- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
SutPet #37518 üzenetére
" Látom van most ez az akció ami 4200-ért adja a mytariffM-et de csak új előfizetéshez."
Üdv.
-Én már több mint 12 éve vagyok a Telenor hűséges és becsületes ügyfele illetve esetünkben előfizetője.
-Nekem is szintén lejárt a hűségem és a Smarttarifa Extra 2-ről akartam váltani erre a Mytariff M-re,de nekem is azt mondták minden üzletben,hogy csak új előfizetésre azaz új számra adják.
-Ezek szerint ennyit érnek nekik a hűséges ügyfelek? -
-
válasz
SutPet #35310 üzenetére
SutPet:
Amennyiben ez az ajánlatod és elfogadod azt, igen.G@ben:
A csomagváltásra a tarifakivezetés miatt szinte biztos, hogy lehetősége van a szolgáltatónak (az ÁSzF-et ennyire nem tudom betéve). Az, hogy te az ajánlatot nem fogadod el, mert számodra jelentős korlátozásokkal jár, már egyedi, a szolgáltatóval kötött megállapodás kérdése lehet.
Ezért javasoltam a szolgáltató megkeresését, mert szerintem megér egy próbát, hátha adnak valami olyan megoldást, amivel te is jól jársz, és nem jár jelentős korlátozásokkal.
Kötbér fizetés nélkül nem valószínű, hogy megszüntethetnéd a számod, bár már erre is láttam példát.Ismét a megkeresésre utalnék, ennek eredménye igen erősen ügyfélfüggő.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
SutPet #35282 üzenetére
-Nekem is ajánlgattak már más csomagot ami csak 300 meg csak 500 Ft-al lenne drágább a mostani Smarttarifa Extra 2-nél.
-A bukta csak ott van,hogy egyik ajánlott csomagjukban sincs benne ingyen a Deezer mint a Smarttarifa Extra 2 -ben,és ha ahhoz a csak havi + 300 - 500 Ft-hoz még rájön a Deezer havidíja ami + x forintok akkor a végén elég tetemes összeg jön ki minden hónap végére.-Ezért én mindenképpen függetlenítem velük a Z3-asomat akármennyibe is kerül és ha nem jutok velük dűlőre akkor sajna több mint 12 éves hűség után meg válok tőlük és át megyek a másik kék(UPC)hez.
-
DS39
nagyúr
válasz
SutPet #35285 üzenetére
korábban sem volt olcsóbb telefonálni itt, mint külföldön, arányaiban, de a kormány adópolitikája indította meg ezt a mostani folyamatot, még hogy nem hárítják át a szolgáltatók... na meg ez a kapcsolási díj, mintha kőkorszakot élnénk, hogy a telefonos kisasszonyokat kell fizetni azért, hogy kapcsolják a hívott felet
-
DS39
nagyúr
válasz
SutPet #35282 üzenetére
vicc ez a bánásmód, csak attól tartok, hogy megy majd a szokásos kartellezés, és mindenki meglépi ezt, utána nincs hova "menekülni". én kártyás 29-es vagyok/voltam, és pár hónap és 51Ft-ért beszélhetnék. (igaz egyszer ingyen válthatok emiatt, és van jobb, mint amit kijelöltek, de az eredeti 29 Ft-os percdíjat már rég elhagytuk)
-
DS39
nagyúr
válasz
SutPet #35280 üzenetére
Mi a teendő, ha nem fogadom el az értesítésben megjelölt tarifát vagy szolgáltatást?
A fent említett okokból, a kivezetésre kerülő, régi tarifacsomagot, illetve szolgáltatást nem áll módunkban tovább biztosítani az értesítésben foglalt határidő elteltével, ezért váltás mindenképpen megtörténik.szerintem törlik a számlázási rendszerükből a régieket, még ha meg is büntetik őket ezért, bevállalják.
a másik: nincs értelme függetleníteni asszem 15k-ba kerülne, az a telefon meg kb annyit ér ma már.
javaslom tartsd meg a függetlenítésre szánt pénzt, add el, és vegyél egy független Lumia 532-őt mondjuk. (ha a WP vonal bejött)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest