- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gardo
tag
válasz
chef69 #45086 üzenetére
Így van.. de csak ha kintről rendeled, mert itthon ahhoz képest nevetséges, ~400e Ft-os áron adják a Tamron -t is.
Én jelenleg inkább kicsit a Tamron felé hajlok és bízom benne, ha előbb-utóbb megrendelem és megjön, nem lesz focus probléma vele, azaz pontos lesz minden tartományban. Nikon -nál talán ez a dolog nem áll fenn. (Sigma Art -al egyszer pórul jártam, majd a következő Art pedig hibátlan volt a vázammal...)
-
randras_83
addikt
válasz
chef69 #45079 üzenetére
A Tamron G2-es üvegei elég bitangok, mondjuk én jobban hajlok a Nikon üvegek felé - de ez saját preferencia -.
Roachy szépen leírta, ugyanazért az árért(sőt kintről megvan ~250k Ft) kapsz itthon egy 5 év garis Tamron-t. A képminősége rendben van nyugi. Anno én az érzés miatt vettem 70-200 VR I-et és nem Tamron 70-200 G2-t.(#45072) zool1: pocok nem kell.
ebben jobb a kamera mer AI-s
-
tvamos
nagyúr
válasz
chef69 #44927 üzenetére
Nekem AF-es (vezetek van az obi / vaz kozott) Meike van Nikon 1-re, azzal nincs gondom, es szerintem szuperul mikodik. Szeretem. Ez full muanyag.
Gondolom jo lehet a Nikon F-es valtozat is, de lehet, hogy oda mar fem bajonetes kene... Ezt a Meike MK-N-AF1-A-t azt hiszem, hogy siman megvennem. -
marcitp
őstag
válasz
chef69 #44927 üzenetére
Olyan gyűrűsort vegyél, amelyik elektronikus; rajta van az érintkezősor.
Így azoknál az obiknál is rekeszbeugrasztásod, amelyeken nincs rekeszgyűrű. Kb ez a legfontosabb.
Nekem ez van , tudom ajánlani, jó, stabil, masszív. A felsorolt, meglévő objekítveiddel használható óramakróra, meg másra is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest