- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #46174 üzenetére
Igen, félmilla, plusz még egyszer annyi obira. . . Valahogy így néz ki a képlet.
rekid: háttérmosás mértéke ízlés dolga. Én pl nem szeretem, ha egy portrén csak az egyik szem éles, és előtte, utána már semmi. (mikor enyhén oldalról van fotózva az arc, így értem). Szóval nekem a dx-es dof pont, hogy tökéletes. Lehet csak szívnék egy fx-es egynyóccal. . .
-
updog
őstag
válasz
szacsa82 #46167 üzenetére
Nekem ugyanez a kit van, és pont D7200-ról váltottam. Igen, lezuhant az állam
Amíg nem volt FX-em, addig persze a D7200-zal is tökéletesen elégedett voltam, ezt a mai napig tartom, DX-en több nem kell annál (hobbira).
De maradjunk annyiban, hogy eleinte nem akartam eladni a D7200-at és a DX-es obikat, mert jók lesznek még azok is, hiszen imádtam őket. Ahhoz képest fél éve a polcon pihennek, úgyhogy ki is szórom most, legalább összejön a T24-70 G2
-
Red@Arc
tag
válasz
szacsa82 #46091 üzenetére
Mert nem kompatibilis a vázzal. Ez van, nem tudsz rajta segíteni.
-
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #46084 üzenetére
Ez egy hobbi sokaknál és változnak az idők. Sokkal pörgősebb volt pár éve a topik, ez tény.
A nikon se erőlteti meg magát dslr fronton. Hozzák a kötelezőt, és legóznak, hogy ezt belerakják, azt kiveszik...stb.Aztán többen családosak is lettek. Nekem is van milcem a nikon mellet.
A 2kg fotós cuccot a gyerekcucc váltotta fel. Ezért lapul a zsebemben (igen, szó szerint a zsebemben) egy kis milc. Előfordult, hogy telóval fotóztam, ami itt skandalum lenne, de ha csak az van az embernél akkor mi a f@szt csináljon?Ha most kezdeném a fotózást hobbi szinten nem tudom merre indulnék.
Árban még mindig jó a tükrös.A fiatalabb generációnak a milc is egy természetes opció. nincs egy rakat régi tükrös obijuk, és - szerintem - nagy ívben szarnak a manual-ozásra. Franc se szeretne fókuszt kalibrálni, ha esetleg fényerősebb obikra vált.
Talán még lenne egy fellendülés, bár az se nikon dslr vonal, ha megjelenne egy normális APS-C nikon milc, amire jó a meglévő nikkkor (és 3rd party ) obipark.
Rendes D7x00 váz, csak tükör nélküli technológia, elfogadható áron még megdobogtatná a szívem, de jelenleg nincs olyan amiért váltanék a meglévőről.
Pedig sokkal jobban szeretek a nikonnal fotózni, mint a milccel (csak hát a praktikum eléggé előtérbe került).Azért nem lenne jó, ha zárásra kerülne ez a totyik
-
updog
őstag
válasz
szacsa82 #46084 üzenetére
Such is life
Én egyelőre maradok tükrös dinoszaurusz egy darabig. Nagyon sokat filóztam most, hogy legyen-e MILC a folytatás, vagy az legyen, ami végül lett (D750 + FX-be ruházás, ami keményen visszaüthet majd, ha pl. gondok lesznek az adapterezéssel a Z-sorozaton, és "dobhatok ki" mindent, ha mégis váltok később).
Természetesen egyelőre nem hogy nem bántam meg a D750-et, hanem a lehető legjobb döntésnek tartom, és valószínűleg el is adom a tartalékba eltett D7200-at és mindenem ami DX, mert azóta elő se vettem őket, pedig úgy voltam vele, hogy jó lesz az még.
-
80hun
addikt
válasz
szacsa82 #45877 üzenetére
Igazából fotó alatt érdekelne.
Van olyan lámpafénynél szobában mint egy mobil. Mondjuk egy iphone 6 kb?
Milc helyett gondolkoztam újra dslr gépen , de most jutott eszembe hogy sokat fotózom élőképnél is . Főleg amíg kicsi a gyerek. Nem szeretek a földön fetrengeni vagy állandóan gugolni.
Canonra is gondoltam de ott a cropos obiválaszték még rosszabb mint nikonra. -
gaben22
senior tag
válasz
szacsa82 #45822 üzenetére
Hát azért a komplett set nem biztos hogy mindenkinek lightweight
. Lehet valaki a kézipoggyász limitet is túlfutja (Qatarnál pl. 7 kiló, többinél is kb. ennyi). Mondjuk úgy, hogy nem olyan nehéz túlfutni azt. Táskád 1-2 kg, dslr mondjuk 1 kg, pár járulékos cucc a táskában 0.5-1 kg, maradék mehet objektívre.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
szacsa82 #45784 üzenetére
"Nem vagyok képben, hogy egész pontosan hogyan viszi át a váz az obira a rekesz értéket."
Biztos nem a pöcök viszi át, elektronikusan kommunikálja le a dolgot.
Ha a pöcök vinné át akkor az AI-S-es obiknál nem lenne szükség a vázon (már amelyikenen van) AI gyűrűre...Ha jól tudom, ha a rekesz mozgatása vázról történik, akkor az csak elemeli a"kis pöcköt" kitámasztó kart, és az szabadon be fog ugrani. Hogy meddig? Addig amíg az objektíven belül lévő mechanika megakasztja.
Az 50 1.8 D-vel ki is próbálhatod ezt, ha a rekeszgyűrűt tekered, akkor a "kis pöcköt" sem tudod teljes útján mozgatni. -
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #45608 üzenetére
Nem vagyok milc szakértő, de az egyik lényeg - szvsz - hogy kisebb könnyebb, nem csak a váz, hanem az obipark is.
Ok, hogy ez a canon váz nem túl nagy, de vannak fizikai korlátai, mert a szenzora nem éppen kicsi. Az obik is elég vaskosak és gyanítom nem 50-100 grammosak...
Ha azt nézem, hogy FF és nem lesz túl drága és még kisebb, mint a hagyományos, akkor jó.A nikon FF milc eladásokat még nem néztem de kíváncsi lennék....
-
szmayer1
senior tag
válasz
szacsa82 #45571 üzenetére
Köszönöm a korrekt választ.
Azért döntenék a 17-70 mellett, mert a kicsit nagyobb átfogásnak jobban örülnék. Esetleg ha lenne egy fix 85 1.8 akkor elég lenne a 17-50 is, de sajnos egyenlőre olyanom még nincs.
Az elmondásod alapján, lehet hogy tényleg a 35mm felesleges lesz, ha így lesz akkor eladom, de egyenlőre még marad.
Én is olvastam sokat a17-50, és a 17-70-ről, nagyon megoszlóak a vélemények. Remélem a 17-70 hozza az általam elvárt szintet.
Akkor neked is a Contemporary verziós obid van?
Még nézegettem a nikon 16-85-öt is, de az már szerintem írreálisan drága!!
@ Throme
Köszönöm neked is a választ.
Lehet hogy nagy előnyre nem tennék szert a váz cserével, de talán egy kis lépés lenne a jobb váz felé, persze lehet hogy csak én gondolom így, és neked van igazad.
Egyenlőre nem szeretnék FF vázat mert amit írtam keret nem engedi meg, persze előbb vagy utóbb biztos az kell majd.
-
Zeze94
tag
válasz
szacsa82 #45530 üzenetére
Na, hát ez is sikerült!
Röviden összefoglalva érdekes egy adás-vétel volt, végül hiába a 10× több expo, mégis a D7200-at hoztam el. Nameg hozzá egy Sigma 18-35 mm f/1.8 ART obit is. Látszott mindkét eszközön, hogy meg voltak becsülve, és vigyáztak rájuk. Sokkal szebb állapotban volt a 7200-as, mint a másik, és az eladó is profi volt, tudta mit árul, szemben a másik taggal. Na, neki fogalma se volt, hogy valójában mit árul, állítása szerint észre se vette a gépen az egyik kisebb sérülést, én szóltam neki róla...
Remélem, hogy nem nyúltam ezzel mellé, de majd az idő igazol... -
Zeze94
tag
válasz
szacsa82 #45505 üzenetére
Koszi szepen mindkettotoknek a gyors valaszokat. Holnap kiderul mi lesz, szerencsere egy helyen talalkozom mindket taggal, igy egymas mellett tudom majd osszehasonlitani a ket gepet. Hogy oszinte legyek, a D7200 fele jobban huz a szivem, mivel azert megis csak ujabb technika, tovabba megprobaltam kicsit utana olvasni, es mindenhol egyertelmuen a 7200-asat mondtak, foleg, ha gyengebb fenyviszonyok kozott akarok fotozni. Meglatjuk na... Remelem nem valasztok rosszul.
A vitathatatlan elonye a 7100-asnak, hogy konnyebb lesz normalis aron eladni, ha ugy dontok, hogy megvalok tole. Nameg az valojaban egy teljesen uj gep.
Kivanjatok holnap sok szerencset! -
gaben22
senior tag
válasz
szacsa82 #45445 üzenetére
Érdemes esetleg megkérdezni valamelyik szervizt. Szerintem ilyenre Nikonnál rányomják a tubuscsere pecsétet, majd megírják, hogy nem javítható gazdaságosan. Szemét dolog ez a fogyasztói társadalom, mert így kidob az ember egy komplett objektívet (vagy akármi mást) csak mert 15-öt ér "csak", közben a valós értéke több, hisz, ha pótolni akarod akkor már nem 15 lesz (újonnan)...
-
válasz
szacsa82 #45431 üzenetére
Azért lehet, mert alapvetően az obi lencsetagjai egy helikális (=csigavonalszerű) pályán mozognak. Ha egyenes a tengely, akkor ez nem számít - de ha van egy kis félrehordása, akkor gyutávtól meg zoom mértéktől függően ez hordhat jobbra, balra, fel, le, meg az égtáj bármilyen irányába.
(Javítsanak majd ki, de asszem erre szokták mondani, hogy egy obi "decenteres"...?)
-
-
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #44864 üzenetére
Hát hogy mi lehet a baja az obidnak tényleg nehéz így kitalálni. De hogy semmi szerviz, hanem egyből új...
Annyira azé' nem olcsó.Jövőre majd meglátom , mert család mellett most inkább a kis GF7-et nyüstölöm.
Egyébként tikon várom, hogy ebből a Sigmából is jöjjön egy frissített verzió, ami már "C" vagyis dokkolható... -
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #44822 üzenetére
Én csak tippelgetek látatlanban
.
Csak arra gondoltam, hogy a stabi kapcsoló nem végállásban van, mert valaki véletlen hozzáért....Akkor az a tipp se nagyon működik, hogy el kéne vinned szervizbe bevizsgálni.
"4 másik obival is végigpróbálgattam minden fókusztávot, és kb 3 rekeszértéken."
Itt is ugyanazt az eredményt kaptad? Ha igen, akkor vázzal lehet valami issue.#44824) OPiiPO
Van az a fényviszony (és nem kell hozzá sötét barlang), ahol nekem az f1.8 fix 35 mm lencsével is ment szépen felfelé az iso....főleg ha nem statikus a téma...
Szerintem erre a kérdésre pontosan az "attól függ" éehetz a pontos válaszszvsz
-
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #44814 üzenetére
"bár az elmúlt napokban sokan használták a cuccomat".....
háááát......
Nőt, fényképezőt nem adunk kölcsön senkinekKezdetnek érdemes lehet a gyári beállításokra visszaállítani a gépet.
Gondolom levetted az obit a vázról, szóval nem a bajonett mozdult el (pl vki véletlen benyomta a leoldó gombot...)
A stabi gomb nem mozdult el? (biztosan az on vagy off állásban van?)
Más obival is próbáld ki, legalább egy kitobid biztos van.
Minden rekeszértéken előjön a hiba?
Az obidat - sigma - másik vázon is ki kéne próbálni, akár egy üzletben, ha nincs havernak.
Csak ötletelek persze, de hátha valamelyik....
-
Motaba78
addikt
válasz
szacsa82 #44750 üzenetére
Külföldről, kb 300e HUF-ért már magadévá teheted, és igen tényleg nagyon jó. A súlyával számolni kell, mert csak az obi 1,5 kg + a váz és egyéb dolgok, 2kg felett leszel
E-bayt nem erőltetném ilyen tekintetben, én innen szereztem be.
-
Viperator
őstag
-
i-sti
senior tag
-
válasz
szacsa82 #43791 üzenetére
"Sajnálatos egyébként ez a gyors kiöregedés, ha nem lenne a technika nyomása, még mindig boldogan lődöznék a full manuál filmes Praktika gépemen is... És tisztelem azokat, akik kitartanak régi barátjaik mellett."
Azért ne essünk már át a ló másik oldalára. Nyilván van egyfajta bája a retrózásnak is, meg persze ha olyan béna vagy, mint én, akkor akármilyen csúcsgéppel is snapshotokat lősz csak... de igenis volt/van érdemi technikai fejlődés, amit nem lenne érdemes lebecsülni.
-
randras_83
addikt
válasz
szacsa82 #43774 üzenetére
Jaaa...az más, mondjuk a push-pull is egy érdekes világ, az tényleg lágyabb 2.8-on, igazából abból a kétgyűrűs is tuti, örök élet + 1 év, kivéve ha széthullik az AF-MF gyűrű rajta, az GTK a Nikon szerviznél.
(#43776) thedarKnight: fent írtam, hogy egy használt T70-300VC 75k körül vagy egy N70-300 AF-S 80-95k körül simán jó. A Nikont használtam D750-en is.
Milc témához: valaki elgondolkodott egy EOS R-en Nyikonosként? Engem a Z6-t nem győzött meg,a Z7 se nagyon és még mocsok drága is.
-
80hun
addikt
válasz
szacsa82 #43772 üzenetére
Azért várjuk ki.
Tán megtámogatták a DFD-t AI-vel aztán majd meglátjuk milyen lesz
A Sony is erre készül hogy megtámogatják mesterséges inteligenciával az AF-et. (aztán még nehogy legyen szemkövető fókusz az állatokhoz is)
Meg ugye Panasonicról révén szó videós tudásban azért ott lesz a szeren.
A Canon nem vitte túlzásba a videót főleg a 4k-t , a Nikon már jobb de hiányzik a 4k/60p
A Sony meg még nem mutatta be az új Lowlight videós vázát az A7Sm3-at , vmkior biztos jön. -
rekid
addikt
válasz
szacsa82 #43770 üzenetére
Hmm ez az új Panasonic motyó eléggé odapörköl papíron a két nagynak. Ezt miért nem tudta meglépni a Nikon? Kíváncsi leszek az árukra.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
szacsa82 #43711 üzenetére
azt értem, ha emeli, de nálam pont az ellenkezője lenne az eset, erős napfényben, 2.8-on 25fps 1/50-es záridőnél nem szeretném ha kiégne a kép, hiszen 100-nál lejjebb nem tudja venni az isot, gondoltam rá, hogy veszek egy varaible nd szűrőt, de nem találtam olyat ami jó lenne és azonnal átvehető, szóval majd holnap kiderül mi lesz így
-
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #43698 üzenetére
Dslr-ben már nincs sok ellenfele a nikonnak, aki meg még van, azok hasonló kondíciókkal adják ki saját tükrös gépüket. Wi-fit is kényszerből tették bele gondolom...
Még APS-C milcet nem hozott ki a nikon, de jó hogy a canon ebben előtte jár, mert ha mégis rászánja magát, akkor a léc már alapból magasan van, hiszen nagyobb a konkurencia, mint a langyosvíz dslr vonalon....
(lehet ezért se lett milc a d3500-ból, beparáztak, hogy hűűű b+ oda nem lesz elég a 2 gomb módosítás, meg a bracketing ki-be rakása, vagy az infra szenzor beépítése..... A 3x00 sorozatot eléggé fel kéne tuningolni ahhoz, hogy milc lehessen....)
-
B1T3
addikt
válasz
szacsa82 #43623 üzenetére
Nálam is viccesen néz ki a videózás, mert a telefonomat kapom elő erre a célra. Vicces, hogy a telefonok 2014 óta tudják az UHD@30fps-t, most pedig már UHD@60(!)fps-nél tartanak, ami a lassítást és a zoomot is lehetővé teszi az utómunkában.
Persze ettől még nem lesznek filmes eszközök (pl. az objektív továbbra sem válik variálhatóvá), de nagyon príma eredményt lehet velük elérni (főleg egy kézi stabilizátorral). -
-
mellov
csendes tag
válasz
szacsa82 #40755 üzenetére
Köszönöm a választ. Esetleg abban még tudnál segíteni hogy ha d5200-at veszek az mennyire lenne rossz véltel egy d5300-as fényében? Olvastam már mindenfélét a két gép összehasonlításával kapcsolatban, de számottevően nem tűnik jobbnak az d5300as. Kezelése egyértelműen jobbnak tűnik, színek is kicsit jobbak, van wifi (ami nekem nem igazán fontos), de nagy előrelépés nem történt ahogy én nézem.
-
válasz
szacsa82 #40718 üzenetére
Elméletileg a D5300-ban lévő EXPEED 4 jobb kontraszt-alapú AF-et tol, mint a D5200-ban lévő EXPEED 3 modul.Ha főleg videóra kell, akkor ez esetleg számíthat.
Ha kijön a keretből, nincs értelme a D5200-zal pöcsölni. A magas ISO nem annyira számít, de pl. a D5200-ban pont az a Toshiba szenzor van, ami sá... na most mire számítottatok?
).
-
válasz
szacsa82 #40640 üzenetére
A mikrofon-bemenet igazából csak utómunka-igény szempontjából játszik be.
Egy elég mezei Rode VideoMic Go (aminek kell a mic bemenet) kb. ugyanabban az ártartományban van (pluszminusz párezer forint), mint mondjuk egy Tascam DR-05, ami csak lementi SD kártyára... viszont utána aztán azt csinálsz vele, amit akarsz...
-
válasz
szacsa82 #40587 üzenetére
16-os már sokat segítene csillagoknál,mert nem annyi képből kellene összeillesztenem a végső képet. Csak a fényerő nem elég a 35 1.8-hoz képest. Attól függ melyik obit használnám a végén akkor is vagy egymás mellé illesztem a képeket vagy egymásra
Olcsón csodát nem lehet várni.
anaqer: Köszi. Portréra ezeket néztem az ebayen mert 25-30k körül láttam már obikat.
-
-
mikrofon
veterán
válasz
szacsa82 #40343 üzenetére
teljesen jogos. Leginkább az is tény, hogy a Sonynak semmilyen téren nincs előnye az áramhasználat tekintetében. Jól lemarad a Nikon mögött.. Ráadásul ez nagyon bejött a d500-ban, hogy csak biztonsági tartaléknak kell a második aku, nem pedig alap szükség a normális használathoz mint a Sony-nál.
Én csak azon lepődtem meg, hogy a töltőn kívül mellékelnek egy hálózati adaptert a vázhoz és egy második akut. Ezen belül is inkább a hálózati adapteren... Az az amire azt mondtam, hogy ennyi pénzért ez már jár és ugyan így járna a d500-hoz is mint csúcs gép.... Nem tudom a d8X0 vázakhoz jár-e. De ugye ez nagy előny studióban, beltérben, rendezvényen, vagy amikor csak úgy nyomkodja az ember.... (Mert hogy a Sonyt a beállításhoz testreszabáshoz órákon át kell nyomkodni...)Lehet félreérthető voltam, nem a Sony-t akartam fényezni. Ezért elnézést ha úgy tűnt....
Csak pér tényt, tapasztalatot megosztani....
Nekem nagyon tetszett a d500. Igazán jó gép. Csak ajánlani tudom annak aki tükröset szeretne, próbálja ki ha teheti! -
mikrofon
veterán
válasz
szacsa82 #40093 üzenetére
Ehhez a témához annyit tudok hozzáfűzni, hogy az én 20Mpx-es Dx szenzorom olyan mint egy 30MPx-es Fx váz. Ha egy obi kiszolgálja a d810 váz 36MPx-es szenzorát, akkor az az obi ki kell hogy tudjon szolgálni pont egy 24MPx-es DX vázat. Ez fizika tehát én tényként kezelem...
-
updog
őstag
válasz
szacsa82 #40026 üzenetére
Nyilván én sem gondoltam, hogy ekkora csinnadrattával hirdetett akció ennél komolyabb kedvezményt tartalmazna, de azért rákattintottam
Még a teljes árat is megéri ár/érték arányban, de a nyáron a Nikon visszatérítéssel, ráadásul ha valami akcióban vette az ember, bekúszott 250 alá újonnan garival, na az volt igazán jó vétel
-
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #39975 üzenetére
A bkt gombot nyomdbe és a hátsó tárcsával állítsd 0 értékre. A hátsó lcd-n etűnik az ikon.
Én ezért szeretem a haladó hobbi vázat, mert a user 1-2 módok pont az ilyen szopások elkerülésében segítenek.
A 7200-be se tettek panoráma készítést megkönnyítő funkciót?
Mióta van egy kis milc gépem is, látom, hogy lehet ezt egyszerűen is csinálni... -
mikrofon
veterán
válasz
szacsa82 #39925 üzenetére
Én meg a felbontással kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokra leszek kiváncsi. Vajon a mostani obik tényleg ki tudják szolgálni a nagy felbontás minden pixeljét. Mert ha igen az óriási lenne. Gondolj bele van egy 70-200/2.8-as obid és a középső egyharmad területet használva, onnan kivágva egy kb 10 Mpx-es részt, mint egy 4x-es digitális zoom, olyan mintha lenne egy 280-800/2.8-as obid egy 10Mpx-es szenzor előtt... Szerintem erre sok sport és állat fotósnak beindul a nyálelválasztása...
-
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #39772 üzenetére
Ezeket az ultrazoom obikat szerintem azért hozzák ki, hogy az emberek könnyebben elengedjék a körömpiszok szenzoros ultrazoom kompaktokat. Nagyobb, nehezebb, de jobb minőséget ad, mint a kompakt. Ilyen átfogást csúcs minőségben elég zsebbenyúlós lenne, és nem is egy lencséből.
Hobbi célokra simán jók.
Mondjuk itt a fórumon nem lesz sok tulaj.... -
csacsi77
senior tag
válasz
szacsa82 #39306 üzenetére
Az első öt-hat bridge-es véleménynél még nem húztam fel magam. Aztán a tizedik körül már igen és három havonta mindig bedobja valaki. Na ezért húzom fel magam.
És igen általában az objektív a döntő képelésnél, de én még mindig többre becsülök egy FF vázat egy kit obival, mint egy bridge gépet, amik azért jellemzően az 1/2,3"-os érzékelővel vannak felszerelve. Persze vannak kivételek mint a Pana FZ1000 vagy a Sony RX10/100(?) vagy ilyesmi.
Egyébként neked nagy piros pont, hogy normálisan írsz és alátámasztod a véleményed. Még ha nem is értek vele egyet.
Azt szögezzük le, hogy továbbra is fogok fórumozni, ahogy te is. -
csacsi77
senior tag
válasz
szacsa82 #39302 üzenetére
Aham....
A szenzorméret-különbség meg nem is számít....
Ez időről időre előkerül, hogy aki nem akar obit cserélni az vegyen egy bridge gépet. De a szenzormérettel mi van? Azért mert nem akarok obikat cserélgetni, akkor már érjem be egy 1/2,3"-os körömpiszok méretű szenzorral? És ha én APS-C szenzort akarok, akkor mi van?
Hagyjuk már ezt, komolyan idegesítő és bosszantó! -
Throme
veterán
válasz
szacsa82 #39254 üzenetére
Csak elképzelésem van arról, hogy azért ezekre a szituációkra tervezéskor felkészülnek. Ami "hülyeséget" (ne vedd magadra, általánosságban értendő) elkövethet egy júzer, azt el is követik.
Ahogy kiveszem a hsz-edből, nálad is helyreállt a rendszer, beavatkozás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest