- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Nekem egy 2020-as Samsung TV-m van, amin elérhető az app, csak kb. használhatatlan, van, hogy már elsőre sem tölt be csatornát, vagy ha mégis 1-2 csatornaváltás és feketeség, csak a 230-ról való lecsatlakoztatás majd újra csatlakoztatás segít, tehát konnektorból be és ki. Még novemberben jeleztem nekik a hibát, de nemrég írtam nekik ismét, más internetet érintő rendellenességgel kapcsolatban is, majd másnap felhívtak.
A Samsung TV applikációra vonatkozóan azt az infót kaptam, hogy bár reprodukálni nem tudták a nálam jelentkező hibát, amit én videófelvétellel is alátámasztottam, viszont pár héten belül kikerül a Samsung TV App Store-ba egy újabb verzió, aminek jelenleg éppen a tesztelése folyik.
Ezt csak azok számára írtam le ha másoknál is lenne ilyen probléma, lehet hogy lesz javalulás a közeljövőben. A jelenlegi applikációnak a verziószáma 9.25.0. egyébként. -
-
szabonagyur
félisten
válasz
hentes555 #106136 üzenetére
Hivatalos oldal szerint:
Milyen eszközökkel nézhetem a Yettel TV-t?
TV Box (tőlünk bérelhető)
Samsung Okos TV-k (2019-es modellévtől kezdve)
Android mobil és tablet (9-es vagy annál újabb verziók)
Apple iPhone és iPad (X vagy annál újabb verziók)
Web böngésző: Chrome, Microsoft Edge és Apple Safari
Android TV és Android box Beta teszt verzió (9-es vagy annál újabb verziók) -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Yettel TV milyen okos TV-kre érhető el?
Van egy LG 49UJ635V típusú 4k okos TV-m, viszont ha belépek az "alkalmazás áruházba", akkor nem találom a Yettel TV alkalmazást.Én csinálok valamit rosszul vagy erre a TV-re nem is érhető el az alkalmazás és csak TV Box-szal működne?
-
-
kerobi
senior tag
Ti fel tudjatok telepiteni a 2.17.2 es verziot android tv-re? Xapk-t talaltam de nem telepul fel meg segedprogival sem. Sharp tv-m van a 2.13.3-ast meg fel tudtam mokolni a tv-re, de boldogabb lennek az uj verzioval.
A TV google playben van szerb es bolgar jettel, de magyar csak elore megy (nincs). -
Sziasztok. Tudom ott az összefoglaló, benne linkek, de azokon csak annyit írnak sokszor a kedvezményekről, hogy telepítsd az alkalmazást, de mivel még nincs Yettel kártyám, ez így nem megoldható.
A kérdésem pedig az lenne, hogy vennék egy feltöltőkártyát kipróbálni és szeretném megtudni, milyen netes, beszélgetéses, percdíj csökkentő opciók vannak. Ennek függvényében próbálnék ki egy kártyát. Valaki tudna segíteni ebben és leírná? -
-
vence
aktív tag
... és ha minden igaz ez a "Bárhol" lehetőség, csak 10 napig költségmentes havonta !!!
Melyik router ajánlott az OtthonNet-hez?
USB-n átadják ezek (valamelyik) a netet?
(Nem megy a WiFi a laptopomon,
LAN csatija pedig alapból nincs!A próbaidőre számítanak router-bérletet?
-
kerobi
senior tag
válasz
SztiviVander #106125 üzenetére
Nincs ilyen menupont
-
juve600
nagyúr
válasz
SztiviVander #106125 üzenetére
+1
-
kerobi
senior tag
válasz
bopeti98 #106074 üzenetére
Nem tudom hol lehet bekapcsolni a barhol modot ez huawei router. Kicsereltettem a routert, talan egy fokkal stabilabb, de ez is levagja a netet terhelesnel.
Azt mondtak a kotber miatt nem tudjak mas tipusu routerre kicserelni csak huawei, van meg nekik valamilyen zte 5g.
Még ha levagja a netet, de legalabb auto ujracsatlakozna es ne lenne 5 perc egy reboot... -
adika4444
addikt
válasz
donjohnson #106120 üzenetére
Köszi!
Igen, üzemszerűen lett átrakva bridge-be, rendesen el is érhető kintről, inkább a technikai része érdekes. HA traceroute-tal megnéznéd te, vagy bárki, szerintem így lenne, hogy az 1. hop késleltetése nagyon kicsi.
-
donjohnson
addikt
válasz
adika4444 #106119 üzenetére
volt egy időszak (pár hónapja), amikor 24 óránként, de most azt megszüntették, most több napig ugyanaz az ip-m, ahogy látom. szóval gyakorlatilag amíg meg nem szakad a mobilnet. akkor kapsz új ip-t ha kihúzod a routert a konnektorból és bedugod újra.
ha rendesen bridge mode-ba raktad akkor akkor nincs a zte-n dhcp. ez a bridge mode lényege. a wan IP (szolgáltatói ip) jelenik meg a saját wifi routereden is.
jó helyen nézed a dhcp-t?
nem a saját wifi routereden (második router) van a dhcp szerver nálad? -
adika4444
addikt
Hali!
Yeti OtthonNet és IrodaNet esetében mennyi idő után erölteti ki az IP-cserét? Innen írva egy hét rémlik, de egy végpontra rutinszerűen ránéztem és látom, hogy már több, mint két hete változatlan a publikus IP-je :u
Illetve még egy kérdés:
Adott egy bridged módú ZTE MC801A és DHCP-n azt nézem, hogy egy /30-as subnetből ad IP-t, ahol az első cím szerintem a ZTE-é, a második pedig a rákötött eszközömé. Ez lehetséges, hogy így van, tehát a ZTE a DHCP szerver, átjáró és emiatt elpazarolnak egy IP-t, ami gyakorlatilag csak technikai szerepet tölt be? Traceroute alapján 2--3 ms-re van ez a cím, szóval abban biztos vagyok, hogy a ZTE adja... -
Krystal_s
addikt
válasz
sfdrakex #106103 üzenetére
A legközelebbi torony 3 km, amin 1, 3, 8, 20 sávok vannak.
Másik irányba a torony 4,36 km, ahol 1, 3, 8, 20, 28 sávok vannak.
Ellenkező irányba 5,28 km-re van egy torony, ahol szintén van B28 is,
de PCI és Cellazonosítók alapján csak a legközelebbi toronyhoz kapcsolódik a Router mindig és a rejtélyes B28, amire pár hete néha felcsatlakozik főleg éjjel, azonosító infók alapján a közelebbi toronyhoz tartozik.
A másik 2 toronyhoz tartozó sávok pci és callaazonosítói teljesen mások. Korábban már felírtam, de most újra megnéztem mindegyiket Cellmapperen. -
sfdrakex
nagyúr
-
gabor9991
őstag
válasz
Viktor0610 #106090 üzenetére
Nálam például tegnapra volt bejelentve hálózatmodernizásció, de a megjelölt tornyon az égvilágon semmi nem történt.
Biztos a hideg miatt nem volt kedvük felmászni a víztoronyra -
tomp
félisten
válasz
CellWalker #106113 üzenetére
Ezek csak a publikus linkek azaz a forgalom egy része(pl Yettel TV) nem is látszik sehol.
-
csaszi75
senior tag
válasz
CellWalker #106089 üzenetére
A BIX-en két lába van a CETIN-nek.. 25 G volt ezen általad linkelt képen látható időpontok előtt is a másik lábon..
De ugye látni, hogy CETIN Szerbia is be van kötve a BIX-be.. vajon miért? Lehet azon keresztül kapcsolódnak a nemzetközi hálózatok felé a Balkánon keresztül? Simán el tudom képzelni
De a legegyszerűbb ha indít valaki egy traceroute-ot mondjuk izlandi címreVagy csak Angliába
majd bemásolja ide
-
vence
aktív tag
Gondolkodom az OtthonNet kipróbálásán, de ...
(weblap szerint rendelhető a címre).Hely:
Vidék, kis falu, tornyok kisebb hegyeken.3 x 4G, 5G nincs!
(Vezetékes személyes okokból nem opció!)Ha mind a három alapszolgáltató csak 4G-n érhető el,
melyik hálózatban gondolkodjak?
Melyik jobb technikailag?Melyiknél jobb az esély 5G-re (vagy más fejlesztésekre) ?
Lehet erről információkat szerezni ?Az is fontos lenne, hogy utazás közben
(tömegközlekedés) vagy random helyszíneken,
viszonylag jó netem legyen.
Nem nagyobb adatforgalomra, csak web-böngészés.
Kisebb webes játékok (elfogadható ping is kellene).Ezek alapján kellene - első körben - a szolgáltatót kiválasztanom.
Köszönöm a segítséget!
Milyen router közül lehet most választani a Yetinél?
A próbaidőre számítanak routerbérletet? -
CellWalker
tag
válasz
4Grider #106106 üzenetére
Nem tudok mást mondani, minthogy a fenti kép valódi, a valósággal pedig nehéz vitatkozni.
Ha megnézed cellmapperen, Balatonfüred és Tihany között látsz C sávos kapcsolatot a vízen. Még nyáron voltam vitorlázni, és futott a cellmapper az A52s-en a hajóban. Pedig akkor még az SA se volt élesítve az állomásokon.
-
4Grider
félisten
válasz
CellWalker #106104 üzenetére
Ha megfelelően lehetne látni 9 km-ről egy C sávos állomást, akkor a Balaton déli partján lehetne forgalmazni az északi part megfelelő aau-in. Gyakorlatilag meg a Balaton közepén vitorlázva közöd nincs a C sávon müködő bázisállomásokhoz. És ez vízfelület...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CellWalker #106104 üzenetére
3700-as freki 9,5 kmről telefonnal?
-
4Grider
félisten
válasz
CellWalker #106101 üzenetére
Ezt most komolyan írtad? Szerintem ma már ne igyál többet...
-
CellWalker
tag
válasz
4Grider #106094 üzenetére
Nem kell mindenhova optikát húzni, már relatív olcsó lakosságiban is vannak 1Gbit/s vagy afelett teljesítő mikrók, állomást telepíteni meg pláne nem kell kilométerenként (én pl. 9,5km-ről látok megfelelően egy C sávos állomást, egyedül az SA hiánya miatt nem tudom használni), csak oda, ahol van realitása annak, amit az előbb kifejtettem.
Ezt a megfelelő pozícióban levő, megfelelő információk birtokában levő döntéshozók meghatározzák. Legalábbis egy ideális világban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest