdiò szolgàltatàsàt töröltük. Üdvözlettel: TelenorSajnos más infó nincs, mert még mindig él a cím.
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
Tomi0703
addikt
válasz
üzenetére
Pedig az nem volna rossz, valoban. En is segitenek, de nem MTK-s a telom.
(#36356) apaszka: hat igen... Ahogy nezem a lefedettsegi terkepet kb. Veszprem megyeben a leggyengebb mind3 szolgaltatonal. Mondjuk ha tudna a telom a 800as lte-t gond nem lenne, vagy a 900as 3G-t. Igazabol annyira nem is rossz helyzet, csak ezzel a teloval pont beneztem. 4G-re nem is szamitottam, igy az meglepeteskent ert, de hogy a bakonyi falvakban csak 2G-m van az roppant mod duhito.
-
Sayuar
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Érdekes.. A vodafone és a tescomobile oldalán se nem működik ez az opció...És ha visszaolvasol ebben a témában 3 évre, rájössz, hogy soha nem működőtt....mintha szándékos lenne...
-
KamuMazsola
őstag
-
apaszka
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
Látom közben megkapta a választ.
Sajna arra fele is elég vacak a lefedettség.
Nekem szerencsém van, Note4 nél nincs ilyen gond. Viszont hiába a note 4 akkor is használhatatlan néhol a telefon. Munkahelyemen mi a 81 es mellett van közvetlen, out sem lehet beszélgetni.
3g , de abszolút semmi sincs. -
törölt tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Sajnos, nem tudom. De, MTK SOC -os telóval meg lehet nézni. Engineer menüben egyenként ki/be lehet kapcsolni a frekvenciákat. Amelyiknél eltűnik a hálózat, az volt a helyi freki. A dual SIM topikban már javasoltam, hogy ezzel a módszerrel hozzunk össze egy lefedettségi térképet, de nem nagyon volt rá kapás. Pedig....
-
btz
addikt
A SIM aktiváló oldalon az ICC-nél már eleve az van beírva hogy 893620 és ez után lehet a többi számot beírni, de nekem az ICC nem 893620-al kezdődik, hanem 000-val. Ez lehet gond az aktiválásnál?
-
btz
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
De nem tudok hívni sem vele, ezért kéne valami online megoldás.
-
-
btz
addikt
Telenor SIM aktiválási probléma!
Üdv!
Vettem egy telenor SIM-et kéz alól de sehogy sem sikerül aktiválni. Az eladó szerint, még 6 hónapig aktiválható lenne.Ezen az oldalon próbáltam meg regisztrálni a SIM-et, ami Ász Express Csomagban van, de állítólag átváltható bármire.
Beírtam a számot az ICC-t is, név lakcím minden ami kell, az aktiválás részig is eljutottam de semmi, nem kapok semmi SMS-t hogy sikerült aktiválni. Sem küldeni nem tudok róla sms-t, pedig kezdő egyenleg is van rajta.
Térerőt kijelzi a rendszer és ki is írja operátornak, hogy Telenor HU
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
törölt tag
-
Tomi0703
addikt
válasz
apaszka
üzenetére
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Redmi 2 Pro telefonom. Ez ugye nem tudja a 800-as LTE-t. Jól tudom, hogy a Telenor a fővároson kívül mindenhol ezen a sávon szórja a 4G-t? Csak mert Zircen (kisváros a Bakonyban) van 4G a telefonomon, viszont itthon (Dudar) csak 2G-m van.
-
apaszka
veterán
Már csak egy van . Elindult a számhordozás egy feltöltősről is! A baj,csak annyi volt,hogy nem volt elérhető a fiam Kőszárhegyen. Térerő nincs sajnos ott. Mobilnetről ne is álmodjon.
Egyébként maradt volna ez a szám itt a telenormál!Szerk!
OFFba raktam mert mindjárt jön a modi,hogy tudjuk!
-
apuc
őstag
válasz
Illusion1010
üzenetére

-
-
zichie
senior tag
Az új MyTelenor felületen pont a lényeg tűnt el. Megrendeltem az alábbi ajánlatot, mert hosszú idő után újra ajánlotta a MyMenu:
"30 hálón belüli perc+30 hálón belüli SMS+150 MB 1hét érvényességgel 180 Ft-ért
Aktiválás: 2015.10.11
Lejárat: 2015.10.19"Ezzel nincs is gond, mert látszik a MyTelenor felületen, de pont a lényeg nem látszik a "Megrendelt szolgáltatásaid egyenlege" résznél, azaz nem látom, hogy mennyi net, sms, perc van még hátra a csomagból. Ez a régi felületen működött. Az új felületen csak a feltöltésből származó adatkeretet jelzi, ami 0MB. Van erre valami trükk, hogy lekérdezzem? Sem a MyMenu-ből nem lehet, sem pedig a MyTelenor felületen.
-
törölt tag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Nem annyira "bocs". Ez nagyon is reális. Más dolog az, hogy mit kell tárolnia a szolgáltatónak és más az, hogy a tárolt tartalomból mit adhat ki és kinek. Én vittem már szerver szekrényeket a Telenor központba. A felrakónál megjelent két rendőrautó és konkrétan rendőri kísérettel vittem a cuccot. Szóval, ez nagyon is valós és komoly dolog.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ez nem jó hír, de annak mi értelme hogy csak a feladó címzett és az idő tárolódik?
-
-
törölt tag
Sziasztok! Akarva akaratlanul gyári beállításokat visszaállítottam egy nokia 6300-n, és a törölt sms-ekere szükségem lenne. Esetleg a telenor erre képes lehet hogy az ő rendszerükből nyomtatva, emailben bárhogy számomra kiadja az sms-eimet maximum 1-2 évre visszamenőleg? Vagy valami egyéb alternatíva az sms ek visszaállítására ezen a butatelefonon? Előre is köszi a válaszokat!
-
HRC95
tag
Telenornál hogy megy ez a korlátlan email és böngészés? Tegyük fel, hogy van 200mb netem MyTariff csomagban, ha ez a 200mb lejár ugyan úgy lassítás nélkül tudok videót nézni, facebook-ozni stb?
-
-
Def26
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Arra gondolok, hogy az lehet a bibi még csak tört havi számlám volt.
-
-
Def26
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
Valami pedig mégis más lesz, mert nálam menne az új előfizetés vásárlás.

A Saját fiók oldalon Tel.szám / Azonosító melletti Beállítások gombra kattintva nálam ügyfélszintű adatokat hoz be, illetve másik fontos ismérv, hogy Tel.szám / Azonosító alatt nálam a Telenor azonosítóm szerepel.Nálad mi a helyzet ezekkel?

-
Def26
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen. Ez megvan. Hozzá is adtam a számlát. Ma felhívom őket.
-
A my.telenor.hu oldalon újraregisztráltál 09.29 óta?
Amennyiben nem, tedd meg. Ha tényleg ügyfélszintű jelszavad van, akkor a számlán található "Telenor azonosító" és az ügyfélszintű jelszó megadásával hozzáadhatod a már meglévő számaid az új regisztrációhoz.
Ezután már nem lehet(ne) akadálya a vásárlásak.
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ingyen se kéne, úgyhogy én biztosan nem rendeltem ilyet. Majd, ha hazamegyek, akkor ezügyben is intézkedek. Király!!! Milyen órabért fizet a Telenor azért, hogy a sz...ságai után nyomozok, intézkedek? Amit kérek azt nem csinálják meg, de a mineket azt vödörből öntik a user -re.
Semmi, ami kell és minden, ami nem!

-
KamuMazsola
őstag
válasz
üzenetére
Ha a nyáron amikor ingyenesen lehetett megrendelni 3 hónapra és megrendelted, akkor arra a számra, amiről az üzenet jött küldd el a nem szót. Ha jól emlékszem így mondtam le, mert az igéretükkel ellentétben három hónap után mégsem törölték automatikusan, hanem valami 1600 Ft körül csomagot aktiváltak volna.
-
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Én ezt pont fordítva látom. Régebben nem voltak ennyire erőszakosan "nyomulósak". Megrendeltem a MyTV -t, de nem kértem külön értesítéseket timbuktui focimeccsekről, meg "ZS" kategóriás filmekről. Majd én beállítom, ha vmiről értesítést szeretnék.
Most rendelgetem ezt a roaming csomagot, erre kaptam egy SMS -t, hogy vmi prémium Deezer izét aktiváltak nekem. Most tényleg járkáljak utána, hogy mi ez a lósz.r, amire semmi szükségem és hogy magától elmúlik -e, vagy majd egyszer csak vonnak érte az egyenlegemből, ha nem mondom le külön? Vmi összekavarodott náluk. A Telenor élete kéne rólam szóljon és nem fordítva. -
tomp
félisten
válasz
Varszegig
üzenetére
Nekem 118napig volt hibám. Kb 27x írtam nekik, 5x mentem be üzletbe, 4x beszéltem velük. Végül 2személy elküldése melegebb éghajlatra, megoldódott. Több mint 130ezres kötbért adtak.
Azóta ha van hibám ez a reakció: jujj hiba? Nemá, hol? Javítjuk.... és valóban javítják. Teljesen megváltozott a cég felém. -
Grougon
tag
válasz
Varszegig
üzenetére
nekem is volt pár ügyem ami 28x visszahívás és fenyegetőzés útján oldódott csak meg... sajnos ilyen cég.
Azóta többször volt hogy hívtam őket valami hibával, mire egyből rávágták hogy nálam rossz a cucc
Érdekes módon nem sokkal a hívás után mágikusan megjavult mindig 
-
Varszegig
veterán
No megoldódott a probléma, de azért nem volt egyszerű. Ott tartottunk, hogy menjünk másik boltba. Itt a másikban sem tudták regisztrálni a kódot, és itt megint a 1220-hoz küldtek. Mondtuk, hogy ez már a sokadig ping-pong, üzlet azt mondja menjünk a 1220-hoz, a 1220 meg hogy menjünk az üzletbe. Az eladó itt rendes volt, adott egy tippet: kérjünk ügyeletes vezetőt a 1220-on, ha nem oldják meg, mert nekik meg kell tudni oldani.
Következett egy 31 perces beszélgetés a 1220-al, aminek során megpróbáltak minden lerázó dumát, mi meg mindet visszadobtuk:1) Ez csak új előfizetés esetén jár - Nem, ez nem igaz, olvassa el

2) Menjünk a boltba - Ez már háromszor megvolt, lépjünk tovább
3) Nem tudja berögzíteni - Ok, kérjük az ügyletes vezetőt. Nem adhatja, esetleg visszahív. Kösz nem, hívja ide.
4) Nem jó a kód - Ők küldték, miért ne lenne jó?Aztán szóba került panasz, meg NMHH is, amire hosszas zene után újra bekérte a kódot, majd beállította a 2 GB-ot. Ami vicces, hogy nem is kellett mymenü ajánlatot elfogadni. Nyilván valahogy meghackelték a rendszert, értem én, valami hiba miatt nem tudták beállítani, de miért kellett ehhez 3x boltba menni, 3x telefonálni? Ha ezt első kayarban megoldják, akkor az lett volna a véleményem, hogy milyen korrekt a szolgáltató.
-
Def26
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van ügyfélszintű jelszavam, ezt elvileg be is állították nekem akkor amikor ekomfortba váltottam. Hol kell ezt pontosan megadni?
-
-
Def26
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
Minden esetre örülök, hogy ezt a megoldást választottam. Az osztrák-svájci határ vámparkolójában kell hétvégéznem. Nyafognak is a német Alditalk SIM -es kollégák, mert nekik no net. -
Def26
félisten
Mikor tudok új előfizetést venni? kb 1 hónapja van telenor hipernet home előfizetésem és nem enged másikat (hang alapú) előfizetést vásárolni. Szám la ki van fizetve.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi az infót!
Nem arról van szó, hogy nem oldható meg másképp, hanem arról, hogy az a másképp az ügyfélnek kényelmetlenebb, ráadásul plusz költséggel is jár. Legalábbis az SMS. Azt nem tudom, hogy külföldi hálózatból van -e plusz költsége az USSD kód futtatásának (My menü). Itt csupán egy technikai (programozási) problémáról van szó. Egy ügyfélcentrikus szolgáltatónál az ilyesmi nem lehet akadály, ha az ügyfél kényelméről van szó. Márpedig a Telenor ügyfélcentrikusnak mondja magát.
Ami a MyTelenoros infót illeti, ott most azt látom, hogy a szolgáltatás érvényessége 2015.10.15. De ebből nekem nem egyértelmű, hogy 15. -én reggel lesz finish, vagy 16. -án reggel. -
válasz
üzenetére
A szolgáltatást MyMenün keresztül vagy SMS-ben is megrendelheted -bővebb infó itt. Persze, ez nem javít azon a tényen, hogy amíg aktív, nem tudod újra megrendelni, de talán az a pici "netnélküliség" belefér.
Azt, hogy pontosan hány napig él a szolgáltatás, megmondom őszintén, nem tudom, de a megrendelés után meg tudod nézni a MyTelenorban. -
törölt tag
Viktor0610:
Ha lesz rá időd, akkor nézz majd utána légyszi egy infónak, mert fontos lenne tudnom, hogy hogyan számoljak a jövőben. Múlt hó 30. -ától (szerda) aktiváltattam a heti Net Roaming M -et. Ha szerdától él a szolgáltatás, akkor a hét nap kedden jár le. Kedden próbáltam újrarendelni csütörtöktől, de aktív szolgáltatást nem lehetett újraaktiváltatni (na, ez is mekkora baromság! Csak akkor rendelhetnék netet neten, amikor már nincs netem. Gratulálok Telenor!) Gondoltam, kivárok egy napot és csütörtökön rendelem meg, mert a következő szerdán fontos lenne, hogy legyen netem. De legnagyobb meglepetésemre csüt. reggel kaptam az SMS -t, hogy letelt az idő (nekem mindíg másnap reggel változnak az automatikus szolgáltatások. A nem roaming netcsomagom is mindíg a forduló másnapján, reggel aktiválódik). Ez azt jelenti, hogy szerdán még volt netem. Akárhogy számolok, ez 8 nap, nem 7. Azt szeretném tudni, hogy ez valami hiba volt, vagy számolhatok így ezután? Tehát, egy szerdától élő roaming heti net, a köv. hét melyik napjáig él? -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Felhívtam az ügyfél szolgálatot.
Nem kellett volna.
Már csak 400 megát mondott az ügyfélszolgálat automata.Reggel bemegyek az üzletbe. Ott korrekt a csapat, és segítőkészek. Majd utána néznek.
Sajnálom is itt hagyni őket! Ritka az ilyen hely.
Szerk.
Kicsit tartok is elmenni innen, mert azért ha gondom volt megoldották mindig. Főleg újra nagyon jó csapat van az üzletben.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

A MyTV szolgáltatásban nem hiszem, hogy lesz mostanában bármi változás.
Próbáld ki, mit látsz, ha 3G-hálózatok használatát állítod be.

Gondoltam, hogy vmi ilyesmi okosság lehet a háttérben. 

Bocs