-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsa82
tag
válasz
Sanyesz. #44844 üzenetére
Nekem van D5300 és D7200 is. Mindkettőt nagyon szeretem, szinte egyforma szenzor van bennük, de azért fotózásra ha csak tehetem az utóbbit használom, funkcióit tekintve nagyon megkönnyíti és meggyorsítja a fotózást a D5300-hoz képest. További előnye a D7200-nak, hogy viszi a régebbi, motor nélküli obikat, amikből azért van jó pár jó árú és fantasztikus képű darab. A GPS funkció számomra nem szempont, elbbinél sem kapcsolatam be soha. Egyébként a D7200-nál is megoldható - úgy tudom - ha wifin összekötöd androidos eszközzel, persze nem túl kényelmes, és lemerít mindent...
A D5300 kétségtelen előnye, hogy olcsóbb, így lehet mellé venni még egy jó obit a fennmaradó pénzből, szerintem ez is jó politika.Igazából mindkettő jó választás.
-
Throme
veterán
válasz
Sanyesz. #44849 üzenetére
Mit jelent pontosan a "tudom, mi hol készült. "
Ha közel halál pontos koordináták miatt kell a gps, akkor ok, kell neked a technológia.
Ha csak azért, hogy melyik városban, vagy országban....hát arra van azért megoldásés nem hagyd, hogy ez az opció behatároljon.
szvsz.
-
randras_83
addikt
válasz
Sanyesz. #44844 üzenetére
Nekem volt D5300 szerintem egy jó kis váz, az 5600-at nem néztem, de sok különbség nem lesz köztük.
Én inkább a D7200 felé mennék, az minden tekintetben jobb szerintem mint a másik két váz, igaz ha tényleg fontos a gps és nem akarsz plusz egységet venni, akkor 5300, mondjuk szívja az akksit ha használod.A N70-300-at én szerettem jó kis üveg annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest