- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Bondix #107669 üzenetére
amit a tp-link-es aginet app-ban állítasz annak semmi köze a mobilinternetes 4g és 5g csatornaszélességhez. ott amit állítasz az a 2,4 ghz-es wifi és az 5ghz-es wifi csatornaszélessége.
-
Landsmann
addikt
-
Ret2
csendes újonc
Sziasztok, ha elérhető lesz az 5G SA azt azt is jelenti, hogy a telefon már a valós 5G jelerősséget fogja mutatni és nem pedig a 4G hálózatét? Leginkább arra gondolok, hogy most egy max jelerősségű 5G egyszercsak átvált 4G-re.
-
Bondix
aktív tag
válasz
whiskeys #107668 üzenetére
Ugyan vegig van a városba de itt nálam nem kötik be xy éve. Ha lenne én se cserélném le tuti de így meg max 30Mbs lenne itt a Telekom az meg kb semmi. Így lesz yettel net és Telekom tv azt jóvan az úgy.
4Grider
Akkor a 4G felesleges 40 MHz tenni jó a 20 is gondolom az 5G meg 80on jó azt olvastam -
tobias40
veterán
válasz
Bondix #107660 üzenetére
Hát én biztosan nem cserélem le az 1000/1000-es telekom optikát mert stabil és nekem fontos a felfelé sebesség is.
Persze nyilván van akinek ez a jó de én egy vidéki kisvárosban nem gondolom hogy nagy sebességet tudnék elérni de ez majd kiderül ha tesztelek,de ma már nem.A tv-je tényleg jó és nekem is tetszik de mivel van sat tv-m és még pluszban a sweet is így erre nincs szükségem hosszú távon.
Sweet helyett majd lehet elgondolok rajta később az még kiderül. -
CellWalker
tag
válasz
aprokaroka87 #107663 üzenetére
140MHz áll rendelkezésre N78-on a Yettelnek, de csakúgy mint a 4G esetében a 20MHz, 5G esetében 100MHz a maximális csatorna sávszélesség.
Én még sehol se láttam üzemelni külön a maradék felső 40MHz-et, de már ezt is csak CA-val lehetne az alsó 100MHz-cel összefogni, ez lesz valószínűleg az 5G+
-
bociusz
aktív tag
válasz
CellWalker #107658 üzenetére
Egyelőre még az Otthonnetesek közül se mindenki kapta meg az SA-t, eredetileg első negyedév (március) végéig ígérték ezt, a többi előfizetőnek pedig év végéig.
Valószínűleg azért is kezdtek előbb fix telepítésű, kizárólag adatforgalmat bonyolító eszközökkel, mert ott nem kell foglalkozni a hanghívással (VoNR) és a handoverrel (cellaváltás, hívás közbeni visszaváltás régebbi generációra, stb.). -
CellWalker
tag
válasz
trec12 #107659 üzenetére
Nagyjából arra kell gondolni NSA esetén, mintha egy sávbővítő kiterjesztés lenne csupán az 5G, míg SA módban minden előnyét tudod már élvezni az 5G core-nak.
Ezen felül megnyílik a lehetőség az n78 használatára olyan helyeken is, ahol a cross base hiánya miatt az NSA nem működik, hiába látszik jól az n78 a távolabbi állomásról. Jómagam ezért várom mint a messiást. Városszéli agyonterhelt, frekvenciaszegény 4G állomás vs. n78.
-
Bondix
aktív tag
válasz
Ricsii2001 #107647 üzenetére
tobias40
Én Invitel/Digi váltottam le sokszor ment el net ez az fő indok
Telekom ahol én lakom épp pár utcába elég lassú persze nalam is igy ez is kiesikA Yettel internet nekem bejon 4G 5G teljesen jó mindegyik.
A telefonomon a Tré mobil 4G jó de az 5G mem mindig jön be, de a Yettel wifi-n 5G teljesen jó igy itthon wifi-n vagyok azóta.
Egyik tévén 5G másik szobában gyenge ott a 4G.
Én ezen biztos maradok 90 nap után isA tv nekem annyira nem tetszik vagx meg szokatlan de jobb mint a sweet tv az sokszor akadozott.
De kihasznalom a 90napot aztán valószínű a Tv az Telekomos lesz.És egy jó app-ot is ajánlok, ráadásul magyar nyelvű is.
De egyszerű amúgy is és mindent tud amit kell neki szerintem : Aginet
Én ezzel állítottam be a tévék és telefon wifi hol mi legyen 4G/5G a csatornát, jelszót... -
trec12
addikt
válasz
CellWalker #107658 üzenetére
Értem köszi. Amúgy a gyakorlatban mit lehet tapasztalni 5G NSA vs. 5G SA? Gyorsabb gondolom nem nagyon lesz....
-
CellWalker
tag
válasz
trec12 #107655 üzenetére
Erre ne nagyon gondoljatok, amelyik állomások fent vannak a cellmapper 5G térképén, azokon már megy az SA, különben meg se jelenhetnének ott.
Az előfizetéseken nincs engedélyezve valamiért az SA. Remélem nem évek kérdése lesz az általános engedélyezés, tavaly október óta műszakilag minden készen van hozzá.
Egyetlen helyen nem láttam eddig SA-t, Üröm mellett a Rozália téglagyárnál levő állomáson, de ott n1 van, nincs n78.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #107646 üzenetére
Na igen még a nagyvárosokat se fedték le rendesen. Addig ne is álmodjunk országos 5G-ről.
-
4Grider
félisten
válasz
Viktor0610 #107646 üzenetére
Akkor viszont erősen foghíjas marad az az 5G térkép...
-
-
tobias40
veterán
válasz
trec12 #107651 üzenetére
Mondjuk ez a yetis megoldás azoknak is jó lehet aki időközönként lemennek a nyaralóba vagy telekre és "ingyen" megvan oldva a net és a tv,persze ha van yetteles lefedettség ott is.
Konbóban nem rossz ez mint mondtam,nekem is tetszik de nálam csak a tv volt amiért kihoztam kíváncsiságból. -
trec12
addikt
válasz
tobias40 #107650 üzenetére
A Yettelt a muttihoz tervezem csak előbb látni akarom milyen meg amúgy is kiváncsi voltam rá.
De a Yeti tévéje szerintem jobb a Digiénél mind szolgáltatásokban mind csatornákban. Meg a kép is szebb pár fokkal. (kivéve sport)
Nekem nincs hűség a Digin bármikor meneszthetem. -
tobias40
veterán
válasz
trec12 #107649 üzenetére
Ma majd kipróbálom a netet is csak még a fiam alszik és ott van a router!
Ezek szerint te meghagytad a Digi előfizetést is csak nem használod?
(ráadásul gyorsabb is mint a digié?)
Nem úri mulatság ez így?
Én most írtam alá sajnos 2 évet a telekom optikára,igaz nincs vele gondom de "kicsit" rendesen beleemeltek az árakba de ezt mindegyik szolgáltató meglépte-lépi majd.Tehát ezért nem is eröltettem a netet de ma mindenképpen kipróbálom ha már itt van!
-
trec12
addikt
válasz
tobias40 #107648 üzenetére
Én (eddig) kellemesen csalódtam ebben a szolgáltatásban. A Digi optikát nem kellett eddig vissza kapcsolnom. Mióta itt van ez azóta alszik az ONT.
Vidéken leszek kiváncsi Mutternál. Ott is van 5G elviszem a cuccot szerintem Gigabit körül fog menni a házban a tetőtérben. TV sem rossz, de sportcsatikért kár (25 fps). Meg a box lehetne kicsit gyorsabb. Amúgy droidos Sony-n is megy már box nélkül is.
-
tobias40
veterán
válasz
Ricsii2001 #107647 üzenetére
Hozzál ki egyet 3 hónapos próbára a nettel együtt és eldöntöd neked megfelel-e vagy nem.
Olvass vissza kicsit én is így csináltam meg többen is!
Sztem arra jó amiket írtál,véleményeket is tudsz visszaolvasva találni de jobb ha a magad szemével látod-tapasztalod meg sztem... -
Ricsii2001
tag
Szevasztok!
Szeretnék érdeklődni a Yettel tv iránt. Kollégiumból nézném, ahol nincs lehetőség tv-t nézni technikai okokból (nincs tv bekötve a szobákban), de cserébe van net. Milyen maga a szolgáltatás? Milyen a csatornák bitrátája? A több hangsávos csatornákon elérhetőek a másodlagos hangsávok? (Az eredetinyelvű hangsávokra gondolok, és a Tv2, vagy az RTL esetében a látássérülteknek készült audionarrációs hangsávokra). Mennyire gyakoriak a kimaradozások, az akadások, az instabil működés? Telefonos hangcsomaghoz venném, tehát nem tv boxal, hanem online nézném, és telefonról néha, az alkalmazásból. Az ígéretüknek megfelelően működik a felvétel funkció, miszerint bármilyen műsort rögzíthetek későbbi visszanézésre, ha véletlenül élőben nem tudnám nézni, vagy megy a sunyiskodás, hogy "jaj, ezt a műsort nem veheted fel, mert a csatorna azt mondta"? Persze most azokra a csatornákra gondolok, amiket alapból nem rögzítenének visszanézés címszó alatt. Megéri a 6000 forintot a legnagyobb csomagjuk? Szép a kép, jó a hang? Ti használjátok? Van még valami más választásom a sweetes tv-t leszámítva? Köszi a válaszokat! -
-
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Otthon net van jelenleg teszt jelleggel nálam. 4g van csak erre. Itt a sebesség mennyi az elfogadható 4g mellett?
-
lasz10
junior tag
válasz
Viktor0610 #107628 üzenetére
Én is viccből, ott volt a smile a végén.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #107632 üzenetére
sajnos ez is random..egyszer jol mutatja,máskor napokig nem..nem tudom mi alapján csinálja igy..
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #107631 üzenetére
Ez több nap volt...
-
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #107622 üzenetére
de azért az sem franko,hogy a befizetett számlát még napokig ugy mutatja,hogy nincs befizetve..tudom,erre jön,hogy le kell könyvelni..de attol még be van fizetve,és jön is a visszaigazolo értesités a yetteltöl..
-
-
lasz10
junior tag
válasz
Viktor0610 #107622 üzenetére
Persze, az ügyfél a hülye, nem a yettelnél vannak az idióták, akik befizetett számláról küldözgetnek kéretlen emaileket és sms-eket hajnali 4-kor.
-
-
slice14
veterán
Belépve az online fiókomba azt jelzi hogy van számlám, de az előfizetést kiválasztva már nincs semmi fizetendő. És az app-on belül sincs fizetendő számla. Mi lehet ez?
-
logper
lelkes újonc
válasz
donjohnson #107617 üzenetére
köszi, így megtaláltam
-
logper
lelkes újonc
ilyen cell id-t nem látok a környéken, hogy tudom kideriteni ezzel az eszközzel, hogy melyik toronyhoz csatlakozok?
-
devast
addikt
válasz
azbest #107613 üzenetére
Az a gondom, hogy most hordoztam yettelhez, es a kod amit az uzletben megadtam ugy nez ki nem ugyfel szintu. Hozzaadom a szamom azzal a jelszoval, es hianyos. Megtalaltam az ugyfel szamot, ha azzal adnam hozza akkor azt irja ehhez a szamhoz nincs beallitva jelszo. Szoval lesz megegy utam a yetihez.
-
azbest
félisten
válasz
devast #107611 üzenetére
ha a meglévő fiókodba belépsz, akkor ott látszik az ügyfél azonosító. [kép]
vagy amikor benn vagy már azon belül az előfizetéseid listánál [kép]
https://fiok.yettel.hu/fiokSőt, úgy látom rajta van a számlán is. Yettel azonosító/Yettel ID részen.
Ha még eddig nem is volt fiókod, akkor lehet az új telszám + ügyfélkód is felveszi szépen. Bár gondolom neked is inkább az a gondod, hogy több előfizetésnél kell gatyába rázni a listát.
-
-
azbest
félisten
Na, ma is tanultam valamit
Új előfizetésnél, a meglévő számokhoz úgy tűnik csak kártyaszintű joggal (nem látható a szerződés letöltés / Elektronikus dokumentumok) lehet hozzáadni az új előfizetés számát a yettel fiókban.
Helyette, az ügyfél-azonosítót kell kimásolni, amit a fiókban is ír. Az összes meglévő telszámnál nyomni "előfizetés eltávolítása a fiókból"-t. Majd a teljesen üres fiókban a "Telefonszám vagy Ügyfél hozzáadása" része kell az előbb említett ügyfél-azonosítót megadni az ügyfélszintú jelszó kóddal együtt. Így elővarázsolódik minden ügyfélhez tartozó kártya, magasabb joggal, szerződéssel együtt.
Persze ez akkor van, ha egy ügyfél alatt léteznek a különböző előfizetések. Ha valakinek valahogy sikerült több ügyfélként létrejönni több előfizetéshez, akkor ott teljesen külön vannak ezek. Eddig azt hittem, hogy szerződésenként van kétféle jog szintű kód, de az ügyfélszintű az a yettel fiókban lévő személyi fióké, egy embernek elvileg egy kéne legyen. Van pár furcsaság a rendszer működésében, pl az is, hogy alapból nem jelenik meg az új előfizetés az ügyfélnél. Meg az is, hogy lehet egyik telszám + ügyfélkód kombóval is felvenne magasabb szinten mindent, mert előtte úgy is próbáltam és hibát írt, hogy már fel van véve. Mintha a kódok alapján, nem pedig szerződések alapján lenne felsorolva az adatbázisban.
Egész jó ez a videosupport. Azon segített a kolléga rájöttni a megoldásra, hogy lássam a szerződésemet
picit lehetne beszédesebb, induláskor, hogy kapcsolásra vár
Így megúsztam, hogy bemenjek újra személyesen (személyi, lakcímkártya bemutatás kell jelszóval kapcsolatos módosításoknál).
És egy b525 router függetlenítő kód kérés is pikk pakk ment személyesen reggel, amikor a szerződést kötöttem.
-
Landsmann
addikt
Akkor bonyolítsuk tovább a dolgot. Redmi 6-on, amiben két Yettel kártya van, az egyiken megy a vowifi, a másikon nem. Amelyiken megy, az kártyás, a számláson, ami egyébként elsődleges kártya, azon nem. Szintén nem megy továbbra sem a Redmi Note 10 5G-n. Ha a VOWIFI-t elküldöm a 1744-re, mindkettőről az jön vissza, hogy nem vagyok jogosult a szolgáltatás megrendelésére. Noha már aktiválva volt.
Szóval úgy fest a dolog, hogy valamilyen oklból egyes SIM klártyákhoz fűződően nem működik és független attól, hogy milyen készülékben van. Mármint ha eddig műklödött, most meg nem. -
goop
őstag
-
-
goop
őstag
válasz
Landsmann #107603 üzenetére
Ez már régóta így van, írtam már régebben. Yettel vowifi nem megy yettel mobil nettel...
Sőt, már tesztelgettem olyat is, hogy hangminőség, és voda net alatt a legjobb, utána telekom majd yettel. Voda alatt hibátlan, többinél ki ki marad egy hang, kis sistergés, stb. Persze, lehet máshol más eredmény születne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest