Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wetomi
üzenetére
Számla kiállítási időpontja 2015.12.24.
Android kliensen fizettem be 29-én amelynél az OTP 30-án le is vonta.
Ma azaz 4.-én küldték a csekket a 24-ei számláról hogy 11-ig fizessem be. Na most egyből irány a my telenor és ott nincs befizetetlen számla, minden nullás. Androidosnál is 0.
Na most én nem fizetem be csekken azt amit nem látok neten hiánynak mert akkor duplán fogok fizetni a 11.24-12-24 időszakért amit már befizettem ezzel a szar ekomfort plusz díjával együtt. A webesen meg nem tudom befizetni mert nincs ilyen számla.
Az az érdekes hogy a telenoros levél borítékján 2015.12.29 szerepel tehát akkor nyomtatták. Magyarul ha 5 nap alatt nem fizetem be akkor megy a csekk. -
kutga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jelentem a sarki gsm kivágta. A Telenor ügyfélszolgálatán előttem elég nehezen tudta elmagyarázni a két srác egy külföldi nőnek hogy milyen mobilinternet csomagok vannak és mennyiért, miközben a harmadik kolléganő folyamatosan piszkálta őket.
Ők amúgy nem vágtak, csak a csere volt opció, de ahhoz vagy meghatalmazás, vagy ügyfélkód kellett volna. -
-
wetomi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Valószínűleg éppen az a baj, hogy kapsz csekket, mert ha papír alapú számlázásod van, hiába fizeted ki, a csekket attól kiküldik, mert amikor te befizeted a számlát, az már a nyomdában, vagy a postán van.
Az E-komfort csomag teljesülésének 3 feltétele van:
- elektronikus számla használata
- elektronikusan, vagy személyesen, üzletben való számlabefizetés
- határidőre történő befizetés
Ha a 3 közül valamelyik nem teljesül, akkor megy a nem teljesítési díja: e-komfortAmúgy meg: lmgtfy bocs

-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Igaz,hogy a mytv csak január végéig nem számolja pluszba az adatforgalmat,utána igen??
Ezért akartam átjönni,mert a Telekom is ezt tette a Go-val.
-
Mi a fene az az e-komfort nem teljesítésének díja?
Eddig azt hittem hogy az a baj hogy mobilon fizetem be az androidos alkalmazással, most befizettem a webes oldalon gépen keresztül. Kb egy héttel előtte kifizetem, a hülyék meg egy hétre rá küldenek csekket arról amit már kifizettem. Nem tudom igazán mi a fene az az e komfort. Az androidos kliensen és a webesen is nem látszik semmi tartozás. Igazából azt sem értem minek küldenek csekket ha neten fizetem be? -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amennyiben a Telekom elengedi a számod, a Telenor természetesen fogadja, és akármilyen csomagot köthetsz.

Amennyiben csak kártyát vennél MyTariff csomaggal, akkor a számláshoz is elég csak a személyi igazolvány.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, trétől jönnék.
Weboldalon összepakoltam magamnak egy jó kis csomagot, mivel nekem az adatforgalom a fontos, az ingyen sms-ek pl absz. nem... így jó árban ki lehetne hozni egy olyan csomagot amiben 1,2gb adat van + 80 perc ingyen hívás, nekem ez tökéletes lenne.De fentebb valahol azt olvastam hogy számhordozásnál nem lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást, ez igaz? Mert egyedi számom van, és nem válok meg tőle az biztos.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, a számhordozás csak személyesen intézhető.
ELhordozásnál nem is kell a Telenort megkeresd, bár adatot egyeztetni lehet. Ehhez elég a személyid.
IDEhordozásnál azok a papírok kellenek, amik a "normál" szerződéshez is. Feltöltőkártyáshoz elég a személyi, számláshoz személyi igazolvány ÉS adókártya VAGY jogosítvány VAGY útlevél.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Számhordozásnál mindenféleképpen személyesen kell bemennem egy üzletbe? Személyin kívül kell mást magammal vinnem?
-
kutga
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én úgy látom ez gyári, nem méretre vágott, kis chippel. Majd azzal kezdek hogy le szeretném vágatni, nem nagyon reklámozom hogy nem az enyém.

-
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Micro méretű sim kártyát milyen módon tudnék nano méretűre cserélni? Elképzelhető hogy a sarki gsm is kivágja nekem?
Nem az én nevemen van az előfizetés, céges flotta.
-
törölt tag
A MyTV -t akkor sem kellene számolnia. Feltelepíted a MyTV appot a Tabra és a telóban levő.kártya adataival jelentkezel be a MyTV fiókba. Android TV boxon ugyanezt csinálom és nem számolja az adatforgalmat, ha a telóról osztott nettel nézem, mivel a kártyához tartozó fiókkal használom a MyTV -t a boxon.
-
válasz
killer1203
üzenetére
Igen. Mivel nem a legújabb verziójú kártyád van, illetve lehet ez is a probléma forrása,így bemégy a boltba, és kéred a kártya cseréjét.
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor szerencsére karácsonykor azt is engedték
mert 2 nap alatt ~8GB-ot használtam el tableten (ebből kb. 5-6GB lehetett a MyTV) a telefonról osztva (a tablet Telekomos ezért csak így megy). -
killer1203
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És mi lehet ennek a menete? csak besétálok hogy kártyát szeretnék cserélni ?
Biztos nem térerő gond, járom Magyarországot de eddig még sehol nemvolt 3G :/ -
válasz
killer1203
üzenetére
Első körben kártyacsere. Nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a térerő mindenhol, ahol előfordulsz.

-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Egy galaxy s3 mini telefonba van egy mytariffXS es fekete sim kártyám, de egyszerűen a mobilinternet katasztrófa rajta annyira lassú, 3G pl sehol nincs pedig ez bevan kapcsolva a telefonon, APN beállitásokkal lenne gond vagy mit lehet vele kezdeni ?

-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen az fent van de jobban örültem volna ha küldenek. Persze netnél meg jön hogy elfogy a keret ott nem kell pluszba fizetni perceknél meg nem jön hátha az ember kicsit többet beszél

-
-
törölt tag
Sziasztok!
Mytariffban ha elfogy a 80 perces keretem küldenek sms-t? Ha pedig elfogyott akkor minden megkezdett perc 40Ft plusz?
-
válasz
Handball94
üzenetére
Gyanúm szerint a megosztás "mögött" már nem működik a korlátlanság.
-
bopeti98
őstag
válasz
dedike
üzenetére
Az eredeti szám nekem is tetszik, és egy ideig a Telenoros is tetszett, de amikor már tényleg az összes csatornán, minden reklámszünetben, lenyomták az eléggé idegesítő volt.
Sőt, azt hiszem a Comedy Central-on volt, hogy egy reklámblokkban 2x is leadták.
Vajon mennyibe fájt ez a Telenornak?
-
Handball94
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Mytariff előfizetésem, ha aktiválom a korlátlan böngészés/emailt, akkor vajon az is korlátlan adatforgalom, ha a telefonom mobilnetjét megosztom egy másik eszközzel, vagy csak az amit a telefon böngészőjében megnyitok ? (Akár facebook is a böngészőben?) -
Peter.70
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Sztem valami nagyon nem stimmel az adatforgalom számolásukkal.

-
snooze
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Te is hivjad öket addig,amig vissza nem állítják.. 😊 deugy sem tudnak válaszolj miért lassítják..
-
StarKiller89
senior tag
felbosszant ez a cég már komolyan...
100 megás mobilinternetem van, amit nem kell mondani nektek milyen sok mindenre elég... nos dec 27. körül elkezdett sms-ekkel bombázni a telenor, hogy le fog járni az adatkeretem, amit már akkor furcsáltam mivel az ünnepek alatt itthon voltam és wifit használtam végig, mellesleg a mobilnet is ingyen volt karácsonykor... 28.-án még mindig csak nyomatták a hülye sms-eket, de leszartam mert mondom 29.-től úgyis új számlázási ciklus kezdődik... erre nem, a felhasználható adatmennyiségem maradt 0kb, és szépen be van lassítva a netem, ilyenkor mivan? -
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Az gáz, ha ez a csengőhangom?

(Persze az eredeti...
) -
-
amadeus11
senior tag
Ennyi Telenor reklám egész ünnepek alatt, MINDEN kis kábelcsatornán is, esküszöm már a csapból is ez folyik!
Ha eszembe jut, hogy az én hatvanezrem is benne van, amit az internet start féle senki által nem kért szolgáltatás után számláztak ki elkap a hányinger! De ettől a cégtől még megszabadulni se volt egyszerű, még ott is jól bekavarnak, lehúznak. De többmilliós/ milliárdos reklámokra van pénz. Korrekt üzleti magatartás, na olyan itt nincs... -
Főként 86 illetve 9 buszjáratokon fordult elő, de 1es villamoson is volt rá példa.
Margit híd budai hídfő buszmegállóba érkezéskor.
Batthyány tér előtt, ahol megy a busz.
Gellért tér- Újbuda központ közötti szakaszon.
Ezek 2015 tavaszi-nyári tapasztalatok, én jelenleg nem használok Telenoros kártyát, lehet azóta javult a helyzet. Bejelentettem pontos hely-idő adatokkal, de nem találtak hálózati hibát.Illetve a 4Gről sem mindig dobott le, amikor hívtak. Ez családtagnál a mai napig fenn áll, csak mostmár jön SMS, ha keresték. Bejelenteni hiába jelentjük be, az a válasz jön 24-48 órán belül, hogy Telenornál minden OK, Nálunk van a hiba. SIM csere, készülékváltás sem segített.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A példád csak arra az esetre helytálló, ha minden hónapban kifut az ember az adatkeretből. Ha ez nem minden hónapban fordul elő, akkor viszont 2 nappal többet vagy belassítva. Mondjuk velem kb. 2,5év alatt háromszor fordult elő, akkor vettem is plusz adatot, nem estem kétségbe. De egyébként szerintem sem korrekt dolog.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért?a nagyobb csomagnál nem fogy el a keret?dehogynem.. 😊 elfogyhat..mivel az nincs meghatározva,hogy csak xgiga után már az elsö nap után visszakapd a sebességet..
Ez jellemzö a magyar szolgáltatokra..na de ez más téma..
Viszont szerencse,hogy nem vagyok rászorulva a mobilnetre.. -
-
tomp
félisten
válasz
dptrsk
üzenetére
Az utazás Budapesten belül BKV-val konkrétan hol? Én is folyamatosan BKV-val vagy gyalog közlekedek. Munkán kívül szabadnapjaimon 13-14km-t sétálok a városban de sehol sem volt adatkapcsolat megszakadás. Olyan van, hogy a jelszint leesik egyik mp-ről a másikra a minimumra de még akkor is aktív marad az adatkapcsolat és megy a forgalom.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De nem a csomag méret a lényeg,nem ez volt a kérdés,hanem a sebesség visszaadása..erre vártam a választ..
-
válasz
snooze
üzenetére
"Na akkor irdd le azt miért nem adja vissza az elsö nap?"
Én?
Megtisztelő, hogy feltételezed, tudom a választ, de el kell szomorítsalak...

Már párszor leírtam: ha hamarabb elfogy a keret, mint kellene, nagyobb csomagot kell rendelni. Vagy el kell fogadni, hogy a rendszer így működik.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na akkor irdd le azt miért nem adja vissza az elsö nap?
-
válasz
snooze
üzenetére
Na de érted, a kenyeres példádnál maradva.
Ha te minden másnap kapsz egy kiló kenyeret, amit egy nap alatt megeszel, akkor nem mindegy, hogy a második (x-edik) kenyeret mikor kapod meg?
Az elsőnél még rossz lehet, hogy plusz egy napot kell koplalj, de a másodikat/akárhányadikat már ugyanúgy, ugyanakkora közökkel kapod. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért volna az?ha kifizetsz valamit,akkor az rögtön legyen..vagy ha te is egy kilo kenyeret kifizetsz,és csak majd másnap menj be érte,mert aznap csak félig sütik meg..
-
válasz
üzenetére
Ezért írtam, hogy környéktől függ a hálózat minősége.
Flórián tér környékén van az általam leírt eset, de Csillaghegyen, Békásmegyeren, Pomázon és Újbudán is tapasztaltam saját/családtag készülékén "Csak segélyhívás" üzenetet.
Ezek olyan hibák, amik 2-3 perc alatt magától rendbe jöttek, csak abban a 2-3 percben teljesen elérhetetlen a hívószám...
Jelenleg jobb a helyzet, mert már van ingyenes SMS értesítés, így ha nem rejtett szám volt értesülsz róla. -
-
snooze
veterán
Szerintetek az fer,hogy mobilnet lassítás után csak az új ciklus 2.napjátol adja vissza a tisztelt telenor a rendes sebességet??mi jogon??
-
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bíztam benne, hogy ilyen választ kapok. Köszönöm

-
-
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mennyi a panasz, műszaki gond, szervizelés, ilyesmi. Szóval, hogy mennyire van egyben a készülék, vagy aggódni kell, amikor bemegyek és egy ilyet kérek.
-
-
Én megjártam a Telekom->Telenor->Telekom utat.
A helyszíntől függ, hogy milyen a Telenor, flotta csomagokban (pl. DPI) a Telenornál jobbak/elérhetőek a csomagok.
Nekem pl. a lakhelyemen(Budapest III. ker.) "Csak segélyhívás" volt elérhető az erkélytől 1 méterre(Telenor szerint 2G/3G/4G beltéri lefedettség van itt), a Telenor "kivizsgálta", szerintük minden rendben és az én készülékeimben(2 Android, 1 WP) van a hiba.
Ezek után visszajöttem a Telekomhoz.Ha a környékeden van Telenoros, kérdezd meg a tapasztalatokat. A Belvárosban nekem sem volt gondom.
Utazás közben(Budapesten belül, BKVval) gyakran előfordul Telenornál, hogy 10-15 mp-re elmegy az adathálózat(4G, 3G, 2G is), Telekomnál ilyet nem tapasztalok/tapasztaltam.
Én az olcsóbb tarifa miatt mentem a Telenorhoz, de a hálózat minősége miatt inkább visszajöttem a Telekomhoz.
Telefonos ügyfélszolgálat hozzáértése ugyanaz. Műszaki üfsz. Telekomnál jobb. Személyes üfsz. Telenornál jobb.
Összegezve szerintem:
-Ha a sorrend minőség, ár akkor szerintem a Telekommal jársz jobban.
-Ha a sorrend ár, minőség és van egy jó Telenoros ajánlat(nem publikus csomag), akkor esetleg Telenorral jobban járhatsz. -
malor
aktív tag
Viktor0610-től kérdezném, hogy S6 edge+ telefonokkal mi a tapasztalat a Telenornál? Nagyon úgy néz ki, hogy arra váltanék és látom, hogy te is ezzel élsz együtt. Így hát ha többet tudsz róla még házon belül is.
-
törölt tag
Korábban a mytariff csomagok feltöltése nem 50Mbps volt ? Most néztem és csak 20 Mbps a max.
-
syl5
őstag
Van aki a Telekomtól jött a Telenorhoz?
Jobb, rosszabb vagy ugyanaz? -
Buster17
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kitalálhatnának végre egy korlátlan mobilnetet...
-
-
Buster17
addikt
Mobilnetnél a feltöltést, letöltésnek számolja vagy feltölteni korlátlanul lehet?
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Neked is BUÉK!
Ez a hsz. nem jött volna létre, ha nincs Telenor roaming netcsomag.

-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a segítséget.
-
válasz
teleahocipöm
üzenetére
A dec. 1-től érvényes ÁSzF 92. oldalán találod meg az infót.

Ja, és igen!
Boldog új évet mindenkinek!
(Ez nem kérdés!
) -
teleahocipöm
senior tag
Hamarosan lejáró feltöltő kártyás csomagomat nem hosszabbítanám meg, pénz van még rajta és úgy tudom, hogy novembertől az el nem használt összeget a szolgáltató köteles visszafizetni. A szolgáltató oldalán ez nincs megemlítve. Mennyire valós információ ez, tud erről valaki valamit?
Boldog Új Évet Mindenkinek?
-
marsu.
senior tag
Sziasztok.
Ha egy régi normál (fehér) SIM vágva van, akkor, hogy működik annak cseréje Micro/Nano-SIM-re? Fizetni kell azt a 3825 Ft-ot, vagy mivel régi cserélik simán? Esetleg van egyéb plusz költség a "vágás" miatt? -
Azharel
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt én is megtaláltam és ezzel eddig is tisztában voltam, csak én töröltem a feltöltésről szóló sms-t már, ezért nem tudtam milyen számra kell küldeni. Végül is aztán a netes felületen is be tudtam kapcsolni nem kellett sms-t küldeni.
(#37918) gyurkikrisz
Köszönöm -
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
És mennyire fasza hogy csak a weboldalon kíírt 'MYCHAT' szó működik, az sms-ben kapot 'MyChat' nem, mert miért is küldenének valódi infót, túl nagy nehézség...
-
válasz
Azharel
üzenetére
Google keresés a "MyChat Telenor" kifejezésre, első találat.

Innen a lényeg:
A MyChat szolgáltatás könnyedén megrendelhető az alábbi módon:Töltsd fel legalább 1500 Ft-tal egyenlegedet 2015. nov. 26 és 2016. jan. 27 közötti időszakban.
A feltöltésről szóló értesítő SMS-re küldj egy ingyenes válasz SMS-t az alábbi szöveggel: "MYCHAT".
Várd meg a szolgáltatás aktiválásáról szóló értesítést!
Élvezd a korlátlan Facebook, WhatsApp és Twitter használatot az aktiválástól számított 30 napig!" -
Azharel
aktív tag
Megtudja valaki mondani milyen számra kell elküldeni a mychat szót ? Azt az sms-t amiben leírták ezt sajnos már kitöröltem

-
-
Buster17
addikt
Hali. Mobil hipernettel 1és 3 között elvileg forgalomfelszámolás nélkül lehet netezni?
Elvileg azt mondták, gyakorlatilag ma kipróbáltam de semmi.Buék
-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Anno azt sem publikálta, hogy mindenkinek korlátlan a nete amikor majdnem 1éven át nem volt lassítás. Mégis sokan tudták és itt is téma volt. A MinDig forgalmáról nem csak én írtam. No de sikerült megoldaniuk a dolgot. Eddig is használtam és továbbra is fogom használni mobilneten.
No de mindenkinek Boldog Új Évet! Reméljük a Telenor jövőre is folytatja az idei évben elkezdődött ügyfél élmény javulását. Nálam érezhető a javulás!

-
Prien
addikt
válasz
kaposznyak
üzenetére
Érdemes!

Még ifjonc koromban egy Galaxy S2-est vittem be a Telenorhoz, ők felküldték Pestre, kiderült, rossz helyre, vissza, aztán másik helyre... cirka 3 hétig nem volt telefonom egy kód miatt. Horror.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán....
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor guglizok kicsit...
-
-
törölt tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Szia!
telenortól megveszed. 7500Ft ha jól emlékszem, de csak akkor ha már lejárt az előfizetésed.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Van egy hálózatfüggő Telenoros, előfizetéses telefonom.
A napokban beléptem egy T-com-os flottába. Az új SIM-et behelyezve "sim hálózat feloldó pin"-t kér.
Honnan tudom azt beszerezni?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Viktor77
üzenetére
"Nagyon komolyan kérdezem, szerinted egy itteni fórumozó (kétlem, hogy lenne itt a vezetőségből akárki) hogy tudna erre érdemben választ adni?"
-Igen,én Viktor0610-re gondoltam.

-Időnként felhívnak a Telenor-tól,hogy vásároljak tabletet,de ha nincs választék akkor miből válasszak?

Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ők amúgy nem vágtak, csak a csere volt opció, de ahhoz vagy meghatalmazás, vagy ügyfélkód kellett volna.

durva,mennyit költhettek csak reklámra,de valószínű ennyi után kaptak kedvezményt - törzsvásárlói kupont,stb...

)

)