Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
quattro7
csendes tag
Sziasztok
Most akarok online telefont rendelni viszont mikor kitöltöm az adatokat és a továbbra kattintok nem lép tovább a következő oldalra.Nálam lehet a hiba vagy a rendszerrel nem jó valami?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Készülék vásárláshoz szeretnék segítséget kérni.
Én eddig Tmobile-os voltam, szóval Telenornál nem tudom, hogy hogy mennek a dolgok.
Édesapám viszont régóta telenor előfizető, így gondolom készülékvásárlásnál neki járna kedvezmény.
Telenor oldalán ezt találtam, miután bejelentkeztem:Ezek szerint akkor 10 000Ft kedvezmény járna neki? Vagy ez valami más?
Vagy hogy van ez?(T-nél is csak kártyás készülékeim voltak eddig, nem tudom, hogy hogy megy ez).
Válaszokat előre is köszi. -
Mans20
addikt
Jónapot
Akarok venni itt a ph-n egy sim kártyát,ha aktiválom telefonon,akkor hol tudom majd úgy kérni hogy titkosítva legyen a szám?amit kiküldenek levélbe szerzősést,azon kell bejelölni?mert nem akarom hogy kamu behajtók,angol tanfolyam,meg ilyenek megtaláljanak.
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Hipernet Heavy csomagban vagyok eddig jó ha meg volt a 20/5 de most délelőtt épp mértem a speedtestet és most 40/10 remélem marad is igy mert nem reménykedek mostanában a 60/10-be
-
freeeka
csendes tag
válasz
novake #22192 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat. Igazából előfizetésem mellé vennék csak jelenlegi flottámból nem vásárolhatok telefont.
Csak azért érdekelt volna mert djuice-nál pl volt 5% kedvezmény online vásárláskor de mostanában djuice árlistára kattintáskor is telenor oldalát hozza be. :/ -
novake
tag
válasz
freeeka #22190 üzenetére
Számlásnál akár 8000, átlagos csomagokban 5000.
Kártyásnál nincs kedvezmény online rendelésnél, de van ilyen: Telenor kártyás akció -
freeeka
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és azt szeretném megkérdezni hátha tudjátok hogy ha telenor honlapján keresztül vásárlok online akkor van valamiféle kedvezmény az adott készülékre?
Csak sima kártyás készüléket terveznék venni. köszi a válaszokat/infókat! -
eastsider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #22185 üzenetére
mekkora zs***k, már bocsánat..
a 2. legnagyobb publikus csomag mellett ezt tiltják.. szánalomnak tartom valahol... -
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok
All IN L vs VOIP kérdésa legfrissebb ÁSzF-ből fogok idézni
3.1. GPRS-alapú szolgáltatások
...
A GPRS alapú szolgáltatások nem használhatóak internet alapú hangszolgáltatások
igénybevételére, kivéve amennyiben az Előfizető az alábbi szolgáltatások valamelyikét
veszi igénybe:
Mobil Online Start
Mobil Online 500 MB
Mobil Online 1 GB
Mobil Online Flexi
Mobil Online 5 GB (korábban Mobil Internet 5 GB néven)
Mobil Online 10 GB (korábban Mobil Internet 10 GB néven)
...
viszont az All in L-nél ez vanA tarifacsomagban foglalt adatforgalom kizárólag online APN-en keresztül vehető igénybe. A tarifacsomag
igénybe vétele esetén internet alapú hanghívások nem kezdeményezhetők.most akkor mi, vagy hogy?
ha veszek pl egy movil online 500mb-ot a díjcsomagba foglalt fölé, akkor vajon tiltani fogják a VOIP-ot, vagy nem?
vagy ezt annyira okosan oldották meg, hogy simán nem rendelhetőek ezek a csomagok az allinhez -
asdf_
veterán
Az e-Komfort csomag igénybevételi feltételei:
•Elektronikus számla:
A papír alapú helyett elektronikus formában tekintheted meg a számládat, elkészültéről e-mailben értesítünk.
•Számláidat elektronikus csatornán fizeted be:
banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, bankautomatáknál, elektronikus felületen bankkártyával (MyTelenoron keresztül, internetbankon keresztül, MasterCard Mobile alkalmazással)
•Számláidat időben, a fizetési határidőt betartva rendezed.Ha a három fenti feltétel közül valamelyiket nem teljesíted, akkor az adott hónapra a tarifacsomag havidíja a Start tarifa esetén 300 Ft-tal, az All-In tarifák esetén pedig 1000 Ft-tal magasabb, ami a következő havi számlában kerül kiterhelésre.
-
-
bozont
veterán
Ha a neten rendelek telefont, új tarifacsomaggal, de a számomat szeretném megtartani, akkor arra van lehetőség ugye? Csak mert eszerint: Telenoros vagyok, és új számot szeretnék vásárolni., új számot veszek, nem új előfizetést. Kártyásról csomagról váltanék (ott bónusz se sok van) és készüléket is vennék, neten rendelve olcsóbb 5e Ft-tal mint boltban véve.
-
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610 #22179 üzenetére
sikerült. köszike.
-
-
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610 #22177 üzenetére
https://online.telenor.hu/ugyfelszolgalat/fwk/expressregistration/start.aspx?brand=pannon
Kérjük, ellenőrizze az alábbiakat:
hibás ICC szám formátum -
-
whiskeys
őstag
icc szám a hosszu számsor? mert ha mindet beirom hibást is...
-
B.i.L
senior tag
válasz
Viktor0610 #22174 üzenetére
felette az elektronikus számla megrendelésének lehetősége. - ezt az opciót nem találom !!!!
Kösz ismét - majd bemegyek a Notebook-ommal és ott a helyszínen megcsináljuk az Ügyfél szintű regisztrációt is -
"Számlainformáció és befizetés" oldal - a "Cím:" részen kiválasztod a számlaküldési címet, majd megjelennek a számlák, felette az elektronikus számla megrendelésének lehetősége.
Az e-Komfortot szerintem nem fogod látni, csak akkor, ha a feltételeket nem teljesíted, és azt kiszámlázza a Telenor. -
B.i.L
senior tag
válasz
Viktor0610 #22172 üzenetére
Gyors válaszodért köszönet.
Van MyTelenor regisztrációm,2 előfizetésselez így akkor jó ezek szerint.
De nemtuom hogy van elektronikus számlázás - hol tuom megnézni Számlainformáció és befizetés?Ugyanis e-Komfort* megnevezést sehol nem látok. -
Az e-komfort csak a Start és az All-In csomagok mellé jár.
Igazából az elektronikus számlára való váltáson kívül (előfeltétel, MyTelenor / Telenor Online regisztráció) semmi teendőd nincs.
Abban az esetben kerül kiszámlázásra ennek a csomagnak a díja, ha nem elektronikus a számlázásod vagy ugyan elektronikus számlázású, de nem fizeted be időben a számlád. -
B.i.L
senior tag
e-Komfort - ezt hol kell intézni,mert begyulladt a fülem és nemtudtam odafigyelni - a MyTelenorban nemtalálom.
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #22169 üzenetére
Köszönöm.
-
-
válasz
St3ven #22165 üzenetére
Igen, Expressz csomag aktiválása linken kell megadni az adataidat, pár napon belül a címre küldik az aktivációs kódot. Mivel nem előfizetéses, így bármennyi lehet a neveden. Tesco-ban is kapható, de Telenor Praktikum +Net kártyát kell keresni (nem a Tesco Mobile-osat), 300 és 490 forintért szokott lenni, ugyanekkora összeg Telenor hálózaton belül lebeszélhető belőle. Klikk miatt megéri 3 havonta aktiválni egy kártyát, pl. 2 kártyás mobillal vagy 2 telefonnal az állandó szám is használható mellette, havi 100 forintért 100 mbyte net szinte ingyen van.
-
TODI1111
veterán
válasz
dodopek #22164 üzenetére
Két év tarifahűség tartozik hozzá!
"A tarifacsomagokra vonatkozó ajánlat 2013.11.07. és 2014.01.06. között érvényes, új egyéni számlás előfizetésként történő vásárlás, vagy Bónusz Program igénybevétele esetén, belföldi, normál célú felhasználásra, készülékvásárlással vagy készülékvásárlás nélküli konstrukcióban, e-Komfort csomaggal, 2 év tarifamegtartással. A normál felhasználás feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza. A tarifacsomagok havidíjában foglalt korlátlan percek és SMS üzenetek kizárólag belföldi, normál díjas hívások, SMS üzenetek esetén érvényesek"
Ráadásul az All-In tarifacsomagokat nem tudod csekkes befizetéssel egyenlíteni mert köteleznek rá, hogy elektronikusan egyenlítsd ki a számlád! (e-Komfort csomag)
"Az e-Komfort csomag igénybevételi feltételei:
Elektronikus számla:
A papír alapú helyett elektronikus formában tekintheted meg a számládat, elkészültéről e-mailben értesítünk.
Számláidat elektronikus csatornán fizeted be:
banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, bankautomatáknál, elektronikus felületen bankkártyával (MyTelenoron keresztül, internetbankon keresztül, MasterCard Mobile alkalmazással)
Számláidat időben, a fizetési határidőt betartva rendezed.
Ha a három fenti feltétel közül valamelyiket nem teljesíted, akkor az adott hónapra a tarifacsomag havidíja a Start tarifa esetén 300 Ft-tal, az All-In tarifák esetén pedig 1000 Ft-tal magasabb, ami a következő havi számlában kerül kiterhelésre." -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ha készülék nélkül veszek számhordozással all-in S csomagot, akkor van hűség? -
válasz
whiskeys #22162 üzenetére
Kártya aktiválási határidő a csomag hátoldalán van feltüntetve, általában vásárlástól számítva még 6 - 9 hónap szokott lenni. Ez az időpont, ami után már nem tudod beaktiválni a kártyát. Ha ma aktiváltad a kártyát, akkor 6 hónapig fog élni a számod feltöltés nélkül.
Klikket 3 hónapig 3x 100 mbyte-ig használhatod, utána lelassul a net. 1750-re küldött KLIKK szóval is aktiválhatod a szolgáltatást, vagy Telenor Online-on. Érdemes pl. Tesco-ban a műszaki pultnál 300 forintért venni Praktikum +Net sim kártyát, így havi 100 forintért van neted, én több darabot is szoktam venni belőle, hogy mindig legyen itthon tartalék.
-
whiskeys
őstag
sziasztok. vettem egy simkarit. ha aktiválom, meddig lehet aktiválni a klikk netet, vagy nincs időhöz kötve?
-
válasz
littlelion21 #22158 üzenetére
Nem kérik el a régi sim-et, mert sokan még a kártyán tárolják a telefonszámokat, és ott helyben nem mindig megoldható az adatok új sim-re másolása. Ha valamelyik sim nem a Te neveden van, akkor meghatalmazást vigyél, 2 tanú is szükséges hozzá, nyomtatványt a Telenor-tól tudsz kérni hozzá.
-
válasz
littlelion21 #22155 üzenetére
Szerintem előbb a Telenor-nál próbáld meg a cserét, főleg ha a náluk vett telefonhoz kell, mert ilyenkor ingyenes a csere, nem kell hibára hivatkoznod. Mostanában én csak mini-sim-ből kitörhető micro-sim-et láttam náluk, szóval elég kitörnöd a micro-sim-et, és ha megtartod a kereted, akkor másmilyen telefonba is jó lesz a kártyád.
-
axioma
veterán
válasz
littlelion21 #22155 üzenetére
En a helyedben valami gsm boltban levagatnam micro sim-re... multkor az egyik flottas szamunknal a telenor is azt csinalta hogy a pult masik vegen levo kollegaval ingyen levagatta, mert sim-et cserelni valamiert a flottafelelos altal direkt erre kiadott engedellyel sem akartak neki. Ezek utan furcsa lenne, ha kesobbi sim panasz eseten az igy vagott sim-et nem fogadnak el... a gsm meg gondolom nem fog problemazni azon, hogy turbosimhez mar egyszer csonkitva lett.
-
válasz
littlelion21 #22153 üzenetére
Legyen nálad, de ne mutogasd a sim kártyát, csak mondd azt, hogy van térerő a telefonon de sokszor nem vagy elérhető, másik telefonnal is ugyanezt csinálja, másik sim-mel mindkét telefon jó. A régi sim-et megtarthatod, nem veszik el tőled.
-
littlelion21
addikt
Vagdosott SIM-et is díjmentesen cserélnek, vagy felejtsem el? (már elmúlt 5 éves a kártya, előfizetés hosszabbítás lesz)
Amennyiben nem, mindenképp' kell a régi SIM a cseréhez? -
eastsider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #22150 üzenetére
végülis főleg a voipra voltam kíváncsi, de külföldi hívások, SMS-ek, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest