- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Most valamiért a telenyomor is a praktikumos árakat törte le.
pl Nokia 925
smart1 ben: 310.380FT
Praktikummal: 164 989 FtMiért majdnem a duplája?
-
Blackmirror
őstag
Mi ez az árazás?Vannak még gondok a weboldallal,eddig a felébe került
-
-
Vangelis
félisten
válasz
Csaba1512 #21987 üzenetére
Ez ennyi hűséggel is?
Telenor Flow 2 Bruttó ár (Ft)
Havi előfizetési díj: 34 990,00
A havidíjban foglalt percek száma*:
hálózaton belül
belföldi vezetékes és más mobil irányba
korlátlan
1 000 perc
Belföldi percdíjak
hálózaton belüli hívásirányba 0,00
belföldi vezetékes és más mobil irányba 28,00
SMS küldés díja:
hálózaton belül
belföldi vezetékes és más mobil irányba
14,00
28,00
A tarifacsomagban foglalt belföldi
adatmennyiség:
1 GB -
Midway
senior tag
Másnál is ilyen tetü lassú a telenor honlap?
-
Csaba1512
tag
válasz
viharhozo #21981 üzenetére
Igen, de fontos hogy a szerződés szerint a Telenor Flow 1 és 2-re. Tehát a Total Flow- hoz nem jár. Egyébként az ügyintéző sem tudott semmit róla.
Pontosan ez van a szerződésben:Telenor Flow 1, Telenor Flow 2 kapcsán
A tarifacsomag havidíja tartalmaz Extra kedvezmény keretet, melynek összege Telenor Flow 1 tarifacsomag esetén 2.000,- Ft/számlázási ciklus, Telenor Flow 2 tarifacsomag esetén 3.000,- Ft/számlázási
ciklus. Az Extra kedvezmény keret kizárólag a számlázási cikluson belül használható fel.
A Telenor Flow 1, Telenor Flow 2 tarifacsomagok választása esetén az Előfizetéshez illetve tarifacsomaghoz igénybe vehető extra szolgáltatások az Előfizető kérésére aktiválódnak. Amennyiben a
megrendelt szolgáltatás(ok) havidíja meghaladja az adott tarifacsomaghoz tartozó Extra kedvezmény keretet, akkor a különbözetet a számla alapján az Előfizető fizeti meg. Amennyiben a megrendelt
szolgáltatás(ok) havidíja nem éri el az Extra kedvezmény keretet, akkor a különbözet az adott számlázási ciklusban elvész. A fel nem használt Extra kedvezmény keret összegei nem adódnak össze és
nem vihetők át a következő számlázási ciklusokra.
Az Extra kedvezmény keret kizárólag a Díjszabás (ÁSZF 1/A melléklet) II. fejezet, Telenor Flow tarifacsomagokhoz megrendelhető egyéb havidíjas szolgáltatások pontban megjelölt szolgáltatás(ok)
havidíjára vehető igénybe. -
Csaba1512
tag
válasz
ottoyes #21980 üzenetére
Nekem is azt mondták hogy számlazárással fog a váltás megtörténni , mégis hónap közben megtörtént a váltás. Pedig én mondtam hogy idáig akiket ismerek mindnek hónap közben megtört váltása, de ő szerintük ez nem lehet. Egyébként a szerződésben is az van hogy az aláírás napjával.
-
-
Csaba1512
tag
válasz
Vangelis #21978 üzenetére
Az a fura helyzet van nálam például hogy van családi csomagom a korlátlan csomag mellé. Ugyanis 6 előfizetéses kártya és 3 kártyás van a családi csomagunkban már vagy 5 éve . De csak az én előfizetésem korlátlan. És számlás előfizetőként aktívnak kell lennie, mert nem lehet lemondani, mert egy ügyfélszámon vannak. És persze a csomagban lévők nem csak engem hívnak, hanem egymást. Így nem tudom lemondani mert akkor az összes előfizetésről le kellene mondani.
-
Melack
veterán
Ez mi lehet?
"2-es QoS profil beállítása HLR-ben"
-
Csaba1512
tag
válasz
Vangelis #21973 üzenetére
Igen, bár a honlapon egy szó sem volt róla. De a szerződésben benne van hogy a két évig amíg a hűség tart addig jár a 2000 Ft extra kedvezménykeret. Ez akkor is jár ha készüléket veszel hozzá, persze úgy már 7490 ft. A következőkre lehet felhasználni a 2000 Ft-ot.
- Korlátlan böngészés és email. 1490 Ft
- 1 GB adat 1590 Ft
- 2 G b adat 1990 Ft
- Deezer 1390 ft
- Családi csomag 1090 ft
- korlátlan hálozaton belüli sms 1290 Ft
- 100 sms hálozaton kívűl 1290 Ft
- 100 perc hálozaton kívűl 1390 ft -
bozont
veterán
Mikorra várható, hogy az új oldal rendesen fog működni? Mert jelenlegi állapotában szinte használhatatlan.
Esetleg arról lehet tudni valamit, hogy lesz-e valami készülék akció decemberben? Esetleg érdemes akkorra időzíteni a készülékvásárlást?
Én nem nagyon figyeltem az elmúlt években ilyenkor a kínálatot, így nem tudom mire lehet számítani. -
Csaba1512
tag
válasz
viharhozo #21971 üzenetére
A két tarifacsomag csak első ránézésre ugyanaz. A Telenor Flow 1-es csomag havi 2000 Ft. extra kedvezménykeretet tartalmaz, ami felhasználható 1 GB adatforgalomra ami 1590 ft, vagy 2 GB adatforgalomra ami 1990 Ft, de korlátlan böngészésre is ami 1490 ft, vagy Deezere ami 1390 ft, sőt van lehetőség korlátlan sms-re is. A Flow 1-es továbbá LTE hálózaton is használható míg az új ALL IN M csomag nem. Nekem is Flow 1-em van ami 5990 Ft + igénybe veszem a 2 GB adatcsomagot amit jóváírnak az extra kedvezménykeretből. Így 5990 Ft-ért 2,5 GB adatforgalmam van korlátlan hálózaton belüli lebeszélhetőséggel. Szerintem az új tarifák egyértelműen kedvezőtlenebbek mint a Flow tarifák. Ja és az új csomagoknál az e komfortcsomag miatt 1 napos késedelmes fizetés esetén 1000 Ft-ot hozzáírnak a következő számládhoz. Ráadásul ahogy te is írtad a Flow 1 M kategóriás míg az új ALL-in M csak S kategóriás így a készülék is olcsóbb mellé- Persze csak december 7-ig.
-
viharhozo
addikt
Most nezem, a Flow dec.7-ig meg elerheto, es M kategorias, mikozben az ugyanezt tudo All-in M meg S kategorias.
LG Optimus F6 mikortol lesz elerheto?
-
-
Melack
veterán
válasz
Viktor0610 #21950 üzenetére
Hááát, ez így kutyafa**a...
-
axioma
veterán
válasz
sifarr #21966 üzenetére
Tok felesleges belekeverni a helymeghatarozasban levo "-ig"-et, mert az tok veletlen (na jo, nem egeszen, de majdnem), hogy pont ugyanazt a ket betut hasznaljuk a jelzesere.
Senki nem varja, hogy a nem nyitvatarto uzlet 6-an este 23:50-kor kiszolgaljon. De a 6-ai nyitvatartasi idoben igen, mert ez a mondat fogyved es minden hokuszpokusz nelkul is ezt jelenti. Nincs elo magyar anyanyelvu ember, aki azt a szokapcsolatot, hogy 6-aig, ugy ertene, hogy 6-an mar nem. Persze, lehet probalkozni, akit sikerult igy lerazni annak oruljenek, de ha kenyertoresre kerul a sor, bukta. -
sifarr
senior tag
válasz
axioma #21962 üzenetére
Ha valamire 6-aig van lehetoseg, akkor abban a 6.-a vastagon benne van,
Neked és még több hozzászólónak.Csak azt nem veszitek figyelembe, hogy a beszélt nyelv a megfogalmazás pontosságában mindig a helyzethez alkalmazkodik, és csak a szükség és elégséges szinten fogalmaz.
A hétköznapi beszédben elégséges azt mondanom, hogy Komáromnál elsétáltam a Dunáig. Senki sem gondol arra, hogy belesétáltam a folyóba.
De ha azt a kérdést teszem fel, hogy meddig terjed Magyarország területe Komáromnál, akkor arra nem jó válasz, hogy a Dunáig. Mert a folyó közepéig terjed.Ha a haveromnak megígérem, hogy november 6-ig elmegyek hozzá, abba belefér a hatodika. Bár megorrolna, ha éjfél előtt 2 perccel csöngetnék rá, és azt mondaná, nem ezt beszéltük meg. És szerintem is igaza lenne. Pedig az is benne van ugye?
Viszont, ha az adóbevallás határideje május 20-a, akkor leírják, hogy 20-án éjfélig (24:00:00, pontszerű időmeghatározás) lehet elektronikusan vagy postán feladni a bevallást.
Eltérő helyzetekben tehát egészen más a megfogalmazás pontosságának szükséglete.A Telenor ajánlatot tett valamire a vevőknek egy határidőig. Neki ezt egészen szabatosan kell meghatároznia, mert ajánlati kötöttséget vállalt. Ha nem teljesíti, akkor panasszal lehet élni, hatóságokhoz lehet fordulni.
Ezért kell neki a feltételeit, beleértve a határidőt egészen szabatosan meghatároznia.
Ha nem szabatosan teszi - és ezt írtam először is! -, akkor viszont a vevő javára kell értelmezni a nem elég pontosan meghatározott határidőt. -
moonguru
őstag
"Telenor Smart Touch Pro Android"
Kétmagos 1,2 GHz-es processzor"
Ilyenkor lehet reklamálni?
Sosem volt egyébként 1.2 GHz-ces újonnan is 1.150-ás volt!
Ui:
Online valamit lehet egyébként rendelni?
Próbáltam néhány készüléket és az eredmény: "Online nem rendelhető!"
-
Ro-bika
csendes tag
válasz
viharhozo #21958 üzenetére
Igen, mi is így jártunk tegnap a telefon vásárlással.
Világos, hogy tévedésből egy nappal korábban aktíválták az új árakat.
A kérdés valójában az, hogy maguktól automatikusan kárpótolják a póruljártakat sűrű bocsánatkérés közepette!
V. megvárják a Tékozló Homár panaszokat, Fogy. Védő feljelentéseket, GVH vizsgálatot + vastag büntit?! -
axioma
veterán
válasz
sifarr #21959 üzenetére
Ha valamire 6-aig van lehetoseg, akkor abban a 6.-a vastagon benne van, idoben igy tudja csak a magyar nyelv ertelmezni. Ha 5. es 6. hataraig, akkor azt magyarul a 6-os szammal CSAK ugy tudod kimondani, hogy 6-a elott.
Az, hogy a Dunaig helyhatarozoi ertelemben ez pont forditva van (addig amig elered es nem tovabb), az ebben az esetben teljesen irrelevans.
En tolnam a reklamaciot, persze ahhoz hogy fogyved tudjon kezdeni vele valamit, irasban kellett volna kerni az elutasitast, es persze jo esellyel raadasul nem fogyved iranyban hanem a vevo javara valasz szuletett volna... de ha nem bizonyithato, akkor annak mar lottek (mar persze egy levelet meger, csak hogy ne erezzek magukat olyan okosnak, csak tovabbvinni nincs ertelme). Esetleg ha telefonos ugyfelszolgalaton volt es meghatarozhato idoben, akkor arra hivatkozva (me'g idoben kikerve a hanganyagot!) lehetne keresni naluk valamit... -
sifarr
senior tag
válasz
viharhozo #21958 üzenetére
Volt meg tegnap egy kalandom, akcioztak az Xperia SP-t Flow 1-gyel (40k helyett 0k). A szoveg szerint nov. 6-ig. A Telenor felulirta a magyar nyelv szabalyait, mert naluk a nov. 6-ig az 6-an mar nem.
Azért ebben nem egészen van igazad.
Hadd kérdezzem meg, ha elsétálsz a Dunáig, akkor vizes lesz-e a lábad vagy sem?Ha egy határ nem pontszerű, hanem kiterjedése van (akár térben vagy időben), akkor az a szabatos határmegjelölés, ha pontosan meghatározzuk, hogy melyik pontja a határ.
Tehát ebben az esetben így:
- november 6-án 0 óráig, vagy
- november 6-án éjfélig, vagy akár így
- november 6-án 12 óráig.Viszont azért van lényegében mégis igazad, mert ha a szolgáltató nem pontosan határozta meg a lejárati határidőt, akkor mindig a vevő javára kell a határidőt értelmezni.
-
viharhozo
addikt
Nem ugyanaz, mert lejjebb vettek a kategoriakat, tehat dragabban adnak melle keszuleket.
Volt meg tegnap egy kalandom, akcioztak az Xperia SP-t Flow 1-gyel (40k helyett 0k). A szoveg szerint nov. 6-ig. A Telenor felulirta a magyar nyelv szabalyait, mert naluk a nov. 6-ig az 6-an mar nem.
-
Vangelis
félisten
Kínlódásnak nyögés a vége!
Én is valahol bíztam benne, hogy alá tesznek a másik kettőnek.... de csak jót röhögnek és már csak egy kávét kérnek két cukorral.
Pedig a telenor is alkothatott volna valami jót és biztos sokan átmentek volna hozzájuk.
De a kertel az ilyen.
Én szerencsére megszabadultam a rabláncoktól. Már csak egy FUN van telekomnál de az havi 825Ft ....és 1825FT lebeszélhető.
De egyébként nem hiszem, hogy egyiknél is aláírok újra hűséget, mert itt csak a fejetlenség van.
Ezen tarifa is csak dec 06.ig van így? utána mi lesz?
-
csab2
veterán
válasz
Viktor0610 #21948 üzenetére
A Vodafone országosan adja a 3G-t.
Az én állandó lakhelyemen a Telenornak és a Telekomnak alig van térereje. Rengetegszer nem sikerül a hívás, vagy megszakad, stb. Kültéren. Épületen belül gyakorlatilag lehetetlen a telefonálás. Mindez az ország közepén, teljesen sík területen (Kiskunfélegyházától 10 km-re DNY-ra).
Ugyanitt a Vodafone épületen belüli 3G-t ad, kültéren full térerővel.
Ha május 25-ig nem változik valami, akkor szépen át fogom hordozni a számomat a Vodához, mert bár kb. 14. éve a Telenornál vagyok és tulajdonképpen semmi bajom velük tarthatatlan, hogy otthon nem lehet telefonálni. -
csab2
veterán
Szánalmas amit a Telenor művel tarifacsomagok terén és most nem arra gondolok elsősorban, hogy pl. mennyi a csomagba foglalt adatforgalom, vagy az sms. A konkurencia hatására gyorsan módosítanak egy meglévő tarifát, majd pedig kb. 1 hónap múlva kijönnek egy újjal, ami tök ua. mint a másik volt. Kapkodás az egész. Azzal meg tele a tököm, hogy angol neveket adnak a tarifáknak. Miért All In, és miért nem Minden Egyben? (Ez természetesen a másik két szolgáltatóra is áll.)
-
poli27
veterán
válasz
Eddig LTE volt a flow1 is ami az S el egyenlő..... Gondolom ebbe már extra kedvezmény keret sincs mi?Az adatforgalom meg egy vicc 2014 elején lassan.....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ez igy elég vicces... az adatforgalmak...jézusisten.... smarttarifa 2 megeszi a kicsit...
-
Prien
addikt
válasz
jacqhordeaux #21947 üzenetére
13.5 évig voltam Telenoros, idén menekültem céges Tkom flottába, hát el kell ismernem, hogy a Telenor sokkal jobb lefedettséggel rendelkezik.
Legalábbis, amerre én járok.
Ezért is hosszabbítottam a Hipernetet, jó a lefedettség és nem szórakoznak úgy a csomagokkal,mint a hanghívásos csomagoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Xbox Series X|S
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest