Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikiller
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most volt egy kavarás, hogy belement apám egy havi előfizetéses szerződésbe a feltöltő kártyás után. De, miután felvilágosítottam, hogy 3190 havonta, ezért lemondta azt 1 hétre rá (szerencsére nem hűséggel kötötte). Azóta lett ez a valami. Sim-et is cseréltek a telóban azt mondja, nem tudom azt miért kellett.
Szóval, akkor majd megnézem a telefonját nem lett-e elállítva benne valami.
Köszi!Közben rájöttem, hogy már nem samsung, de mind1

-
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy vezetékes telefonról csak úgy tudom hívni apám telenoros mobilját, hogy egyből a hangpostafiókot adja be. Mobilról meg minden oké.
Ez telenor vagy telekom hiba lehet? -
-
Lilyane88
csendes tag
válasz
colker
üzenetére
Szia!
Az adatforgalom lekérdezés azóta nem működik, hogy a kedves Telenor átvariálta az egész oldalt - természetesen a felhasználók igényei szerint, hát hogyne.
A telefonszámos dologra... Azonnal fáradj be a Telenorhoz és tiltsd le az emeltdíjas sms--ek küldését a stickeden. Én megszívtam, már 18000 ért küldözgeti az emelt díjas sms-t az általad is leírt számra. Malware és egyéb programok semmit se találtak.
Nekem is volna egy kérdésem. Nekem az előző stickem megadta magát, azt cserélték ki s lett ez a I850es kódjelű cucc. Ha neked is ez van, akkor egyértelműen a stickel van valami iszonyatosan nagy baj...
-
vasi89
őstag
Lehet számítani karácsonyi akciókra vagy már csak ezek lesznek amik most vannak? Amit valljunk be h eléggé szegényesek főleg h már all in m-ben sem lehet semmit sem kapni 0ft-ért kb. Eddig voltak egész értelmes ajánlatok, a karácsonyt vártuk h na majd akkor de erreföl mindennek az árát emelik...
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
A Kínai telók motorja javarészt kétféle SOC gyártótól származik. Qualcomm és Mediatek. Gondolom, az előbbiről hallottál már, mivel nem csak kínai "vackokba" rakják. Nos, kínai vonalon inkább ezekre jellemző a B20 hiány. Az "echte" kínai MTK SOC -nál sokkal gyakoribb a B20 képesség. Ennyit a kínai "vackokról". Én pl. az elmúlt egy év alatt megkedveltem ezt a vacak Zopo -t. Még a nevesebb gyártók kütyüi között se nagyon találnék ilyen jò hardveralapot.
-
4Grider
félisten
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Itt nem a kínain van a hangsúly, hanem azokon a - többnyire kínából származó - vackokon, amik bivaly erősek, ilyen-olyan szuperek, csak épp az új generációs mobilhálózat hazai lefedettségének 0-30%-át támogatják. A kártyafüggetlenség meg a dual sim meg már nem is értem hogy kerül ide. Ha meg magamból indulok ki, kb. 1996 óta nincs függő telefonom (na jó, volt egy-két céges, de arról nem én tehetek), 5-6 éve meg csak dual sim-es van.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Azok a kínai vacakok nem státusszimbólumok ugyan, mint a magasztalt iPhone, de hidd el ugyanúgy lehet használni a mindennapokban! Persze a 800 MHz-es frekvencián is kell (kellene) tudnia működni. Jah, és ezekhez a kinai vackokhoz nem jár 2 év rablánc, valamint általában 2 simet is tudnak kezelni.
-
KTU
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Így van, szerintem is nagy balgaság B20 800Mhz nélküli telefont venni.
A dual sim topikba ennek hangot is szoktam adni.
Aztán van is belőle vita.
De legalább az érdeklődő legyen tisztába avval, ha lemond a B20-ról,
akkor nagyrészt a vidéki 4G-ről mond le.És ekkor nem arról van szó hogy a havi párszáz MB adatot hány perc alatt tölti le,
hanem egyáltalán van mobilnet szolgáltatása.
-
4Grider
félisten
Sajnos a vásárlók többsége nincs tisztában a hazai 800 MHz-es LTE jelentőségével. Már találkoztam a Balatonon Vodafone-ossal, aki nem értette, hogy neki miért nem kapcsolták be az LTE-t. Vagy Telekomossal lent az Alföldön, aki szidta a Telekom 4G lefedettségi térképét. Naná, hogy neki is olyan telefonja volt. Ahogy mondjuk egy ma okostelefont vásárlónak, hogy 4G képes telefont vegyél, ugyanúgy muszáj nekik azt is elmondani, amit az érdekelt gyártók és forgalmazók nagyon nem hangsúlyoznak ki.
-
-
Grougon
tag
válasz
Bingoo
üzenetére
Én netgearből használok egy ilyen hordozható routert (Aircard 785s +dokkoló lan porthoz, jobb antenna), 24/7 megy már több mint 1 éve és semmi gond vele. Akksi is bírja jó pár órát +usb tether van szóval még wifit se kell használni feltétlenül. Én csak ajánlani tudom őket. Sebességre hoz 110/45-öt fixen.
-
antal750
senior tag
Sziasztok
Jászberényben melyik frekvencián jön a 4g?? -
Bingoo
tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Igen, ma voltam is bent náluk a MOM Parkban, ahol azt az infót kaptam, hogy a HomeNet sajnos megszűnt. (Bár nem értem, hogy akkor miért van fent a honlapjukon...)
Routerek közül akkor pedig gondolom vagy a [HUAWEI E5180S-22 LTE ROUTER] vagy pedig a [HUAWEI E5377T ROUTER] , amiket a Telenornál lehet kapni. (Sok különbséget nem látok, csak azt, hogy az egyiken van LAN port a másikon pedig van USB, bár nem tudom melyik a jobb.. ha Wifi van, akkor szerintem majdnem mindegy, nem?)
Köszi a válaszokat!
-
Prien
addikt
válasz
Bingoo
üzenetére
Hipernet Home M vagy L.... Router pedig az asztali, de SIM kártyás Huawei E5186s...
-
Bingoo
tag
Sziasztok!
Szeretnék laptophoz mobilnetre előfizetni, és ebben szeretném a tanácsotokat kérni.
Munkámból kifolyólag sokat utazom és olyan csomagot szeretnék, ami akár játékra is alkalmas lehet (pl. egy Heroes of the Storm meccset időnként lenyomni, ami elvileg 30megát fogyaszt kb körönként).Szóval mindenképpen olyat keresnék, aminek a sebessége a játékot is lehetővé teszi.
Szerintetek melyik szolgáltatónál vannak a legjobb csomagok, amik erre alkalmasak? Természetesen az ára is mérvadó.
Nem szeretnék egy vagyont erre áldozni.Néztem a Vodás MobilNet L-XL csomagokat, valamint a Telenor Net&Roll M-et (Ennek mondjuk jobban tetszik a sebessége, talán alkalmasabb is játszani mint a másik szolgáltatóé). Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata valamelyik előfizetéssel? Melyiket ajánlanátok? Esetleg más csomag, ami elkerülte volna a figyelmemet?
Másik kérdés: routerek közül melyiket érdemes választani a csomagok mellé ezek közül: [link]? Olyat szeretnék, ami nem stick, hanem esetleg más is rá tudna kapcsolódni.
-
asdf_
veterán
Rogton volt melle a napokban egy europia birosagos precedensdontes, hogy ugyan betonozva vannak a tarifak, de ennek ellenere az inflacio mertekevel emelni evente nem minosul egyoldalu modositasnak, tehat azt majd be kell nyelniuk az elofizetoknek (mas kerdes, hogy ez minket olyan nagyon nem veszelyeztet, leven van egy tenyleges inflacio, meg van egy minimalis erteku fazonirozott, partunk es kormanyunk szerinti, na ez utobbival elhetnek csak a szolgaltatok.
-
Prien
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm! Olcsó itthoni netnek tökéletes választásnak tűnik, sajnos kábelen csak a UPC (vagy Rubicon?) érhető el nálunk, semmi más.
Ja és az se mellékes, hogy mától él teljes mellszélességgel a törvény, amely a hűségidős előfizetőket védi. Telenornál különösen jól jön ez a törvény.
[link] -
-
vasi89
őstag
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
Mi cégesből váltottunk tavaly a telekomtól. Habár mikor a telenornál kérdezősködtem elég meglepő infokat kaptam a váltásról. De mint kiderült a westendben a földszinten lévő telenorba inkább senki ne menjen mert akkora baromságokat mondanak h leírni nem lehet. dec 17.én járt le a telekomos hűség tavaly, aznap mentünk a telenorhoz elindítani a hordozást. Természetesen elrontott valamit a csaj így 1,5 hét volt az átállás de addig is adott egy ideiglenes számot h már azt használjuk telenor előfizetőként. Így is tettünk, a telekom pedig kiszámlázott közel 40ezret 3 előfizetésre. A mai napig nem tudjuk miért és hogyan lett az én előfizetésem is 2 év alatt 9ből 17ezer alapdíjra és ez csak egy a sokból. Lényeg h nekünk kiszámlázta a telekom pár napra az egész hónapot úgy h már el lett indítva a számhordozás plusz 3 hónappal előtte be kellett jelenteni h megszűntetjük náluk az előfizetést
. Én közel 10 évig voltam telekomos, sokféle előfizetésben és azután a 10 év után a telenor hülyeségei fel sem tűnnek. Eltörpülnek a telekom mellett. A legjobb az hogy apám aki azóta telekom előfizető volt mióta telefonja van soha semmiféle kedvezményt nem kapott semmiből. De az új előfizetők kapják a tabletet meg a nem tudom mit.. Egyik szolgáltató sem tökéletes de mind3nál van tapasztalatom és az eltelt 1 év alatt a telenorral még semmi gondunk nem volt. A telekom még azt sem írta jóvá mikor kikapcsolták 3 előfizetésünket felszólítás nélkül mert papír alapon lett befizetve és adminisztrációs hiba történt. Ennek persze számonként 5e ft volt a visszakapcsolási díja, bocsánatot kértek de persze ki kellett fizetni. Sajnos apámé a cég és elég türelmes ember így sokat eltűrt nekik. -
Prien
addikt
Hipernet Home S csomag is jön 150 megabittel ezután?

-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Munkahelyi előfizetés esetén (MVM, OVIT) melyik árlistát kell néznem, ha telefont szeretnék vásárolni?
ÜDV
Martin -
4Grider
félisten
Szegeden mint írtam, nem lesz gondod a xiaomival. Egész addig, amíg az 1800 MHz-es cellák hatósugarában maradsz. A földrajzi LTE lefedettség 60-70%-át viszont 800 MHz-en oldja meg két nagyobbik szolgáltató, a harmadik meg közel 100%-ban. Ha ezt elfogadod és nem mozdulsz ki a nagyvárosok környékéről, nem lesz gondod a készülékkel elérhető 4G hálózattal. Nekem csak az a gondom a 800 MHz-et nem kezelő készülékekkel, hogy nem kétajtós szekrények, amiket csak nagyvárosokban kell használni. Mert csak ott lehet őket, és túl könnyűek ahhoz, hogy ne üljön fel velük az ember egy vonatra vagy autóba.
-
mm89
őstag
válasz
üzenetére
Ezt nem tudtam, mármint, hogy van /készül ilyen térkép.
De én arra gondoltam, hogy mindketten 800as hálózatot ismerő telefonnal rendelkeztek, tehát a ti tapasztalataitok nem sokat segítenek nekem, inkább xiaomi topikban kéne kérdeznem, hátha van szegedi. Igazából ráérek még vele, mert a mi5 tetszene, bár még nincs is kiadva, még van esély a 800ra..arkone
N4en használtam hasonló appot, mert ott a 3g - 2g között nagy különbség volt, de a 4g nekem már teljesen jó. -
Sayuar
senior tag
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
jujuj....
Tekekom 1.0 : azért nem lettem 30-as, mert hülye volt az ügyintéző (BP !). Bementem egy ideiglenes személyigazoló lappal (ezt akkor kapod, ha ellopják/elveszíted az előzőt, és nem mellesleg mindenhol elfogadják, mivel teljes értékű irat) és azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy erre nem tud dominós
előfizetést adni nekem, mindezt úgy, hogy csak SIM-et kértem, telefont nem.Telekom 2.0 : net&roll-t akartam, és mit ad isten? 64 perc várakozás után még mindig nem kerültem sorra, úgy, hogy 5 pult volt (mindegyiknél humanoid), és rajtam kívül EGY vásárló. Odamentem a pulthoz, átadtam a sorszámos papírt, és érdeklődtem, hogy azért ma sorra kerülök. A válaszuk: ÖÖÖÁÁÁ....Mondom neki: sebaj, akkor megyek a vodához, és majd panaszt teszek a telekomnál a hozzáállás miatt. Odafordultam a páromhoz és a gyerekhez. Visszafordultam: a kis csaj összegyűrte sorszámos papíromat, majd ránézett a kolléganőjére és mosolyogva legyintett egyet.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen, most olvasgatok vissza, gerinctelenség amit csinálnak. Gondolom aki nem panaszkodik azt jól lehúzzák.
Mert az addig rendben van, hogy a szolgáltatásokat kiszámlázzák teljes havi arányban, de a havidíjat? Könyörgöm, nov. 2-a óta azt írja ki a mytelenor is megszűnt a szerződés...(#37057) Sayuar:
Ja, hát voda...szerencsére nem voltam náluk előfizető, mert annyira kretén volt az ügyintéző, hogy nem tudtam oda vinni 5 számot. Érdekes telekomhoz simán át tudtam - de ez egy másik történet. -
Sayuar
senior tag
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
NEM ez a normális.
Én májusban mondtam vissza a vodás előfizetésem. A vodáról azt kell tudni, hogy előre számlázza a következő havi díjat. Írtam nekik levelet, hogy legyenek szívesek visszautalni a tört havidíjam összegét. Visszautalták.
A telenor topik (és a homár is) tele van azzal, hogy a szerződés felmondásakor akár 1 napra is teljes havi díjat számláznak.
Nekem kártyás előfizetőként is épp elég negatív tapasztalatom van/volt velük....már csak az egyenleg tart náluk, aztán GO
-
4Grider
félisten
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
Ha visszaolvasol, a fórumban már rengetegszer leírtuk, hogy lakossági előfizetőknél ez a gyakorlat. Akkor kell a számhordozást elindítani, amikor alig több mint 5-6 munkanap van a számlafordulóig, de semmiképp nem kevesebb.
Tehát igen, ők ennyire primitívek. Nem véletlenül lett az év munkahelye néhány éve vagy kétszer-háromszor is. Nem stresszelik magukat a számlázási rendszerük ügyfélbaráttá alakításával sem... -
4Grider
félisten
válasz
Dolphine
üzenetére
Utána még kb. 5%-al növelték az 1800 MHz-es LTE lefedettséget, az összes többit 800 MHz-en hozták össze. Ezért írtam a Xiabigyóra, hogy kínai vacak. (Meg egyszerűbb levackozni, mint leírni a nevét.) Nálunk legalábbis nem sokat ér, ha tényleg mobilként és 4G-n akarják használni.
A 2600 MHz-es hálózattal nem sietnek, mivel iszonyat kicsi/pontszerű lefedettséget lehet vele elérni, illetve a nagyvárosokban még nem dugul a 4G hálózat. Majd ha elkezd belassulni a 4G háló, akkor fogják nagyobb számban bekapcsolni, de akkor is csak sűrűbben lakott (terheltebb) helyeken. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Emberek!
Ez a cég tényleg ennyire primitív? Évek óta telenoros vagyok, igaz, korábban üzleti csomagban - sose volt gondom a számlával.
De most, összesen 1,5 hónap magán csomag alatt kétszer számláztak olyanért, hogy egyszerűen kitépem a hajamat.
Az első eset: a saját nevemre írattam 5 számot, cégből kihozva, mert munkahelyet váltottam és a családom is a flottában volt. Ez volt 28-án este fél 7kor, 3200Ft-os havidíj+1100 családi csomag, hűség nélkül (mert tudtam, hogy később más flottába viszem). 30-án kaptam egy e-mailt, hogy elkészült a számlám konkrétan kiszámláztak nekem fél 7-től éjfélig 5500Ft-ot az 5 számra, mert a családi csomagot igénybe vettem...Ügyintéző szerint persze ez normális, a rendszerük így számláz. Megreklamáltam, jóváírták.
Következő havi számlát kifizettem, szó nélkül, annyi amennyi alapon.
11.02-án elhordoztam a számokat.
Viszont most, megint kaptam egy számlát 10.26-11.02 között, teljes mértékben kiszámlázva a havidíj+ a családi csomag, pedig még az is szerepel számlában, hogy számlázott mennyiség: 8 nap. Ismét felhívom az ügyfélszolgálatot és még az ügyintéző néz hülyének, mert ez szerinte így normális...
Szerintetek is normális? Vagy más szolgáltató is így számláz?
-
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
2014 eleji Telenor LTE lefedettségi térkép. Ez mind 1800 MHz. Gyakorlatilag csak Budapesten fejlesztették még ezután, a kistelekire is rosszul emlékeztem...
A Samsung telefonok szervizmenüje (*#0011#) is megmondja, hogy milyen LTE band-et használ éppen a telefon. -
Mr. Double B
tag
Sziasztok,
Utoljára 2012-es metró tesztet láttam itt a topicban, szóval érdekelne, más is tapasztalja-e amit ln. Nem új a probléma, igatzából évek óta ezt látom. Naponta használom a 3-as és a 4-es metrót is, a 4-esen simán hasít a 4G Bikás és Kálvin között.
A 3-as metrón viszont kb már a Deák tértől szinte végig az Árpád hidig - kisebb megszakításokkal - gyakorlatilag kuka a net. A teló folyamatosan H ill H+ jelet mutat és térerő is van, de a különböző appok ill a böngésző is azt jelzi, hogy nincs adatkapcsolat. Kicsit úgy néz ki, mintha fizikailag lenne hálózat, de annyira túlterhelt, hogy semmi nem megy át.
Nem hiszem, hogy telefon gond lenne (Lumia 930, Win 8.1, 4G), mert már más cserekészülékkel is ezt tapasztaltam (Lumia 630 illetve Sony Experia Arc S), szerintem egyszerűen (csúcsidőben?) nem bírja a Telenor hálózata a netet a metróban.
Tapasztalja ezt más is?
-
törölt tag
válasz
Dolphine
üzenetére
Hát ez az! Aki meg tudna, az b.szik küldeni. Ennyit a helyi, közösségi összefogásról! Bodrik11 hónapokkal ezelőtt írt a PH isteneinek (sajnos, egy félisten kevés ehhez
), hogy indíthatnának erre vmi játékot és egy szponzorral dobathatnának vmi jutalmat a legtöbb infót beküldőnek. Ebben sem történt semmi előrelépés. Ennyit a helyi istenekről! Kis, Magyar valóság. 
-
törölt tag
Azt Te csak hiszed. MTK telókkal meg lehet állapítani az adott helyen levő frekvenciát. Ilyen térképet ugyanis nem publikálnak a szolgáltatók. Bodrik11 fórumtársunk viszont felvállalta az adatbázis kezelését. Én meg jópár infót küldtem már neki. Ha többen lennénk, akkor pikk-pakk összeállna egy frekvenciabontásos lefedettségi térkép.
-
törölt tag
Ott van az aláírásomban. Sajnos, ezt a verziót már nem forgalmazza a Zopo (sztem azért szűntette meg, mert a kutya nem vette volna az újabb modelljét). Csak netet veszek a Telenortól. Fuvarosként, otthon, bejártam vele az országot. Októberben nemzetközire váltottam. Ezt a hsz. -t a sinsheimi autohof -ból küldöm, Telenor roaming hetijeggyel, Telekom D, 4G hálózatról.
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
"kínai vackoddal"
Khm... sztem ezt nem kéne. Azt a kínai vackot a világ 4. legnagyobb mobilgyártója készíti. Mellesleg, nekem egy sokkal "vacakabb" chinafonom van és tökéletes minőségben megy vele a VOIP, mindenféle kodek hókuszpókusz nélkül. Azon kevesek közé tartozom, akik elégedettek a Telenor nettel. Valószínűleg azért, mert jó modem van a kínai vackomban. -
-
4Grider
félisten
Szegeden, Kisteleken, Kiskunfélegyházán, Kecskeméten, majd csak Budapesten van 1800 MHz-es LTE-jük az M5 mellett. Ez azt jelenti, hogy a városok határától számított 1-5 km után már csak a 800 MHz-es LTE-t látni. Magyarul ha a kínai vackoddal nem nagyon léped át a város határait, akkor nem fogod hiányolni az LTE-t. Ha viszont kimozdulsz, akkor megtapasztalhatod a Telenor 3 vagy 2G-t...
-
mm89
őstag
Sziasztok, a Telenor milyen lte frekvenciákat használ? Kacérkodok a xiaomi telefonokkal, de a 800as lte hiánya nem tűnik jó jelnek. Jelenleg nexus telefonom van. Bár nem a mobilneten élek, (200mb os csomagom van), jobban szeretem a 4g hálózatot mert úgy vettem észre, hogy kevesebbet fogyaszt vele a telefon akkuból. Még nexus 4en vontam le ezt a következtetést, szóval lehet hogy nem állja meg a helyét

Tehát lenne valami hátrányom a 800 as lte hiányából? Szegeden lakom, ha ez számít.
Köszönöm! -
-
Daffni2
addikt
válasz
Dolphine
üzenetére
30 nap a hivatalos határidő.
Közben a fejlemény az ügyemben:http://prohardver.hu/tema/nagy_pannon_topic/hsz_36934-36934.html
Közölte az ügyfélszolgálat,hogy a 8 számra hűséget vállaltunk a keretszerződésbe,ezért csak kötbér ellenében bontható.
Vicc az egész,milyen keretszerződés?
Amit egyoldalúan felrúgtak,jelentősen árat emelve,és plusz díjazásokat hozzátéve.
3x kaptam ígéretet,hogy felhívnak, újabb ajánlattal, emailban is küldik.
Na azóta hívnak.Gusztustalan amit művelnek.
Ügyvéd ismerősünk szerint nincs az a bíróság,amelyik igazat adna nekik ha a kötbért amit kiszámláznak nem fizetjük ki. -
Dolphine
addikt
Egy panaszos levélre általában mennyi idő után reagál a Telenor?
-
Hosssszu
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
LOL, erre nem is gondoltam! Tehát akkor a belassított netet használhatom korlátlanul.

Samsung galaxy j5-el csináltam a képet, a Power és a home gombbal. Mobilon vagyok, szóval nem tudom hogy milyen lett a minősége.
Mindenesetre köszönöm a választ!
-
válasz
Hosssszu
üzenetére
Minden előfizetés-fajtánál kiírja.
Most próbáltam ki három különböző számmal.Egyébként nem írták rosszul.
Van korlátlan adatszolgáltatásod a csomagban? Nincs? Akkor azt a nemlétező valamit használhatod korlátlanul. 
(Az lehet, hogy te konkrétan lefényképezted a kijelzőt, nem a készülékkel lőtted a képernyőmentést?
) -
antal750
senior tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Akkor örülj neki...
-
4Grider
félisten
válasz
karl_fischer
üzenetére
Az egy dolog, hogy szerinted. De mit mondott a mytelenor alkalmazás?
-
antal750
senior tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Gondolom nem tudod tovább használni..
-
karl_fischer
aktív tag
A MyTariff csomagokban elvileg kikapcsolásra kerül a net, ha elfogy az adatkeret. A gyakorlatban ez hogy működik?
-
Tutu7030
veterán
Kaptam sms-t a telenortól.:
"Black Friday ajànlat CSAK 2015.nov.27-én! Vasàroljon ùj dolgozòi elöfizetést LG Joy készülékkel 0 Ft-ért, és mi elengedjük a havidij 50%-àt 6 hònapig.Ràadàsul 5GB extra belföldi Hipernettel is megajàndékozzuk 30 napig. Az ajànlat csak nov.27-én és a készlet erejéig érvényes.Az ajànlatért làtogasson el üzletünkbe nov.27-én vagy küldje a RENDBEN szòt vàlasz sms-ben még ma és mi keresni fogjuk a kiszàllitàssal kapcsolatban.Tovàbbi informàciò: www.telenor.hu/black-friday Üdvözlettel: Telenor"
-
hallerlaller
addikt
válasz
Ricardo128
üzenetére
+1000, elbaszott idegesítően gusztustalan nyálas az a zene "weee-eee liiiii-iiiiveeeee iiii-iiin ciiiii-iiiii-iiitiiiii-iiiiies"
pfejj -
apaszka
veterán
válasz
Ricardo128
üzenetére
Melyik ez? Mivel nem igen nézek tévét, főleg nem itthoni adókat így nem vágom.
Utoljára azt a vízbe ugróst láttam....Na az egy vicces.... -
darvinya
titán
Budafoki út 90+ része lehalt a 4G.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Ricardo128
üzenetére
-Mi baj van a Telenor reklám(ok)al?

-Amúgy a másik két (vodkafon,telekom) szolgáltatónak még szarabbak a reklámjaik,engem meg azoknál b@sz szét az ideg.

-
Ricardo128
senior tag
Elnézést az offért, de bármikor amikor meglátom a mostani telenoros reklámot, legszívesebben a falhoz vágnám a TV-t. Soha nem utáltam még ennyire reklámot, mint ezt. Minden egyes reklámszünetben, minden csatornán (túlzás persze, de értitek) látom. Őrületbe kerget.

Ennyit akartam, köszönöm.
-
RedCactus
őstag
válasz
joefasalasso
üzenetére
Nem.
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok, a Telenoros mobilinternet (Huawei) stick az elfogad más kártyát? Tehát független?
Köszi
-
ntomi0730
senior tag
válasz
milenda
üzenetére
Ez így van! A lejárat után bármikor megrendelheted(ez nem ajánlat, hanem megrendelhető szolgáltatás), ill. az a 3nap nem 3nap, hanem valójában 4, mert megrendeled adott nap reggel, azt a napot nem számolja a Telenor (ebből korrekt), és használod 3 napot, majd z 5. nap reggelén jár le. 1000%, mert már kb. 2 hónapja ezt használom ha szükségem van rá. Igazából kapsz kerekítve 2.500.-ért 400Mb adatot, és korlátlan hálózaton belüliséget.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

. Én közel 10 évig voltam telekomos, sokféle előfizetésben és azután a 10 év után a telenor hülyeségei fel sem tűnnek. Eltörpülnek a telekom mellett. A legjobb az hogy apám aki azóta telekom előfizető volt mióta telefonja van soha semmiféle kedvezményt nem kapott semmiből. De az új előfizetők kapják a tabletet meg a nem tudom mit.. Egyik szolgáltató sem tökéletes de mind3nál van tapasztalatom és az eltelt 1 év alatt a telenorral még semmi gondunk nem volt. A telekom még azt sem írta jóvá mikor kikapcsolták 3 előfizetésünket felszólítás nélkül mert papír alapon lett befizetve és adminisztrációs hiba történt. Ennek persze számonként 5e ft volt a visszakapcsolási díja, bocsánatot kértek de persze ki kellett fizetni. Sajnos apámé a cég és elég türelmes ember így sokat eltűrt nekik.

előfizetést adni nekem, mindezt úgy, hogy csak SIM-et kértem, telefont nem.

mindenesetre köszönöm a válaszokat!